" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΦΟΝΙΑΔΕΣ. Ιταλός ευρωβουλευτής την μια μέρα διέσυρε στην Ευρωβουλή τον Αβραμόπουλο για την λαθρομετανάστευση, την επόμενη (χθες δηλαδή)…."σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό"!

Ο Ιταλός Ευρωβουλευτής Gianluca Buonanno (της Λέγκας του Βορρά) ξεφτιλίζει τον Αβραμόπουλο στο Στρασβούργο για το μεταναστευτικό αλλά και την στάση του Έλληνα Επιτρόπου κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης.

Σήμερα σκοτώθηκε σε «περίεργο» τροχαίο που έγινε στο Βαρέζε της Ιταλίας όταν αυτοκίνητο με τρία άτομα του έκλεισε τον δρόμο.
Στο ίδιο «ατύχημα» τραυματίστηκε σοβαρά και η σύζυγος του που ήταν στην θέση του συνοδηγού.



Ο φιλέλληνας Ιταλός ευρωβουλευτής Gianluca Buonanno πριν 2 μέρες έκανε ρόμπα τον Έλληνα επίτροπο Δ. Αβραμόπουλο γιατί κατά την ομιλία του έπαιζε με το κινητό του μη δίνοντας σημασία στα όσα ελέγοντο για το καυτό θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Ακούστε τον:




Σχόλιο (Πόπη Σουφλή- Αττικά Νέα)
Το αίμα όσων αποκαλύπτουν τον βρωμερό ρόλο των "πιονιών των περιούσιων", θα χύνεται... αυτό δεν σημαίνει πως θα πάψουμε να αποκαλύπτουμε τον βρώμικο ρόλο τους.

Ο Θεός, να αναπαύσει την ψυχή του, κι ας γίνει το αίμα του, η οργή των λαών κατά των "αθέατων" δολοφόνων του...
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!
ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ
ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Το αίμα του Gianluca Buonanno, ας γίνει η θηλιά στο λαιμό των δολοφόνων του και η δύναμη των λαών για εξέγερση.






Επειδή θα αρχίσουν κάποιοι για "θεωρίες συνωμοσίας", "ψεκασμένους" κλπ, 
δείτε ένα αντίστοιχο "ατύχημα", στον δημοφιλή πρόεδρο του  Αυστριακού εθνικιστικού κόμματος Jorg Haider ,  στις 11 Οκτωβρίου 2008, λίγες μέρες μετά την ομιλία του ενάντια στις τράπεζες των Σιωνιστών και την πετυχημένη του παρουσία στις Αυστριακές εκλογές (με ποσοστό 29%, στις βουλευτικές εκλογές της 29 Σεπτεμβρίου 2008), 
που όπως φαίνεται προκλήθηκε από πράκτορες της Ισραηλινής Μοσάντ, δείτε (κείμενο στα αγγλικά) εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.