" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ….Ο Μ Ο Φ Ω Ν Η Σ …. ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.

Μετά από την προδοσία της πατρίδος, που συντελείται από αυτά τα αποβ@@@σματα της Βουλής, που έπρεπε κανονικά να υπηρετούν τα συμφέροντα του λαού και της Ελλάδος, βλέπουμε τώρα μπροστά μας, να σχεδιάζεται και η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ορθόδοξης Εκκλησίας, από κάποια άλλα αποβ@@@@σματα, που κανονικά και αυτά θα έπρεπε να υπηρετούν τον ΧΡΙΣΤΟ και τα συμφέροντα του Ορθόδοξου λαού.Αλλά όπως οι πολιτικοί που άλλα λένε και άλλα κάνουν, έτσι και αυτοί ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ και προδίδουν τον Ορθόδοξο λαό.
Ο ισαπόστολος άγιος Κοσμάς ό Αιτωλός γράφει: «οί κληρικοί τών εσχάτων καιρών θα γίνουν οί χειρότεροι καί ασεβέστεροι όλων»
Ο Άγιος Κύριλλος λέει: «Θα ξεσηκωθούν επίσκοποι κατά επισκόπων καί κληρικοί κατά κληρικών». 
Ο ξεπεσμός τών κληρικών θα είναι τόσο μεγάλος, ώστε μόνον ελάχιστοι άπό τούς Ιερείς θα διατηρήσουν ακμαία τήν πίστιν των. ”Θα τρέχωμε χιλιόμετρα νά συναντήσωμε καλό κληρικό”.
Τους χειρότερους λοιπόν και τους ξεπεσμένους, προσωπικά τους αποκαλώ αποβράσματα και κατακάθια της κοινωνίας.
Αυτοί λοιπόν, που έχουν σήμερα με δόλιους Σιωνιστικούς τρόπους διεισδύσει μέσα στην Εκκλησία μας και έχουν φορέσει το τιμημένο ράσο, αυτοί ετοιμάζονται να προδώσουν εκ των έσω την Ορθοδοξία.


Αυτό που θέλουν να κάνουν στην Σύνοδο της Κρήτης, που την ονόμασαν και «ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ», είναι σχεδόν το ίδιο, με την προδοσία της Ορθοδοξίας, που είχαν προσπαθήσει να κάνουν στην Σύνοδο της Φερράρας Φλωρεντίας το 1439.!!!!!!!
Αυτό το θυμίζω, για να γνωρίζουμε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Και για να μην ξαναζήσουμε τα ίδια, πρέπει να την θυμόμαστε και να προσέχουμε.

Τότε λοιπόν, προσπάθησαν και πάλι σε εκείνη την Σύνοδο, να προδώσουν την Ορθοδοξία και να παραδώσουν τα πρωτεία της στον πάπα, με αντάλλαγμα την βοήθεια του Βατικανού στην Κωνσταντινούπολη, για να μην πέσει στους Τούρκους.
Ήταν και τότε πουλημένοι και διεφθαρμένοι, οι περισσότεροι Επίσκοποι της Ορθοδόξου Εκκλησίας και πήγαν στην Σύνοδο, με σκοπό να υπογράψουν για την “ένωση” των Εκκλησιών.
Και τότε η Ορθόδοξη Εκκλησία είχε χωριστεί σε ενωτικούς και αντι-ενωτικούς, όπως σήμερα σε οικουμενιστές και αντι-οικουμενιστές, αλλά στην Σύνοδο, ο Αυτοκράτορας είχε φροντίσει να πάρει μαζί του τους ενωτικούς, όπως σήμερα στην Σύνοδο της Κρήτης, φροντίζουν να πάνε μόνο οι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.
Ο λόγος ήταν, επειδή για να βγάλει απόφαση η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ Σύνοδος, πρέπει να υπάρχει ….. ΟΜΟΦΩΝΙΑ.!!!!!!Ο ΘΕΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ και έπεσε μεγάλη επιδημία πανούκλας στην Φερράρα, που τους ανάγκασε όλους, να τα μαζέψουν άρον άρον και να μεταφέρουν την Σύνοδο στην Φλωρεντία. Γι’ αυτό
ονομάστηκε σύνοδος της Φερράρας – Φλωρεντίας. Γιατί ξεκίνησε στην Φερράρα και τελείωσε στην Φλωρεντία.
Με πιέσεις λοιπόν τότε του Αυτοκράτορα Ιωάννη Η’ Παλαιολόγου, συντάχθηκε βιαστικά ένα κείμενο ένωσης των Εκκλησιών, που υπογράφτηκε στις 8 Ιουνίου 1439. Ήταν και πάλι….. ΙΟΥΝΙΟΣ.!!!!!!
Η απόφαση τότε θα είχε βγεί …ΟΜΟΦΩΝΗ.. και θα είχαν παραδώσει οι προδότες τα πρωτεία της Ορθοδοξίας στον πάπα, αλλά μεταξύ των προδοτών, υπήρχε και ένας ΑΓΙΟΣ. Ο Μητροπολίτης Εφέσου, και σήμερα ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ, που ΔΕΝ υπέγραψε τη συμφωνία.


Αν ο άγιος Μάρκος τότε, είχε “ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ” και δεν είχε πάει να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία μέσα στους λύκους, η απόφαση τότε, θα είχε βγει ….ΟΜΟΦΩΝΗ.!!!!
Το κατάπτυστο συμφωνητικό της Ένωσης των Εκκλησιών, δεν έγινε δεκτό στην Κωνσταντινούπολη και κηρύχθηκε άκυρο.

Ο τότε Οικουμενικός Πατριάρχης Ιωσήφ ο Β’ που ήταν στον Οικουμενικό θρόνο 23 χρόνια και ΥΠΕΓΡΑΨΕ την ένωση των Εκκλησιών, ΠΕΘΑΝΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, στη Φλωρεντία.Και τώρα οι ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ετοιμάζονται και πάλι να προδώσουν την Ορθοδοξία, σε μία νέα επαίσχυντη Σύνοδο στην Κρήτη, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και όλοι οι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ Επίσκοποι, που καλούνται να συμμετέχουν.
Έχουν όμως κληθεί να συμμετέχουν ως μέλη της αντιπροσωπίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και Μητροπολίτες που “και καλά” στα λόγια δηλώνουν αντι-οικουμενιστες, όπως ο Πειραιώς Σεραφείμ, ο Κηφισίας Κύριλλος, αλλά και πολλοί άλλοι.

Μόνο που η πράξη τους, διαφέρει από τα λόγια τους όπως και των πολιτικών. !!!!!
Γιατί και αυτοί κοροϊδεύουν τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, ενώ στην πραγματικότητα εξυπηρετούν τα σχέδια των Οικουμενιστών, προδίδοντας και αυτοί την Ορθοδοξία.
Και αυτό φαίνεται, επειδή αντί να παραστούν στην Σύνοδο, για να υπερασπιστούν την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, όπως την ορίζουν οι κανόνες ΤΟΥ ΠΗΔΑΛΙΟΥ, αυτοί βάζουν την “ουρά στα σκέλια” και παραιτούνται, μόνο και μόνο για να μπορέσουν οι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ να βγάλουν …..ΟΜΟΦΩΝΗ… απόφαση.!!!!!!!
Και μετά αυτοί οι προδότες, να μας το παίζουν “Ορθόδοξοι” και να λένε: “πως δεν συμφωνούν με την απόφαση που βγήκε από την Σύνοδο”.!!!!!
Α βρε ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ και ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ.
Ετοιμαστείτε να δείτε τα αποτελέσματα των ανώμαλων, των ελεεινών και των ελαττωματικών ενεργειών σας, που έρχονται ως αποτέλεσμα, της βλαμμένης σκέψης σας και των σκοτεινών μυαλών σας.
Αν δεν σταματήσετε αυτήν την δόλια Σύνοδο,
θα πέσει “ΠΑΝΟΥΚΛΑ” στα Χανιά και στην Κρήτη, όπως και τότε στην Φερράρα,
αφού και όλοι οι Μητροπολίτες στην Κρήτη είναι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.
Και όλοι οι προδότες του ΧΡΙΣΤΟΥ, με πρώτο τον Βαρθολομαίο,
θα “φεύγετε” ένας ένας.
Μετανοείστε αθεόφοβοι Θεομπαίχτες.
ΘΕΟΣ ΟΥ ΜΥΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ.!!!!!!
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com
το είδαμε εδώ

5 σχόλια:

GeorGRE είπε...

Δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι ακριβως ετσι αγαπητέ Ιωάννη. Εαν αρχίσουν οι εκκλησίες να αποχωρούν (οπως ανακοίνωσε το πατριαρχειο Βουλγαρίας, πιθανόν το π. Γεωργίας πιθσνόν μέχρι τέλους της Ρωσίας) τότε καταντά παρωδία η σύνοδος. Οπότε και ομόφωνα να συμφωνήσουν δεν υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστεί κάποιος κανόνας με τόσες απουσίες δεδομένο ότι αυτές οι απουσίες δεν γίνανε για τίποτα άλλο παρά για να δηλώσουν την αντίθεση τους.

Ανώνυμος είπε...

Θα αποχωρήσουνε, όπως διέκοψαν κοινωνία μετά το συλλείτουργο στην Κων/πολη ; (φρίξον Ήλιε)
Όπως, ενώ δεν αρνηθηκαν να συμμετάσχουνε σε Πανορθόδοξη Σύνοδο για την αλλαγή του ημερολογίου κι η Ελληνική Εκκλησία μονομερώς το επεβαλλε, τελικα με την παροδο του χρονου ουσιαστικα το αποδεχτηκαν ;
Το αποδεχτηκαν με την σταδιακη, λεπτεπίλεπτη τεχνη των νεοταξιτων Οικουμενιστων και την αναδειξη βεβαια σε Επισκοπικους θρονους «δικων» τους προσώπων. Όπως έγινε και στο Άγιο Όρος, με την αναδειξη των «ημετέρων», την ’ενταξη αδελφοτήτων από τον κοσμο και με τις επιδοτησεις της Ε.Ε, μέσω των οποίων πολλές Μονές μετατράπηκαν σε πολυτελή ξενοδοχεία.
Ο χρόνος κυλάει υπερ τους κι η προπαγάνδα τους σιγα-σιγα παγιώνεται, οσο οι περισσοτερες αντιδρασεις είναι ανευρες κι εκτός Ορθόδοξης διδασκαλίας.
Oι Οικουμενιστές χρησιμοποιούνε την διαμονική τέχνη του «κλεπτειν», όχι τον κατά μέτωπο πόλεμο. Επιδιώκουνε την αναίμακτη, σταδιακή υποδούλωση, χρησιμοποιώντας την ανάλογη τεχνική της Νέας Ταξης στηνν υποδούλωση κρατών και λαών.
Πρόκειται για μια λεπτεπίλεπτη τέχνη, για την οποία ο Απόστολος Παύλος μας λέει στην προς Θεσσαλονικείς Β΄επιστολή :
και τοτε αποκαλυφθησεται ο ανομος ον ο κυριος αναλωσει τω πνευματι του στοματος αυτου και καταργησει τη επιφανεια της παρουσιας αυτου
ου εστιν η παρουσια κατ ενεργειαν του σατανα εν παση δυναμει και σημειοις και τερασιν ψευδους και εν παση απατη της αδικιας εν τοις απολλυμενοις ανθ ων την αγαπην της αληθειας ουκ εδεξαντο εις το σωθηναι αυτους
και δια τουτο πεμψει αυτοις ο θεος ενεργειαν πλανης εις το πιστευσαι αυτους τω ψευδει
ινα κριθωσιν παντες οι μη πιστευσαντες τη αληθεια αλλ ευδοκησαντες εν τη αδικια

Και μπλέκουνε την αλήθεια με το ψεύδος, θυμιζουνε τους Μαγους που χρησιμοποιούνε Χριστιανικά σύμβολα και εικόνες για να πλανήσουνε, άλλωστε κι ο ίδιος ο Αντίχριστος στην αρχή θα εμφανιστεί γεμάτος «αγάπη»
Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος ΔΕΝ αντιδράει με :
1)Παρουσίαση στο περιοδικό της «Επισκοπής» του (βλεπε Πειραϊκη τεύχος 11/2015) άρθρου της προπαγανδας Βαρθολομαίου, ενός συνοθυλλεύματος αποφατικής Θεολογίας, αληθειών και ψεύδους, ως γνήσιος πρόδρομος του Αφεντικού του…Και δεν το διαφημίζεις όλη την ώρα, παιρνώντας το μηνυμα στους Πιστούς, οι οποίοι δεν θα πολυκαταλάβουνε την υψηλή τέχνη του ψεύδους «ηρεμήστε, αλλάζει ο Βαρθολομαίος»
2) απόσυρση από κείμενο Ομολογίας της υπογραφής του, που είναι η ελάχιστη αντίδραση που θα έπρεπε να έχει
3) ΔΕΝ παραιτείται όταν τον καλέσουνε

Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος αντιδράει με :
1)ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ-Διακοπή κοινωνίας με τους ακοινωνητους
2) Ουσιαστικη ενημέρωση του Ποιμνίου κι όχι π.χ. να κατηγορεί τον Παπα για έλλειψη σεβασμου στην υποδοχη στη Ρωμη του Βαρθολομαιου, αντι να τον πειραξει η παρουσια του Βαρθολομαιου εκει, κατά παράβαση των Ιερών Κανόνων και τόσα άλλα τραγελαφικά που βλέπουμε κι ακούμε από «αντιδρωντες» «Επισκόπους»

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω πως το αντιβαρο ,εαν θελετε και μια γνωμη ακομα,ειναι η αγια διακρισις,που μακαρι να την ειχαμε!
Οταν εχουμε τους λογους του Μεγαλου Φωτιου,...'' Τας των αιρετικων ζιζανιων επι-σπορας εν τη Του Χριστου Εκκλησια,ο παμπονηρος διαβολος ορων τη μαχαιρα του πνευματος τεμνομενας,μεθοδειας σχισματων Το Του Χριστου Σωμα επιχειρων μεριζειν'' πρεπει κανεις να ειναι προσεκτικος!
Η παραιτηση ,αποδεικνυει αλλα σε μας τους χριστιανους.
Η παραιτηση δεν ειναι συγκατανευση!
Η παραιτηση,γνωμη μου,δεν δειχνει ακροτητα!
Η παραιτηση για μενα ειναι ομολογια πιστεως και ομολογια μη αποδοχης μιας συνοδου,που δεν εχει τα κριτηρια μιας Οικουμενικης Συνοδου κοινης αποδοχης των Πατερων.Γνωμη μου!
Μερικοι ταγοι της Εκκλησιας,εργαστηκαν και για τις αιρεσεις και για τα σχισματα,αλλα καποιες μεριδες, σχισματικων δεν δειχνουν να τους εμπιστευονται!
Εχω μαθει τελικα πως τα σχισματα και οι αιρεσεις δεν θεραπευονται μονον συνοδικα.
Η Ορθ.Εκκλησια μας ειναι το θεραπευτηριο,που θα χρειαστει χρονο,αγωνα,προσευχη για να επαναφερει την ορθοτητα των δογματων και παραλληλα να επιζητα την ενοτητα της πιστεως μεσα απο μια ειρηνικη διευθετηση των πραγματων,παρολους τους εξωβελισμους του ποιμνιου.
Και οπως ελεγε ο θειος πατηρ Γρηγοριος ο Παλαμας ,οι αιρετικοι ολων των εποχων εχουν τα δαιμονια της πλανης με βαθιες ριζες!
''Ηταν επομενον -λεγει καπου - η Συνοδος -μεθ''ολης της Ορθοδοξιας της να μη δυνηθη να θεραπευση πολλους Βαρλααμιτες,εν οις ο Καλεκας,ο Ακινδυνος,ο Γρηγορας κ τινες επισκοποι.Δια τουτο παρα την καταδικην των κ ενω ο Ακινδυνος ειχεν εγκαταλειφθη υπο παντων,τινες επισκοποι δια ποικιλους λογους ανεγνωριζαν τον Καλεκαν ως Πατριαρχην,που ο θανατος του,δεν ανεστειλε την αντιδρασιν των κατα των Ησυχαστων.
Ομως,εκεινο που εμπνεει το λαο ειναι οι λογοι του αγιου Φιλοθεου,ο οποιος αναλογιζεται τους ''μεχρι θανατου πειρασμους ''του θεοφορου πατρος και τα παλαισματα και τους αγωνες του οπου μεχρι το τελος νουθετουσε και ιερουργουσε,ο κ α λ ο ς αυτος ποιμην,που επιζητουσε την προκοπη του πιστου λαου , και παντα ελεγε μια λεξη ''τα ουρανια...τα ουρανια''.[....]
Το Οικουμενικο Πατριαρχειο ειναι ο συνδετικος κρικος μεταξυ ολων των Ορθοδοξων εκκλησιων...ειναι η μ η τ ε ρ α εκκλησια , ε γ γ υ η τ η ς της ενοτητας των Ορθοδοξων Εκκλησιων και μαθαμε στο Λυκειο πως εχει και την οικουμενικη ευθυνη της Ορθοδοξιας!
Της Ορθοδοξιας,φυσικα !
Οι αγιοι Πατερες καλουν να παραμεινουμε σταθεροι στην ιερα Παρακαταθηκη!
Βεβηλοις κ οσιοις τα παντα κοινα,δεν μαρτυρουν την αληθεια ενωπιον Του Χριστου!
Θυμηθηκα το χωριο που λεγει ''μερικα κλαδια τα απεκοψε η απιστια τουςκλπ,δεν βαστας εσυ τη ριζα...η ριζα βαστα εσενα...γι'αυτους αυστηροτητα,γιασενα ελεος.Ολα αυτα εαν παραμεινεις στο ελεος Του Θεου,αλλοιως θα αποκοπεις και συ.
Ξερουμε πως το ελεος Του Θεου εξαρταται απο πολλους παραγοντες,ο πρωτος απο τη δυναμη της πιστεως,πως θα παραμεινεις στο ελεος Του Θεου εαν αρνηθεις την πιστη;
Τωρα δικαιολογω πλεον,τις παραιτησεις!
Γνωμη μου!

Θαλασσινός είπε...

Νά Αγιάσει το στόμα τού Συγγραφέα. Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λέει.
Έχει κανείς αναρρωτηθεί γιατί στίς βάσεις τών Επισκοπικών υπάρχουν δύο ξυλόγλυπτα λιοντάρια;
Έε, ακούει κανείς;
Τα ξυλόγλυπτα λιοντάρια συμβολίζουν την λιονταρίσια παληκαριά πού πρέπει νά επιδυκνείουν οι Ορθόδοξοι Αρχιερείς, στήν προάσπιση τών Ορθοδόξων Αγίων Δογμάτων, όπου κληθούν από τήν Εκκλησία.
Λιοντάρια έχει ο Αρχιεπισκοπικός Θρόνος, όχι ουρά στά σκέλια.
Εάν παραιτούνται από αυτό το ύψιστο διακόνημα, δέν έχει σημασία εάν είναι όλα συμφωνημένα, γιατί η αλήθεια μπορεί να λάμψη από μία καρδιά Ένθεη, καί όλοι οι προδότες νά αλλάξουν στάση, θά πρέπει νά παραιτηθούν καί από τούς θρόνους τους.
Γιά εμένα όσοι παραιτούνται δέν αξίζουν.
Νά Φύγουν στα Μοναστήρια.
Λέγοντας αυτά σκέφτομαι ότι όλοι υπηρετήσαμε τήν Πατρίδα, καί εάν οι απλοί στρατιώτες λέγαμε, παραιτούμαστε, εκτελεστικό απόσπασμα περιμένει τους ριψάσπιδες.
Εκτελεστικό απόσπασμα....
Να αγιάσει το χέρι σου αγαπητέ Ιωάννη Λαμπρόπουλε.

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως αδελφέ Μαρίνο υπάρχει το "λιοντάρι" του Πειραια...
Δες αρθρο Βαρθολομαιου που δημοσιευσε στο περιοδικο της Πειραικης, το οποίο και συνεχως διαφημιζοτανε στον σταθμο
http://www.imp.gr/2012-03-27-20-22-23/984-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%84%CE%B5%CF%8D%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84-275-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82.html
Ουσιαστικά δηλαδή από το πρόλογο λέει "κλειστε το" στους αντιδρώντες, στο τελος πεταει και το σανο "Όπως δίδαξαν οι Απόστολοι....", σύμφωνα με την λεπτεπίλεπτη τεχνική της Νέας Ταξης που ανέλυσα παραπάνω, και τα σχέδια να προχωράνε, με την ευγενικη χορηγια του Πειραιως
Κι εδώ πλούσιο υλικο για Πειραιως, που ξεπερναει κομανετσι, Σαμαρα και Τσίπρα μαζι
http://entoytwnika1.blogspot.gr/2014/09/blog-post_51.html

Ο Γόρτυνος απλά πήρε την υπογραφή του πίσω (μπας και περάσει κι απο κει ο Βαρθολομαίος), απλά πήγε στη Καλαμάτα κι εκφώνησε με απίστευτους λογους τον αρχιΟικουμενιστη Μεσσηνιας, όχι μόνο δηλαδή κοινωνει με τους ακοινωνητους,αλλά τους διαφημίζει κιόλας....κατα τα άλλα "λιονταρι" κι αυτος

Ο Καλαβρύτων θεωρεί σχίσμα τον Παπισμό κι όχι αίρεση (άλλωστε όπως λεει δεν "βαφτίζουνε-ραντίζουνε" τους ραντισμενους Παπικους, απλά τους μυρώνουνε....ε! ο αναραντισμός θα πήγαινε πολύ)

Όλοι τους για ψυχίατρο, αλλά το πρόβλημα δεν είναι για αυτούς τους τρεις...

Σταύρος

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.