" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Η στάση του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής (απέναντι στο δημοψήφισμα) και ο πατριωτισμός ως "το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων".


Έχοντας εξαντλήσει τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία απέναντι στον Ελληνικό λαό, οι υπερασπιστές του "ΝΑΙ" στο πρόσφατο δημψήφισμα, βρήκαν ένα "έξυπνο" επιχείρημα:
"Το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής καλεί στους μουσουλμάνους να ψηφίσουν ΟΧΙ". Άρα πρέπει να ψηφίσουμε : "ΝΑΙ"!

Βέβαια τα "παπαγαλάκια", ξέχασαν ότι τόσες δεκαετίες τα κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΔΗ.ΣΥ. κλπ) προσπαθούσαν όλα ανεξαιρέτως να καλοπιάσουν το Τουρκικό Προξενείο. Επισκέψεις στα γραφεία του εθνικιστικού κόμματος DEB, σε "τουρκο"πανηγύρια, στους ψευδομουφτήδες, μέχρι και στην Κω, για να φτιάξουν μουσουλμανική(=τουρκική) μειονότητα.

Και επειδή όπως ξαναγράψαμε, μία φωτογραφία=1000 λέξεις, και επειδή δεν φαίνεται να τα θυμούνται, ας τους τα θυμίσουμε.

ΝΔ :
Η προεκλογική αφίσα του Ερχάν Ιμάμογλου (της ΝΔ). Κύριοι Κρανιδιώτη, Βορίδη, Γεωργιάδη, Χολέβα, την βλέπετε την κόκκινη σημαία δίπλα στην Ελληνική; Με την ημισέληνο; Σαν Τουρκική δεν φαίνεται; Το διαβάζετε το "Turk" στην αφίσα;  Πηγή φωτο

στις 5/3/2014 υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. στη Θράκη, Ερχάν Ιμάμογλου,στο Facebook .. εύχεται ΝΕΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ των Τούρκων. Όταν το 1974 έγινε η εισβολή στην Κύπρο, το συνθηματικό με το οποίο άρχισε την εισβολή ο τουρκικός στρατός ήταν το "Η Αϊσέ βγήκε για διακοπές". Πηγή


Ο ίδιος -ο υποψήφιος της ΝΔ- (Ανταν Πετσενέκ ή Πετσενίκ), στο κόμμα DEB

Στην πάνω φωτογραφία, η υποψήφιος της ΝΔ, γιατρός Μεμέτ Εμίνογλου, με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής. Η κάτω φωτογραφία με τον τουρκικό στρατό, από  το Facebook του έτερου υποψήφιου της ΝΔ, Ερχάν Ιμάμογλου




ΠΑΣΟΚ :


Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν, υποψ.βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ. διαβάστε: Πρώην υπαρχηγός του αυτονομιστικού κόμματος του Σαδίκ Αχμέτ. Πηγή


ο κ. Χατζηοσμάν μαζί με τον έτερο για χρόνια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ,τον κ. Μάταντζη, χαιρετούν με σεβασμό τον τούρκο ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου. Πηγή

Οι δύο επιλογές του ΠΑΣΟΚ για τη Θράκη (Χατζηοσμάν, Μάταντζη), με τον Τούρκο πρόεδρο Α. Γκιούλ. Πηγή

Ο εξαιρετικά δραστήριος Χατζηοσμάν του ΠΑΣΟΚ με τον τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν.



ΔΗ.ΣΥ. (Ντόρα Μπακογιάννη) :

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Ιλτέρ Μέτσο (πρώτο από αριστερά) ιμάμη της ψευδομουφτείας Ξάνθης, στο λιμάνι της Ρόδου, παρέα με δύο άλλους…μουσαφίρηδες από την Ξάνθη, τον…αριστερό Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (στη μέση), και τον Τουρκές Χατζημεμίς,γνωστό προξενικό όργανο και υποψήφιο στις εκλογές της 6ης Μαΐου με το (τότε) κόμμα της Μητσοτάκαινας (ΔΗ.ΣΥ.) (στα δεξιά). Πηγή
Ο ίδιος σε επίσκεψη του στο DEB. Όπως μας πληροφορεί η επίσημη ιστοσελίδα του DEB:
«Κατά την επίσκεψη που έγινε στις 24-4  (...) πρώτος πήρε τον λόγο ο Τουρκές Χατζιμεμίς (σ.σ. τον βλέπετε πρώτο από αριστερά στην παρακείμενη φωτογραφία) και χρησιμοποίησε τις εξής φράσεις: ¨Καταρχήν ευχαριστώ το κόμμα DEB για αυτή την ωραία υποδοχή. Το κόμμα DEB είναι ένα κόμμα που ιδρύθηκε από τον αείμνηστο ηγέτη μας, τον Αχμέτ Σαδήκ. Πηγή

Για να μην νομίζετε ότι κάνουμε διακρίσεις, δείτε και τους βουλευτές κα ιυποψ.βουλευτές του

ΣΥΡΙΖΑ :
Ο γκριζομάλλης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος DEB, με τον αντιπρόεδρο του DEB Οζάν Αχμέτογλου. Πηγή
Ο Χουσεϊν Ζεϊμπεκ του ΣΥΡΙΖΑ, με τον ψευδομουφτή Ξάνθης Μετέ. Πηγή

2012: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ διαμαρτύρονται εντός και εκτός Βουλής για το ότι δεν αναγνωρίζεται η εκπαίδευση στα Τουρκικά νηπιαγωγεία (που λειτούργησαν εντελώς παράνομα, χωρίς απολύτως καμία άδεια), δείτε αναλυτικό άρθρο εδώ.

η "Επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ" διαμαρτύρεται για την απόφαση του Αρείου Πάγου να επιμείνει στην απαγόρευση σύστασης της "Τουρκικής" Ένωσης Ξάνθης (ΤΕΞ). Πηγή

Ο Αχμέτογλου από το DEB, επιδίδει πλακέτα στον υπ.βουλευτή του ΣΥΝ Χουσείν Ζεϊμπέκ

Και τώρα,
η αλήθεια για το "έγγραφο" του Τουρκικού Προξενείου
για το "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα:
Πριν παραθέσουμε την εξαιρετική απάντηση που διαβάσαμε στον Ελεύθερο Λόγο Αργυροκάστρου (και απευθύνεται σε κάποιους "πατριώτες"), 
θα επισημάνουμε ότι το έγγραφο που επικαλούνται τα "παπαγαλάκια", είναι η κοινή δήλωση των τριών μουσουλμάνων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ -που εύλογο είναι να υποστηρίζουν την κομματική τους γραμμή- και φυσικά ΔΕΝ είναι έγγραφο του Τουρκικού Προξενείου:
Το πραγματικό έγγραφο των 3 μουσουλμάνων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Στο οποίο έγγραφο, οι "έξυπνοι" δημοσιογράφοι πρόσθεσαν αυθαίρετα μόνοι τους την φωτογραφία με το Τουρκικό Προξενείο! Δείτε:

Η φωτογραφία του Προξενείου, μοντάζ πίσω από το έγγραφο. Πηγή: Πρώτο Θέμα

Και οι ξένες εφημερίδες, να μας ενημερώσουν για το τι κάνει το Προξενείο: Πηγή: tribune.gr


Επιστρέφουμε τώρα στο
μήνυμα προς τους "πατριώτες" της ΝΔ,
με αφορμή άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη στην Εφημερίδα Δημοκρατία :

Πολλοί αριστεροί διεθνιστικής κατεύθυνσης έχουν σαν καραμέλα τη φράση "ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων". Τύποι όπως οι νεοφιλελεύθεροι εθνικιστές (τρελός πραγματικά χαρακτηρισμός) Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης και Φαήλος Κρανιδιώτης φροντίζουν με κάθε τρόπο να δικαιώνουν αυτή τη φράση. Εμείς θα προσθέταμε και το "πιο ξεφτίλας πεθαίνεις!"
Ο κ. Κρανιδιώτης λοιπόν επιστρατεύει το επιχείρημα να μην ψηφίσουμε ΟΧΙ επειδή αυτή τη θέση προπαγανδίζει και η Τουρκία για τους δικούς της λόγους, προς τους μουσουλμάνους της δυτικής Θράκης. Σε άλλο ρεπορτάζ της εφημερίδας "δημοκρατία" αναφέρεται ότι στα τζαμιά της περιοχής γινόταν κήρυγμα υπέρ του ΟΧΙ... Άρα λοιπόν οι Έλληνες πολίτες πρέπει να ψηφίσουν ΝΑΙ σύμφωνα με αυτά τα επιχειρήματα...
Πραγματικά μιλάμε για μία λογική παντελώς ηλίθια! Ή καλύτερα δεν πρέπει να μιλάμε για παντελή έλλειψη λογικής. Γιατί με αυτό το σκεπτικό και οι Έλληνες της Κύπρου στο δημοψήφισμα του Απριλίου του 2004 έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ στο κατάπτυστο "σχέδιο Ανάν", επειδή υπέρ του ΟΧΙ τασσόταν ο σκληροπυρηνικός ηγέτης των τουρκοκυπρίων Ραούφ Ντενκτάς!!!  
Ο κ. Κρανιδιώτης μάλιστα προειδοποιεί ότι σε περίπτωση επικράτησης του ΟΧΙ θα δημιουργηθεί "ένα ντόμινο εξαπόλυσης πιέσεων και επιθέσεων σε βάρος της Κύπρου και της ελληνικής εθνικής μειονότητας στη Βόρειο Ηπειρο από τους Τούρκους και τους Αλβανούς σοβινιστές, ενώ θα αποθρασύνει το VMRO, τους επιγόνους των συνεργατών των ναζί στα Σκόπια".

Παρακάτω το "πατριωτικό" παπαγαλάκι του Σαμαρά γράφει ότι "κύριο -αν όχι μοναδικό- διπλωματικό, οικονομικό και στρατιωτικό στήριγμα του Ελληνισμού στην ιστορική περιφέρεια ήταν και είναι το ελλαδικό κράτος, με όλα τα λάθη του κατά καιρούς. Αν αυτό το στήριγμα, αυτό το τείχος ανάσχεσης πέσει, τότε θα δοθεί το σύνθημα μιας πολυμέτωπης επίθεσης για την προώθηση εχθρικών συμφερόντων στη Θράκη, στο Αιγαίο, στην ελεύθερη Κύπρο και στη Βόρειο Ηπειρο".
Καλά που ζει αυτός ο άνθρωπος;;; τόσα χρόνια δηλαδή που η Ελλάδα είναι το "καλό παιδί" και παίζει τον ρόλο του καρπαζοεισπράκτορα της τρόικα δεν βλέπουμε τους πράκτορες της Άγκυρας να αλωνίζουν στην Θράκη μας και να έχουν στήσει εκεί ένα παράλληλο κράτος! 
Όλα αυτά τα χρόνια δηλαδή που είμαστε "νομοταγείς και υπάκουοι" στην Δύση δεν παρακολουθούμε συνεχείς υποχωρήσεις στα θέματα της Κύπρου και του Αιγαίου! Τα τελευταία έτη των μνημονίων επίσης δεν βλέπουμε καθόλου να αποθρασύνονται μέρα με τη μέρα οι Σκοπιανοί! 
Όσο για το Βορειοηπειρωτικό τι να πούμε πρώτο και τι τελευταίο, αφού αυτό το εθνικό ζήτημα είναι και ο λόγος ύπαρξης αυτού του ιστολογίου; ότι πάει από το καλό στο καλύτερο;;;
Αφού λοιπόν ο κ. Κρανιδιώτης έχει το δημοκρατικό δικαίωμα να γράφει ότι όσοι τάσσονται με το ΟΧΙ  "ψηφίζουν ευθυγραμμισμένα με το τουρκικό προξενείο", τότε και εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να γράψουμε ότι ο ίδιος τάσσεται στο πλευρό της Μέρκελ, του Σόιμπλε, του Ντάισελμπλουμ, των διεθνών τοκογλύφων, των βρυκολάκων του ελληνικού πολιτικού συστήματος, των νταβατζήδων καναλαρχών και όλης της εγχώριας και διεθνούς διαπλοκής. Θα μπορούσε μάλιστα να χαρακτηριστεί με μεγάλη ευκολία και ως ιδεολογικός απόγονος των γερμανοτσολιάδων. Γι' αυτό λοιπόν καλό θα είναι να μην επικαλείται τα εθνικά θέματα σε τέτοιου είδους προπαγάνδα, φυσικά ούτε το Βορειοηπειρωτικό, γιατί δίνει το καλύτερο δώρο για αντεπιχειρήματα στους εθνομηδενιστές. 
Ευτυχώς ο ελληνικός λαός παρά την τρομοκρατία που εξαπολύθηκε τις τελευταίες μέρες από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, έφτυσε κατάμουτρα όλο αυτό το σύστημα επιλέγοντας τον δρόμο της υπερηφάνειας και της αντίστασης και όχι της υποταγής. Από κει και πέρα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει την μεγάλη ευθύνη για το πως θα αξιοποιήσει την απόφαση του ελληνικού λαού.
Ως άθλιο χαρακτηρίζουμε επίσης και το άρθρο του πολιτικού επιστήμονα Κωνσταντίνου Χολέβα με τον τίτλο "ΝΑΙ για να φύγει η κυβέρνηση"
Προς το τέλος του άρθρου γράφει: "Ψηφίζω «ΝΑΙ» για να φύγει η κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία μέσα σε λίγους μήνες προώθησε τη διάλυση της παιδείας, τη νομιμοποίηση της συμβιώσεως ομοφυλοφίλων, την αθρόα απονομή ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών και τη δημιουργία ισλαμιστικής μειονότητας στη χώρα μας".
Όσο και να είμαστε κάθετα αντίθετοι με αυτά τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση Τσίπρα, θεωρούμε παντελώς κατάπτυστο να τα συμψηφίζουμε με ένα δημοψήφισμα που έγινε καθαρά για την διαπραγμάτευση του χρέους...
Τελειώνουμε με μία λέξη απευθυνόμενοι στους κυρίους Κρανιδιώτη και Χολέβα αλλά και την εφημερίδα "δημοκρατία" στο σύνολο της: ΚΡΙΜΑ!
(την απάντηση του Ελεύθερου Λόγου ΑργυροκάστρουΒ.Ηπείρου, είδαμε εδώ

2 σχόλια:

Hellas-Orthodoxy είπε...

Σωστο και κατατοπιστικο το αρθρο. Βεβαια, δεν χρειαζεται και πολυ μυαλο για να καταλαβει κανεις πως τον εξαπατουν οι ψευτοπατριωτες παγανιστες ψευτοχριστιανοι που ανεφερες οταν ταχα...θυμηθηκαν το τουρκικο προξενειο, που ΟΙ ΙΔΙΟΙ εχουν αφησει να αλωνιζει εδω και δεκαετιες στη Θρακη!

Το συγκεκριμενο παραμυθι περι «γραμμης προξενειου για ΟΧΙ», ξεκινησε απο την φυλλαδα «στοχος» που χρηματοδοτειται και υποστηριζεται εδω και χρονια απο την σαμαρικη πτερυγα της νδ. Οι συγκεκριμενοι, μαζι με κατι αλλους «εθνοσωτηρες» τυπου Φραγκουλη, Γραψα κλπ αργοσχολοι τεμπελχαναδες αποστρατοι, ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ τις προηγουμενες μερες, αφου απεδειξαν πως ο...πατριωτισμος τους ειναι η διεκπεραιωση των εντολων οσων τους εκαναν να φτασουν ψηλα, δηλαδη των ευρωλαγνων αφεντικων τους.

Τωρα κατι Χολεβες κλπ, δυστυχως συνεχιζουν να παριστανουν τους πατριωτες και χριστιανους, αφου πολλοι Χριστιανοι ακομα παραμυθιαζονται απο δαυτους. Δεν θελει και πολυ αλλωστε για να χαρακτηριστει «πατριωτης» καποιος στη σημερινη εποχη: Λιγο πατριωτιλικι, λιγο θα παρουμε την Πολη, αντε κανενα βιβλιο υπερπατριωτικο που τυπωνεται στα Σκοπια και εδεσε το γλυκο. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

για το ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ που ΥΠΕΡΨΗΦHΣΤΙΚΕ ΧΤΕΣ (για την Απόδοση Ιθαγένειας σε παιδιά 2ης Γενιάς Μεταναστών) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ;;; στην Πλατεία Συντάγματος οι οπαδοί του ΝΑΙ..... ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ-ΜΙΣΘΟΙ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ η Αύξηση σε ΦΠΑ% και η Παραμονή στην ΕΕ/ΕΟΚ/ΝΑΤΟ είναι σημαντικά για αυτούς;;; Χάνεται η Ελλάδα.....ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ...ο αφελληνισμός προχωράει με βήματα Γοργά...(αλλαγή ηθών&εθίμων,Παρελάσεις Ομοφυλόφιλων οι οποίες του χρόνου όπως μας είπε η Ζωή θα περάσει και μέσα απο την Βουλή...Σύγχρονη Πολυπολιτισμική κοινωνία...,Πολυθρησκευτικότητα....,οι Έλληνες σε λίγα χρόνια θα είναι μειονότητα μέσα στην Ίδια τους την Πατρίδα...) Εμείς&τα παιδιά μας θα είμαστε Υπάλληλοι του κάθε λογής Αφροασιάτη Έποικου που με το ζόρι θέλουν να μας τον "επιβάλλουν" ως "Έλληνα"...επειδή λέει είναι ¨αναφαίρετο δικαιωμά του".......Απο που και ως που;;; το καταλαβαίνουν ή όχι;; τόσο ξεφτίλα πια...και ο Νεοέλληνας περί άλλων τυρβάζει.....

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.