" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

16 Εντυπώσεις με επίμαχα σχόλια βίντεο και φωτο από το συλλαλητήριο


διαβαστε:

1. ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ – Το βίντεο της αλήθειας! Να πόσοι είμασταν στο συλλαλητήριο(video).


2. Κύριε Φράγκο, τι δουλειά έχει ένας στρατηγός με τους Ρόταρυ, τον προθάλαμο της Μασσονίας και του Τεκτονισμού;;;


3. Ο ανθέλληνας Μπουτάρης αρνήθηκε να δώσει ρεύμα στους διοργανωτές.


4. Η ΕΡΤ3… «ΕΦΤΥΣΕ» ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


5. Ζουράρις: ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ… ΠΗΡΕ ΤΟ «ΜΑΘΗΜΑ» ΤΟΥ (βίντεο)


6. Πάνω από 500.000 άτομα στο συλλαλητήριο για το σκοπιανό. «Λαοθάλασσα»!Εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες!


7. Δύο αναρτήσεις για την κόρη του στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη, που μάλλον ΔΕΝ θα ήθελε να διαβάσετε!


8. 1992: "Σε 10 χρόνια θα έχουν ξεχάσει το όνομα".
    2018: Φωτογραφία-απάντηση


9. Κι όμως ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ που ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απ΄ όλους:
Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ της Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ γέροντας  Μεθόδιος !!!


10. Μπλόκαραν εκατοντάδες λεωφορεία στα διόδια των Μαλγάρων.
      Μπλόκαραν διαδίκτυο και τηλέφωνα σε όλο το χώρο του συλαλλητηρίου (μήπως για να μην μεταδίδεται η μεγάλη του επιτυχία;)


11.Άγνωστοι με κουκούλες που κρατούσαν κοντάρια με ελληνικές σημαίες κατέβασαν και έκαψαν το σχέδιο της πανθρησκείας.


12. Οι μελανοχίτωνες πίσω από την ΕΡΤ και την ενημέρωση


13. ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ, ΝΑΖΙΣΤΡΙΑ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ κ.λ.π.ΕΤΣΙ ΛΑΜΟΓΙΑ;


14. Και η Β. Ήπειρος ἔδωσε βροντερό παρόν στό μεγαλειῶδες συλλαλητήριο γιά τή Μακεδονία


15.ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ...


16  «Η χρόνια χρήση ουσιων καταστρέφει τα εγκεφαλικά κυτταρα» Οι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ απαντούν στον Μπουτάρη




1. ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ – Το βίντεο της αλήθειας! Να πόσοι είμασταν στο συλλαλητήριο(video).




Τα ΜΜΕ που έκρυβαν για μέρες το γεγονός του συλλαλητηρίου αναγκάστηκαν να ψελλίσουν μερικές κουβέντες για το μεγαλειώδες εθνικό συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη λέγοντας ότι μαζεύτηκαν 35000 Έλληνες…

Τα ψέμματα βέβαια δεν κρατάνε πολύ!! Αυτό το βίντεο ξεφτιλίζει όλα τα ανθελληνικά ΜΜΕ…




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ – ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ







2. Κύριε Φράγκο, 
τι δουλειά έχει ένας στρατηγός με τους Ρόταρυ
τον προθάλαμο της Μασσονίας και του Τεκτονισμού;;;



Σύμπτωση που του σύμβολο των Ρόταρυ εμπεριέχει το άστρο του Δαβίδ στο κέντρο του; Απαντήστε μόνοι σας.


Οι τελετές για τους προσήλυτους των μασόνων, οι τρόποι βοήθειας των μελών, της νεολαίας, οι συνεστιάσεις, επιβλήθηκαν και στους Ρόταρυ που πολλοί εξ’ αυτών είναι και μασόνοι. 

Προβάλλονται ιδέες παγκοσμιοποίησης, πανθρησκείας, Σιωνισμού ακόμη και μαύρης μαγείας. 

Κόπτονται περί προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ τα μέλη τους οι βιομήχανοι, οι εργοστασιάρχες κ.λ.π. είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τις μολύνσεις.



Κύριε Φράγκο, δεν γνωρίζετε πως στους Ρόταρυ, προωθείται η πανθρησκεία και υποτιμάται ο Χριστιανισμός;

Ή μήπως δεν γνωρίζετε, εσείς ένας στρατηγός, πως "οι φιλανθρωπίες" είναι πρόφαση;

Ή μήπως δεν γνωρίζετε, ολόκληρος στρατηγός, ότι οι Ρόταρυ, είναι ο προθάλαμος της Μασσονίας και του Τεκτονισμού;;;

Ή μήπως δεν γνωρίζετε, πως Μασσονία και Τεκτονισμός, είναι εχθροί της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας;

Ή μήπως δεν γνωρίζετε πως Τεκτονισμός, σημαίνει ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ;; 

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;;


Καλλιόπη Σουφλή

σχόλιο ο Παιδαγωγός:
 Ο Άνθιμος μέχρι το προηγούμενο βράδυ, ήταν αντίθετος στα συλλαλητήρια. 
Λίγες ώρες πριν όμως (βλέποντας ότι θα έχει κοσμοσυρροή), 

πήγε και χαιρέτισε πρώτος πρώτος ...!!
Κολοτούμπας, θεατρίνος ή καιροσκόπος;


Ο "στρατηγός" έκανε μια ομιλία που θα λέγαμε συνοψίζετε στις λέξεις: 

"Δοξάστε με"
Τα "κουτορνίθια" όμως, τους χειροκρότησαν.


Κατερίνα Παναγοπούλου

Σε μία κατάμεστη αίθουσα της Αθηναϊκής Λέσχης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 η πολυομιλική Πανηγυρική συνεστίαση των Ροταριανών Ομίλων Αθηνών-Βορρά, Αθήνα-Φιλοθέη & Αμαρουσίου 

προς τιμήν της επίσημης προσκεκλημένης κ. Κατερίνας Παναγοπούλου, Εθνικής Πρέσβειρας της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Προέδρου του ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα.



Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη χαρά και τη τιμή να απολαύσουν την εξαιρετική ομιλία της κας Παναγοπούλου με θέμα « Ολυμπισμός, Εθελοντισμός, Ανθρωπισμός: Τρόπος ζωής».



Την άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία της κας Κατερίνας Παναγοπούλου, με ένα θέμα που ανέδειξε τον ιστορικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει ο Ελληνισμός στην σημερινή ιστορική καμπή που διέρχεται η ανθρωπότητα, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πατριάρχης της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας Περικλής Παναγόπουλος, η ΠροΔιοικητής Μάρι Δεληβοριά, η εψηφισμένη Διοικητής Ντόρα Κέμου, ο πρώην Β.Διοικητές Παναγιώτης Κατρούγκαλος και Κώστας Ζαχαρακόπουλος, η Πρόεδρος του ΡΟ Ψυχικού Κορίνα Αργυροπούλου, ο Πρόεδρος του ΡΟ Αθήνα Νότος Ευτύχης Ζάρκος, ο Πρόεδρος του ΡΟ Χαλανδρίου Άκης Σαραντόπουλος, ο District Marshall της Περιφέρειας 25 ΑΧΕΠΑ Ελλάς Παναγιώτης Ριζόπουλος, ο Πρόεδρος ΚΕΔΕ κ.ΙΣΑ και Δήμαρχος του Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο Επίτιμος ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, ο πρώην υπουργός και πρώην Πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, ο πρώην υπουργός Απόστολος Κράτσας, η καθηγήτρια Δρ. Αγνή Βλαβιανού-Αρβανίτη ιδρύτρια της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής η κ. Καίτη – Γάκη Καψή, του συνδέσμου γυναικών Θεσσαλονίκης ο κος. Αρβανίτης Γεώργιος, εισαγγελέας Αρείου Πάγου o κος Πέτρος Ιωαννίδης επιχειρηματίας η κυρ. Νάνσυ Ιωαννίδη, ο κος. Σίμος Σιδηρόπουλος Πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Ε, ο κος Γεώργιος Γερόλυμπος μέλος Ε.Ο.Α και η σύζυγός του κ. Ποντίδα Εμμανουέλα αντιπρόεδρος ΕΛΟΚ, η κ. Παπαναστασίου Μάτα μέλος Δ.Σ Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλή, η κ. Εβελίνα Δασκαλή, ο κος. Αλέξης Ζορμπάς οι εκδότες Δημήτρης Γκόρης και Βίκυ Παπαγεωργοπούλου του WHO IS WHO και η υποψήφια για το Βραβείο Global Teacher Prize του Varkey Foundation Αγγελική Παππά & πλήθος ροταριανών ροταρακτόρων και φίλων του Ρόταρυ.

Το δείπνο της βραδιάς συνόδευσε μουσικά με μελωδίες πιάνου η κα. Μέμα Χαλιώτη.



Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησαν ερωτήσεις των παρευρισκόμενων προς την ομιλήτρια και η συζήτηση εξελίχθηκε σε ένα υψηλού επιστημονικού επιπέδου διάλογο που καθήλωσε, αποδεικνύοντας ότι το Ρόταρυ παραμένει μία νησίδα υψηλής ποιότητας, επιστημονικής προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης στις δύσκολες μέρες που βιώνει η ελληνική κοινωνία και η ανθρωπότητα.



Ακολούθησε η βράβευση της κας Κατερίνας Παναγοπούλου από τους Πρόεδρους των Ροταριανών Ομίλων Αθηνών-Βορρά, Αθήνα-Φιλοθέη & Αμαρουσίου Κωνσταντίνου Κουτσογιάννη, Χρήστου Φασλή & Άγγελου Καρμανιόλα αντίστοιχα.



Η βραδιά περατώθηκε με δηλώσεις συγχαρητηρίων από όλο το ενεργό ακροατήριο προς την κα. Παναγοπούλου, για τη μεστή νοημάτων ομιλία της μέσα σε ένα εγκάρδιο κλίμα επιστημονικού προβληματισμού, αλλά και αισιόδοξων σκέψεων για το μέλλον του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας.





Παρακολουθήστε το σχετικό video από τον Antenna:










3. Ο ανθέλληνας Μπουτάρης 
αρνήθηκε να δώσει ρεύμα στους διοργανωτές.


Του Γιάννη Νάκου

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ.Μπουτάρης, αρνήθηκε να δώσει ρεύμα στους διοργανωτες του συλλαλητηρίου. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες όλη η διοργάνωση του συλλαλητηρίου έγινε με μέριμνα και ευθύνη των διοργανωτών, οι οποίοι είχαν από χθες το βράδυ δικές τους γεννήτριες και δικό τους εξοπλισμό.

Πολύ περισσότερο αυτό το οποίο έκανε εντύπωση ήταν ότι υπήρχαν «κινητές μονάδες αντιμετώπισης πρώτων βοηθειών» τόσο των διοργανωτών όσο και των μονάδων που ήταν υπεύθυνες για την κάλυψη της εκδήλωσης(από πλευράς πρόληψης ατυχημάτων), όπου λειτουργούσαν με δική τους γεννήτρια και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Ειδικότερα τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο υπεύθυνος της ΕΠΟΜΕΑ Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας κ.Μίλτος Μπενάκης, όπου είχε τον συντονισμό της υγειονομικής κάλυψης της εκδήλωσης.

Ως εκ τούτου αρκετοί εκ των παρευρισκομένων στο συλλαλητήριο εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για την στάση του Δημάρχου θεσσαλονίκης καθιστώντας τον «κόκκινο πανι» για όλους όσους βρίσκονταν στο σημερινό συλλαλητήριο.

Η Karfitsa επικοινώνησε με τον κ. Πατσικά Μιχάλη ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Τα καταφέραμε με όλους απέναντι». Ο Δήμος έδωσε εγγράφως την άδεια, αλλά παροχή δεν μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε επειδή το μόνο διαθέσιμο μέρος ήταν στο βασιλικό θέατρο. Λύση μπορούσε να βρεθεί αλλά μάλλον δεν υπήρχε η θέληση»




4. Η ΕΡΤ3… «ΕΦΤΥΣΕ» ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Το κρατικό κανάλι της Θεσσαλονίκης το οποίο εγώ και εσείς το πληρώνουμε, κυριολεκτικά περιφρόνησε και έθαψε το μεγαλειώδες συλληπτήριο για την Μακεδονία στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Για να μην πούμε για τα ανθελληνικά κανάλια των Αθηνών.


Το κανάλι αυτό έκανε το μεγαλύτερο ίσως ατόπημα στην ιστορία του και μια ιστορική συγκέντρωση με εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες ένα ιστορικό γεγονός για την Θεσσαλονίκη στην οποία έχει την έδρα της η ΕΡΤ3 οι δημοσιογράφοι του καναλιού το περιφρόνησαν με χαρακτηριστικό τρόπο.


Η απαξίωση αυτού του καναλιού δεν είναι τωρινή, αλλά τώρα κάπου φαίνεται πως έχει ξεπεράσει όλα τα όρια και έχει ξεφύγει, λειτουργούντες ουσιαστικά εναντίον του λαού της Θεσσαλονίκης και γενικότερα του ελληνικού λαού.

Αίσχος και Ντροπή!




5. Ζουράρις: ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ 
ΚΑΙ… ΠΗΡΕ ΤΟ «ΜΑΘΗΜΑ» ΤΟΥ (βίντεο)

Ένταση επικράτησε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, όταν ομάδα ατόμων που βρίσκονταν στο χώρο του συλλαλητηρίου επιτέθηκε στον πρώην υφυπουργό Παιδείας, Κώστα Ζουράρι.

Η ομάδα των ατόμων επιχείρησε να λιντσάρει τον κ. Ζουράρι, ο οποίος έδωσε το «παρών» στο συλλαλητήριο, ενώ τον κυνήγησε μέχρι το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, όπου άνδρες της προσωπικής του φρουράς τον έβαλαν σε όχημα και τον φυγάδευσαν.


Βίντεο:





σχόλιο ο Παιδαγωγός: Είμαστε σίγουροι ότι ΕΞΙΣΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΟ θα του μείνει και το τρέξιμο την περασμένη Κυριακή, μέχρι να μπει μέσα στο ασφαλίτικο αυτοκίνητο και να φυγαδευτεί !



https://youtu.be/MP2bmgaq2Hk



6. Πάνω από 500.000 άτομα στο συλλαλητήριο για το σκοπιανό. 
«Λαοθάλασσα»!Εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες!

















Πηγή Eurokinissi
το είδαμε εδώ.



7. Δύο αναρτήσεις για την κόρη του στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη, που ΔΕΝ θα ήθελε να διαβάσετε!

Δύο "ιστορικές" αναρτήσεις που κάποιοι θα ήθελαν να ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ!

"Η επιχείρηση φίμωσης των Ιστολογίων "δουλεύει ρολόι""


"ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από το Hellenic Revenge. Όχι στη φίμωση των blogs."http://antiparakmi.blogspot.com/2011/06/hellenic-revenge.html


Υποτίθεται υπάρχει ελευθερία στο διαδίκτυο. 
Δείτε πόσο γρήγορα συνελήφθηκαν 2 πατριώτες bloggers, που τόλμησαν να κατηγορήσουν την κόρη του τότε εν' ενεργεία στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη!

Και ένα επίσης πολύ ενδιαφέρον βίντεο της κόρης του (σε περίπτωση που μας τον παρουσιάσουν ως "εθνοσωτήρα").

Το αρχικό βίντεο προπαγάνδα:


https://youtu.be/9HeCfE-cqNU

και η αλήθεια:



8. 1992: "Σε 10 χρόνια θα έχουν ξεχάσει το όνομα". 
    2018: Φωτογραφία-απάντηση









9. Κι όμως ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ που ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απ΄ όλους:

Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ της  Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ γέροντας Μεθόδιος !!!






ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΒΟ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ

ΝΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ 

ΑΛΛΑ.......ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....
ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ .

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΑΝΑΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ 
ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ .
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ...
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΚΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ .

Σχόλιο ο Παιδαγωγός: στο συλλαλητήριο είδαμε αρκετούς αποτειχισμένους πατέρες. 
Εύγε σε όλους όσους κινητοποιήθηκαν και κινητοποίησαν και κόσμο.





10. Μπλόκαραν εκατοντάδες λεωφορεία στα διόδια των Μαλγάρων. 


     Μπλόκαραν διαδίκτυο και τηλέφωνα σε όλο το χώρο του συλαλλητηρίου (μήπως για να μην μεταδίδεται η μεγάλη του επιτυχία;)



1.Κλεισανε τα μοναδικα κρατικα διοδια στα Μαλγαρα με εντολή απο το υπουργειο συγκοινωνιών για να εμποδισουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο. 

2. Σχεδον 200 λεωφορεία απο στερεά Ελλάδα και οχι μονο τους κρατησανε στο καλοχωρι( καλοχωρι εως λευκος πύργος 10χλμ !) και απο εκει τους επέτρεψαν να έρθουν με τα ποδια μεχρι στο συλλαλητήριο (μιλαμε για ανθρωπους καθε ηλικίας ηλικιωμένοι, νεοι, οικογενειάρχες ,μικροι, μεγάλοι ,ΑμΕΑ. )

3.Διαπιστώσαμε με λυπη οσοι παρευρέθηκαμε σε αυτόν τον μεγαλο αγώνα οτι ριξανε τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνιας. Δεν λειτουργούσε κανενα δικτυο.

4. Δεν λειτουργούσε σχεδον καθολου καποιο πάροχο δεδομένων στα κινητα του κόσμου προφανως να μην γίνονται κοινοποίησης και αναρτήσεις! Τα κανάλια μα κυριως τα κρατικα που τα πληρώνουμε εμεις οι φορολογούμενοι πολίτες δεν δειξανε ούτε ενα πλανο ! 

Ποσο εσωτερικο ΜΠΟΪΚΟΤΆΖ απο το Ελληνικό κρατος???? Ντροπη σε ολους εκει που δίνουν αυτές τις εντολές! 
Ερτ1: Το αλάτι της Γης
Ερτ2: Καλλιτεχνικό πατινάζ
Ερτ3 ποδοσφαιρικος αγώνας 
Mega: καταλάθος μπαμπάς
Αντ1: Θα βρεις το δάσκαλο σου 
Alpha: Μια κυρία στα μπουζούκια 
Star: Traction
Σκάι: 9 μήνες
Την ίδια ωρα που η Θεσσαλονίκη βουλιάζει με περισσότερο από 500.000 κόσμο στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο μετά το 1992. Για την Μακεδονία μας! Για την Μακεδονία μας τη μία την ελληνική! 
Πόσο περισσότερος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης? Πόσο φίμωτρο πια από τα "ελληνικά" κανάλια! 
Καθίκια ανώτατοι "δημοσιογράφοι" 
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Τον λαό δεν θα τον φιμωσετε ποτέ!
Βαλτε την monkeydonia στο πατο σας !


Υ.Γ. η κοινοποίηση δεν είναι ποινικό αδικημα. 
Κοινοποιήστε το ολοι για να δουν τα αισχη του κρατους


11.Άγνωστοι με κουκούλες που κρατούσαν κοντάρια με ελληνικές σημαίες 
κατέβασαν και έκαψαν το σχέδιο (πανό) της πανθρησκείας
(στην οδό Αγγελάκη).


Αυτό συνέβη στην είσοδο της ΔΕΘ στην πλευρά της ΧΑΝΘ όταν νεαροί ξεκρέμασαν το πανό που είχε τα εμβλήματα τριών θρησκειών.

Στο πανό απεικονιζόταν η ημισέληνος ως σύμβολο της μουσουλμανικής θρησκείας, ένα άστρο του Δαυίδ που είναι εβραϊκό σύμβολο κι ένας σταυρός.
Αφού το κατέβασαν το έβαλαν φωτιά και αποχώρησαν.
Δείτε καρέ καρέ τι συνέβη:

Πηγή





12. Οι μελανοχίτωνες πίσω από την ΕΡΤ και την ενημέρωση


Η εντολή ήταν σαφής και κεντρική στις ΕΡΤ: «Αγνοούμε και υποβαθμίζουμε το συλλαλητήριο». Και, με φιλική κουβέντα στα υψηλά κλιμάκια στα ιδιωτικά κανάλια, το ίδιο σαν σύμπνοια «απέναντι στον εθνικισμό και το σκοταδισμό». Οι πρώτοι υπάκουσαν ως υπάλληλοι. Οι δεύτεροι συμφώνησαν ως επιχειρηματίες! Την ίδια ώρα, τρείς συνάδερφοι απολύονταν από το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί αρνήθηκαν να υπογράψουν εκβιαστικά τη μείωση των αποδοχών τους! Φασισμός; Λέρα; Αδίστακτοι εξουσιαστές; Όλα μαζί.

Γιατί αναφέρθηκε το συλλαλητήριο στα βραδυνά δελτία της ΕΡΤ; Γιατί την πλάκωσαν στα τηλέφωνα ωρυόμενοι πολίτες που κουφάθηκαν από τη σιωπή της σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Γιατί την πλάκωσαν στα τηλέφωνα οι βουλευτές των ΑΝΕΛ. Γιατί έγινε χαμός στα social media! Δεν είναι για να τα βάζεις με λαό, που τον θέλεις για ψηφοφόρο σου!

Γιατί σχεδόν όλα τα ιδιωτικά κανάλια υποβάθμισαν το συλλαλητήριο; Μα, γιατί οι ιδιοκτήτες τους είναι υποχείρια του υπουργού Προπαγάνδας που νομοθετεί. Μέχρι να νομοθετήσει και να κάνουν τη δουλειά τους. Άδειες, εργασιακά, ασφαλιστικά, δάνεια. Είναι πολλά τα λεφτά. Και η δύναμη της εξουσίας που αντλούν, ακόμα μεγαλύτερη.

Παριστάνουν τώρα τους φιλοκυβερνητικούς όσο ΑΥΤΉ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ θα τους δίνει δουλειές και προνόμια. Έναντι της φιλικής τους αντιμετώπισης. Μετά, θα πάνε με την επόμενη κυβέρνηση. Όπως συνήθως.

Απόδειξη της διαπλοκής των επιχειρηματιών «των βοθροκάναλων» είναι η ανακοίνωση της ΕΡΤ! «Ο χρόνος που διαθέσαμε ήταν μεγαλύτερος από αυτόν που διέθεσαν τα ιδιωτικά κανάλια»!

Χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρώτησε ειρωνικά τους πολιτικούς συντάκτες στην καθημερινή ενημέρωση: «Πότε ήταν θέμα για κάλυψη τα συλλαλητήρια»! Και δεν βρέθηκε ούτε ένας να του απαντήσει: Των Αγανακτισμένων!

Τα συλλαλητήρια των Αγανακτισμένων δεν ήταν απλώς θέμα κάλυψης. Ο εκπρόσωπος ξεχνάει ότι όταν η τηλεόραση δεν κάλυπτε όσο πίστευε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι αξίζουν (και πράγματι άξιζαν), το κόμμα έβγαζε πύρινη ανακοίνωση για απόκρυψη των εκατοντάδων χιλιάδων που ήταν συγκεντρωμένοι «στις πλατείες»!

Αλλά, όπως έχουμε ξαναπεί, στη χώρα του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει λαός. Δεν υπάρχει κυβέρνηση των πολιτών. Υπάρχουν οι δικοί μας και οι άλλοι. Και αυτοί οι άλλοι δεν είναι απλώς άλλοι. Δεν είναι πολιτικοί αντίπαλοι. Είναι εχθροί. Εχθροί για εξόντωση.

Η εξόντωση που επιφυλάσσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτα ηθική. Οι άλλοι είναι φασίστες, πατριδοκάπηλοι, εθνικιστές, λαϊκιστές, διαπλεκόμενοι, κλέφτες, συνοδοιπόροι της ακροδεξιάς κλπ. Και μετά είναι φυσική.

Στη φυσική εξόντωση εντάσσεται και η εξόντωση των μίντια που δεν είναι της αρεσκείας του με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το MEGA. Που για να κλείσει συνηγόρησαν, εκτός από τις διαφωνίες των μετόχων του, οι εκβιασμοί του υπουργού προπαγάνδας προς τραπεζίτες με απειλές περί απιστίας και τα αλισβερίσια του ίδιου υπουργού με τον έναν υιό από τους μετόχους (αλισβερίσια μεταξύ υποσχέσεων και οικονομικών και οικογενειακών εκβιασμών) προκειμένου να «πουλήσει» τους άλλους μετόχους και να πριμοδοτεί την κυβέρνηση από τα φύλα του!

Και για να κλείσουμε τον κύκλο της υποκρισίας, ξαναγυρνάμε στον πρόλογο.

Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει καταντήσει την ΕΡΤ χειρότερη από την εποχή του εθνικοσοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ του ’80, σαν προσωπικό μαγαζί της προπαγάνδας της κυβέρνησης απροκάλυπτα, αποδεικνύει μ αυτό τον τρόπο πόσο επικίνδυνος είναι για την ίδια τη Δημοκρατία. Επειδή πιστεύει, και το δείχνει στην πράξη, ότι περιφρονεί κάθε άλλη φωνή. Ακόμα και τη φωνή των 6 εκατομμυρίων πολιτών που πληρώνουν αυτό το κρατικό μαγαζί και έχουν δικαίωμα σε αντικειμενική ενημέρωση.

Η ΕΡΤ δεν ήταν ποτέ αντικειμενική. Αλλά, δεν ήταν ποτέ τόσο φασιστικά μονοδιάστατη εκτός από τη χούντα και τα χρόνια του Πασοκικού εθνικοσοσιαλισμού 1981- 1985.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που σκίζει τα ρούχα του τάχα για Δημοκρατία και Ενημέρωση και εργασιακά δικαιώματα, απολύει τρείς εργαζόμενους στο ραδιοφωνικό του σταθμό «στο Κόκκινο», επειδή αρνήθηκαν να υπογράψουν τη μείωση κατά 20% των αποδοχών τους!

Όχι μόνο αυτό! Επιτίθεται έμμεσα εναντίον τους γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι αν δεν περικοπούν οι δαπάνες της μισθοδοσίας θα κλείσει ο σταθμός! Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι οπαδοί του σε ένα σωρό Μέσα Ενημέρωσης οδήγησαν ή παρά λίγο να οδηγήσουν σε λουκέτο, απεργώντας, ουρλιάζοντας, λασπώνοντας συναδέρφους και διοικητικά συμβούλια, που ζητούσαν μείωση των δαπανών για ους ίδιους λόγους!

Ταυτόχρονα, το επίσημο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η Αυγή, διαμαρτύρεται που η ΕΣΗΕΑ κήρυξε απεργία στην εφημερίδα μετά από απόφαση συνέλευσης των συντακτών της!! Απεργία σε συμπαράσταση στους απειλούμενους εργαζόμενους στο «Κόκκινο»! Διαμαρτύρεται έντονα η Αυγή στην ΕΣΗΕΑ, γιατί, λέει, οι συντάκτες της που αποφάσισαν σε συνέλευση την απεργία δεν συνεννοήθηκαν πριν με τη διοίκηση της εφημερίδας!

Ξαναδιαβάζοντας το άρθρο μου πήγα να πλύνω τα χέρια μου από τη βρώμα της σταλινικής αριστεράς που τα βούτηξα. Και, σε αντίθεση με αγαπητούς συναδέρφους και αγαπητούς συντρόφους μου, πρέπει να πω ότι τίποτε χειρότερο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με την παρέα του δεν υπάρχει στη χώρα. Εκτός από τη Χρυσή Αυγή.

Με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε πρόβλημα να συνυπάρχει κάθε μέρα στο Σύνταγμα των Αγανακτισμένων! Άνω πλατεία- Κάτω πλατεία! Δεν ήταν συνοδοιπόρος της τότε! Φυσικά και δεν ήταν. Ήταν, όμως, προχτές συνοδοιπόροι της όσοι συγκεντρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, επειδή ήταν εκεί και οι Χρυσαυγίτες! Ο Γκέμπελς είναι εδώ. Και ο φασισμός επίσης.

Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης

13. ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ !!! 
ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ, ΝΑΖΙΣΤΡΙΑ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ κ.λ.π.
ΕΤΣΙ ΛΑΜΟΓΙΑ;




14. Και η Β. Ήπειρος ἔδωσε βροντερό παρόν στό μεγαλειῶδες συλλαλητήριο γιά τή Μακεδονία

Βροντερό παρόν στό μεγαλειῶδες παλλαϊκό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας, μαζί μέ τίς ἑκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτῶν μας, ἔδωσαν και δεκάδες Βορειοηπειρώτες πού μαζί μέ μέλη τῆς ΣΦΕΒΑ ἀπό τήν Θεσσαλονίκη, τήν Πάτρα καί τά Ἰωάννινα βροντοφώναξαν ὅτι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ. Παρά την ἀπόσταση, Βορειοηπειρώτες ἀπό Ἁγίους Σαράντα, Δερβιτσάνη, Ἀργυρόκαστρο, Κορυτσᾶ ἀλλά και ἀπό περιοχές τῆς Ἑλλάδας ὅπου διαμένουν σήκωσαν στον οὐρανό τῆς Θεσσαλονίκης τήν σημαία τῆς Αὐτονόμου Ἠπεἰρου, συμμετέχοντας μαζί με το ὑπόλοιπο ἔθνος στόν παλλαικό ξεσηκωμό για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας. 


Ἰδιαίτερη ἐντύπωση προκάλεσε καί ἡ τεράστια ἑλληνική σημαία πού δέσποζε δίπλα στό ἄγαλμα τοῦ Μακεδόνα Στρατηλάτη Μεγάλου 'Aλεξάνδρου, ἡ ὁποία ἀναρτήθηκε καί στούς ἑορτασμούς τῆς 28ης Ὀκτωβρίου στό νεκροταφεῖο τῶν Ἑλλήνων ἠρώων τοῦ 1940, στό χωριό Βουλιαράτες Ἀργυροκάστρου μέ τήν ἐπιγραφή ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ . ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ.
Μπράβο στά παλληκάρια τῆς Βορείου Ἠπείρου πού ἀψήφησαν κόπο, καιρικές συνθῆκες καί ἀπόσταση γιά νά δώσουν ἠχηρό μήνυμα ἑνότητας καί λεβεντιᾶς τοῦ ἑλληνισμοῦ!

Πηγή



15.  ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ...




16  «Η χρόνια χρήση ουσιων καταστρέφει τα εγκεφαλικά κυτταρα» 
Οι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ απαντούν στον Μπουτάρη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ
23/01/2018 

Προτού προβούμε στην τοποθέτηση μας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι η χρόνια χρήση ουσιών καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα και σε συνδυασμό με την προχωρημένη ηλικία μπορεί να προκαλέσει άνοια, Αλτσχάιμερ ή μαλακυνση. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πιο ενωμένος από ποτέ και θα ακολουθήσει την ομάδα μέχρι την κατάκτηση του double. 

Αντιλαμβανόμαστε ότι το πολιτικό σας σύστημα καταρρέει και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να κερδίσετε έστω και ένα ψηφαλακι. Πλέον σας έχουμε μάθει όλους καλά, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά. 

Αξιότιμε κύριε δήμαρχε θες να αποποιηθείς την ευθύνη σου για την ανοργανωση του συλλαλητήριου και την απροστάτευτη πόλη από τους μεν και τους δε. Το να βαφτίσεις τις τάξεις του ΠΑΟΚ με τον φανταστικό εχθρό σου, για να πετάξεις την ευθύνη από πάνω σου, θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Το διαίρει και βασίλευε δεν θα περάσει ανάμεσα μας. Σου επιστρέφουμε το δηλητήριο σου και σου ευχόμαστε άσπρο πάτο(ξες εσυ). 
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από ιδεολογίες, είναι παρακαταθήκη, είναι οικογένεια, είναι πίστη και εμείς θα τον υπερασπιστούμε μέχρι το τέλος. Όποιος και όποια πολιτική απόχρωση, προσπαθήσει να εμπλέξει τον κόσμο του ΠΑΟΚ με το σάπιο πολιτικό σας σύστημα, το μόνο που θα καταφέρει είναι να μας συσπειρώσει και να μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς απέναντί σας. Ζήτω ο ΠΑΟΚ.


ΥΓ1: Αυτοι που θα προσπαθησουν να στοχοποιήσουν έστω και ένα ΠΑΟΚΤΣΗ θα μας βρουν απέναντί τους. 
ΥΓ2: Κουμάντο κάνουμε μόνο εμείς

*Δεν συνυπογράφει ο ΣΦ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΦ Π.A.O.K AΘHNΩN, ΣΦ ΠΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

> ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ .. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ !!

> ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ , ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!

> ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ !!

> Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .. ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!

Ανώνυμος είπε...

Καπηλεύονται για πολλοστή φορά και πάλι-και μάλιστα δια της πλαγίας και πονηράς οδού-τον παλμό του Ελληνικού λαού, για να μας ηγηθούν ξανά οι ίδιοι και οι ίδιοι Μασόνοι, αντίχριστοι, ανθέλληνες που φοράνε ΜΑΣΚΑ "Χριστιανού" και "Ελληναρά"!!!
ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ (ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ κ.ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ.

Οι δικές μου πληροφορίες που λένε πως ο κ. Φραγκούλης ετοιμάζει κόμμα, επομένως, μάλλον είναι σωστές.

Προσέξτε Ορθόδοξοι Έλληνες τι σας μαγειρεύουν και πάλι.
Μακριά από τους ψεύτες, χριστοκάπηλους και πατριδοκάπηλους!!!

Η πύλη του Ρωμανού είπε...

O πρόεδρος των Ρόταρυ και ο πρόεδρος των Προσκόπων είναι υποχρεωτικά ΜΑΣΌΝΟΙ.Οι υπόλοιποι δεν το γνωρίζουν..

Ανώνυμος είπε...

«Προτιμώ να με αποκαλείτε Φασίστα, όχι όμως κατσαπλιά! Ούτε Συμμορίτη! Ούτε άθεο και αριστερό, ούτε αντάρτη και προδότη! Κάλλιο Φασίστα παρά Κατσαπλιά!»

"Κάποιοι αποτόλμησαν να με χαρακτηρίσουν 'Αμβρόσιος ο ναζιστής', 'Αμβρόσιος ο χουντικός', 'Αμβρόσιος ο εθνικιστής'... Προς όλους αυτούς, από τη θέση αυτή απαντώ, προτιμώ οποιοδήποτε από όλα τα παραπάνω επίθετα αφού όλα έχουν σχέση με την έννοια της πατρίδος. Δηλαδή, προτιμώ να με αποκαλείτε φασίστα, όχι όμως κατσαπλιά...Ούτε αντάρτη και προδότη. Φασίστα ναι, κατσαπλιά ποτέ" είπε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος …

https://www.madata.gr/mobile/epikairotita/social/600747.html

Εάν από τους ομιλητές των “αυθορμήτων*” συλλαλητηρίων δεν ακούσουμε λόγια ως τα παραπάνω , το "παιχνίδι" θα είναι στημένο από το αριστερό “συνταγματικό” τόξο!
Είτε για να ξαναψηφίσει ο Έλληνας (ΛΑΟΣ-ΝΔ-ΑΝΕΛ η παράγωγα τους) , είτε για να μην ασχολούμαστε με όλα τα θανατηφόρα οικονομικά μέτρα που ψηφίζουν ως προαπαιτούμενα ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!


*Μόνον οι Έλληνες απλοί πολίτες μαζεύονται αυθόρμητα και άπειρα για αυτό συγχαρητήρια.
Όλα τα άλλα (ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΓΕΝΝΉΤΡΙΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ κλπ.) άριστα γίνονται ΑΛΛΑ θέλει προσοχή ο λόγος των ομιλητών και τα ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ , για να μην την ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ως με τους αγανακτισμένους.

(Τους αγανακτισμένους που ΚΑΙ τότε ο λαός αυθόρμητα πήγαινε αλλά οι διοργανωτές αριστεροί είχαν άλλα προαποφασισμένα σχέδια .
Και τότε όποιος τολμούσε και έλεγε πως είναι ΠΑΓΙΔΑ , διότι οι κομμουνιστές είναι τα όργανα των καπιταλιστών τραπεζιτών, κομμουνιστική πολιτική εφαρμόζεται αυτήν πρέπει να αποτινάξουμε , ΤΟΝ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΑΖΙΣΤΗ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!)

Υ.Γ.
Ο στρατηγός θα ηγηθεί νέου κόμματος , ΜΟΝΟΝ εάν του το προτείνουν δημοκράτες προοδευτικοί!

Δηλαδή οι αριστεροί που κυβερνούν από το 74 και έπειτα που μας ξεπούλησαν;

ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ
ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗ ΠΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ, ΒΑΣΤΑΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ!

Το παιχνίδι μοιάζει χαμένο.

ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΟΜΙΛΗΤΕΣ
ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΏΝΕΙ ΔΕΞΙΟΣ η ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!
ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ (ΜΠΛΕ – ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΚΟΚΚΙΝΟΙ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΜΜΕ!



Ανώνυμος είπε...

@23 Ιανουαρίου 2018 - 9:39 π.μ.

Συγχαρητήρια. Πρέπει το διαδίκτυο να πάρει φωτιά.
Να ξεσκεπάσουμε τα όποια σχέδια τους ετσι που στον αγώνα αυτόν να ηγηθούν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αγνοί ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ και ας μην ξέρουν να ομιλούν ...όμορφα , προοδευτικά , ιστορικά!

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ!
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΥ ΜΑΣ!

ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΑΠΑΛΕΥΘΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ , ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ!
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!

"Προς διοργανωτές του Συλλαλητηρίου: Η πληροφορία αυτή, ισχύει;;; Γιατί αν ισχύει...

Μου ήρθε μια πληροφορία, την οποια θέτω δημόσια, προς τους διοργανωτές του Συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης.


Κυρίες και Κύριοι διοργανωτές, ζήτησε ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας, κ. Αμβρόσιος, να μιλήσει στην σημερινή συγκέντρωση και τον... ΑΠΟΡΡΙΨΑΤΕ;;;

Αν η πληροφορία ισχύει, τότε... πάει αλλού το πράμα... και βρωμάει..."

Καλλιόπη Σουφλή
http://attikanea.blogspot.gr/2018/01/blog-post_772.html

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ και ...ΤΑ ΧΑΙΔΕΜΑΤΑ !

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!

ΚΑΙ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ...

Στυλιανός είπε...

Ακριβώς αυτό σκέφτηκα για τον κ. Άνθιμο συν σκεφτείτε ότι ο μητροπολίτης Γρηγόριος απο τη σύνοδο του Καλλινίκου προέτρεψε, και στα Θεοφάνια και την επομένη μετά την Θεία Λειτουργία να παρευρεθούν οι πιστοί στο συλλαλητήριο. Όποτε πήρε γραμμή οτι οι παλαιημερολογήτες θα αναδειχθούν. Επίσης για τον Μπουτάρη περιττεύουν τα σχόλια.... τα είπατε όλα. Επίσης δεν άφησαν να ανέυει ο γέροντας Μεθόδιος να μιλήσει επειδή ανήκει στην παλαιά όπως είπαν αδελφότητα της Εσφιγμένου (αν πήγαιναν οι μαϊμού εσφιγμενήτες θα τους άφηναν.)
Επίσης οι ομιλίες σε γενικές γραμμές ηταν καλές αλλά ρε παιδιά τα ονόματα Όθωνας, και Φράγκος δεν με πολυ-άρεσαν.

Αργύρης μυλωνας είπε...

Ολο αυτο πρεπει να μετουσιωθει πρακτικα σε ιδρυση πολιτικου φορεα ομως στην κατευθηνση που πρεπει.Σε εθνικο φιλελληνικο φορεα,ασυμβιβαστο ως προς τα συμφεροντα της χωρας και εναντι οποιουδηποτε φιλου ή εχθρου,εναντια στα μεχρι τωρα συμβιβαστικα δωσιλογικα κομματα,αρχης γενομενης απο τα δεξια φιλα προσκειμενα στα δυτικα,αντιχριστα,και ανθελληνικα κρατη,ακολουθουμενα απο τα ψευτοσοσιαλιστικα διεθνηστικα πασοκ-συριζα-κκε.Οι δεξιοι βεβαια ισως κλωτσησουν γιατι τελευταια νομιζουν οτι ειναι χρισμενοι φυλακες του πατριωτισμου λογου της ξεφτιλας του συριζα κλπ,ξεχνωντας ομως οτι αυτοι τα ξεκινησαν ολα,με τους φιλους τους αμερικανους και ευρωπαιους που τους θεωρουν ανεκαθεν πολιτισμενους,και αδερφους τους(ανηκωμεν εις την δυσην),και ξεχνωντας τον ελληνοχριστιανικο πολιτισμο την ωρα που φερονται και ως υπερχριστιανοι.
Τα ψεματα τελος,ή καταργηση κσι αγωνα εναντιων ολων των δοδιλογικων κομματων που κυβερνησαν ως τωρα ή εμφυλιος

Ανώνυμος είπε...

"Η ΕΡΤ δεν ήταν ποτέ αντικειμενική. Αλλά, δεν ήταν ποτέ τόσο φασιστικά μονοδιάστατη εκτός από τη χούντα και τα χρόνια του Πασοκικού εθνικοσοσιαλισμού 1981- 1985."

Αυτά και άλλα πολλά γλοιώδη από τους τροτσκιστές κομμουνιστές του λιμπεραλ.
Εθνικοσοσιαλιστής ο κομμουνιστής τροτσκιστής Ανδρέας;
Εθνικοσοσιαλιστές οι κομμουνιστές Γλέζος Βαφειάδης Αγγελόπουλος Κόκκαλης μεγκας Μπόμπολας (δια το κανάλι του οποίου κλαίνε οι λιμπεραλιστές) και χιλιάδες άλλοι κομμουνιστές του εαμ ελας;

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ!
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ;
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ , ΑΝ ΟΧΙ Η ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;

Οι λιμπεραλητές ενδιαφέρονται για το Μακεδονικό και το Ελληνοχριστιανικό έθνος μας πολύ λιγότερο από όσο νοιάζονται οι ίδιοι οι Σκοπιανοί!!!
Δεν τους παίρνει διότι είδαν την απήχηση που έχει η ορθοδοξία στους Ελληνες. Εάν έβλεπαν πιο χλιαρή την αντίδραση των Ελλήνων όταν ομιλούσε ο Μητροπολίτης , εάν δεν μας ξεκούφαιναν τα Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία , το τι θα έσουρναν στους Ιερείς που παρευρέθησαν στην εξέδρα δεν τολμώ ούτε να το διανοηθώ!
Μιλάμε για πολύ Ελληνες και πολύ δημοκράτες!

Αυτοί είναι που το παίζουν δημοκράτες και κατηγορούν τους σταλινικούς του συριζα;
Αυτοί οι οποίοι εάν είχαν την δυνατότητα - και φυσικά δεν ήλεγχαν(;) (η μήπως προσπαθούν;) το συλλαλητήριο - θα έκλειναν φυλακή όποιον τύγχανε να περάσει έστω και κατά λάθος από τον λευκό πύργο!

Αλήθεια δεν τους ξέρει ο Ελληνας;
Το σχόλιο τους τι αξία έχει για ένα Ελληνικό εθνικό και Χριστιανικό θέμα;

Οποίων το πρόβλημα είναι οι φασίστες και όχι οι κομμουνιστές, οι αριστεροί που κυβερνούν αλλά οι ...εθνικοσοσιαλιστές ...πασοκοι( κράχτε τους κύριοι να μην μας νομίζουν και Μ@Λ@Κ@ΕΣ!!!) όχι μόνο υποτιμούν την νοημοσύνη μας
ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

ΚΑΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ!!!

Οσο για το κανάλι που έκλεισε και κλαίγονται οι...δημοκράτες

Τί συνδέει Κόκκαλη, Μπόμπολα, Ῥιζοσπάστη, Ἔθνος, ΚΚΕ, ΣΤΑΖΙ, KGB καί Mossad;

https://filonoi.gr/2012/08/07/ti-syndeiei-kokkalh-mpompola-rizospasth-ethnos-stazi-kgb-mossad/

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΜΠΕΡΑΛ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΜΑ
ΚΡΙΜΑ...

GeorGRE είπε...

Αυτήν την στιγμή δεν μας ενδιαφέρει ο Φραγκούλης, δεν μας ενδιαφέρει ποιοί ανέβηκαν στην εξέδρα. Πήγαμε στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας.
Στην Αθήνα πρέπει να γίνει χαλασμός με 1 εκατομμύριο κόσμο. Αυτήν την στιγμή όλα μας ενώνουν. Να γίνουν δυο πετυχημένα συλλαλητήρια κόντρα στο φαύλο σύστημα με αριστερή κυβέρνηση χωρίς υποστήριξη, έτσι αυθόρμητα.
Είναι καλό που ενεργοποιείται ο κόσμος, που βγαίνει στο δρόμο. Είναι σοκαριστικό για τους ανθέλληνες εντος και εκτός. Να υποστηρίξουμε τα 2 συλλαλητήρια και μετά αν τα ψάλουμε στον Φράγκο και σε όποιον θέλετε.
Έχουμε την ευκαιρία να προκαλέσουμε πανικό. Μην την χάσουμε.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Γι αυτό περιμέναμε να τελιώσει το συλλαλητήριο και μετά να αναφερθούμε στον κ.Φράγκο.
Έχει ήδη αναφερθεί στον ύποπτο πιθανώς ρόλο 2 εκ των διοργανωτών (της Θεσσαλονίκης) ένα τρίτο μέλος του συντονιστικού,
δείτε εδώ:
http://attikanea.blogspot.gr/2018/01/blog-post_956.html

Ανώνυμος είπε...

Εαν θελετε και τη γνωμη τη δικη μου, η συγκεντρωση ειχε μεγαλη επιτυχια.
Αλλα με ολα οσα βλεπουμε και μπραβο στην αναρτηση σας,τελικα το ερωτημα μας απασχολει ,...
Η Ελλαδα ανηκει τελικα στους Ελληνες;
Αν θυμαστε το χαρακτηριστικο καποιων πολιτικων.Νομιζω και η Χρυση αυγη το πηρε η κανω λαθος;
Σημερα μαθαμε απο το ραδιοφωνο πως η χωρα μας χρωσταει περιπου 300.000.000 δις Ευρω.Και εχει σχεση αυτο που λεω με ο,τι εχει σχεση με την Ελλαδα,το ξεπουλημα της,γιατι μονο ετσι θα συστρατευτει στη γραμμη για την Παγκοσμιοποιηση.
Ετσι βιαζουν την ανθρωποτητα ,με παντοιους τροπους ωστε να δεχτουν ολοι την απωλεια της ελευθεριας τους ,βαζοντας δεσμα τους τρομοκρατικους νομους.Και για να εκταμιευτει η αλλη δοση θα χρειαστει διωγμοι και εξωσεις απο τα σπιτια μας.
Και θα χρειαστουν και οι προδοσιες θυσια του λαου,ο οποιος ξυπνησε μεν ,δεν αλλαξε δε..
''Οσοι πηγαν στο Συλλαλητηριο ησαν χουντικοι'' ειπαν οι πολιτικοι της Κυβερνησης...
Ενω εαν γινοταν για την Τζιμπαμπουε μια συγκεντρωση πρωτοι πρωτοι θα πηγαιναν.Εαν γινοταν μια διαδηλωση για την Παλαιστινη ,για ξενα κρατη,εκει δεν υπαρχει πουριτανος εκει ειμαστε ελευθεροι να παμε!
Εαν ας πουμε πηγαιναμε και συμπαραστεκομασταν στις αναισχυντες συγκεντρωσεις ωστε να διαφημιζονται τα της Σοδομης και της Γομορρης,εκει ειμαστε ελευθεροι ,εκει πασχιζουμε για μια νεολαια ελευθερα χωρις ηθικους φραγμους,αλα την ελευθερια της Πατριδος μας απο τους καθε κατακτητες την σαμποταρουν.
1

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΝΤΕ ΠΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗ:

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

– Κύριε Ιακωβίδη, με ποια κριτήρια επιλέξατε το στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη ως κεντρικό ομιλητή στο Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη;

-Δεν γνωρίζατε ότι έχει διατελέσει “υπουργός κατοχικής και μνημονιακής κυβέρνησης;

-Δεν γνωρίζατε ότι έχει υπογράψει ΝΑΙ και μένουμε ΕΥΡΩΠΗ;

Δεν γνωρίζατε ότι έχει ομιλήσει σε κάθε μασονική στοά και σύλλογο ροταριανών που έχει προσκληθεί ως επίτιμο μέλος;

-Δεν γνωρίζατε ότι η κόρη του έχει αποκαλέσει “Έλληνες” τους λαθροεισβολείς μέσω εκπομπής που πήρε στην ΕΡΤ με τις πλάτες του πατέρα της;

– Δεν γνωρίζατε ότι στο Συλλαλητήριο έπρεπε να μιλήσει μόνον ο Λαός και κανείς αξιωματούχος και υπηρεσιακός παράγων;

Αν τα γνωρίζατε όλα τα ανωτέρω, εξηγήστε μας με ποια κριτήρια τον επιλέξατε και απαντήστε στον ελληνικό λαό που ρωτα και “ψιθυρίζει”, ότι το Συλλαλητήριο ήταν καπηλευμένο και κατευθυνόμενο!

Διότι αυτό βγαίνει μέρα με την ημέρα στο Φως!

Σας καθιστώ υπόλογο απέναντι στον Ελληνικό Λαό.

Δημήτριος Μαντές
23/01/2018

Υ.Γ: Η συμμετοχή του Φρα γκούλη στο Συλλαλητήριο καταψηφίστηκε και απορρίφτηκε με ψήφους 6 προς 2. Έξι καταψηφιστικές. Σύμφωνα με την γραπτή δήλωση του μέλους της Συντονιστικής Βασίλη Μαυροσκά. Πώς έγινε και οι δύο ψήφοι του κ., Ιακωβίδη και του κ. Πατσίκα και υπερίσχυσαν; Άρα δεν τον κάλεσε κανένας λαός τον Φράγκο. Τον κάλεσαν δύο άτομα και θα πρέπει να μας εξηγήσουν με ποια ακριβώς κριτήρια.

https://katohika.gr/ellada/erotisi-mante-pros-iakovidi/

Ανώνυμος είπε...

2
Και τι ειδαμε στη συγκεντρωση;
Τοποθετηθηκαν ποιοι;
Μου θυμιζει μια γελοιογραφια οπου οι Λυκοι διδασκουν στο Μαντρι και τα προβατα βελαζουν απο κατω.
Εαν πηγη του Οικουμενισμου ειναι η Μασονια ,,,,πηγη της Μασονιας ειναι ο Σιωνισμος,δεν ειναι;;;;
Ολοι συστρατευμενοι στην Παγκοσμιοποιηση,μια Παγκοσμιο-ποιηση χωρις Συνορα πολιτικοθρησκευτικη,χωρις δογματικα ορια....με ποιο σκοπο ομως;;;;
Να δεχτουμε ολοι τον Αντιχριστο.
Σε τι βοηθησε λοιπον η ομιλια;
Θα προτιμουσα εκει πανω να μιλουσε ενας Μεγας Κωνσταντινος και τα συνθημαστα να ησαν
''Μακεδονια κληρονομια Ελλην-Ορθοδοξων''!!!
Δεν ειναι τυχαιο πως καποιοι εις τα υψηλα ιερατικα αξιωματα αγωνιζονται και αυτο ψεμα δεν ειναι,πως υπαρχουν και αλλες ''εκκλησιες'' που εχουν την αληθεια...
Ο νομος των πνευματικων προβατων ομως ειναι αλωτριας φωνας μη ακουειν...
Και τελικα δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης;
Δουλοι των αντιχριστων;
Δουλοι των Αντιχριστων;;;
Δουλαρια της Νεας Ταξης;;;; ;;;; δια των αλυσιδων,μετα θερμων χαιρετισμων και τας εγκαρδιους ευχας για μακροημερευση και αγαπη ;;;;
Ποια αγαπη ειδατε;;;
Μηπως η Εκκλησια,η Μητερα μας δεν επρεπε να ετοιμασει το Λαο της για τα επερχομενα δεινα;
Αντι γι'αυτο το μεγαλυτερο ποσοστο της προδινοντας καταπινει τη γλωσσα της παρασυρωμενη και αυτη στον αφανισμο της Ορθοδοξου Πιστεως!
Ευχομαι στο Συνταγμα στις 4 Φεβρ,να ειναι ηχηροτερο το μηνυμα .
''Πρωτα ειμαστε Ορθοδοξοι ''!!!π

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Παρακαλούμε αποφεύγετε τα μεγάλα και γενικά σχόλια. Κάνουν τελικά τους αναγνώστες να μην μπαίνουν στον κόπο να τα διαβάσουν.

Το συλλαλητήριο έπρεπε να γίνει.
Τόσο κόσμο δεν τον μαζεύει σήμερα ΚΑΝΕΝΑ κόμμα. Είχε απίστευτη επιτυχία, ακριβώς επειδή ο λαός το θεώρησε ακομμάτιστο.
Το μόνο που υπολογίζουν οι πολιτικοί είναι οι ψήφοι. Τέτοια συλλαλητήρια τους κοστίζουν. Δόξα τω Θεώ λοιπόν που μετά από πάνω από 10 έτη (Χριστόδουλο - ταυτότητες), ο κόσμος βγήκε ξανά στο δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρετε από Σέρρες. Το συλαλητήριο ήταν κατι μοναδικό κατι ανεπαναληπτο για οσους συμμετείχαμε. Και είδαμε ΟΛΕΣ τις ηλικίες. Δε ξέρω όμως γιατί κάνετε τόση ηρωωποίηση του π. Μεθόδιου. Καλύτερα για τον ίδιο που δεν ανέβηκε να μιλήσει (κατά τη γνώμη μου ). Όλο και θα βρισκονταν πατριώτες να το ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ για τις λαικίστικες κορώνες του, για τις προφητίες του ότι έρχεται το τσιπάρισμα των βρεφών πρόπερσι ή η κατάργηση αβάτου του Αγ. Όρους πέρσι!, για το ότι οι άγιοι Παϊσιος-Πορφύριος-Ιάκωβος θα καίγονται στην κόλαση και ότι επιβάλλεται δήθεν όλοι να γίνουμε παλαιοημερολογίτες. Άμα όντως διώκεται όπως λεει ας σκύψει το κεφάλι και ας πει ναναι ευλογημένο. Τόσοι και τόσοι άγιοι διώχτηκαν. Άμα έχει ταπείνωση ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ας παει κάπου να μονάσει ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ αντι να θέλει να φαίνεται σα ηγέτης και ομολογητής. Είναι πλάνη να θες να φαίνεσαι. Δεν είχε τέτοιους τρόπους και ιδέες ούτε ο άγιος Μάρκος ούτε ο άγιος Μάξιμος ούτε κανείς άλλος αγιος. Και να ζητήσει συγνώμη από τους αγίους που κατηγορεί με τόση ευκολία. Δημήτρης Τ.

Αργύρης μυλωνας είπε...

Πρεπει να δειχθει καθαρα στον κοσμο και να αποφασισουμε ως λαος ως προς το τι πρεπει να συνισταται η αντισταση μας.Κοινως,ποιος επιτελους ειναι ο εχθρος,σε τι πρεπει να αντισταθουμε και εαν ειμαστε ετοιμοι εως τελους.Αποψη μου εαν αυτος ο λαος δεν εχει νιωσει ως εχθρους του εθνους τους δυτικους και τον υλισμο τους,συντομα θα χαθει γιατι θεωρει ως καλους φιλους εχθρους του

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Συλλαλητήριο στην Αθήνα:
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΛΗ η αλήθεια για τα πρόσωπα-ομιλητές. Το κάλεσμα για επιλεκτικό "Γιουχάρισμα" κατά συνείδηση!

https://opaidagogos.blogspot.gr/2018/02/blog-post.html

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.