" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Επέτειος Αυτονομίας Β.Ηπείρου (Υπογραφής Πρωτοκόλλου Κέρκυρας). Εκδηλώσεις. Το σχόλιο μας προς τον μητροπολίτη Κονίτσης Ανδρέα.



Σχόλιο:

Φυσικά επαινούμε κάθε ιερωμένο που θυμίζει τους εθνικούς μας αγώνες.
Η αρχέγονη Ελληνική γη της  Βορείου Ηπείρου, και η επίσημα -με διεθνείς συνθήκες- αναγνωρισμένη ως εθνική μειονότητα, έχει κάθε λόγο να ενωθεί με την μητέρα Ελλάδα.



Έχουμε γράψει όμως και για την εγκληματική σιωπή του π.Ανδρέα Τρεμπέλα (μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης):
Από τον Ιούνιο του 2016, που ολοκληρώθηκε η ψευδοΣύνοδος της Κρήτης, ΔΕΝ τόλμησε να ψελλίσει λέξη, πολύ περισσότερο να
την καταδικάσει.


Δυστυχώς ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ "νάνος". 

Είναι αρκετά εύκολο να "μιλάμε" για την Β.Ήπειρο και να μας χειροκροτούν, αλλά όταν έχει πάρει φωτιά το σπίτι σου, όταν έχουν εισβάλει οι λύκοι στο κοπάδι, ο σωστός ποιμένας
στέκεται στο ύψος του. 
ΑΝΤΙΔΡΑ. 
Δεν κοιμάται.


Ντροπή π.Ανδρέα για την εγκληματική σιωπή σας.
Θα δώσετε λόγο στον Θεό για την αδράνεια σας.
Ευχόμαστε να μετανοήσετε πριν είναι αργά.

Μπορεί να κάνατε αγώνες για το βορειοηπειρωτικό 
αλλά αν στην τόσο κρίσιμη στιγμή για την Ορθοδοξία μας δεν διαχωρίσετε την θέση σας από την αίρεση, θα συμπεριλαμβάνεστε αιωνίως στους προδότες της Ορθόδοξης πίστης μας.

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι,
νομίζω ότι αδικείται τον Μητροπολίτη Ανδρέα, βάζοντάς του τη ρετσινιά του "προδότη".
Είναι ο μόνος που συνεχίζει τον αγώνα του Μακαριστού Μητροπολίτη Κονίτσης Σεβαστιανού, έστω και σε πιό ήπιο τόνο για τη Βορ. Ηπειρο , τη στιγμή που η επίσημη Ελλάδα αδιαφορεί πλήρως για τον ελληνισμό της Βορειου Ηπείρου!
Για να μη σχολιάσω ότι άλλοι Μητροπολίτες, όχι μόνο δεν μιλάνε για τα εθνικά θέματα, αλλά μοιράζουν, άκουσον-άκουσον, το Κοράνι!!!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Έχετε απόλυτα δίκιο για τα εθνικά θέματα (ειδικά για το βορ/κό).
Έχουμε προβάλει επανειλημμένα τους αγώνες του.

Δεν τον κατηγορήσαμε για αυτό αλλά για την σιωπή του μετά την ψευδοσύνοδο της Κρήτης. Αν νομίζετε ότι έκανε την οποιαδήποτε αντίδραση και δεν υπέπεσε στην αντίληψη μας, αναμένουμε την απάντηση σας.

ΥΓ. Μην παιδεύεστε να βρείτε.
Κουραστήκαμε να αφήνουμε μηνύματα στην μητρόπολη να μας τηλεφωνήσει, κουραστήκαμε να τον "ψάχνουμε" για να μας απαντήσει. Κουραστήκαμε να στέλνουμε εμαιλ στην μητρόπολη και ουδέποτε να λαμβάνουμε απάντηση.
Δεν υπάρχει απάντηση γιατί απλά δεν υπήρξε αντίδραση.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.