" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. ΦΙΛΗ

Πολυχρονεμένε μου κ. Υπουργέ,
Καταρχάς επιτρέψτε μου να εκφράσω την συμπαράστασή μου για την επίθεση που δεχθήκατε και δέχεσθε όταν μερικά ποταπά και άθλια ανθρωπάκια τολμούν να Σας προτείνουν να παραιτηθείτε, νομίζοντας οι αχαΐρευτοι πως εδώ έχουμε κάποια δημοκρατία, όπου το πλήθος των αμόρφωτων αγροίκων τολμά να έχει και λόγο για το ποιος θα είναι Υπουργός Παιδείας και ποιος όχι.
Επιθυμώ να απευθύνω στην Υψηλότητά Σας τρία σύντομα μηνύματα:


α. Για το μάθημα των Θρησκευτικών.
Η μείωση του μαθήματος των Θρησκευτικών στο Δημοτικό Σχολειό, με λύπησε αφάνταστα, διότι ανέμενα από έναν συνεπή και ειλικρινή Αντιχριστιανό, όπως η Υψηλότητά Σας, την πλήρη κατάργηση του μαθήματος αυτού, που εδώ και δεκαετίες έχει γίνει αντί για μάθημα Ορθόδοξης Κατήχησης και Ομολογίας, ένα μάθημα διαστροφής, στο οποίο κακοποιείται βάναυσα η Προσωπικότητα του Θεανθρώπου Χριστού και η Διδασκαλία της Ορθοδοξίας, τόσο μέσα από τα από τα άθλια διδακτικά εγχειρίδια, όσο και με τον τρόπο της διδασκαλίας από πολλούς δασκάλους (οι οποίοι όμως, οφείλουμε να ομολογήσουμε, κακοποιούν λιγότερο το μάθημα, από ότι οι λεγόμενοι "θεολόγοι" στη Μέση Εκπαίδευση).

β. Για το χωρισμό Εκκλησίας - Κράτους. Πολυχρονεμένε μου, δεν είναι δυνατόν ένα άθεο Κράτος να διαθέτει ακόμη επίσημη Εκκλησία, όταν μάλιστα η δεύτερη το έχει χρησιμοποιήσει για να καταστείλει κάθε προσπάθεια διαχώρισης του απαίσιου αυτού μείγματος. Σας παρακαλώ διακόψτε αμέσως κάθε μισθοδοσία όσων πιστεύουν στον Χριστό, ο Οποίος δίδασκε ότι ο μισθωτός δεν είναι ποιμένας.

γ. Για την ευχή μου να είστε Υπουργός Παιδείας για πολλά πολλά πολλά χρόνια. Υψηλότατε Αυθέντη, σύμφωνα με μια ιστορία που άκουσα, κάποτε ο πιθανόν πρόγονός Σας, τύραννος των Συρακουσών Διονύσιος έμαθε ότι βρέθηκε ένας και μοναδικός άνθρωπος που ευχόταν για αυτόν να ζήσει πολλά χρόνια. Έσπευσε λοιπόν προς συνάντηση του, και μόλις έφθασε αντίκρυσε μια γριά, η οποία, στην ερώτησή του γιατί σε μια χώρα που όλοι εύχονται τον θάνατό του, αυτή τον πολυχρονίζει, εκείνη του απάντησε: "Πολυχρονεμένε μου, πριν πολλά χρόνια ανέβηκε στην εξουσία ένας τύραννος (σ. ημ. νομίζω ήταν πρόγονος της Μαριέττας Γιαννάκου), ο οποίος μας έκανε τον βίο αβίωτο. Τότε παρακάλεσα τους θεούς να τον πάρουν από την ζωή για να γλυτώσουμε. Όντως μετά από λίγο ο τύραννος πέθανε. Όμως ο νέος τύραννος (σ. ημ. νομίζω ήταν πρόγονος της Άννας Διαμαντοπούλου) ήταν ασυγκρίτως χειρότερος από τον προηγούμενο και η ζωή μας έγινε κόλαση. Τότε ξαναπαρακάλεσα τους θεούς να τον πάρουν και αυτόν από την ζωή. Το οποίο και έγινε. Αλλά μετά ήρθες εσύ, ο τρις χειρότερος, ο απαισιώτατος, ο μεγαλύτερος τύραννος που έχει υπάρξει ποτέ και μας μαύρισες την ψυχή, καταστρέφοντας κάθε ελπίδα και όνειρό μας. Από τότε παρακαλώ τους θεούς να ζήσεις πολλά πολλά χρόνια, γιατί ποιος ξέρει πως θα είναι ο επόμενος...".
Πολλά τα έτη Σας, Πολυχρονεμένε μου!


Δουλικώς
Ένας σκλάβος Σας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ=ΛΕΣΧΗ BILDEBERG Διοικούν τον ΠΛΑΝΗΤΗ-ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ/ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ/ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ/ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ για να Περάσουν τα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ σε κάθε Χώρα που συνήθως είναι Ανυπόφορα/Αβάσταχτα για τον Λαό ή μέσω των ΜΜΕξαπάτησης Περνάνε Υποσυνειδήτα+Συνειδητά ΜΗΝΥΜΑΤΑ του τι τρόπο ζωής θα ακολουθήσουμε,τι Μουσική ακούμε,τι ρούχα θα φοράμε,σε Ποιόν Μαμμωνά/Δαίμονα θα πιστεύουμε,Τα τηλεσκουπίδια-Σήριαλ μας Προπαγανδίζουν την Ομοφυλοφιλία/Πολυπολιτισμό-Πολυφυλετικότητα,Πως Μεταλλάχθηκε και εκφυλίστηκε ο Νεοέλληνας Μετατρεποντάς τον Ευατό του σε Υβρίδιο...ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...θεοποιήσε την ΥΛΗ με τα Παραγωγά της στην Θέση του Αληθινού Τριαδικού θεού,οι Μοναδικές Αρχές&Αξίες του Νεοέλληνα Πλέον αφορούν την ΥΛΗ (Μισθούς-Συντάξεις-Εφάπαξ-ΙΧ-Φορολογία Ακινήτων-Κάρτες που Νομοτελειακά Οδηγούν στην ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,Κάρτα του Πολίτη με Ενσωματωμένο Τσιπάκι...) και ΟΧΙ των Αξιακό Κώδικα που επί ΑΙΩΝΕΣ είχε..τα ΚΟΜΜΑΤΑ έχουν προκαλέσει Τρομακτική ΖΗΜΙΑ στον ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ απο την στιγμή που εντάχθηκε σε αυτά απόκτησε Κομματική Ταυτότητα και Κατ'επέκταση Κομματική Συνείδηση οπότε ΑΠΩΛΕΣΕ την Ελληνική Εθνική Συνείδηση του..Απο εκεί ξεκινάνε ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...Τα Κόμματα-Συλλογικότητες που αυτοπροσδιορίζονται ως "Προοδευτικά-Αριστερά" απο εκεί που παλιότερα θεωρητικά ήταν ¨ΕΝΑΝΤΙΑ στο Κακό Σύστημα του Ιμπεριαλισμού" έχουν Εξελιχθεί σε Μαριονέτες&Υποχείρια του Διεθνούς Σιωνισμού+της Νέας Τάξης Πραγμάτων αναπαράγοντας την ρητορική/Φρασεολογία των Τηλεκατευθυνόμενων Νεοταξίτικων θέσεων π.χ Ομοφοβία-Μισαλλοδοξία-Ρατσιστής-Ομοφοβικός-Μισαλλόδοξος-Ξενοφοβία-Ξενοφοβικός-Σεξουαλικός Προσανατολισμός..Ανοχή στην Διαφορετικότητα στο όνομα ενός (ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟΥ-ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Αντιρατσιμού,και τα Ζωάδια των Κομματικών Ελληνόφωνων Συντεχνιών υιοθετούς ΑΚΡΙΤΑ όλο το λεξιλόγιο Αδυνατώντας να Καταλάβουν ότι κάποιοι εν αγνοία τους Προωθούν την ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ σαν Στάση Ζωής ώστε να "Προασπίσουν" τα Ανθρώπινα Δικαιώματα-τις Ατομικές Ελευθερίες των Μειονοτήτων...Ποιές Ακριβώς είναι οι Μειονότητες;; για να καταλάβω και εγώ δηλαδή... ο Έλληνας είναι Μετανάστης-Φιλοξενουμενος Μέσα στην Χώρα που Γεννήθηκε&Μεγάλωσε ενώ αυτοί που εισέρχονται είναι ΑΡΧΟΝΤΕΣ...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ανεξήγητο πως, το παραπάνω σχόλιο βρέθηκε στα ανεπιθύμητα. Μόλις διαπιστώθηκε, δημοσιεύθηκε κανονικά.
Ζητούμε συγνώμη για τη καθυστέρηση δημοσίευσης του σχολίου.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.