" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ : Αναρχικοί επιτίθενται στον π.Κλεομένη (στην Λάρισα) και φεύγουν τρέχοντας και "ξεβράκωτοι"!!!

Την προηγούμενη εβδομάδα στην Λάρισα, κάποιοι αναρχικοί (που δρουν πάντα υπό την "ασυλία" των αστυνομικών αρχών), 
είχαν την λανθασμένη ιδέα να προσπαθήσουν να βιαιοπραγήσουν εναντίον του π.Κλεομένη.

Αντίστοιχο συμβάν είχε συμβεί πριν μερικούς μήνες στον σταθμό στο Μοναστηράκι, όταν η αστυνομία εσκεμμένα καθοδήγησε τα άτομα του π.Κλεομένη εκεί όπου τους είχαν στήσει καρτέρι οι αναρχικοί, δείτε εδώ.
Αντίστοιχη "ύποπτη" συμπεριφορά της ΕΛ.ΑΣ., πριν 3 μήνες (Φεβρουάριος 2018), έξω από το θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ στην Αθήνα, όταν κ πάλι οι αστυνομικοί εξαφανίστηκαν για να περάσει η  συγκέντρωση αναρχικών, με αποτέλεσμα να χτυπηθούν βίαια αρκετοί ορθόδοξοι πιστοί που ερχόταν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το βλάσφημο θεατρικό έργο, δείτε εδώ).


Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, αυτή τη φορά οι αναρχικοί  της Λάρισας "πήγαν για μαλλί" αλλά "βγήκαν κουρεμένοι" ("ξεβράκωτοι" για να κυριολεκτούμε!)



Αφού απέτυχαν να χτυπήσουν με γροθιά τον π.Κλεομένη (νόμιζαν ότι είναι μόνος του), 
ανέλαβαν δράση 2 παλικάρια του πάτερ 
(διακρίνονται στο βίντεο ο ένας με μπλε και ο άλλος με κίτρινη μπλούζα). 

Ένα 3ο παλικάρι  του π.Κλεομένη  δεν χρειάστηκε να επέμβει. Συνέχισε να βιντεοσκοπεί το συμβάν!


Δείτε τους πολλαπλάσιους αναρχικούς (6-7 άτομα) να φεύγουν τρέχοντας,




και τις μπλούζες τους με τα αλφάδια και το κόκκινο αστέρι στα χέρια του π.Κλεομένη!


Δείτε το βίντεο  (φυσικά δεν πρόκειται να το προβάλει ΚΑΝΕΝΑ κανάλι !):



Για τον ρόλο των παρακρατικών αναρχικών, γράψαμε και εδώ.



Συντονιστείτε με το ρώσσικο κανάλι "Χάραγμα" στο rutube:



Δείτε την ανακοίνωση για την ΜΑΖΙΚΗ κατάργηση καναλιών "Χάραγμα" από το youtube
("ελευθερία" στο διαδίκτυο ...):


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ от ΧΑΡΑΓΜΑ на Rutube.
https://rutube.ru/video/a7b0d79dff5fca4475bbcaa80dd0169b/



Και αν είδατε τα 2 παραπάνω βίντεο και έχετε λίγο ακόμη χρόνο,
πάρτε μια γεύση από την ομολογία του π.Κλεομένη στην Λάρισα:




21 σχόλια:

The Cave Dweller είπε...


Κάποιοι έχουν ξεχάσει :

Ματθ. 5,39 Ἐγὼ δὲ λέγω ὑμῖν μὴ ἀντιστῆναι τῷ πονηρῷ· ἀλλ᾿ ὅστις σε ῥαπίσει ἐπὶ τὴν δεξιὰν σιαγόνα, στρέψον αὐτῷ καὶ τὴν ἄλλην·

Ματθ. 5,40 καὶ τῷ θέλοντί σοι κριθῆναι καὶ τὸν χιτῶνά σου λαβεῖν, ἄφες αὐτῷ καὶ τὸ ἱμάτιον·

Ματθ. 5,43 Ἠκούσατε ὅτι ἐῤῥέθη, ἀγαπήσεις τὸν πλησίον σου καὶ μισήσεις τὸν ἐχθρόν σου.

Ματθ. 5,44 Ἐγὼ δὲ λέγω ὑμῖν, ἀγαπᾶτε τοὺς ἐχθροὺς ὑμῶν, εὐλογεῖτε τοὺς καταρωμένους ὑμᾶς, καλῶς ποιεῖτε τοῖς μισοῦσιν ὑμᾶς καὶ προσεύχεσθε ὑπὲρ τῶν ἐπηρεαζόντων ὑμᾶς καὶ διωκόντων ὑμᾶς.

Ματθ. 5,45 ὅπως γένησθε υἱοὶ τοῦ πατρὸς ὑμῶν τοῦ ἐν οὐρανοῖς, ὅτι τὸν ἥλιον αὐτοῦ ἀνατέλλει ἐπὶ πονηροὺς καὶ ἀγαθοὺς καὶ βρέχει ἐπὶ δικαίους καὶ ἀδίκους.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Κάτι τέτοια χωρία επικαλούνται και οι Γιαχωβάδες για να μην πάνε στρατό.
Όταν ακούτε τις κραυγές της συζύγου σας να τσιρίζει την ώρα που την βιάζουν μαζικά οι λαθρομετανάστες, να της τα διαβάσετε.

The Cave Dweller είπε...


Ξέφυγες λιγάκι παιδαγωγέ.

Ο ρόλος του ιερέως εκ των Ιερών Κανόνων είναι λιγάκι διαφορετικός.

Δεν είναι ο ρόλος του να δημιουργεί ομάδες θανάτου !

Εκτός αν αποδέχεστε ότι ο Κλεομένης δεν είναι ιερέας. Τότε αλλάζει το θέμα !

Στυλιανός είπε...

Κυριάκο με αυτήν την λογική ο Ρωμαϊκος στρατός που πολεμούσε τους εχθρούς τής για να μπορούν οι χριστιανοί να ζουν μια ζωή ελεύθερη και να έχουν τους ναούς τους και ότι άλλο θέλουν έκαναν λάθος; Δεν συμφωνώ με την τρέλα του π. Κλεομένη αλλά δεν ξεκίνησε αυτός την φασαρία και ούτε επιτέθηκε . Δλδ εσύ αν έβλεπες έναν ιερέα να τον σαπίζουν στο ξύλο θα πήγαινες στους θύτες και θα τους αγκάλιαζες;
Προσοχή στην προτεσταντική θεωρία του θέματος.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

κ.Βαρβερή,
πρέπει να προσέχετε τι γράφετε όταν ιεροκατηγορείτε. Είναι αμαρτία η ιεροκατηγορία.
Ποια "ομάδα θανάτου" δημιούργησε ο π.Κλεομένης; Ποιους σκότωσε η "ομάδα θανάτου" του; Ονομάστε μας 5 θύματα της.

Εσείς να σοβαρευτείτε και να προσέχετε τι γράφετε λοιπόν.

Όσο για το αν έχει ιεροσύνη ή όχι, έχει απαντήσει σε βίντεο πότε χειροτονήθηκε διάκονος και πότε πρεσβύτερος και που. Αν το αμφισβητείτε, τότε αμφισβητείτε την ιεροσύνη των ΓΟΧ. Τότε γιατί εκκλησιάζεστε εκεί;

Από τη μια έχουμε την Νέα Τάξη που κατευθύνει τους παρακρατικούς αναρχικούς να στοχοποιούν και να ξεπατώνουν στο ξύλο και να βάζουν γκαζάκια σε όποιον τολμάει να μιλήσει για αντίσταση και πατρίδα,
και από την άλλη έχουμε τους "συνετούς" χριστιανούς που περιμένουν να φύγει το κακό από μόνο του, ως δια μαγείας, χωρίς να κουνήσουν το δακτυλάκι τους.

Το ευαγγέλιο θα το βλέπετε συνολικά, όχι απομονώνοντας φράσεις και βγάζοντας δικά σας συμπεράσματα. Ο Χριστός είπε "γίνεθε ουν φρόνημοι ως οι όφεις ...". Δεν είπε να γίνεστε ηλίθιοι σαν τα βόδια. Έχουμε ΕΥΘΥΝΗ για όσα συμβαίνουν και δεν αντιδρούμε.

ΥΓ. Αν δεν συμφωνείτε με τη δράση στο δρόμο, καθίστε στον καναπέ, πάρτε και το πληκτρολόγιο, και συνεχίστε... Μπορεί να πείσετε τους προδότες σε πατρίδα και εκκλησία να αποσυρθούν από μόνοι τους. Δεν χρειάζετε να εκτίθεστε. Για καλό κ για κακό πάντως, κάντε μας τη χάρη και πάρτε ένα ζευγάρι ωτοασπίδες. Θα είναι πολύ επώδυνο το συναίσθημα, οι τσιρίδες της συζύγου σας. Δεν θα μπορείτε να κοιμηθείτε για πολύ καιρό.

Unknown είπε...

χρειαζεται διακριση υπαρχουν περιπτωσεις που πρεπει και να χτυπησεις ο Προφιτης Ηλιας κατεσφαξε τους ιερεις της αισχυνης ο Αγιος Νικολαος εραπισε τον αρειο ο Ιερος Χρυσοστομος λεει χτυπησε τον βλασφημο θα καθωμαστε μια ζωη; θα ειμαστε καρποζοισπρακτορες; παμε να φαμε εναν ιερεα παληκαρι;

Yorgos είπε...

Παιδαγωγέ, υποτιμάς την προσευχή και τα άλλα πνευματικά όπλα που μας έδωσε ο Κύριος αποκαλώντας τα "καναπέ".Το πληκτρολόγιο είναι ο γραπτός λόγος τον οποίο κι αυτόν υποτιμάς ως μέσο έκφρασης.Προτιμάς την μάχαιρα λοιπόν αγνοώντας τις εντολές του Θεού.Κάνε λοιπόν του κεφαλιού σου και δίνε τροφή στη φαρέτρα των Οικουμενιστών να μας κατηγορούν ως Φανατικούς και Φονταμεταλιστές.Και να λένε να ποιοι είναι οι Χριστιανοι. Αυτοι που μισούνε όχι μόνο τις ιδέες των άλλων (όπως θα έπρεπε) αλλά αυτοί που μισούνε τους άλλους λόγω των ιδεών τους..

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Yorgos", δεν υποτιμούμε καθόλου την προσευχή.
Ούτε φυσικά και την ενημέρωση στο διαδίκτυο -αλλιώς δεν θα ασχολιόμασταν εδώ και χρόνια με το παρόν ιστολόγιο.

Μόνον με το πληκτρολόγιο δεν πρόκειται ΚΑΝΕΙΣ προδότης να φοβηθεί. Θα συνεχίζουν ανενόχλητοι το ξεπούλημα.
Ο μόνος τρόπος να τους φοβίσουμε είναι να ξέρουν ότι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο, χωρίς να διαπιστώσουν την αγανάκτηση μας.

Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, ακριβώς επειδή οι "χριστιανοί" κάθονται αδιάφοροι στα σπίτια τους, δεν ενδιαφέρονται, και δεν διαμαρτύρονται.
"την ψυχούλα μας εμείς να σώσουμε", όπως σύστηνε κι ένας αγιορείτης που κατάντησε τσιράκι του Βαρθολομαίου. Νομίζουν ότι θα σώσουν την ψυχή τους όταν αφήνουν το κακό να κυριαρχεί και τους αδερφούς να χάνονται. 12 Απόστολοι με τη χάρη του Θεού άλλαξαν όλο τον κόσμο, και 10.000.000 χριστιανοί στην Ελλάδα παρακολουθούν αδιάφοροι να δίνονται τα παιδιά από τα ιδρύματα σε "ζευγάρια" ομοφυλοφίλων και το πολύ πολύ να βγάλουν μια ανακοίνωση. Ντροπή.

The Cave Dweller είπε...


Προς παιδαγωγό (?) :

Λουκ. 9,52 καὶ ἀπέστειλεν ἀγγέλους πρὸ προσώπου αὐτοῦ. καὶ πορευθέντες εἰσῆλθον εἰς κώμην Σαμαρειτῶν, ὥστε ἑτοιμάσαι αὐτῷ·

Λουκ. 9,53 καὶ οὐκ ἐδέξαντο αὐτόν, ὅτι τὸ πρόσωπον αὐτοῦ ἦν πορευόμενον εἰς Ἱερουσαλήμ.

Λουκ. 9,54 ἰδόντες δὲ οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ Ἰάκωβος καὶ Ἰωάννης εἶπον· Κύριε, θέλεις εἴπωμεν πῦρ καταβῆναι ἀπὸ οὐρανοῦ καὶ ἀναλῶσαι αὐτούς, ὡς καὶ Ἠλίας ἐποίησε;

Λουκ. 9,55 στραφεὶς δὲ ἐπετίμησεν αὐτοῖς καὶ εἶπεν· οὐκ οἴδατε ποίου πνεύματός ἐστε ὑμεῖς·

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

κ.Βαρβερή, πήγατε στρατό; Πιάσατε όπλο; Γιατί το κάνατε;
Γιατί δεν τους είπατε "οὐκ οἴδατε ποίου πνεύματός ἐστε "

Τότε στην Μ.Ασία, το 22, υπήρχαν κάποιοι δεσποτάδες που προέτρεπαν τον κόσμο να παραμείνει, να μην φύγει.
Μετά ήρθαν οι ορδές. Ξέρετε τι ακολούθησε σε όσους "είχαν εμπιστοσύνη στον Θεό".

Ο Θεός μας έδωσε μάτια και αυτιά, να βλέπουμε τι έρχεται. Να ακούμε τις κραυγές τους. Αν εσείς θέλετε να παριστάνετε τον άκακο, που απαιτεί ο Θεός θα τον σώσει ενώ ο ίδιος ουσιαστικά αδιαφορεί,, δικαίωμα σας.

Σταύρος Τ. είπε...

Eννοείται ότι θα προφυλαχθείς, θα κανεις αμυνα, όπως θα εχεις και κουμπουρι σπιτι σου, γιατι μπορει να εχουμε ακομα πιο ασχημες εξελιξεις
Ομως νομιζω οτι φτανουμε σε ακραιες αποψεις, καθως αντι να συνεργαστούμε σε πιο συνετούς κι οργανωμενους τροπους, ο καθενας κανει μεμονωμενο αγωνα (με ελάχιστα αποτελεσματα) κι ενίοτε προβαινει σε αμυαλες ή ακραίες πραξεις.
Κι για αρκετούς, που απογοητευμένοι απέχουνε από συγκεντρωσεις-αντιδρασεις, ευθυνομαστε κι εμεις γι΄αυτο
Απο το ενα ακρο της αποχης, παθητικης αποδοχης, παμε στο αλλο ακρο των ακραιων ενεργειων κι ηρωποιούνται μάλιστα και οσοι προβαινουνε σε τετοιες πραξεις
Περισσσότερα επ ΄αυτου σχολιασα εδω
http://opaidagogos.blogspot.com/2018/05/blog-post_23.html#comment-form

Αλλο είναι λοιπον να κανεις αμυνα κι αλλο να επιδεικνυεις τα "λαφυρα" και να προκαλεις λεγοντας οτι νικας 0-1 στην αναμετρηση.
Σκεφτειτε τους 12 Αποστόλους να κανανε το ιδιο απεναντι στους ειδωλολάτρες...
Αυτου του Πνευματος θα πρεπει να ειμαστε ακολουθοι ή των Αγίων Αποστόλων ;
Αλλο να αντιδρας εξω απ το Ακροπολ, κι αλλο να διακοπτεις τη προσευχη των αλλων αδελφων, ειρωνευομενος οτι ειναι Χριστιανουληδες και να τους καλεις για ντου στο θεατρο (και μετα να παμε να κανουμε ντου και σε αλλες 5-10 βλασφημες παραστασεις που παιζονται)
Κι οταν αδελφος σε παρακαλει να περιμενεις τουλαχιστον να τελειωσει η προσευχη, να του απαντας ειρωνευομενος (Π.Κλεομενης) οτι εδω δεν ειναι παιδικη χαρα...
Μαλλον η προσευχη ειναι μονο για τα παιδακια..
Αν καποιοι ομως ειχανε το πνευματκο αναστημα που επικαλουνται (οταν π.χ. λενε οτι βλεπουνε τα διαμονια οταν πετανε πετρες με τη σφεντονα στις κεραιες κινητης τηλεφωνιας), τοτε ας κανανε προσευχη, (όπως ο Προφήτης Ηλιας που εφερε τη βροχη και ανεστησε νεκρο)για να επεμβει με καποιο τροπο ο Κυριος και να σταματησει τη παρασταση
Κι αν οι ανεγκεφαλοι αναρχικοι (που χανουνε 0-1) προκαλεσουνε στη συνεχεια κανενα θανατηφορο, θα φταινε μετα μονο εκεινοι ;
ή μηπως τα θυματα θα τα αναγαγουμε και σε Εθνομαρτυρες ή Μαρτυρες Πιστεως ;
Κανενα προβλημα δεν εχω με τον Π. Κλεομενη, που εν μερει τον υπερασπιστηκα αρκετες φορες στο παρελθόν και λυπουμενος βλεπω και αλλα που κανει κι αποφευγω να σχολιασω.
Δεν ειναι το προβλημα ο Π. Κλεομενης, υπάρχουνε αρκετοί που ακολουθουν τετοιες "γραμμες". Ο λογος που σχολιαζω τωρα ειναι γιατι αντι να προβουμε σε πιο σωστές δρασεις (το θεωρω πια σχεδον ουτοπια), καποιοι αδελφοι τσακωνονται μεταξυ τους, καθως ηρωποιούνται ακραίες πραξεις. Αλλος ΕΝΑΣ λοιπον λογος διασπασης μας

The Cave Dweller είπε...


Συμφωνώ με τον αγαπητό Σταύρο.

Προς Παιδαγωγό (?)

Τι έγινε παιδαγωγέ ? Ο π.Φώτιος Τζούρας δεν πούλαγε ? Οι προφητείες του π.Μωυσή αργούν να βγουν ? Και πιάσαμε τον χρυσαυγίτικο ακτιβισμό (με ορθόδοξο μανδύα) επειδή πουλάει καλύτερα ?

Όταν θα καταλάβετε (ο Κλεομένης και το ιστολόγιό σας) ότι έχετε ΞΕΦΥΓΕΙ από το δρόμο του Ευαγγελίου και των Αγίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας, τότε θα μπορέσουμε να συνομιλήσουμε.

Προς το παρόν θέλετε να φτιάξετε μια χρυσαυγίτικη "εκκλησία". Σας εύχομαι την μέγιστη αποτυχία!

Σταύρος Τ. είπε...

Μην ξεχναμε και το γεγονος οτι η παλιότερη, ακραια δραση της Χ.Α εξυπηρέτησε τα μέγιστα το συστημα, ώστε να εισαγαγει "αντιρατσιστικους" νομους και να Βαπτιζει ακροδεξιο οποιονδηποτε αντιδραει.
Τυχαία τους αφήνανε ανενοχλητους να κανουνε οτι γουσταρουνε τα παλαιοτερα χρονια ;
Εναντιον της ενοπλης δρασης δεν ειμαι. Μακαρι να βρισκοντουσαν σημερα στρατιωτικοι με "καρυδια" κι Ελληνικη ψυχη, ωστε να περασουμε απ το Γουδι ολους τους προδοτες και τα φερωφωνα τους, τους προσκυνημενους-βολεμενους. Μαλλον φαινεται οτι δεν μας αξιζει...
Αλλο ομως ενα οργανωμενο σχεδιο επεμβασης κι αλλο να κανει ο καθενας το "κομματι" του, ειρωνευομενος τους υπολοιπους και παριστανοντας τον ηρωα. Κατι που συνηθως το συστημα το γυρναει μπουμερανγκ

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Προς κ.Βαρβερή

1) "Ο π.Φώτιος Τζούρας δεν πούλαγε ?"
Τι θα πει δεν πούλαγε;
Σε ποιον απευθύνεσαι με τέτοιο ύφος και αφήνοντας υπονοούμενα;
Βγάλαμε έστω και ΕΝΑ ευρώ από τον αγώνα μας; Βγάλαμε ΜΙΣΟ ευρώ;
Είδες ποτέ διαφημιστικό banner? ΔΩΣΑΜΕ και χρόνο και χρήμα, δεν βγάλαμε ΠΟΤΕ απολύτως τίποτε. Και τολμάς να μιλάς έτσι;
Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να γράφεις συκοφαντίες;

Προβάλαμε τον π.Φώτιο Τζούρα, επειδή πήρε μια σωστή απόφαση, να διακόψει την μνημόνευση του δεσπότη του και βρέθηκε μόνος. Τον στηρίξαμε με το παραπάνω. Πάνω από 550-600 ευρώ ΜΗΝΙΑΙΩΣ έπαιρνε από πρόσωπα που διάβασαν την ανάρτηση μας. Έπαιρνε και από άλλους από Ελλάδα και εξωτερικό, είτε σε μόνιμη βάση είτε έκτακτα. Κάναμε το χρέος μας και είμαστε περήφανοι γι αυτό.

Αν τώρα καβάλησε το καλάμι και διώχνει τον έναν μετά τον άλλο, -από που τους διώχνει; από το παρεκκλήσι που ΕΜΕΙΣ, οι λαϊκοί του αγοράσαμε και από το σπίτι που επίσης εμείς του πήραμε (και ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου) και δεν ήπιαμε ούτε έναν καφέ εκεί αν και στην έκκληση για την ανακαίνιση λέγαμε ότι θα γίνει και χώρος για να μαζεύονται οι εκκλησιαζόμενοι μετά την εκκλησία για καφέ, δεν μας απασχολεί. Μία ακόμη φορά οφείλαμε και πράξαμε το χρέος μας.
Το ίδιο αφορά κι άλλους αποτειχισμένους που επίσης καβάλησαν το καλάμι και μιλάνε ως "Πάπες".

2) "Οι προφητείες του π.Μωυσή αργούν να βγουν ? "
Δεν είναι προφητείες του π.Μωυσή αλλά πληθώρας αγίων. Αν και κακοπροαίρετα ρωτάς, ΔΕΣ το βίντεο εδώ:
https://youtu.be/HJYABXzmRIA
1891 προβολές. (το βγάλαμε πριν 2-3 βδομάδες).

Το βίντεο έχει και συνέχεια. Το ότι ο π.Μωυσής έχει την ευγένεια να μην μας πιέζει γνωρίζοντας τον φόρτο εργασίας μας, αυτό τον τιμά.
Ποια είναι η μομφή σου λοιπόν;

3) "Και πιάσαμε τον χρυσαυγίτικο ακτιβισμό (με ορθόδοξο μανδύα) επειδή πουλάει καλύτερα ? "
Και πάλι η συκοφαντία ότι "πουλάμε" και κοιτάμε την δημοσιότητα. Λες και θα κερδίσουμε κάτι. Πόσο ελεεινός μπορείς να γίνεσαι.

Ε λοιπόν γιατί δεν ανοίγεις κι εσύ το ιστολόγιο σου, να τρως 3 ώρες κάθε μέρα διαβάζοντας ειδήσεις, να γράφεις αναρτήσεις (άλλος χρόνος έξτρα), και να μπαίνουμε μετά να σε σχολιάζουμε και να σε συκοφαντούμε για τι αναρτάς κ τι δεν αναρτάς.

4) Όσο για τον "χρυσαυγίτικο" ακτιβισμό, εσύ μπορεί ως παιδάκι κατηχητικού να άκουγες ομιλίες, αλλά κάποιοι από εμάς είμασταν στο δρόμο, πολλές δεκαετίες ΠΡΙΝ εμφανιστεί η Χρυσή Αυγή.
Όταν διαδήλωνε ο π.Αυγουστίνος Καντιώτης στην Αθήνα έξω από τα καλλιστεία και τους κινηματογράφους δεν έκανε "χρυσαυγίτικο ακτιβισμό" ανόητε.

Πρόσεχε λοιπόν τι γράφεις.
Χριστιανέ του καναπέ. Αρκετά σχόλια σου επιτρέψαμε να γράψεις για να διατυπώσεις τις απόψεις σου. Έφτασες στο σημείο να μας συκοφαντείς ότι κάναμε "χρυσαυγίτικη" εκκλησία. Ε λοιπόν παραπήρες θάρρος.
"Το κουβαδάκι σου κ σ' άλλη παραλία".

Σταύρος Τ. είπε...

Κυριακο αλλο πραγμα ειναι να διαφωνουμε με αδελφους που αγωνιζονται σε καποια πραγματα κι αλλο αυτα που εκατσες κι εγραψες...

Για τον π. Φωτιο τωρα εμαθα αυτα τα δυσαρεστα κι επιβεβαιωνεται ακομη μία φορα οτι ο διαβολος εχει πολλα ποδαρια κι αν λιγο δεν προσεξουμε, την πατησαμε

Στυλιανός είπε...

Δεν κατάλαβα Κυριάκο που επικεντρωνεσε στο ότι ο Χριστιανός δεν πρέπει να έχει δυναμική η στο πάτερ Κλεομένη; Όσο για τον π. Κλεομένη πιστεύω ότι γενικά βγάζει μια αρνητική εικόνα προς τα έξω και δεν κάνει τόσο καλό όσο θα έπρεπε. Τώρα γενικά για τον χριστιανό είναι άλλο θέμα . Παραθέτω έναν βίο αγίου που έχει το δυναμικό στοιχείο από μια παλαιότερη ανάρτηση μου στο Γκουγκλ πλας https://plus.google.com/+SteliosP/posts/VRRrcUiwtCw

Επίσης ηρεμήστε μην μαλωνετε δεν κερδίζει κάποιος μόνο χάνουμε.

The Cave Dweller είπε...

https://youtu.be/v5wdKcj9B5M

Δείτε από το 5ο λεπτό και μετά τον Κλεομένη "συλλειτουργούντα" με την χειροτονία του Ιλαρίωνα της Νέας Μάκρης !

Ποιος είναι ο Ιλαρίων ?

http://scripta---manent.blogspot.com/2018/03/blog-post_120.html?m=1


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

κ.Βαρβερή
συνεχίζεις να αυτοεξευτελίζεσαι και αντί να ζητήσεις συγνώμη για τις συκοφαντίες σου,
συνεχίζεις να γράφεις ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.

Μην μου πεις δεν ξέρεις τι θα πει συλλείτουργο.
Αυτό που βλέπεις στο βίντεο είναι λειτουργία;;;
Είναι συλλείτουργο;;;
ή παράκληση στο δρόμο είναι;

Φοράει πετραχήλι ο π.Κλεομένης;
Συλλειτουργεί ή ψεύδεσαι;

ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ σου ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ τα ψέμματα και τις συκοφαντίες;

Στην πόλη σου χτίζεται ένα τεράστιο τζαμί, σε έκταση του Πολεμικού Ναυτικού. ΠΗΓΕΣ ποτέ να διαμαρτυρηθείς χριστιανέ του καναπέ και της συκοφαντίας;;; Είδες κανέναν δεσπότη των ΓΟΧ να πηγαίνει; Μούγκα ε;;;
Είδες κανέναν εν ενεργεία ιερέα των ΓΟΧ να πηγαίνει; πάλι μούγκα ε;
Πηγες εσύ; Μούγκα πάλι.

Και τολμάς να μιλάς με ύφος 1000 καρδιναλίων.

Λωρίτου Ελένη είπε...

Τώρα μέσα σε αυτόν τον χαλασμό μας φταίει ο π. Κλεομένης; Μήπως είναι και η μύτη του στραβή ;

The Cave Dweller είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Κυριάκο"
μάλλον δεν σου έχει μάθει μέχρι τώρα κανείς να σέβεσαι. Ευκαιρία να σου το μάθουμε εμείς.

Στη θέση σου θα ζητούσαμε δημόσια συγνώμη.
Αντ' αυτού συνεχίζεις .. και εκτός των άλλων αποκαλείς τον πατέρα Κλεομένη σκέτο "Κλεομένη".

Σου δώσαμε την ευκαιρία να αναρτηθεί ξανά σχόλιο σου, συνέχισες στο δικό σου μοτίβο.

Με άτομα που δεν σέβονται το ράσο δεν θέλουμε καμία σχέση, δεν θα αναρτηθεί άλλο δικό σου σχόλιο στο ιστολόγιο μας.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.