" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Η κατάντια του βορειοηπειρωτικού Ελληνιμού: Ομόνοια - ΚΕΑΔ Χιμάρας: Από τις ελληνικές σημαίες στις αλβανικές εθνικές αφίσες. Σχόλια που αξίζει να μας προβληματίζουν.


13 Οκτωβρίου 2003: Οπαδοί του υποψηφίου Δημάρχου της Ομόνοιας - ΚΕΑΔ Βασίλη Μπολάνου ανεμίζουν ελληνικές σημαίες στα Σπήλια το βράδυ των εκλογών κατά την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων.

31 Μαΐου 2017: Η απόλυτη ξεφτίλα. Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγκέλ Ντούλε και ο πρόεδρος της Ομόνοιας Χιμάρας Φρέντι Μπελέρι υποδέχονται σε προεκλογική συγκέντρωση τον αρχηγό τους, τον πρόεδρο του αλβανικού Δημοκρατικού Κόμματος Lulzim Basha.
Από τις γαλανόλευκες σημαίες της Ελλάδας στα γαλανόλευκα σημαιάκια του PD και στις ερυθρόμαυρες αφίσες με την αλβανική σημαία.
Ξεπούλημα της εθνικής συνείδησης ή αποκάλυψη της πραγματικότητας;ΥΓ.: Ασφαλώς αυτοί που ανέμιζαν τις ελληνικές σημαίες το 2003 θα είναι απηυδισμένοι με αυτή την κατάντια.
Άλλωστε ούτε τριάντα Χιμαραίοι δεν μαζεύτηκαν... Η πλειοψηφία είναι μεταφερόμενοι.Διαβάστε σχετικά επίκαιρο άρθρο για τις εξελίξεις :


Αφορά τον (μόνιμο πλέον..) Πρόεδρο του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε, που από το 2001 πετυχαίνει αφενός να εκλέγεται πάντα βουλευτής του Αλβανικού κοινοβουλίου, πάντα σε συνεργασία με αλβανικά κόμματα,
αφετέρου να παριστάνει εδώ και 15-16 χρόνια τον εκπρόσωπο της ελληνικής μειονότητας!
Πριν 1 χρόνο γράφαμε:και πριν 2 χρόνια αποκαλύπταμε:
εκεί θα δείτε πως γίνεται ο Πρόεδρος της Ομόνοιας, Γιάννης Γιάννης, να καταλήγει ΠΡΟΞΕΝΟΣ της ΑΛΒΑΝΙΑΣ στα Ιωάννινα!
Δεν μας κοροϊδεύουν μόνον στην Ελλάδα οι πολιτικοί λοιπόν. Λες και κάποιο ξένο κέντρο ανεβοκατεβάζει τα νήματα σε ένα κουκλοθέατρο. Μαριονέτες! Πάντως όπως πληροφορηθήκαμε, ο Βαγγέλης Ντούλες σπούδασε στην Αμερική!
Μήπως ήρθε ο καιρός οι βορειοηπειρώτες να
πάψουν να πιστεύουν και να ανέχονται και να στηρίζουν προδοτικές ηγεσίες; Να βαδίζουν μόνοι τους τον δρόμο του αγώνα, χωρίς να υπακούν στα άνωθεν κελεύσματα των "ιθυνόντων";

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος πως σε μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κυβέρνηση, θα είναι αυτόνομα τα κράτη να κάνουν ότι θέλουν;
Να αποφασίζουν για την τύχη τους έθνους τους;

Είμαι σίγουρος πως το δικό σας ερώτημα ειναι φιλολογικό.
Απορώ όμως με τους "δημοσιογράφους" που υποστηρίζουν την δημοκρατία ΚΑΙ την παγκοσμιοποίηση ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ , ποίον νομίζουν πως κοροϊδεύουν, τους πολίτες - όσους ελάχιστους ακόμα τους πιστεύουν- η τους εαυτούς τους;
Μάλλον και τους δύο! Τόσο τους κόβει τόσο λένε ...

Πάντως έχει πλάκα να ακούει κανείς πολιτικούς και δημοσιολαλούντες να κόπτονται για την δημοκρατία και τις δημοκρατικές επιλογές που έχουν οι πολίτες του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, κατηγορώντας όσους αντιδρούν στην κομμουνιστική σκλαβιά ως φασίστες ναζί και ...εχθρούς του λαού!

Οσο ελεύθεροι ήσαν στις επιλογές τους οι σκλάβοι στις πρώην κομμουνιστικές - λαϊκές δημοκρατίες τις έλεγαν και αυτές , το άκρων άωτον της ειρωνείας...δημοκρατία το πλέον στυγνό τυραννικό καθεστώς από υπάρξεως της ζωής στον πλανήτη -
ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν ψάξεις να βρεις τους Βορειοηπειρώτες θα τους βρεις στο Facebook και στο Instagram.
Αν δεν βοηθήσουν τον εαυτό τους από μόνοι τους, η Ελλάδα δεν μπορεί.Αντί να κάνουν ένα σχέδιο για το Δημογραφικό και να το πράξουν ασχολούνται με lifestyle.

Ανώνυμος είπε...

Για την κατάντια ΥΜΩΝ των Ελλήνων Χριστιανών ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ,
που καθόμαστε και υπομένουμε να μας λέει προδότες ένας ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ θα έπρεπε να ντρεπόμαστε πολύ περισσότερο από ότι για την κατάντια των σκλαβωμένων αδελφών μας, των Βορειοηπειρωτών!
Τα σκλαβωμένα αδέλφια μας! Τα σκλαβωμένα αδέλφια μας, όπως και στην Μικρά Ασία και αλλού!

Μας αποκαλούν προδότες αυτοί που επεδίωξαν να είναι σκλαβωμένα ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ!
Αυτοί που την απελευθέρωση των αδελφών μας από τα δεινά τους την θεωρούν ιμπεριαλιστική και καταδικαστέα!!!
Αυτοί που αποκαλούν φασίστες και ναζιστές τους ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ που πολέμησαν για να απελευθερώσουν τα σκλαβωμένα αδέλφια μας και όλους εμάς που επιθυμούμε την απελευθέρωση των Ελληνικότατων αυτών εδαφών όπως και της Κύπρου μας που ούτε και αυτήν την ήθελαν ενωμένη με την Ελλάδα μας και να τα αποτελέσματα …για τα οποία ευθύνεται …η χούντα!!!!

Αυτοί που όχι μόνο χάρηκαν που δεν καταφέραμε να απελευθερώσουμε τα ΑΔΕΛΦΙΑ μας , ΑΛΛΑ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ την αιώνια σκλαβιά τους , τον αφανισμό τους την γενοκτονία τους , ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ με την Μικρά Ασία όπως θα συμβεί και με την Βόρειο Ήπειρο , όπως θα συμβεί και με την Θράκη και την Μακεδονία και και και….ολόκληρη η Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας!
Για οσο θα παρακολουθούμε την κατάντια μας και δεν θα τολμούμε να ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ η γενοκτονια μας θα συνεχίζεται κανονικα και με τον νόμο!!!

ΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ;

ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΩΣ ΧΑΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΔΟΥΛΩΝ
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ , ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ,
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

2)
Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΥΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ “ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ” …ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ …ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Δεν τολμώ να φανταστώ να είχε ονομάσει τους Έλληνες Χριστιανούς , προδότες ένας Μητροπολίτης!
Εάν ετύγχανε δε να ήταν και παλαιότερα βολευτης , ΤΩΡΑ να παίρνει και 4,500 τον μήνα ΚΑΙ να παίρνει και την σύνταξη του ΚΑΙ να καταχρέωνε με Χριστιανικές παραστάσεις το δημόσιο , ΤΟΤΕ ειλικρινά ας γράψει κάποιος
όλοι αυτοί οι υπερπατριωτικοί ιστότοποι που θέλουν να το παίζουν και χριστιανικοί που τώρα απλά έγραψαν …τι λένε οι άλλοι …πόση χολή θα είχαν βγάλει εναντίον του! Βεβαίως ο στόχος θα ήταν Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ , Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ!!!
Ο φόβος να γράψουν την αλήθεια και αν κατακεραυνώσουν τους διαχρονικούς προδότες του Ελληνοχριστιανικού έθνους μας ΚΑΙ ταυτόχρονα να αποκαλουν και ραγιαδες ολους εμας τους Ελληνες , το 95% των Ελλήνων…

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ …ΑΥΤΟΝ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ …ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ!
ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

Υ.Γ.
Οι ίδιοι οι Ιεράρχες ΚΑΙ οι Ελληνες Χριστιανοί* θα έπρεπε να πρωτοστατούν τώρα ενάντια στην αριστερή κομμουνιστική αντίχριστη ανθελληνική λαίλαπα. Τώρα που είναι ηλίου φαεινότερο πως

“Εργάτες χωρίς αφεντικά” μπορούν να είναι οι Έλληνες
ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΞΙΟ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ
που δεν επιθυμούσε και δεν επιθυμεί ποτέ
Οι Ελληνες να είναι σκλάβοι στους φόρους
Για να πληρώνουν τους δυνάστες τους , τους ινστρούχτορες και την νομενκλατούρα, τους κατακτητές τους , ανθέλληνες και αντίχριστους , ελληνόφωνους και μη!
Που δεν επιθυμούσε και δεν επιθυμεί ποτέ
να δουλεύουν Κυριακές και όλες τις πάμπολλες Χριστιανικές αργίες
που έχει ένα δεξιό Ελληνοχριστιανικό κράτος
στο οποίο ζει και απολαμβάνει ο Έλληνας ΚΑΙ τον επίγειο παράδεισο ΚΑΙ προετοιμάζεται και για τον επουράνιο!
ΑΛΛΑ ΠΟΥ…

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ…

*Αυτοί βγαίνουν από τα κανάλια και από τους ιστοτόπους τους να μας πουν πως δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ , ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΜΑΣ , ΕΛΠΙΖΩ ΠΙΑ!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ...
ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ;

ΚΑΤΑΝΤΙΑ
ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΟΧΗ , ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΜΕΓΑ ΑΛΕΧΑΝΔΡΟ
ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ
ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ η ΛΙΓΟΤΕΡΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
ΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ...ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
https://www.youtube.com/watch?v=j_u5NfDR7AA
ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...
ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΒΑΡΘΟΛΑΜΑΙΟΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ Ο ΠΑΠΑΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.