" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΔΙΑΔΩΣΤΕ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00

Έλληνες-Ελληνίδες,

Η συγκέντρωση της 21ης Μαΐου 2017 στα Προπύλαια Αθηνών διοργανώνεται από Εσάς με μοναδικό σκοπό την υπεράσπιση των Ορθόδοξων Πιστεύω μας , των ελευθεριών μας και των κατακτήσεων που είχαν επιτύχει οι πρόγονοι μας, δίνοντας πολλοί από αυτούς είτε την ζωή τους, είτε τα παιδιά τους για τα προαναφερθέν.

Στην συγκέντρωση της 21ης Μαΐου 2017, θα παραμείνουμε έως αργά έξω από την Βουλή για να υπερασπιστούμε/βροντοφωνάξουμε/ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας :


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ της φράσης 
«στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίας και της Αδιαίρετης Τριάδας» 
που θα επιφέρει, πέρα των άλλων, ακόμα και την αλλοίωση του Εθνικού μας Συμβόλου

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ , 
που σύμφωνα με το ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ, είναι ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ….Ο Πατροκοσμάς έδωσε την ζωή του , εμείς καλούμαστε άπλα να τιμήσουμε /υπερασπιστούμε τον Αγώνα του…

Η συγκέντρωση δεν ανήκει σε κανέναν …μόνο σε Εσάς…..



Για αυτό την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, όλοι να κρατούμε μια Ελληνική Σημαία και το κερί της Αναστάσεως για να φωτίσουμε τον δρόμο της ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του Έθνους μας, της Ελευθερίας μας και την αναζωπύρωση των Ορθόδοξων Πιστεύω μας….. 

Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του, για να ελευθερωθούμε το 1821 και προς Τιμή Του, οι πρόγονοι μας, συμπεριέλαβαν στο Σύνταγμα την φράση «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιάς και της Αδιαίρετης Τριάδας»……..Εμεις δεν θα αφήσουμε την Μνημονιακη Βουλή να αθετήσει την υπογραφή μας….

Τυπώστε όλοι από 10 έντυπα, για να τα μοιράσετε στην πολυκατοικία σας και από 5 αφίσες για να στολίσετε τις κολώνες τις γειτονιά σας …
Έφτασε η ώρα να μοσχομυρίσει η Πατρίδα μας με άρωμα Επ-Ανάστασης ……


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ …. 
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…..
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ….
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ…..



Για όσους θέλουν να βοηθήσουν και παρακαλούμε γι αυτό, εδω σας αναρτούμε το έντυπο σε μορφή pdf και την αφίσα σε pdf και jpg. Η αφίσα είναι σε Α3, στο φωτοτυπικό κέντρο της γειτονιά σας στοιχίζει
0,10€ περίπου η ασπρόμαυρη. Πέντε αφίσες ο καθένας να εκτυπώσει θα μιλάει όλη η Ελλάδα για αυτή την συγκέντρωση.

Έντυπο pdf:

Αφίσα pdf:

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



http://asimpiestos.blogspot.com/2017/05/21-5-17.html

Ανώνυμος είπε...

Τρεχτε προβατα στην πλανεμενη συγκεντρωση, χαστε και αυτη την Κυριακη. Ξυπνατε γιδια!

Ανώνυμος είπε...

Tο καλεσμα στη συγκεντρωση ειναι απαραδεκτο. Δεν αναφερει οτι ειναι μερα Κυριακη. Ειναι γεματο νεοεποχιτικου στυλ σλογκαν [οχι στο ενα οχι στο αλλο...]. Κλπ κλπ [μην τα πω ολα]

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"στην πλανεμενη συγκεντρωση",
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ -Η ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ- ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ "ΠΛΑΝΕΜΕΝΗ", ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ.
ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΊΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ" ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΕΣΑΣ.



"χαστε και αυτη την Κυριακη".
Α ΜΑΛΙΣΤΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ. ΑΔΙΚΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ!
ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ..



"Ξυπνατε γιδια!"
ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙΚΑ, ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ; ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ;


ΥΓ. ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΌΔΟΞΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν περιμενα να αναρτησετε τα σχόλιά μου. Σ΄αυτο σας βγαζω το καπελο. Συγγνωμη που εκφραστηκα απαραδεκτα, επιπολαια, αδιακριτα, ομως επιμενω στην ουσια,οτι δηλαδη με τετοιες σπασμωδικες, χαοτικες και ακεφαλες δρασεις κανουμε μια τρυπα στο νερο [το λεω παιρνοντας σαν δεδομενο οτι κινουμαστε απο αγαπη για την Ορθοδοξια, ομως ειναι ετσι τελικα;ή μηπως κινητηριος δυναμη ειναι περισσοτερο η υπερηφανεια και η ανοησια ή ο αδιακριτος ζηλος;]

Ανώνυμος είπε...

+ΙΓΖ
Πρώτα ο Θεός θα πάμε και σ’ αυτή την συγκέντρωση
Δεν θα αλλάξει η ΝΤΠ τα σχέδιά της, επειδή θα πάμε 500 πρόβατα [ που λεει και ο ανώνυμος] να σταθούμε 3 ωρες στα προπύλαια, όπως δεν αλλάζει γνώμη και ο Πάπας Ρώμης
ΥΣ
Ανώνυμε, δεν χάνουμε όπως λες την Κυριακή, αντιθέτως είναι μια ευκαιρία να συναντηθούμε με φίλους, τους οποίους προφανώς θα κάναμε πολλούς μήνες ακόμα μέχρι να τους ξαναδούμε, και σε πληροφορώ ότι η χαρά όταν συναντιόμαστε έχει υπερπερισσεύσει της όλης ταλαιπωρίας - μιας και είμαστε επαρχιώτες


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αγαπητέ, τις είδαμε τις οργανωμένες δράσεις, με διακεκριμένους διοργανωτές και ομιλητές. Που πήγαν τώρα;


Ας υπάρχουν και οι " σπασμωδικες, χαοτικες και ακεφαλες δρασεις".
Αφού οι "συνετοί" αδερφοί μας δεν μιλούν, ας μιλήσουν οι ασήμαντοι, οι ανώνυμοι, οι απλοί άνθρωποι.
Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να υπάρχει αντίδραση και να ξεσηκώνεται ο κόσμος. Καλό και για την πατρίδα, καλό και για την εκκλησία μας (τόσο του νέου ημερολογίου που έχει επίσημα πλέον ταυτιστεί με τον οικουμενισμό όσο και του πατρίου που έχουν αποσταθιοποιηθεί από το θέμα της κάρτας του πολίτη -ενώ δεν στήριξαν ουσιαστικά ούτε τις αντιδράσεις για την Εσφιγμένου).

Γενικά η εμπειρία μας λέει ότι περισσότερο πρέπει να φοβόμαστε τις οργανωμένες κινήσεις, συνήθως αυτές γίνονται με σκοπιμότητα, με απώτερο στόχο να "μαντρώσουν" τα πρόβατα.
Αλλά είναι τόσο σοβαρό θέμα το ηλεκτρονικό φακέλωμα, η ηλεκτρονική σκλαβιά που επεκτείνεται παντού, που δεν τολμούν ούτε να το αναφέρουν ορισμένοι "ιθύνοντες", μην ενημερωθούν και αντιδράσουν οι "ραγιάδες".
Γιατί αν αρχίσουν να αντιδρούν, θα ξυπνήσουν, θα αισθανθούν δυνατοί
και τότε θα ασχοληθούν και με όσα συμβαίνουν και στην πατρίδα και στην εκκλησία μας.
Κι αυτό τρέμει η εξουσία ..

Ανώνυμος είπε...

+ΙΓΖ

Ανώνυμε, φιλικότατα σου απαντώ:

Εκει μας κατάντησαν
Οποιος αγωνίζεται για τα πιστεύω του, να είναι αδιάκριτος και υπερήφανος.
Ακριβώς όπως και οι κομμουνιστές που βαφτίζουν Φασίστα όποιον δεν επιθυμεί την καταστροφή της Ελλάδας, και Ρατσιστή όποιον δεν επιθυμεί να υποστεί τους ομαδικούς βιασμούς απο τα λαθρόσκυλα που μας ξεφορτώνουν καθημερινά ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ
θυμίζω είναι μόνον άντρες οι «Σύριοι μετανάστες» απο το Κογγό και το Αφγανιστάν...

Ετσι λοιπόν είναι και για τους αντιδρώντες στην ηλεκτρονική φυλακή που έρχεται.
Είμαστε καρτοφοβικοί πλανεμένοι και επικίνδυνοι...

Για να μην γράφω πολλά δες ενα δεκάλεπτο βίντεο Πατάς youtube Ααρών Ρούσσο [φιλος του Ροκφέλλερ]
και θα μάθεις που παει το πράμα γενικώς και με το τσιπάρισμα.
Ρίχνει και μια είδηση για την «κατεύθυνση» των παιδιών στα σχολεία - τα ζούμε σήμερα με την υποχρεωτική εκπαίδευση της ομοφυλοφιλίας.

Δια ταύτα
Εκτός απο το παραπάνω βίντεο, Συν τοις άλλοις ο κόσμος πλέον θα είναι λεια στον κάθε χάκερ εκβιαστή [ όποιος κι αν είναι αυτός...] που θα ξέρει τα πάντα για σένα
Ξημερώνει η κοινωνία των σκλάβων, και ο «πιστός λαός» περιμένει να έρθει ο μαρμαρωμένος βασιλιάς να τον σώσει...
Αυτά να στιλιτεύεις ανώνυμε και όχι τον αγώνα προκειμένου να ζήσουν τα παιδιά μας 10% ανθρωπινα.

Ανώνυμος είπε...

Την ειδηση της συγκέντρωσης την εχει δημοσιεύσει και ο ορθόδοξος τύπος

Ανώνυμος είπε...

Ειστε ή βαλτοι ή βλακες. Συγνωμη και παλι, ο Θεος να μας ελεησει.

Ανώνυμος είπε...

“Γενικά η εμπειρία μας λέει ότι περισσότερο πρέπει να φοβόμαστε τις οργανωμένες κινήσεις, συνήθως αυτές γίνονται με σκοπιμότητα, με απώτερο στόχο να "μαντρώσουν" τα πρόβατα.”

Στυς 17 μαη
http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/155802/geniki-apergia-17-maiou-poioi-apergoyn-analytika

Δυναμουνουμε τουν αγωυνα ξεσηκονουμαστε με τον και φισερ του γιοχαν και του τανκς , δυναμουνουμε την ιμπεριλιαστικη παλη , κατου οι αμερικλανοι , οξου του νατου κι η βρωπη , ληονουν τα νηατα μας στι βιοπαλυ πάλι και πάλι εχουμε πάθει παρα ζάλι με τα κομμουνστικα παρα τράγουδα κάθου λιγου και λιγουλάκι.
Απάνου του ρε στο κεφάλη του Τζημερου και του Κασιδιάρη τους μπουρζουαδες τους κακους τους τρελλους τσι φασίστες τους τραπζειτες τους μεγαλοτσιφλικάδες και ολες τις κ@φαλες!


Ακριβώς όπως τα λέτε Δάσκαλε για τις οργανωμένες κινήσεις!!!

Ρε δεν μας παρατάνε ήσυχους.
Δεν αναλογίζονται έστω και στο ελάχιστο τι δουλειά έχουν στην Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας να μας καλούν να ανατρέψουμε την Χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία μας , τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας, τα ήθη τα έθιμα μας τις αξίες μας, να τους παραδώσουμε την δημόσια και ατομική μας ιδιοκτησία , αυτήν που με αγώνες κατακτήσαμε ΟΛΟΙ οι Ελληνες!
95% των Ελλήνων ειμαστε Χριστιανοί ορθόδοξοι και μα΄λιστα έχουμε και ολοι εμεις ΑΤΟΜΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ!!! Παγκόσμια το μεγαλύτερο ποσοστό. Αυτό χουν βάλει στο μάτι οι τρπαεζίτες αλλα δεν θα τους γίνει η χάρη …

Καλά για τόσο Ιούδες μας έχουν. Δεν γνωρίζουν πως ο Ιούδας κρεμάστηκε; Δεν γνωρίζουν τίποτα για τον εφιάλτη; Ίσως να μην τα γνωρίζουν, ίσως και να μην λένε τίποτα όλα αυτά για αυτούς! Σάμπως είναι Έλληνες!
Κομουνιστές είναι , άλλη φυλή αυτή!


Πάντως ουδέν κακόν αμιγές καλού.
Κάκιστα όλα αυτά που προωθούν και ιδίως στα σχολεία μας δηλητηριάζοντας τις αθώες ψυχούλες των παιδιών μας – μέχρι στιγμής απλώς τα παρακολουθούμε ωσάν να είναι ψέματα – αλλά υπάρχει και ένα ΚΑΛΟ στην όλη υπόθεση!

Το ΚΑΛΟ είναι πως αποκαλύφθηκε το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, το κομμουνιστικό αντίχριστο ανθελληνικό σύστημα με το οποίο επιχειρείται να κυβερνηθεί ο πλανήτης μέσω της παγκόσμιας κυβέρνησης!

Η επικράτηση του οποίου δημιουργεί και το ΚΑΚΟ!
Αναγκαίο κακό για να ξυπνήσουμε …
εφόσον ο έξυπνος τα λάθη ο χαζός κλπ. κλπ.

Ανώνυμος είπε...

1)
“Γενικά η εμπειρία μας λέει ότι περισσότερο πρέπει να φοβόμαστε τις οργανωμένες κινήσεις, συνήθως αυτές γίνονται με σκοπιμότητα, με απώτερο στόχο να "μαντρώσουν" τα πρόβατα.”

ΜΙΚΗΣ: ΞΑΝΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ! Έκκληση για Εθνικό Ξεσηκωμό στις 18 Μαΐου

http://attikanea.blogspot.gr/2017/05/4-18.html

Άλλη μια απόδειξη για το πόσο δίκιο έχετε για όσα λέτε!

Απορώ με τους πατριωτικούς ιστοτόπους που δεν τους ξεμπροστιάζουν και τους αφήνουν όλους αυτούς τους κομμουνιστές να κοροϊδεύουν ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!
Ο μέγας “αντιμνημονιακός” μικης που δεν έχει αφήσει “δημοκρατικό” κόμμα για κόμμα που να μην έχει εκπροσωπήσει !
Αυτός ο βράχος ο αντιμνημονιακός κομμουνιστής μαζύ με τους υπόλοιπους υπογράφοντες που ανέβασαν τους κομμουνιστές στην εξουσία …τώρα αντιδρούν στον νεοφιλελευθερισμό ( = κομμουνισμό) και στα μνημόνια!

Σώπα που νάνε θα σημάνουν οι καμπάνες,
ψηφίζουμε αντιμνημονιακούς αριστερούς …που δεν κυβέρνησαν να μας βγάλουν από την Ευρώπη του ΕΥΡΩ , του κεφαλαίου των τραπεζιτών και των μονοπωλίων!

Τους ξεγέλασε λένε ο σφύριζα και έγινε από κομμουνιστής νεοφιλελε!
Αυτό δεν ισχυρίζονται ;
Για αυτό δεν καλούν σε συγκεντρώσεις κατά του μνημονίου ενώ πριν καλούσαν τον κόσμο μαζικά να υπερψηφίσει τους κομουνιστές συριζαιους ;
Πως τους ξεγέλασαν δηλαδή , εφόσον ο ΓΛΕΖΟΣ - που ήταν στο ΚΚΕεξ. πήγε στο ΠΑΣΟΚ μετά στον Σύριζα μετά στον Λαφαζάνη και ΤΩΡΑ ΚΚΕεξ. - υποστηρίζει όσα υποστηρίζει ο Τσίπας.
Τώρα που έχει αποχωρήσει. Τώρα υποστηρίζει Ευρώ και Ευρώπη!!! Άρα πως σε ξεγέλασε …ρε ηρώα;
Ξεγελιούνται ρε οι ‘ηρωες που κατεβάζουν νυχτιάτικα σβάστικες” …

Ποίος σε ξεγέλασε ρε μικη και μανωλάκη αφού αυτά θέλεις και εσύ!
ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ , ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ,
ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.!
Βέβαια τώρα πια δεν κρύβεται κανένας τους. Όλοι οι κομμουνιστές αυτό θέλουν Ευρώ και Ευρώπη.

ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!!!

ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ;
ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΤΑ ΑΔΑΗ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ (= ουσιαστικά ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ) ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ …ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!

Μ. Γλέζος: Πιθανόν να ψηφίσω ΚΚΕ
https://www.youtube.com/watch?v=Uac_l-lKrRI

Από την πλευρά του ο Π. Λαφαζάνης προσπάθησε να κρατήσει ανοιχτό το θέμα δηλώνοντας ότι αναμμένη την οριστική απόφαση του Μ. Γλέζου προσθέτοντας «ότι θα ήταν τιμή μας να δώσουμε μαζί την εκλογική μάχη.

Δεν τις ξέρουν λοιπόν τις θέσεις του ιστορικού στελέχους της αριστερές οι ΑΛΑΦΑΖΑ ΝΕΟΙ ΒΑΡΙΔΙΝΟ ΓΕΝΑΙΟΙ κωνσταντοπουλαιοι ανταρσίες ΑΛΑΒΑΝΑΙΟΙ κκεεδες μικηδες και άλλοι για το Ευρώ και την Ευρώπη;

Ανώνυμος είπε...

2)
Τις ξέρουμε και τις μαθαίνουμε εμείς που δεν είμαστε πολιτικοί , αυτοί που θέλουν να μας σώσουν ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝ , ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;

Ο έντιμος κ. Λαζαρίδης Τάκης* μάλλον δεν έχει καταλάβει τον ρόλο που καλούνται να παίξουν από το σύστημα της μεταπολίτευσης

οι “ΟΔΟΔΕΙΚΤΕΣ” , μικης και μανωλάκης ο …εκ σημαίας … ηρωας
(δείχνουν ποιόν δρόμο ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθήσουν τα πρόβατα απο την μεταπολίτευση και έπειτα. Ως εκ θαύματος όλο “αντίσταση κάνουν και όλο λάθη κάνουν” ΑΛΛΑ αργά σταθερά και κατά λάθος έφτασαν στο ΚΚΕεξ. από το οποίο είχαν ξεκινήσει!!!

Αυτοί δεν ΠΑΝΕ ποτέ τυχαία κάπου. Θυμηθείτε το αυτό. Όταν θα έχουν παραδώσει στις εταιρείες - τραπεζίτες ολην την δημόσια Ελληνική περιουσία και θα χρειάζονται και τις ατομικές μας τότε θα βάλουν το ΚΚΕεξ. να κυβερνήσει…για να μας απαλλάξει από το βάρος και της ατομικής μας ιδιοκτησίας!
Οποίος τολμήσει να εναντιωθεί στην πλήρη εξαθλίωση στην οποία θα μας οδηγεί καθημερινά το ΚΚεξ…τα γνωστά!
Τότε θα είναι αργά.
Τώρα προλαβαίνουμε να ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΟΔΩΘΟΥΝ!!!)


μικης.

“Παράλληλα υπήρξε πολιτικός, πρώην υπουργός, 4 φορές βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και ακτιβιστής τιμημένος με το Βραβείο Ειρήνης Λένιν (1983).”
Βραβείο ειρήνης Λενιν . Ο σφαγέας εκατομμυρίων Χριστιανών ορθοδόξων που παρέδωσε την Τσαρική ορθόδοξη Χριστιανική Ρωσία στα χέρια των ιδιωτικών εταιρειών τραπεζιτών ροτσιλντ και λοιπούς καπιταλιστές …τους οποίους πάλευε να εξουδετερώσει!!! Το ποιους δολοφόνησε είναι γνωστό!
Μόνο ο αντιμνημονιακός κομμουνιστής μικης δεν τα ξέρει…
Λογικό είναι οι τραπεζίτες να του έφτιαξαν και βραβείο για να τον τιμούν διαχρονικά και τον λενιν και τον μικη!!!

Και μανωλακης



Γλέζος υπέρ ΚΚΕ και ευρώ

https://www.youtube.com/watch?v=zGdCOTrpbhY

Δημοσιεύτηκε στις 3 Σεπ 2015
Μεταδόθηκε στις 3/9/2015

Οι ίδιοι οι “οδοδείκτες”= ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΠΡΟΒΑΤΩΝ δεν ντρέπονται, αυτά είναι γνωστά για τους κομμουνιστές , ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…
Στα πλαίσια αυτά είναι και η αυριανή απεργία του γιοχαν του φρανς του τανκς και του ξεσηκωμού


Οι Ελληνικοί πατριωτικοί ιστότοποι γιατί συνεχίζουν να πέφτουν στην παγίδα των κομουνιστών είναι κάτι που αδυνατώ να κατανοήσω. Και δεν μιλάμε για τον απλό αγνό Έλληνα που δεν ξέρει από πολιτική ΑΛΛΑ για Ελληνες Χριστιανούς Ανθρώπους Δημοσιογράφους με γνώσεις που λίγοι στην Ελλάδα διαθέτουν!!!

• Απορεί ο Λαζαρίδης , γιατί δεν τραγούδησε ο μικης στην συναυλία στην Μακρόνησο – τώρα που είναι όλα γνωστά – και για τους δεξιούς και για τους αριστερούς παρά την έδωσε μόνο για τους αριστερούς Έτσι λέει ο ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΤΑΤΟΣ κ. Λαζαρίδης και πολύ σωστά ενώνεται όλος ο Ελληνικός λαός και είναι αυτό που απαιτείται στους χαλεπούς αυτούς καιρούς για να αποτινάξουμε την κατοχή!
• Δυστυχώς και αυτός όπως και αρκετοί άλλοι , δεν εχουν καταλάβει πως οι κομμουνιστές ΔΕΝ θέλουν να ενώσουν τον Ελληνικό Χριστιανικό λαό διότι δεν έχουν τίποτα κοινό με αυτόν.
• Δεν θέλουν να απελευθερωθούμε από τα μνημόνια και το χρέος το οποίο λειτουργεί ως πενταετές πλάνο του ανωτάτου σοβιέτ (Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο) και ως άλλη δικτατορία του προλεταριάτου για να οδηγηθούμε ολοκληρωτικά και οριστικά σε μια κομμουνιστική αντίχριστη ανθελληνική πανευρωπαϊκή κατ’αρχας και έπειτα και παγκόσμια κομουνιστική δικτατορία προκαλώντας ταυτόχρονα και τον αφανισμό όλων των εθνών ιδίως του βασικού εχθρού τους του Ελληνικού!


Ανώνυμος είπε...

3)
Μας τα λένε όλα μας τα δείχνουν όλα ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ
ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ = ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

ΑΠΕΡΓΙΑ με ΜΙΚΗ με ΜΑΝΩΛΑΚΗ και ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ Ανθέλληνες ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ….

Θέλει να ταφεί και χριστιανικά …ο ηρωας! Άλλη μια παγίδα! Άρα είναι χριστιανός.
Λέει ολοφάνερα στα πρόβατα: Κοιτάξατε και εγώ χριστιανός είμαι και ψηφίζω ΚΚΕεξ.
Άρα δεν είναι κακός και αντίχριστος ο κομουνισμός!!!
Γνωρίζει όμως άριστα τις θέσεις του ΚΚΕεξ. για την θρησκεία μας και τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας ΚΑΙ παρόλα αυτά προτείνει ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ ΩΣ ΛΥΣΗ!
Τον δέχθηκε στις αγκάλες του και ο Ιερώνυμος και αυτήν την απλή ερώτηση δεν μπορούσε κανείς από τους δημοσιολαλούντες να την κάνει και στους δύο τους;
Πως κύριε συμβαδίζουν Χριστιανός ορθόδοξος και κομμουνιστής;;;
Δεν μιλάμε για απλό ανίδεο πρόβατο μιλάμε για “ηρώα” μεγαλοστέλεχος …οδοδείκτη που δείχνει τον δρόμο στα πρόβατα.

Πρέπει να αποκαλυφθεί ο ρόλος τους για να μην νομίζουν πως χάφτουμε ότι μας σερβίρει ο κάθε προδότης του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού μας της ίδιας της ύπαρξης του Ελληνικού έθνους μας!
Αρκετα εως εδώ !
Όταν θα ακουστεί το σύνθημα στους Ελληνοχριστιανικούς!!! δρόμους μας
ΚΑΤΩ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ

ΈΩΣ ΤΟΤΕ…
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΙΚΗ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ…

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"ειστε ή βαλτοι ή βλακες. Συγνωμη και παλι, ο Θεος να μας ελεησει."

1)Όταν έχουν προηγηθεί αντικρουόμενα σχόλια,
γράφοντας το παραπάνω αντιλαμβάνεσαι ότι δεν κατανοεί ο αναγνώστης σε ποιον απευθύνεσαι;


2)Μάλλον είσαι ο ίδιος που έγραψε και το
"Τρεχτε προβατα στην πλανεμενη συγκεντρωση, χαστε και αυτη την Κυριακη. Ξυπνατε γιδια!"

Και πάλι αντιφατικές ασυναρτησίες χωρίς καμία τεκμηρίωση.
Μάλλον έμαθες από το facebook να γράφεις ότι να ναι και να σου κάνουν like οι φίλοι σου. Ξέρεις εδώ τα σχόλια δεν παίρνουν Like.
Μην υποβιβάζεις λοιπόν την συζήτηση.


3) Όσο για το "ο Θεος να μας ελεησει"
αν γράφεις εσύ ότι να ναι, δεν φταίει ο Θεός. Και αν το κάνεις εσκεμμένα, δεν θα σε ελεήσει.
Εκτός αν σε πληρώνουν για να γράφεις ασυναρτησίες. Αν είναι αυτή η καινούργια τακτική του εχθρού.

Τα σχόλια αποτελούν αφορμή προβληματισμού. Αν δεν ενδιαφέρεστε, ξαπλώστε στον καναπέ και δείτε κάτι. Δε μπορεί, κάποια ανοησία, κάποιο τηλεπαιχνίδι θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον.

Orthodox True είπε...

Η περιφρόνηση στα τρολ είναι η αποτελεσματικότερη καταδίκη τους.
Τρολ είναι οι ανώνυμοι ή και οι κωδικοποιημένοι μέ περίεργα σύμβολα γράμματα, πού πετάνε μια γενικευμένη αναιτιολόγητη χειροβομβίδα που θέτει αμφιβολίες ως προς τα χρηστά ήθη, αγώνες και συμπεριφορές.
Όταν θέλεις να μιλήσεις στο τρολ, μίλα καλύτερα στο διαχειριστή του blog, και παρακάλεσε να μην δημοσιεύει τέτοια υβριστικά αναιτιολόγητα σχόλια.
Αγαπητέ παιδαγωγέ, λάθος που εγκρίνεις τέτοια σχόλια που πυροδοτούν αντιδράσεις και δημιουργούν αμφιβολίες σε καλοπροαίρετους.
Δεν έχουν όλοι οι αναγνώστες την ίδια πίστη με εσένα, οπότε πρέπει να τους προστατεύουμε..
Χριστός Ανέστη

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.