" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Τα μπλόκα στην Ειδομένη προκάλεσαν ζημιά 800 εκατ. ευρώ. Ξύπνααααααα ραγιά

Τα μπλόκα στην Ειδομένη προκάλεσαν ζημιά 800 εκατ. ευρώ στις μεταφορικές εταιρίες -Οργή κατά της κυβέρνησης


Την απόγνωση αλλά και την οργή για τη στάση της κυβέρνησης εξέφρασε ο Αναστάσιος Σεχπερίδης, εκπρόσωπος των μεταφορικών εταιριών μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι.

«Προϊόντα έχουν λήξει… Προβαίνουμε σε αναγκαστικές άδειες για να μην απολυθεί κόσμος ή γίνει μείωση μισθών» τόνισε υπογραμμίζοντας «μας κοροϊδεύουν… 32 μέρες είναι κλειστή η γραμμή, έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ, έχουμε ζημιά …………


800 χιλιάδες ευρώ, και έχουμε χάσει την αξιοπιστία μας στο εξωτερικό, δεν έχουν καταλάβει τι έγινε στην Ελλάδα…».

«Είναι αδικαιολόγητο η γραμμή να κλείνει 32 μέρες, υπάρχουν συμβόλαια που δεν μπορούν να τηρηθούν…» πρόσθεσε ο κ. Σεχπερίδης.
«Μας είχαν υποσχεθεί ότι θα ανοίξει η γραμμή στις 4 Απριλίου, μετά στις 11, μετά στις 18… Χθες για δύο ώρες άνοιξε η γραμμή. Ο κ. Τόσκας μάς είχε πει ότι θα ανοίξει στις 11 του μηνός, είχαν πει ότι είναι θέμα ημερών… Θα ανοίξει το Πάσχα; να μας πουν τι κάνουμε» δήλωσε ο Αναστάσιος Σεχπερίδης.


Όπως εξήγησε από το «μπλόκο» στην Ειδομένη χάνει πάρα πολλά λεφτά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και τα λιμάνια, καθώς οι εταιρίες, με ζημία, μεταφέρουν τα φορτία τους μέσω Αλβανίας και Βουλγαρίας. «Η Cosco κάνει υπομονή, πάει μέσω Βουλγαρίας» σημείωσε.

το είδαμε εδώ

ΣΧΟΛΙΟ:  Τελικά έγιναν οι χώροι φιλοξενίας, οι ΜΚΟ τους μοιράζουν σιγά σιγά σπίτια (με πληρωμένα κοινόχρηστα, ρεύμα, νερό, μέχρι και οικοσκευές). Οι "πρόσφυγες" ήρθαν για να μείνουν. Και αφού δεν αντιδράει σχεδόν κανείς, θα μείνουν.

Πάρε τώρα μερικά μακαρόνια και κρουασάν και πήγαινε τα στην ενορία να τα δώσει στους "πρόσφυγες (=ισλαμιστές λαθροεισβολείς). 
Πάρε και το άνεργο παιδί σου μαζί! Να θυμάται ποιος τους τάϊζε.

Αν δεν σου έχει μείνει ίχνος λογικής ή αν θέλεις να παραστήσεις τον ανθρωπιστή στο φίδι, δεν σου φταίει κανείς. Ο Θεός σου έδωσε μυαλό. 

Λοιπόν. 8οο εκατομμύρια ευρώ. 
ΕΣΥ θα πληρώσεις τον λογαριασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.