" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Εργατική Πρωτομαγιά: Η αγαπημένη συνταγή των Ελλήνων στα χρόνια της κρίσης .Το Σχόλιο μας.

Εδώ είναι το μείγμα και η… συνταγή: 
Μέθοδος Εκτέλεσης της Συνταγής και του Ιδιωτικού Τομέα

Αφού ψιλοκόψουμε τον ιδιωτικό τομέα, σοτάρουμε σε ένα τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, τους άνεργους, τους απελπισμένους ελεύθερους επαγγελματίες, τους υποαπασχολούμενους και τους απλήρωτους του ιδιωτικού.
Κάνουμε τους φορολογούμενους με τα κρεμμυδάκια και φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι, αφού τους έχουμε ζεματίσει με φόρους, και περιμένουμε να καραμελώσουν ή να μεταναστεύσουν για να σωθούν.
Μετά από 3-4 λεπτά προσθέτουμε άλλον έναν φόρο και συνεχίζουμε να σοτάρουμε.


Παράλληλα ζεσταίνουμε τρυφερά, γλυκά και με ιδιαίτερη προσοχή τις καθαρίστριες, τους σχολικούς φύλακες και τους μετακλητούς και τους βάζουμε μυρωδικά, κανέλλα και 2 φύλλα δάφνης.
Προσθέτουμε έναν φόρο ακόμα και συνεχίζουμε να σοτάρουμε.
Ρίχνουμε έναν κύβο «ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ» στους μετακλητούς και τους Δημόσιους και τους αφήνουμε στην άκρη να… «ξεκουραστούν» μέχρι να συνταξιοδοτηθούν στα 50 τους.


Στη συνέχεια προσθέτουμε στο τηγάνι με τους άνεργους τον πελτέ νέων μέτρων και τον σοτάρουμε για τουλάχιστον 2 λεπτά.
Προσθέτουμε μία έκτακτη εισφορά πάνω στα καυτά νέα μέτρα.
Προσθέτουμε μισό κιλό «ΕΝΦΙΑ άδικο». Δυναμώνουμε κι άλλο τη φωτιά ρίχνοντας 2 φόρους.
Σβήνουμε με κρασί κάθε πιθανότητα ανάκαμψης και αφήνουμε να εξατμιστεί κάθε έννοια αξιοκρατίας τελείως.
Μαγειρεύουμε τους επενδυτές και τους επιχειρηματίες σε σιγανή φωτιά μέχρι να ρουφήξει το Κράτος μας όλα τα υγρά και όλη τη ρευστότητα.
Ζυμώνουμε κομματόσκυλα, συνδικαληστές και άγαμες θυγατέρες μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά και να γίνουν μία σχετικά σφιχτή ζύμη προνομιούχων.
Τυλίγουμε τη ζύμη μας και ολόκληρο το τραπεζικό μας σύστημα με μία μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 χρόνο με capital controls να παγώσουν καλά την οικονομία.


Όταν φουσκώσει η χώρα της ρίχνουμε άλλους 5 φόρους.
Ανοίγουμε με προσοχή την ΕΡΤ και το φύλλο για μία οικονομία-πίτα που της προσθέτουμε κάργα έφηβους συνταξιούχους και Δημοσίους Υπαλλήλους που θα δώσουν άλλη γεύση στο πιάτο μας.
Προσθέτουμε άλλον 1 φόρο και 1 έκτακτη εισφορά.
Ανακατεύουμε τα ΕΦΑΠΑΞ, τους διορισμούς και τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και με μεγάλη προσοχή αλείφουμε με αυτά τους Δημόσιους, απαλά.
Πασπαλίζουμε με 400 γραμμάρια διαπραγμάτευση σκληρή, με 600 γραμμάρια περήφανο δημοψήφισμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 7 μήνες ώσπου το ΟΧΙ να γίνει ΝΑΙ.
Κλείνουμε σε μπουρεκάκια την χώρα, κλείνουμε τα σύνορα, σκεπάζουμε το σκεύος μας εγκλωβίζοντας μετανάστες, και βράζουμε στο ζουμί μας…
Αφαιρούμε ΕΝΤΕΛΩΣ μεταρρυθμίσεις, 13η σύνταξη, κατάργηση ΕΝΦΙΑ, σκίσιμο μνημονίου, αξιοκρατία, χορούς στο Σύνταγμα και πρόγραμμα Θεσσαλονίκης και σερβίρουμε στους ιθαγενείς γαρνιρισμένα με… εθελούσιες, χάντρες και καθρεφτάκια.

το είδαμε εδώ
Σχόλιο:
Καλά τα κειμενάκια και οι εξυπνάδες, αλλά "δύσκολοι καιροί", 
ως δημόσιοι υπάλληλοι  όλο και θα χρειαστούμε καμιά απόσπαση, καμιά καλή τοποθέτηση, να μπούμε σε καμιά "επιτροπή" για να βγάλουμε κάτι.

Οπότε πάρε ένα τηλέφωνο τον συνδικαλιστή σου τώρα. Αρκετά πανηγυρίσαμε για την "επανάσταση"! Είπαμε, "δύσκολοι καιροί" .. 
Στην κατοχή κάποιες ελάχιστες Ελληνίδες εκπορνευόταν,
στην σημερινή κατοχή πολλαπλάσιοι Έλληνες και Ελληνίδες χάνουν την αξιοπρέπεια τους για ένα "πινάκιο" συνδικαλιστικής "φακής".

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ...

Και απέναντι στην κομμουνιστική κυβέρνηση που δημεύει τις ατομικές μας ιδιοκτησίες ΜΕ τους κεφαλικούς φόρους έτσι που όλοι να δουλεύουμε για το κράτος , μαντέψτε "ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ" ποίοι ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ επιτρέπεται ...να αντιστέκονται.

Οι κομμουνιστές που "δεν κυβέρνησαν" και όλα τα παραπάνω στα οποία "αντιτίθενται" ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ !!!

ΛΑΕ ΠΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ , ωρύονται οι κομμουνιστές οι οποίοι υποστηρίζουν τους αιμοδιψείς δολοφόνους δεκάδων εκατομμυρίων Χριστιανών συνανθρώπων μας. Συνανθρώπων μας που πολεμούσαν ενάντια στα βάρβαρα και άθεα κομμουνιστικά καθεστώτα που είχαν μετατρέψει τους εθνικούς εργάτες σε σκλάβους στα ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ , με μισθούς πείνας .
Σκλάβους χωρίς κανένα δικαίωμα αντίδρασης στους τραπεζίτες αφεντικά και χρηματοδότες των κομμουνιστών ...που μάχονται τους σορο τραπεζίτες!!!

Τι εμπαιγμός είναι αυτός και μάλιστα όχι μόνο με την ανοχή μας ΑΛΛΑ με την συμμετοχή μας, εφόσον ουτε καν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ...

Oι πιο αδίστακτοι ηγέτες όλων των εποχών:
Κυβέρνησε: 1917-1924

Το 1917 ο Λένιν ηγήθηκε της Οκτωβριανής Επανάστασης ανατρέποντας το καθεστώς των τσάρων. Ακολούθησαν τρία χρόνια εμφυλίου πολέμου στα οποία οι Μπολσεβίκοι ανήλθαν στην εξουσία. Όπως ανέφερε το BBC, «κατά τη διάρκεια του πολέμου ο Λένιν επέδειξε ψυχρή αδιαφορία για το θάνατο χιλιάδων συμπατριωτών του, και διέλυσε χωρίς οίκτο οποιαδήποτε αντιπολιτευτική αντίδραση».

ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ

Κυβέρνησε: 1922-1953

Ο Στάλιν προώθησε τη δεκαετία του 1930 την άμεση βιομηχανοποίηση της Σοβιετικής Ένωσης και την κολλεκτιβοποίηση, με τον λαό του να υποφέρει από μια μεγάλη επισιτιστική κρίση, ενώ εκατομμύρια φυλακίστηκαν στα διαβόητα γκούλαγκ θεωρούμενοι ως εχθροί του καθεστώτος

ΜΑΟ ΤΣΕΤΟΥΝΓΚ

Κυβέρνησε: 1949-1976

Ο κομμουνιστικός ηγέτης υπήρξε ο ιδρυτής της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του, η βιομηχανία τέθηκε υπό κρατικό έλεγχο και οι αγρότες οργανώθηκαν σε κολεκτίβες. Κάθε ίχνος αντίστασης, καταπνίγονταν αμέσως βίαια. Οι υποστηρικτές του λένε ότι η μοντέρνα Κίνα εξελίχθηκε σε μια παγκόσμια δύναμη, όμως οι επικριτές του αναφέρουν ότι όλα αυτά έγιναν στο βωμό 40 εκατ. θυμάτων από την πείνα, τις αναγκαστικές εργασίες και τις εκτελέσεις. Πολλοί τον συγκρίνουν με τον Τσιν Σι Χουάνγκ.


ΠΟΛ ΠΟΤ

Κυβέρνησε: 1975-1979

Ο Πολ Ποτ και το κίνημα των Ερυθρών Χμερ στην Καμπότζη σχεδίασαν κι εκτέλεσαν ένα διεστραμμένο σχέδιο μαζικής αγροτικοποίησης με βίαιες μετακινήσεις πληθυσμών στις επαρχίες. Οι περισσότεροι από όσους θεωρούνταν διανοούμενοι ή απλώς μορφωμένοι, οδηγούνταν σε «ειδικά κέντρα» στα οποία βασανίζονταν και εκτελούνταν. Γιατροί, δάσκαλοι κι άλλοι επιστήμονες αναγκάζονταν να «επανεκπαιδευτούν» στα χωράφια ως αγρότες
http://www.fortunegreece.com/photo-gallery/i-pio-adistakti-igetes-stin-istoria/#20

Συγχαρητήρια στους Ελληνες Χριστιανούς ορθοδόξους που ...ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ !!!

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ...ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...!!!

ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΣΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ... ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!!!
ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ
ΜΑΟΙΚΟΙ - ΛΕΝΙΝΙΣΤΕΣ - ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ !!!

...ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...ΛΑΕ ΠΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ...
Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΚΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ...
ΛΑΕ ΠΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ...ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!

ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ!!!
ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΑΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.