" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

1992 - 2017. 25 χρόνια ΡΑΓΙΑΣ. Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις;;; Εμπρός λοιπόν, ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ: Μακεδονία θέλετε; Μολών λαβέ !

ΡΑΓΙΑ.
Από το 1992 έχεις να βγεις στον δρόμο.


ΕΣΥ έχασες.
Νόμιζες ότι θα τη γλιτώσεις: Ότι κόβοντας βολτες και χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα στα βουλευτικά γραφεία που παρακαλούσες για μια θεσούλα ή για κανένα ρουσφέτι, θα βολευόσουν.

Στα 25 χρόνια η Ελλάδα μας γέμισε ίσως πάνω από το 1/4 με λαθρομετανάστες. Συνοικίες ολόκληρες έγιναν γκέτο. Δεν τολμάς να περάσεις.

Η χώρα φυσικά χρεοκόπησε, γιατί μόνον χρεοκοπημένη μπορούσαν να την αγοράσουν πιο φτηνά. Ξενοδοχεία, διόδια, αεροδρόμια, λιμάνια, σπίτια, όλα στο σφυρί. Και αντί να τους βρίζεις ευχαριστεί τους "σωτήρες" σου που τάχα έχουμε πλεόνασμα.

Πόσα έχεις δώσει μέχρι σήμερα στον ΕΝΦΙΑ για το διαμερισματάκι που κληρονόμησες; Το υπολόγισες;

25 χρόνια σιωπής, το κακό συνεχίζεται.
Οι συντάξεις σου έφτασαν στο μισό, οι μισθοί το ίδιοι, παρακαλείς να βρεις καμιά 4ωρη εργασία. Παρακαλάς για μια θέση στα Hot Spot! Να βλέπεις τους Πακιστανούς και τους κάθε είδους τζιχατιστές να πετάνε  στα σκουπίδια τα γεύματα κι εσύ να μην έχεις ευρώ στην τσέπη. Βλέπεις σε κατάντησε ο γραικυλισμός σου;

Και όλο και νέες ορδές λαθρομεταναστών εισβάλουν ..
Οι Τούρκοι απειλούν, οι Αλβανοί το ίδιοι (οι μοναδικοί που έχουν ακόμη δουλειές, γιατί δεν έστειλαν τα παιδιά τους στα πανεπιστήμια σωρηδόν για να τεμπελιάζουν όπως εσύ, γιατί έγιναν "μάστορες" χωρίς να έχουν ιδέα πως γυρνάει το κατσαβίδι), οι Βούλγαροι γύφτοι στη Β.Ελλάδα δεν έχουν αφήσει κάδο ανακύκλωσης που να μην πάρουν ότι πολύτιμο υπάρχει, και οι σκοπιανοί αντί να μας ικετεύουν απαιτούν να λέγονται Μακεδόνες!

Οι προδότες που ψήφιζες τόσα χρόνια αποδέχονται σύνθετη ονομασία! Και κυκλοφορούν ακόμη μέσα στην πόλη ανενόχλητοι, χωρίς να τους γιουχάρουν, χωρίς να τους φτύνει κανείς!

Οι δεσποτάδες σου, αφού ΠΡΟΔΩΣΑΝ την Ορθόδοξη πίστη μας στο Κολυμπάρι της Κρήτης, τώρα προδίδουν και την Μακεδονία μας. Με εξαίρεση έναν, τον Κίτρους (και τον Αιγιαλίας που κάνει συγκέντρωση εκεί), ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν τόλμησε να καλέσει τον λαό να πάει στο συλλαλητήριο.
Πιστά υπάκουα σκυλιά της Νέας Τάξης. Τώρα ξεπληρώνουν τα "αφεντικά" τους.

25 χρόνια ΡΑΓΙΑΣ.
Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις;;;


ΒΓΕΣ λοιπόν σήμερα και ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ;

Αν δεν βγεις και σήμερα, σου
μεταφέρω τα λόγια του Κολοκοτρώνη:

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

τη φωτογραφία δανειστήκαμε από εδώ.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ότι οι Έλληνες πρέπει να βγουν επιτέλους στο δρόμο. Όχι όμως για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά στον Λευκό Πύργο. Αυτό το συλλαλητήριο δεν πρόκειται να σταματήσει την προδιαγεγραμμένη προδοσία του ονόματος. Δεν ιδρώνει το αυτί των προδοτών με ειρηνικές διαμαρτυρίες...

Η μόνη κινητοποίηση που θα μπορούσε να έχει απτά αποτελέσματα, θα ήταν η περικύκλωση και πολυήμερη πολιορκία του τριγώνου Μαξίμου-Προεδρικό-Βουλή και η εκπαραθύρωση των προδοτών...

Μόνο έτσι σταματιούνται οι προδότες πριν πουλήσουν τη Μακεδονία. Και κατά βάθος, όσοι θα συμμετάσχετε στο συλλαλητήριο το ξέρετε ότι δεν πρόκειται να τους σταματήσετε έτσι. Τουλάχιστον θα έχετε να λέτε στα παιδιά σας ότι χάσατε τη Μακεδονία διαμαρτυρόμενοι...

Οι Έλληνες όμως έγραψαν ένδοξη ιστορία όχι διαμαρτυρόμενοι, αλλά πολεμώντας με αυτοθυσία τους εχθρούς της Πατρίδας. Και οι εχθροί της Πατρίδας -το ξέρετε- δεν βρίσκονται στον Λευκό Πύργο, αλλά στην Αθήνα...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αγαπητέ άσε τις φιλοσοφίες και έλα στη συγκέντρωση.
Όλοι στο τέλος ψάχνουν μια δικαιολογία.
Είναι ευκαιρία να φανεί η αντίδραση του λαού που αρχίζει να ξυπνάει.

Ανώνυμος είπε...

Αν και ξεκινήσαμε με όρεξη για την αγιοτόκο Θεσσαλονίκη, πλήρης απογοήτευση από τη σημερινή παρωδία κατέλαβε τις ψυχές μας.
Αυτό δεν ήταν συλλαλητήριο, αλλά οικουμενιστήριο! Όλοι οι οικουμενιστές στη φόρα!
Ποιανού ευθύνη είναι αυτό το φιάσκο;

Ελένη Τζαβέ είπε...

Ευλογημένες ανωνυμε για ποιο φιάσκο ΜΙΛΑΣ;ο αγώνας ήταν πατριωτικος .Μεγα θαύμα η συμμετοχή.Μακαρι όμως να ΒΡΕΘΟΥΜΕ και σε ΚΑΤΙ ανάλογο όσο αφορά τον αγώνα της αποτειχισης κατα του οικουμενισμου

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.