" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παράνομη η ΛΑΘΡΟ-συγκέντρωση τροφίμων που γίνεται τώρα στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Τι θα κάνει η αστυνομία;;; Μα.... την ΠΑΠΙΑ!!

Από εδώ και μπρος “πολεμάμε” την κυβέρνηση και όλους τους “αλληλέγγυους” με τα ίδια τους τα όπλα!
Σήμερα 17/4/2016 και από τις 10 το πρωί έως της 8 το βράδυ, όπως μας ενημέρωσαν βοθροκάναλα και τσοντοενημερωτικά site στο Σύνταγμα μαζεύουν τρόφιμα για λαθρομετανάστες! 
Σας ενημερώνουμε ότι ο νόμος περί ρατσισμού είναι σαφής διαβάστε και μόνοι σας:...


Νόμοι 4356/2015 Άρθρο 29
Άρθρο 29.
Μετά το άρθρο 361Α του Ποινικού Κώδικα προστίθεται άρθρο 361 Β ως εξής: «Άρθρο 361Β Όποιος προμηθεύει αγαθά ή προσφέρει υπηρεσίες ή αναγγέλλει με δημόσια πρόσκληση την παροχή ή προμήθεια αυτών αποκλείοντας από καταφρόνηση πρόσωπα λόγω των χαρακτηριστικών φυλής, χρώματος, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, γενεαλογικών καταβολών, θρησκείας, αναπηρίας, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) μηνών και με χρηματική ποινή τουλάχιστον χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ. Εάν στην πράξη της προηγούμενης παραγράφου συμμετείχαν δύο (2) ή περισσότεροι επιβάλλεται ποινή φυλάκισης τουλάχιστον έξι (6) μηνών και χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) έως είκοσι πέντε χιλιάδων (25.000) ευρώ.»


Με απλά λόγια ότι γίνεται αυτή την στιγμή στο Σύνταγμα από το “δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης Refugees Welcome”, τους εθελοντές, τα κανάλια και ορισμένα ενημερωτικά site που διαφήμισαν την ενέργεια αυτή, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ!

Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να καλέσουμε την Άμεση Δράση, να τους ενημερώσουμε για να επιληφθούν του θέματος!
Ο αστυνομικός που απάντησε, μόλις άκουσε φανερά “φοβισμένος” τι ακριβώς ζητούσαμε μας έβαλε στην αναμονή να μιλήσει με κάποιον προϊστάμενο του! Λίγο αργότερα είπε στον συνάδελφο μας ότι πρέπει να
επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα του Συντάγματος!
Κάλεσε, λοιπόν, το τμήμα του Συντάγματος στο οποίο είπαν αρχικά ότι δεν έχουν καμία καταγγελία, παρόλο που τους έκανε την καταγγελία και τους είπε πως αν θέλει μπορεί να τους υποδείξει, σε ποια τηλεοπτικά κανάλια να δουν πλάνα με το τι γίνεται αυτή την στιγμή εκεί καθώς και ενημερωτικά site με φωτογραφίες από τον χώρο! Αυτόματα, άλλαξαν προσέγγιση μια και δεν τους έβγαινε και είπαν “δεν έχουμε περιπολικά και θα πρέπει να καλέσετε το 100 ξανά για στείλει περιπολικό”.


Παίρνει πάλι ο συνάδελφος το 100 και λέει για 3 φορά πως έχει η ιστορία και η απάνηση του αστυνομικού ήταν ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ! “Γνωρίζεται αν έχουν κάποια άδεια από τον δήμο ή άλλο οργανισμό;”!!! Ο συνάδελφος χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του ρωτάει “θα ήθελα, για να γράψω στο ρεπορτάζ μου, έναν οργανισμό που είναι πάνω από τον νόμο και έχει την δικαιοδοσία να δίνει άδειες που θα τον παραβαίνουν! Έχει ο δήμος τέτοια δυνατότητα;” καταλαβαίνοντας την βλακεία που είπε το όργανο “πάγωσε” και ο συνάδελφος συνέχισε “θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ να μου δώσετε τον προϊστάμενο σας γιατί δεν επιθυμω να γράψω ένα ρεπορτάζ και να αναφέρω την θέση σας και την ώρα που σας κάλεσα για να σας εκθέσω!” Έκανε την διαδικασία με συνέδεσε με τον αξιωματικό υπηρεσίας κ. Τάλαρο ο όποιος είπε ότι “θα στείλει περιπολικό και θα επιληφθεί του θέματος!” Κρατάμε τις επιφυλάξεις μας!

Το ρεζουμέ της υπόθεσης όπως φαίνεται μέχρι στιγμής είναι πως με συντονισμένες και ρατσιστικές πράξεις η ηγεσίας της Αστυνομίας με τις εντολές και τις “ευλογίες” της ρατσιστικής, ανθελληνικής κυβέρνησης προβαίνει σε παράβαση καθήκοντος εναντίων όλων των Ελλήνων.
Ποιος Έλληνας μπορεί πλέον να εμπιστεύεται την “Ελληνική” Αστυνομία;
Θα θέλαμε μια επίσημη απάντηση για το θέμα για την αξιοπρέπεια και το φιλότιμο των Ελλήνων που όπως φαίνεται είναι κορόιδα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατάντια! Η Παρακμή του νεό-Έλληνα σε όλο της το μεγαλείο!
Κρίμα που χάθηκαν τόσοι καλοί Έλληνες στην Εθνεγερσία του 1821, στους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-13 και στο Έπος του 1940-41, και 1946-49.

ΔΙΓΕΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.