" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΠΗΓΕ ΓΙΑ «ΜΑΛΛΙ ΛΑΘΡΟ» ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ… ΚΟΥΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΗ! (βίντεο)

Δείτε τι παθαίνει μια Ιταλίδα δημοσιογράφος πoυ θέλησε να το παίξει προοδευτική και αντιρατσίστρια και να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση των λαθρό σε ένα Hotspot στην Ιταλία.

Η Φραντζέσκα λοιπόν πήγε σαν ανταποκρίτρια μιας τηλεοπτικής εκπομπής σε ένα ιταλικό κανάλι για να κάνει ζωντανό ρεπορτάζ για την άθλια κατάσταση, όπως την χαρακτήρισε, των λαθρό στην χώρα της.

Την ώρα λοιπόν που μιλούσε και περιέγραφε ζωντανά στην τηλεοπτική εκπομπή, την πήραν χαμπάρι οι μουσουλμάνοι λαθρό και επειδή αυτοί δεν… καταλαβαίνουν από αντιρατσισμό και τέτοιες κουταμάρες για αυτούς, όρμησαν επάνω της να την λυντσάρουν.



Το τι επακολούθησε δεν λέγεται καθώς το ρεπορτάζ ήταν ζωντανό και το έβλεπαν χιλιάδες θεατές.

Η κοπέλα άρχισε να τρέχει και να ουρλιάζει, ενώ ο παρουσιαστής της εκπομπής με αγωνία την φώναζε ενώ καλούσε την αστυνομία να επέμβει. Με λίγα λόγια… λαθροχαμος!


Άραγε το πάθημα έγινε μάθημα ;;;

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίνε οι μουσουλμάνοι!!!

Τι και εάν τις έγινε μάθημα, τίποτα δεν θα αλλάξει!

Οι ίδιοι οι ηγέτες μας είναι το πρόβλημα !
Εάν αυτή δεν πει αυτά που θέλουν τα διεθνιστικά κομμουνιστικά αφεντικά της των ανοιχτών συνόρων Ευρώπης ,θα την αλλάξουν και θα βάλλουν άλλον παπαγάλο!

“Να ανοίξουν τα σύνορα ζητά ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με μία δήλωση του που έχει προκαλέσει αίσθηση στον διεθνή Τύπο. Τι αναφέρει για τους πρόσφυγες και το σχέδιο της Ευρώπης”
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/diethnis-politiki/giounker-ta-sunora-einai-h-xeiroterh-efeuresh-twn-politikwn.4225564.html

Η δε Ευρωπαϊκή επιτροπή για την μετανάστευση δια στόματος “δεξιού” Αβρααμόπουλο έχει την λύση έτοιμη! Όποια χώρα δεν δέχεται προσφυγές από τα ορθάανοιχα σύνορα της Ελλάδας Ιταλίας Ισπανίας κλπ. πρόστιμο 250,000 ευρώ ανά πρόσφυγα!

Το αντιλαμβάνεσθε τι προτείνε η Ευρωπαϊκή επιτροπή;
Ανοιχτά σύνορα και πρόστιμα μαμούθ για κάθε έναν που θα εισέρχεται ελευθέρα αλλά δεν θα γίνεται αποδεκτός, από ΚΆΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ενός κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής ένωσης!!!
Δηλαδή δεν θα δεχτεί π.χ. από τις μυριάδες των εισερχομένων ένα μικρό ποσοστό π.χ. 100,000 πρόσφυγες , θα υποβληθεί ο ούτως η άλλως φτωχοποιημένος πληθυσμός της χώρας αυτής σε πρόστιμο

25,000,000,000 ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!

Δηλαδή καταδικάζουν στον θάνατο δια της πείνας ένα έθνος που ΔΕΝ θέλει να αυτοκτονήσει!!!
Σε τι διαφέρει από το


Holodomor, το μεγάλο έγκλημα του Στάλιν

Δεκάδες εθνότητες στην πρώην ΕΣΣΔ γνώρισαν το λεπίδι, την πείνα και τις εξορίες κατά τη διάρκεια της τυραννίας του.

Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, το οποίο αποκαλύφτηκε σε όλη του την τραγική μεγαλοπρέπεια μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος, ήταν η γενοκτονία του λαού της Ουκρανίας.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’30, κατά τη διάρκεια του κομμουνιστικού καθεστώτος του Στάλιν, οι αγρότες της Ουκρανίας, που εκείνο το διάστημα ευδοκιμούσαν, καταφέρνοντας να δυναμώσουν αισθητά την αγροτική οικονομία, ξεκίνησαν να δέχονταν κτυπήματα από τη σταλινική ηγεσία.

Ο φόβος -η αγροτική τάξη να επαναστατήσει ενάντια στο καθεστώς, μιας και ήταν η μόνη που μπορούσε να το κάνει- οδήγησε τον Στάλιν στη δημιουργία της «τεχνητής πείνας». Ενώ το 1932 υπήρχε ικανοποιητική σοδειά σιταριού (σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποιήθηκαν μετά την πτώση του κομμουνισμού και τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης) για να θρέψει τον ουκρανικό λαό, το κράτος όχι μόνο φύλαγε τη σοδειά αυτή σε προστατευμένες αποθήκες, αλλά επιπλέον έβαλε ποσοστό φόρου 44% στο σιτάρι!!!
Η τραγωδία αυτή ονομάστηκε από τους Ουκρανούς «Holodomor» (Γολοντομόρ από το «holod»= πείνα και το ρήμα «moryty»= σκοτώνω). Η πείνα, που δημιουργήθηκε από τα χέρια ανθρώπων, πήρε το όνομα του διεθνούς όρου της γενοκτονίας, γιατί έχει όλα τα χαρακτηριστικά που προϋποθέτει ο όρος αυτός.
Η επίσημη ουκρανική πλευρά μιλάει για επτά με δέκα εκατομμύρια νεκρούς, που σημαίνει 17 θάνατοι το λεπτό, 1.000 την ώρα και 25.000 την ημέρα.
… http://www.pentapostagma.gr/2013/10/olokaftoma-oukranias-apo-tous-germanous.html



Αυτοί είναι οι ευρωπαίοι ηγέτες που ονομάζουν ναζιστή και φασίστα , όποιον δεν θέλει την γενοκτονία του ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ και των υπολοίπων εθνών!

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια...

Είτε με μνημόνια είτε χωρίς, ΕΘΝΙΚΗ κυριαρχία για τα κράτη μέλη πλέον δεν υπάρχει. Άδικα ψηφίζουμε για την ανάδειξη πρωθυπουργού και μελών κυβέρνησης. Είμαστε αιχμάλωτοι όπως ακριβώς οι πρώην κομμουνιστικές χώρες στο σύμφωνο της Βαρσοβίας!
Και εμείς καθόμαστε και απολογούμαστε σε ποίους;
Στους ευρωπαίους ηγέτες που μας ΜΙΣΟΥΝ και ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΘΝΩΝ!

Υ.Γ. Οι κομουνιστές , το παραμύθι πως φταίει ο πόλεμος για την λαθρομετανάστευση και το προσφυγικό ας το λένε μεταξύ τους για να δουλεύει ο ένας τον άλλον. Μαθημένοι είναι…

Η εξαφάνιση ,η γενοκτονία των εθνών είναι σχέδιο και οφείλουμε όλοι, ως έχουμε υποχρέωση εκ του νόμου – να την αποτρέψουμε!!!
Σε διαφορετική περίπτωση τα δικαστήρια της “νέας Νυρεμβέργης” θα αποδώσουν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι…

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ !!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΝΕΡΓΗ , ΕΙΤΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ, ΤΑ ΕΘΝΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ!!!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΡΙΣΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ!!!


Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.