" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΠΩΣ; ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ; Είχε νοσηλευθεί ο "ΣΗΜΙΤΗΣ" (στο 'Ερρίκος Ντυνάν') με κόστος 18.470 ευρώ. Πλήρωσε ...430 ευρώ και "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" !!! Η σύζυγος του Δάφνη, είχε νοσηλευθεί (στό ίδιο ίδρυμα) με κόστος 29.750 ευρώ, αλλά πλήρωσε ...705 ευρώ και "ΚΑΘΑΡΙΣΕ"!!!!!

ΠΩΣ; ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ; Είχε νοσηλευθεί ο "ΣΗΜΙΤΗΣ" (στο 'Ερρίκος Ντυνάν') με κόστος 18.470 ευρώ. Πλήρωσε ...430 ευρώ και "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" !!!

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ 'Π Λ Α Κ Α' !
...Η δέ κυρία του, είχε νοσηλευθεί (στό ίδιο ίδρυμα) με κόστος 29.750 ευρώ, αλλά πλήρωσε ...705 ευρώ και "ΚΑΘΑΡΙΣΕ"!!!!!!

ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ (ΒΟΘΡΟ-)ΚΑΝΑΛΙΑ 'ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ'!!!...


Επιβεβαίωση Μαρτίνη για τεράστια «έκπτωση» στα νοσήλια καί του "Σημίτη" και της Δάφνης!
Όταν ερωτήθηκε από τον εισηγητή της 'Χ.Α.' Ηλ. Κασιδιάρη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, για τα σκάνδαλα στην Υγεία,
ΠΟΙΟΙ ήταν αυτοί που δέχτηκαν δωρεάν νοσηλεία, ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν», δήλωσε πως δεν ...μπορεί να πει ονόματα «λόγω του ιατρικού απορρήτου»...(ΑΚΟΥΣΤΕ κατωτέρω, ΑΝ ...ΑΝΤΕΧΕΤΕ, ΤΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ "ΣΤΕΓΝΑ", Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!)

Ο βουλευτής όμως επέμενε...
Ο πρώην διοικητής του Ερρίκος Ντυνάν απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτού της 'Χ.Α.', επιβεβαίωσε στην κατάθεσή του τα δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας "Σημίτης", νοσηλεύτηκε με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ έκπτωση! 


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, (βασίζονται σε έκθεση της ελεγκτικής εταιρείας 'Grant Thornton', που αποτελεί ερευνητικό υλικό της Επιτροπής) στον κ. Σημίτη χορηγήθηκε έκπτωση ...17.900 ευρώ (!!!!!!!!!) για νοσηλεία ύψους 18.470 ευρώ (!) ενώ στην σύζυγό του Δάφνη, έγινε έκπτωση ...29.045 ευρώ επί συνόλου 29.750 ευρώ περίπου!!!


Ο κ. Μαρτίνης υποστήριξε, ότι συνολικά 17.000 πολίτες νοσηλεύτηκαν ΔΩΡΕΑΝ (!!!) στο Ερρίκος Ντυνάν εκ των οποίων μόνον το 10% ήτοι οι 1.700, είχαν δικαίωμα δωρεάν νοσηλείας ως αναξιοπαθούντες. 
Πολλοί από τους υπόλοιπους, όπως είπε, νοσηλεύτηκαν με «ρουσφέτια» πολιτικών...


Το κουφό τό ξέρετε; 
Διόρισε η Ν.Δ. στο Ίδρυμα 'Ερρ.Ντυνάν', την σύζυγο του τραπεζίτου Σάλλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΙΤΕ το ("ενοχλητικότατο"!) 'ΒΙΝΤΕΟ' με Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α ονόματα, που άργησε να βγει ….αλλά βγήκε!


Πηγή: 'Ηellas-now'
το είδαμε εδώ

Σχόλιο:
Τι ωραία που πουλούσε τα βιβλία του ο Γεωργιάδης!
Τι ωραία που τον υποδεχόταν και κάποιοι "προορατικοί" (τάχα) γέροντες .. προεκλογικά
"Ο γνωστός "γέροντας" που εμφανίζεται κάθε φορά προεκλογικά.
Πάντως κι ο Σαμαράς που "θα σώσει την Ελλάδα" κι ο Άδωνης καταποντίστηκαν!
 Άδικα έγραψε την επιστολή με την προφητεία!
Κρίμα, πολύς κόσμος χρειάζεται έναν προφήτη. Για να δώσει "θεϊκή" συγκατάβαση στην ανοησία του."  ΠηγήΟλόκληρη την προεκλογική προφητεία (24 Ιανουαρίου 2015), του ίδιου γέροντος της Μονής Αγίου Ιλαρίωνος, για τον Σαμαρά, "του πολυφίλητου Προέδρου", του "Άγγελου", που υποδέχθηκε και τον Ροταριανό Άδωνη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ ή εδώ.


Ακούστε τώρα στο βίντεο, τι ωραία γινόταν οι διορισμοί ..
Για τον Υπουργό Υγείας τότε, Άδωνη Γεωργιάδη, είχαμε γράψει εδώ.
Όσο για τον Ηλία Κασιδιάρη, δυστυχώς
έχει την ατυχία να έχει Πρόεδρο στο κόμμα του την οικογένεια Μιχαλολιάκου..

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας έχει πιεί ο αίμα η κομμουνιστική νομενκλατούρα που μας κυβερνά από το 74 και έπειτα.
Όπως σε όλες τις πρώην κομμουνιστικές δικτατορίες η διαφθορά η πορνεία και η φτώχεια είχε χτυπήσει κόκκινο , έτσι ακριβώς και στην σοβιετική Ελλάδα.

Υ.Γ.1
Τους βενιζελικούς απόγονους του "εθνάρχη" bενιζέλου σαμαροκαρατζαφεροαριστερούς ονόμασε ακροδεξιούς και φασίστες η κομμουνιστική προπαγάνδα για να δημιουργούν σύγχυση στον αμόρφωτο από πολιτική Ελληνικό λαό για να βγάζουν λάδι τους αριστερούς!
Και οι δεξιοί δημοσιογράφοι ανύπαρκτοι στα καπιταλιστικά κανάλια να αποκαλύψουν την απάτη!
Ανύπαρκτη η ΔΕΞΙΑ να υποστηρίξει του λόγου το αληθές , ΤΟ ΔΊΚΙΟ ,Ελληνοχριστιανικό έθνος μας , την ελευθερία μας τις ατομικές μας ιδιοκτησίες τα ήθη έθιμα μας την γλώσσα μας και όλα αυτά που χάσαμε αργά αλλά σταθερά με τις κομμουνιστικές κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης.

Οι Ιερείς δεν είναι υποχρεωμένοι να ξέρουν απο πολιτική!
Οι δημοσιογράφοι;
Οσο για τον Ηλία είναι μακράν ο καλλίτερος βουλευτής του κοινοβουλίου.

Υ.Γ.2
Το πρόβλημα της χ.α. είναι το αριστερό DNA της ...ο Πλήθων ο Γεμιστός και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Ας κοιτάξουν να το ξεδιαλύνουν.
Από αριστερούς πολιτικούς και μεσοβέζικα κόμματα χορτάσαμε...

Ανώνυμος είπε...

να μας συγχωρείτε πολύ αλλά άμεσα να γίνει άρση ιατρικού απορρήτου, πρώτον γιατί κλέβει το κράτος και δεύτερον γιατί αν κλέβει το κράτος για να κάνει πχ πλαστική για αισθητικούς λόγους τότε το πράγμα ΑΛΛΑΖΕΙ!!!

labitochromis είπε...

Τώρα κατάφερα και διάβασα το άρθρο του "γέροντα". Έχω πάθει σοκ !!

Μοναχός, και μάλιστα Αγιορείτης, να πολιτικολογεί!

Ίσως, από μία οπτική είχε δίκιο ότι στους τυφλούς καλύτερα ο μονόφθαλμος, αλλά και πάλι δεν επιτρέπεται αυτό που έκανε. Και να διαστρέφει τα λόγια του Αγίου Παϊσίου, για να υποστηρίξει ένα πολιτικό !!

Όντως τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Και αυτό το άρθρο είναι η απόδειξη ότι ο οικουμενισμός βρήκε πρόσφορο έδαφος την μεγάλη εκκοσμίκευση, και καρποφόρησε.

π. Βασίλειος

Ανώνυμος είπε...

Εσείς που εγκωμιάζετε τον Κασιδιάρη, γνωρίζετε το πραγματικό θρήσκευμά του; Γνωρίζετε ότι έχει θητεύσει σε κιμπούτς στο Ισραήλ;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Όχι, δεν είναι Εβραίος.
Μουσουλμάνος είναι. Στο Ισλαμικό κράτος τον εκπαίδευσαν.

Είναι προκλητικό το θράσος ορισμένων σχολιαστών.
Ρίχνουν ανεξέλεγκτα λάσπη, και όπου πιάσει.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.