" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΘΥΜΑΣΤΕ; ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΣΙΖΗ!!

Θυμάστε τα κατορθώματα του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου,
 του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ. Αναστασίου 
και άλλων ορθοδόξων ποιμένων, 
στην Πανθρησκειακή Σύναξη που είχαν στις 27.10.2011 στην πόλη της Ασσίζης;
πίσω από τον Πάπα, με το σκούρο γυαλί ηλίου (είχε προβλήματα με το μάτι του), ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος. Δεξιά από τον Πάπα ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος



όλα τα "καλά παιδιά"...



Συμπτωματικά όλοι δεν ομολογούν πως ο οικουμενισμός είναι παναίρεση, δεν παραδέχονται πως ο παπισμός είναι αίρεση και είναι όλοι υπέρ της Συνόδου.

Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο που ακολουθεί  (για καλό και για κακό αποθηκεύστε το στον υπολογιστή σας):


"ένα χαρμάνι", όπως λένε και τα μαστόρια
το είδαμε εδώ
ιστολόγιο "ο Παιδαγωγός"

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Μπήτε στα Κρητικα blogs και γραψτε σχολια..τα δημοσιευουνε
http://www.crete-news.gr/
http://www.zarpanews.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%bf-%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%80%ce%bd%ce%bf-%cf%84/

Ανώνυμος είπε...

http://anastasiosk.blogspot.gr/2016/06/blog-post_407.html
Kατάπτυστες απόψεις του Αλβανίας Αναστασίου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλβανίας Αναστάσιος από χρόνια υπηρετεί την "ιερή" υπόθεση του οικουμενισμού, διαχριστιανικού και διαθρησκευτικού, κατέχοντας, κατά καιρούς, και αντίστοιχους "θεσμικούς" ρόλους όπως για παράδειγμα τη θέση του προέδρου του ΠΣΕ (παγκοσμίου συμβουλίου του ψεύδους και των αιρέσεων). Έχει θεαθεί να συμπροσεύχεται με κάθε καρυδιάς καρύδι κατασκανδαλίζοντας τους πιστούς. Κατηγορήθηκε δημοσίως, εγγράφως και υπευθύνως, ότι μαζί με τον "έτερο φωστήρα" του οικουμενισμού πατριάρχη Βαρθολομαίο μετέδωσαν τα άχραντα μυστήρια σε αιρετικούς παπικούς στη Ραββένα. Επίσης καταλυτική κριτική δέχθηκε απ το μακαριστό καθηγητή Κορναράκη για τις περί "παγκοσμιοποίησης" απόψεις του. Σίγουρα είναι αξιέπαινος για το τεράστιο ιεραποστολικό και κοινωφελές του έργο στην Αφρική και μετά στην Αλβανία αλλά, δυστυχώς, στο θέμα του οικουμενισμού η συμπεριφορά του μας πληγώνει πολύ. Και μόνο το γεγονός ότι τα εκκλησιομάχα και ψευτοπροοδευτικά και υπέρμαχα της "πολυπολιτισμικότητας" ΜΜΕ του πλέκουν συχνά το εγκώμιο (αγαπημένο "παιδί" των ΜΜΕ) φθάνει και με το παραπάνω για να αποδείξει ότι είναι ακίνδυνος για το κατεστημένο. Τι κρίμα! Άνθρωποι προικισμένοι με τέτοια και τόσα προσόντα να στρατεύονται στο δαιμονικό οικουμενισμό!
Λ.Ν.

km58 είπε...

Η Αποκάλυψη και οι προφήτες μας, μας προϊδέασαν για το τι θα δούμε στα έσχατα. Τα ονόμασαν σημεία των καιρών. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να απορούμε για τίποτα. Όπως Δεν είναι απαραίτητο να κρίνουμε, τη κατάντια και τις πλάνες των υψηλόβαθμων ταγών μας. Η καταγραφή φτάνει. Ο καθένας μας έχει νού και γνώση και καταλαβαίνει. Άλλωστε το θέμα είναι εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι . . . απο κάθε άποψη για τα επερχόμενα κι ο Θεός ξέρει πολύ καλά τι θα κάνει.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.