" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΑΙΣΧΟΣ Ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος, ΕΚΒΙΑΖΕΙ τον π.Φώτιο Τζούρα με ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ, με ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και με ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ. Απίστευτο ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.

Πριν από 10 περίπου ημέρες, σας παρουσιάσαμε την ευχάριστη είδηση  (διαβάστε εδώ).

Ένας πάμφτωχος και ταπεινός ιερέας χωριού της Μακεδονίας μας, ανακοίνωσε την ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗΣ και κάθε εκκλησιαστικής κοινωνίας, με τον δεσπότη του (Σιδηροκάστρου Μακάριο).
Ο δεσπότης του πριν 1 ακριβώς χρόνο, συμμετείχε στην (ψευδο)Σύνοδο της Κρήτης και ΥΠΕΓΡΑΨΕ τις ΑΝΤΙΟΡΘΟΔΟΞΕΣ αποφάσεις της.


Η διακοπή μνημόνευσης του π.Φωτίου, που υποφέρει από χρόνια προβλήματα υγείας, που ζει σε ένα φτωχικό σπίτι που του παραχώρησε ο τοπικός δήμος και που πασχίζει να μεγαλώσει μόνος, τα 2 ανήλικα παιδιά του, μας γέμισε θάρρος και ελπίδα. Έδειξε ότι υπάρχουν και σήμερα ιερωμένοι με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. (Οι υπόλοιποι, ας συνεχίζουν να παριστάνουν ότι δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτε, απολαμβάνοντας τον μισθό και τα "τυχερά" τους (χρήματα από μυστήρια, μνημόσυνα, τρισάγια, πρόσφορα, ευχέλαια κλπ))."π.Φώτιε, Σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ να λειτουργείς. 
Είσαι αγράμματος".

η επιστολή που έστειλε σήμερα ο μητροπολίτης Μακάριος στον π.Φώτιο. "Σας επιβάλλονεν το επιτίμιον της αργίας από πάσης εκκλησιαστικής ιεροπραξίας"

Ας θυμηθούμε τώρα ποια ήταν η άμεση αντίδραση του δεσπότη: (όπως δήλωσε και ο ίδιος σε τοπικό κανάλι, εδώ) :
Την ίδια ημέρα (Κυριακή) τηλεφωνικώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ στον π.Φώτιο να λειτουργεί. 


Θυμίζουμε τι άλλο δήλωσε στο τοπικό κανάλι :
  • «Δὲν μπορεῖ ἕνας ἱερεὺς νὰ εἶναι περισσότερο ὀρθόδοξος ἀπὸ τὸν μητροπολίτη!!! 
  • Αὐτὰ τὰ πράγματα δὲν εἶναι τῶν παπάδων, εἶναι τῶν Συνόδων, εἶναι τῶν Πατριαρχῶν, τῶν Ἀρχιεπισκόπων!!! 
  • Εἴδατε τίποτα κακὸ ἀπὸ τὸν Πατριάρχη; Ἔδωσε τίποτα στὸν Πάπα;
  • Ὁ π. Φώτιος εἶναι ἀγράμματος. Πού τὰ ἔμαθε αὐτά;»
(απάντηση στις παραπάνω ανοησίες, που αποδεικνύουν την θεολογική ασχετοσύνη -ή τον δόλο ;;;- του δεσπότη Μακαρίου, δημοσιεύσαμε εδώ και μια δεύτερη εδώ)


Το παγκάρι .. ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ!

4 ημέρες μετά, (Πέμπτη απόγευμα) ο δεσπότης μάζεψε πάνω από 20 παπάδες και πήγε στο χωριό να κάνει εσπερινό.

Φυσικά οι ενορίτες στήριξαν τον ιερέα τους και δεν πάτησαν στην εκκλησία.
Ο δεσπότης πήρε τα κλειδιά και τα χρήματα από το ταμείο ... (αυτό όπως φαίνεται είναι το πρώτο που σκέφτονται οι δεσποτάδες) 
ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ
Ή μου ζητάς δημόσια συγνώμη ή σου ΚΟΒΩ το ΜΙΣΘΟ. 
Θα σε ΔΙΚΑΣΩ και  θα σε ΚΑΘΑΙΡΕΣΩ.
Σήμερα, των Αγίων Πέτρου και Παύλου, που εόρταζε ο τοπικός ναός στο Σταυροδρόμι,
ο δεσπότης απέστειλε επιστολή στον π.Φώτιο, με την οποία 
(πέρα από τα ψέμματα και τις ειρωνείες,
πχ λέει ότι ο π.Φώτιος πήρε διαζύγιο, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ο δεσπότης ότι η παπαδιά εγκατέλειψε τον π.Φώτιο και τα 2 ανήλια παιδιά τους, τα οποία μεγαλώνει τώρα μόνος του ο π.Φώτιος. Ένας ακόμη σταυρός που σηκώνει ο ταπεινός ιερέας ..,
πχ λέει ότι τάχα ο π.Φώτιος ήταν εκεί και απέτρεπε τους ενορίτες να μπουν στο ναό για τον εσπερινό, που επίσης είναι ψέμα)


ΕΚΒΙΑΖΕΙ τον π.Φώτιο με διακοπή της μισθοδοσίας 
(είπαμε, εκεί είναι η καρδιά των δεσποτάδων μας), και με 

ΑΜΕΣΗ παραπομπή σε επισκοπικό και συνοδικό δικαστήριο 
για  να τον ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ.
Βλέπετε τι "λύσσα" έχουν οι δεσποτάδες μας απέναντι στους ευλαβείς ιερείς που βάζουν πάνω απ' όλα την Ορθόδοξη πίστη και τη συνείδηση τους; Θέλουν πάσι θυσία να τους κατασπαράξουν.


Ο αθεολόγητος κύριος Μακάριος, αν έκανε τον κόπο να διαβάσει τον 15ο κανόνα (της Πρωτοδευτέρας Συνόδου, επί Αγίου Φωτίου) και την επιστολή που του έστειλε ο π.Φώτιος, θα μάθαινε ότι όσοι διακόπτουν την μνημόνευση της προϊστάμενης εκκλησιαστικής τους αρχής, λόγω αιρετικής διδασκαλίας,
όχι μόνον δεν επιτρέπεται να τιμωρούνται αλλά τους αξίζει ΕΠΑΙΝΟΣ και ΤΙΜΗ για την πράξη τους αυτή.

Αλλά αντιλαμβάνεστε όλοι που έχουν γραμμένους τους Ιερούς μας Κανόνες οι δεσποτάδες μας..  Με τις πολλές συναναστροφές με το Φανάρι και με τον Πάπα, αισθάνονται ότι απέκτησαν "παπικό αλάθητο".Στον π.Φώτιο ευχόμαστε καλή ομολογία. 
Δεσμευόμαστε δημόσια ότι θα είμαστε δίπλα του, ότι κι αν χρειαστεί -το ίδιο βεβαιώνουν και πολλοί αδερφοί-ές μας που επικοινωνούν καθημερινά μαζί μας δηλώνοντας την πρόθεση τους έμπρακτα να τον στηρίξουν. 
Ήδη ετοιμάζεται το παρεκκλήσιο (δείτε εδώ) που αγοράστηκε από πιστούς για να λειτουργήσει.Όσο για τον Μακάριο, (που είχε ίνδαλμα του τον Μακάριο αρχιεπίσκοπο Κύπρου),
επειδή βλέπουμε ότι έχει μεγάλο θέμα με τα χρήματα,

να μπούμε στην λογική να υπολογίσουμε πόσα ευρώ κόστισε μέχρι σήμερα η αφεντιά του στο Ελληνικό κράτος, με τόσες δεκαετίες μισθοδοσίας;
Πόσα μας κόστισε και 16 έτη ως δεσπότης;;; (παραλείπουμε μισθούς υπηρετικού προσωπικού, αποσπασμένους υπαλλήλους, οδηγούς, βενζίνες  κλπ)

Ο δεσπότης Μακάριος, νομίζει ότι έκανε χάρη τόσα χρόνια που υπέγραφε -ως όφειλε ως προϊστάμενος- την κατάσταση μισθοδοσίας της μητρόπολης του. Νομίζει ότι τα χρήματα που έχει λάβει ο π.Φώτιος μέχρι σήμερα ως κληρικός,  ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΤΟΥ!!! 


Όμως από τον 1977 μισθοδοτείται ο Μακάριος (πηγή).
40 χρόνια! με Μέσο Όρο 20.000 ευρώ το χρόνο: 800.000 ΕΥΡΩ!
Τόσα μας κόστισε ο Μακάριος.
Και του φταίει ο παπάς του χωριού με 
τα προβλήματα υγείας και τα 2 ανήλικα παιδιά  ...!Βρες (εντός 2 εβδομάδων)  Μητροπολίτη που ΔΕΝ μνημονεύει τον Βαρθολομαίο, να πας εκεί!

Μία ακόμη εξαπάτηση. Δείτε τι προτρέπει τον π.Φώτιο ο μητροπολίτης Μακάριος : "εντός δεκαπενθημέρου εξεύρετε Ι.Μητρόπολη ... της οποίας ο Μητροπολίτης θα έχει ήδη διακόψει το μνημόσυνον του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου".
Καλέ τι καλός που είναι ο Μακάριος!!!

Όμως Μητροπολίτης που να έχει κόψει το μνημόσυνο του Βαρθολομαίου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Τελεσίγραφο 2 εβδομάδων λοιπόν για κάτι που απλά ΔΕΝ υφίσταται ως δυνατότητα !!!
Τέτοια κουτοπονηριά ο Μακάριος ...
Μακάριε, 
"Ου περί χρημάτων τον Αγώνα ποιούμεθα"


Στον Κύπριο μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο, θυμίζουμε ότι
υπήρχαν παλικάρια Έλληνες της Κύπρου, που στον Άγγλο δυνάστη που προσπαθούσε να τους εξαγοράσει, του απαντούσαν "Ου περί χρημάτων τον Αγώνα ποιούμεθα αλλά περί Αρετής".

Δυστυχώς όμως, το δείχνει και η Ιστορία μας, στην ελληνική γη, δεν υπάρχουν μόνον Λεωνίδες αλλά και Εφιάλτες. Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν πρόσωπα που βάζουν πάνω απ' όλα "Τα ριάλια


«Τα ριάλια, ριάλια, ριάλια, τα σελίνια μονά και διπλά, τα μονόλιρα, πεντόλιρα και πού ’ντα,
ο πεζεβέγκης που τα ’χει στην πούγγα...»
Και επειδή Μακάριε, όσο περνάνε τα χρόνια, όπως φαίνεται ξεχνάς, σκεφθήκαμε να σου θυμίσουμε, κάτι από εδώ :
"Το τέλος του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ βρήκε την οργάνωση να θρηνεί ένα από τα σπουδαιότερα στελέχη της, τον Κυριάκο Μάτση. Διετέλεσε τομεάρχης της ΕΟΚΑ σε περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου από το 1955, αρχηγός συνδέσμων της οργάνωσης από τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου έως τον Ιανουάριο του 1956. 

Η σύλληψη Στις 9 Ιανουαρίου 1956 συνελήφθη από τους Βρετανούς. 
Μεταφέρθηκε στη Λευκωσία, στα κρατητήρια της Ομορφίτας, όπου τρεις από τους πλέον σκληρούς ανακριτές της αποικιοκρατίας, οι Μόρις, Περέιρα και Μακάουαρτ, τον βασάνισαν ανηλεώς επί ημέρες.

 Η πρωτοφανής αντοχή του και η αλύγιστη στάση του ανάγκασαν τον ίδιο τον στρατάρχη Χάρντιγκ να τον επισκεφθεί. 
Ο κυβερνήτης τού ζήτησε να αποκαλύψει το σημείο όπου βρισκόταν το κρησφύγετο του Γεωργίου Γρίβα, του προσέφερε μάλιστα την ελευθερία του και το ποσό των 500.000 κυπριακών λιρών. 

Ο Κυριάκος Μάτσης τον κοίταξε κατάματα, κτύπησε δυνατά το χέρι του στο τραπέζι και απάντησε: «Εξοχώτατε. Ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί αρετής. Λυπάμαι αλλά με προσβάλετε». Ο Χάρντιγκ αποχώρησε άπρακτος. Επτά μήνες μετά τη σύλληψή του ο Κυριάκος Μάτσης απέδρασε μαζί με άλλους έξι αγωνιστές από τα κρατητήρια της Κοκκινοτριμιθιάς. Ανέλαβε την εκπαίδευση των ανταρτών της Κυρήνειας...


Δύομιση χρόνια αργότερα (...)
όταν οι καπνοί από τις χειροβομβίδες διαλύθηκαν, μπήκαν στο κρησφύγετο οι Βρετανοί αξιωματικοί και στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι. Ο Κυριάκος Μάτσης κείτονταν νεκρός, διαμελισμένος από τις εκρήξεις. Στα χέρια του κρατούσε σφικτά δύο υποπολυβόλα. 


Ο πατέρας του, Χριστοφής Μάτσης, όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του γιου του, δήλωσε: «Τόσον εγώ όσο και η σύζυγός μου είμαστε υπερήφανοι για τον ηρωικό θάνατο του αγαπημένου μας παιδιού. Ο γιος μας αγωνίστηκε με όλη την δύναμη της ψυχής του για την ελευθερία του μαρτυρικού μας νησιού».... 


Αλλά τι να περιμένει κανείς από κάποιον που πήρε το όνομα του Μακάριου Μούσκου..;  Που πρόδωσε τον ένδοξο αγώνα της ΕΟΚΑ και τον στόχο της: την ΕΝΩΣΗ με την Ελλάδα.Ο πατήρ Φώτιος δεσμεύθηκε ότι ΔΕΝ θα εγκαταλείψει τους ενορίτες του. Ότι θα συνεχίσει να προσεύχεται γι αυτούς και να τους μνημονεύει. 
Ξεκαθάρισε επίσης ότι για να επαναφέρει την μνημόνευση του δεσπότη, θα πρέπει αυτός προηγουμένως δημόσια να καταδικάσει τις αποφάσεις της (ψευδο)Συνόδου της Κρήτης και τα έργα του Βαρθολομαίου και των Οικουμενιστών.

Που να καταλάβουν οι "λύκοι" ότι υπάρχουν ακόμη περήφανοι Έλληνες και Ορθόδοξοι, που "φτύνουν" και τα ριάλια και τους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα και την εξουσία τους.

Μακά(β)ριε, μια μέρα θα φύγουμε όλοι από αυτή τη ζωή.
Κοίτα να μετανοήσεις έγκαιρα. Η ζέστη στην κόλαση θα 'ναι αφόρητη.


Ελληνορθόδοξη Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

10 σχόλια:

Νικόλαος Ἀγγελίδης είπε...

Θα λειτουργήσει ο π. Φώτιος την Κυριακή;

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Οι φύλακες τού Νόμου καί τών ιερών Κανόνων

Η διοικούσα τήν Εκκλησία ιεραρχία, είναι έτοιμη νά εξετάσει τήν περίπτωση του παπά-Φώτη Τζούρα, ο οποίος διέκοψε τήν Μνημόνευση καί τήν Κοινωνία του Μητροπολίτη του. Ο τελευταίος θά ζητήσει, όπως γράφει, τήν καθαίρεσή του καί τή διακοπή τής μισθοδοσίας του. Είναι χωρίς γυναίκα μέ δυό παιδιά. Η απόφαση τού "ιεροδικείου" αναμενόμενη καί οπωσδήποτε, συμβατή μέ τούς ι. Κανόνες. Παρένθεση, ο Μητροπολίτης τού γράφει ότι, άν καί διαζευγμένος, ο παπα-Φώτης, έκανε τήν παραχώρηση νά τόν αφήσει νά ασκεί τά καθήκοντά του καί ένας άλλος (Σεραφείμ Πειραιώς) απέλυσε τόν οδηγό τού αυτοκινήτου του, επειδή χώρισε. Ομοίως, έκανε κι αυτός αναφορά στούς ιερούς Κανόνες,

Καί πάμε παρακάτω. Στέλνουν τόν παπά-Φώτη στό δρόμο μαζί μέ τά δυό ανήλικα παιδιά του. Αυτός νά κόψει τό κεφάλι του νά βρεί δουλειά, τά δέ παιδάκια του, νά πάνε νά στήνονται στά φανάρια, γιά νά καθαρίζουν τά παρμπρίζ τών αυτοκινήτων. Ε, κάτι θά τούς δίνουν οι εποχούμενοι ... χωρίς απόδειξη ! Όλα αυτά, επειδή δέν μνημονεύει - κοινωνεί τόν παραβάτη καί καταπατητή τών ι. Κανόνων μητροπολίτη Μακάριο.

Κατά τά άλλα, ο Αρχιεπίσκοπος κάνει μνημόσυνα στή Λέσβο γιά τούς πνιγμένους λαθροπρόσφυγες (μέ Βαρθολομαίο, Φραγκίσκο) καί στήνει συσίτια γιά τούς πεινασμένους τής (λαθραίας) προσφυγιάς.

Καί τέλος, αυτό που ακολουθεί είναι γιά τους αυστηρούς τηρητές τού Νόμου καί τών Κανόνων :
α) Παροιμίαι, Κεφ. ΚΑ΄, «19 κρεῖσσον οἰκεῖν ἐν γῇ ἐρήμῳ ἢ μετὰ γυναικὸς μαχίμου καὶ γλωσσώδους καὶ ὀργίλου.» καί
β) Σοφία Σειράχ, Κεφ. ΚΕ΄, «16 συνοικῆσαι λέοντι καὶ δράκοντι εὐδοκήσω ἢ ἐνοικῆσαι μετὰ γυναικὸς πονηρᾶς. 17 πονηρία γυναικὸς ἀλλοιοῖ τὴν ὅρασιν αὐτῆς καὶ σκοτοῖ τὸ πρόσωπον αὐτῆς ὡς ἄρκος. 18 ἀνὰ μέσον τοῦ πλησίον αὐτοῦ ἀναπεσεῖται ὁ ἀνὴρ αὐτῆς, καὶ ἀκούσας ἀνεστέναξε πικρά».
Ως πρός δέ τούς λαθραίως ενοικιζομένους ημίν, ας διαβάσουν καί αυτό :
γ) Σοφία Σειράχ, Κεφ. ΙΑ΄ «34 ἐνοίκισον ἀλλότριον καὶ διαστρέψει σε ἐν ταραχαῖς, καὶ ἀπαλλοτριώσει σε τῶν ἰδίων σου.».

Ανώνυμος είπε...

Μετα την ελευση μου θα εμφανιστουνε αδτρες που θα λαλουν διεστραμενα και θα τους ακολουθουν οπαδοι ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ αυτο συμβαινει στις δυσκολες μερες μας βγηκανε ανδρες ουκ ανδρες και κυρητουν ετερον ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ και καταστεφουν οτι δημιουργησανε οι αποοστολοι ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟ ΤΡΙΠΤΙΧΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ και αντι να εχουνε ξεσηκωθει και πετρες οι παντες καθευδουν και ρεχγουν πιος θα βγει ενας επισκοπος μιμιτης των Αποστολων; χειροτεροι απο τους ειδωλολατρες ο αποστολος ΠΑΥΛΟΣ τον αφησανε και απολογηθεικε ετουτοι εδω δικαζουνε και αποκεφαλιζουνε χωρις να ακουσουν τον παραμικρο λογο απο του αγωνιστες πατερες αυτη ειναι η ελευθερια εν τη εκκλησια;πια σχεση εχουν οι εξουσιαστες της γης με τον ακτημονα ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ; ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ποτε θα ξυπνσουμε οι πιστοι να τους κααταδιωξουμε απο την εκκλησια μας; οι καιροι ειναι δυσκολοι θα ειμαστε διπλα στον πατερα φωτιο και σε καθε αγωνιζομενο και δεν θα αφησουμε να πειραξει ο καθε προδοτης δεσποτης κανεναν αγωνιστη πατερα ολοι στα οπλα για την γλυκια μας ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΤΑΣ

george είπε...

Σιδηροκαστρου Μακαριος.....οπως λεμε ο Καραγκιοζης δεσποτης!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ουκ αισχύνει, ω Μακάριε,η της πόλεως και της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΙΣΧΥΝΗ, να κάθεσαι στον μητροπολιτικό σου θρόνο και να διώκεις ταπεινούς λειτουργούς Του Υψίστου; Να συμπεριφέρεσαι ως ο απόλυτος άρχων και εξουσιαστής της ζωής του;
Ξεχνάς ω Μακάριε, και εσύ αλλά και οι άλλοι σαν εσένα, πως Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ,ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙΣ,ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ,ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ και εσύ και οι άλλοι σαν εσένα!
Ω δύσμοιροι Μακάριοι, ο πολύς χρυσός από τα χρυσοκέντητα άμφια
και τις μίτρες, σας πήρε τα μυαλά,σας τύφλωσε και χάσατε τον δρόμο!
ΕΙΘΕ,Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ!
Ουκ αισχύνει, ω Μακάριε!

ΠΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ είπε...

Πάτερ μη φοβάσαι κανενα. Το τιμημένο ράσο σου κανεις δεν μπορεί να στο αφαιρέσει. Ο αιρετικός δεσπότης δεν έχει εξουσία πανω σου. Αν σε πειράξει θα τον τιμωρήσει ο ίδιος ο Θεος οπως τιμώρησε κι άλλους δεσποτάδες σα και του λόγου του. Ειμαστε ΜΑΖΙ σου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ! ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΡΑΣΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΟΥ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝ'ΧΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΗ ! ΚΑΛΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ !

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ,,πάντων όλων η πίστη,όλοι μαζί να στηρίξουμε τον Ιερέα που πράτει λειτούργημα με πίστη και ανιδιοτέλεια,,,

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ ο ιερέας καλή δύναμη....αξίζει σιήριξη απο΄΄ολους μας [ο θεός να το προστατεύει απο τν προβατόσχημο λύκο Μακάριο...

Ανώνυμος είπε...


> ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΙΣΩ!!

> Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ,
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΜΑΣ !!

> ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΛΕΜΕ !!

-> ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΙ ΛΥΚΟΙ , ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ !!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.