" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ από την συγκέντρωση στην Λάρισα (Κυριακή 3-4-2016) ΕΝΑΝΤΙΑ στην Κάρτα του Πολίτη και την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος

Πριν το βίντεο και την ανακοίνωση (του διοργανωτή Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου "Ελληνοκρατείν"),
θα εκφράσουμε την χαρά μας που τις δύσκολες αυτές ώρες της υποτέλειας, του ενδοτισμού, της απογοήτευσης, υπάρχουν ακόμη Έλληνες που σηκώνουν περήφανα ψηλά το κεφάλι, δεν αποδέχονται και δεν "προσκυνάνε" μοιρολατρικά όσα συμβαίνουν.

Εκφράζουμε ακόμη την χαρά μας γιατί μία ακόμη φορά (4η κατά συνέχεια, μέσα σε 2 μήνες : προηγήθηκαν οι συγκεντρώσεις για την Κάρτα του Πολίτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και πρόσφατα η συγκέντρωση ενάντια στην λαθρομετανάστευση-ισλαμοποίηση της πατρίδας μας στην Θεσσαλονίκη, πριν 10 μέρες), αγωνιστικά πατριωτικά σωματεία, συμπορεύονται απολύτως αρμονικά με ορθόδοξους συλλόγους του παλαιού (πατρίου) αλλά και του νέου ημερολογίου.

ΟΛΟΙ ενωμένοι κόντρα στα νέα σχέδια που μας επιβάλουν προδότες της ορθόδοξης πίστης και της πατρίδας. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Όχι στην ισλαμοποίηση της πατρίδας μας. Έξω οι λυκοποιμένες από την εκκλησία μας. "Ζητούμε ελευθέρα και ζώσα εκκλησία".

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"



Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησής μας (δείτε εδώ),

παραθέτουμε τον λόγο του προέδρου του συλλόγου μας στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα με πρωτοβουλία του Ελληνικού Πατριωτικού Συνδέσμου "ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΕΙΝ":





Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο για τα σημερινά δεδομένα, η εκδήλωση, διαμαρτυρίας του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου που έγινε το απόγευμα της Κυριακής 3 Απριλίου στην Πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνος στην Λάρισα, κατά τις Ισλαμοποίησης της Ελλάδος και κατά της κάρτας του πολίτη. 

300 και πλέον Εθνικιστές Πατριώτες και πιστοί τόσο του Νέου όσου και του Πατρίου Ημερολογίου έδωσαν βροντερό παρόν στην Εκδήλωση.
Μεταξύ άλλων το παρόν έδωσαν ο Ιερός Λόχος 2012, ο Ορθόδοξος Σύλλογος Άγιος Βασίλειος Θεσσαλονίκης, Μέλη του Συλλόγου Καραισκάκης από το Μαυρομμάτι Καρδίτσας, αρκετοί πιστοί από τον Ιερό Ναό Γενεθλίων του προδρόμου Βόλου και από τους Ναούς των
Αγίων Αποστόλων και Αγίας Παρασκευής της Λαρίσης, παρόλο που υπήρχε Αντισυγκέντρωση σε απόσταση αναπνοής από το σημείο της Εκδηλώσεως από τα Αναρχικά Τσιράκια του Συστήματος, η οποία πραγματοποιήθηκε με την ανοχή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λαρίσης, η οποία τον τελευταίο καιρό κρατά μια εχθρική στάση προς τον Σύνδεσμο μας.Αρχικώς έγινε προσυγκέντρωση έξω από τον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων, από εκεί οι συγκεντρωθέντες με πορεία μετέβησαν στο σημείο όπου θα γινότανε η Εκδήλωση. 

Ακολούθησαν οι Ομιλίες από τον Πρόεδρο του Ορθοδόξου Συλλόγου Άγιος Βασίλειος Θεσσαλονίκης Αναστάσιο Θεοδωρίδη, από τον Πρόεδρο του Ιερού Λόχου Γουλιδάκη Γεώργιο, από τον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Γεώργιος Καραισκάκης από το Μαυρομμάτι Καρδίτσας Κωνσταντίνο Νάσιο, από τον Πατέρα Νικηφόρο του Ιερού Ναού Γενεθλίων του Προδρόμου Βόλου, από τον πρώην Κοινοτάρχη Βερδικούσσας και Παιδαγωγό Θεόδωρο Καφφέ, ενώ συντονιστής της όλης Εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας Χάμος Αστέριος. 

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους κεντρικού δρόμους της πόλεως, όπου κατέληξε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων και έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και το Υπερμάχω. Άλλη μια ακομμάτιστη Εκδήλωση κατά της Ισλαμοποίησης της Ελλάδος μετά από αυτή που προηγήθηκε στη Θεσσαλονίκη στέφθηκε με επιτυχία, 

Ελπίζουμε να βρει μιμητές και σε άλλες πόλεις. Τέλος Χαιρετισμό στην Εκδήλωση έστειλαν: Το Αδελφό Σωματείο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Μονάχου, Οι Δεσμοί Ελλήνων, η Εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα και ο Άξιος Έλληνας Δικηγόρος και Συγγραφέας από την Αλεξανδρούπολη Ηλίας Ηλιακόπουλος.

Στην συγκέντρωση αναφερθήκαμε ήδη :
Πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από την συγκέντρωση-πορεία στην Λάρισα, ενάντια σε Κάρτα Πολίτη και Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.