" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Επιτέλους, η αγαπημένη μας Μυρτώ, η Ελληνίδα που βιάστηκε και κακοποιήθηκε από τον "ανήλικο" Πακιστανό πριν 5 χρόνια στην Πάρο, εξέρχεται από το ίδρυμα αποκατάστασης.

Επιτέλους, 
η αγαπημένη μας Μυρτώ, η Ελληνίδα που βιάστηκε και κακοποιήθηκε από τον "ανήλικο" Πακιστανό πριν 5 χρόνια στην Πάρο, εξέρχεται από το ίδρυμα αποκατάστασης.

Ιούλιος 2012 .... 
Χρειάστηκε να περάσουν 5 ολόκληρα χρόνια, για να μπορέσει η αγαπητή μας Μυρτώ να βγει από το ίδρυμα (και να ζει σε ειδικά διαμορφωμένο σπίτι).

Αυτά είναι τα "αγαθά" του "πολυπολιτισμού". 
Πρέπει να το αποδεχθούμε : "Είμαστε μια πολυπολιτισμική κοινωνία"! 
Εκατοντάδες χιλιάδες εκθέσεις μαθητών για τον "ρατσισμό" και την "ξενοφοβία" και την "διαφορετικότητα" 15 χρόνια τώρα, γκρεμίζουν όλο και περισσότερο τα θεμέλια της Ευρώπης.



Σε όσους συνεχίζουν να παπαγαλίζουν την "καραμέλα" της "ενσωμάτωσης", 


δείξτε τους παρακαλούμε το βίντεο και την ανακοίνωση που ακολουθεί. 


Κι ας μην ξεχνάνε ότι χθες ήταν η Μυρτώ, αύριο θα είναι η κόρη τους.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"



(ανακοίνωση Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, πηγή)

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη και τους φίλους του αλλά και όσους ήταν κοντά στην Μυρτώ ότι μετά από τριάμισι χρόνια νοσηλείας στο κέντρο αποκατάστασης Άνιμους που βρίσκεται στην Λάρισα από το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιουνίου η Μυρτώ βρίσκεται πλέον στην πόλη όπου γεννήθηκε, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μαρούσι σε σπίτι που παραχωρήθηκε από έναν άξιο Έλληνα προσβάσιμο για αυτήν προκειμένου να συνεχίσει εκεί την θεραπεία όπου θα την παρακολουθούν και γιατροί. 


Μεγάλη είναι και η ανακούφιση της μητέρας της κυρίας Μαίρης Κοτρότσου αλλά και της
γιαγιάς της Ελένης αφού και αυτές θα βρίσκονται στην πόλη όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν αλλά και κοντά στην υπόλοιπη οικογένεια τους. 

Ο κύκλος λοιπόν Άνιμους έκλεισε και εδώ πρέπει να ευχαριστήσουμε για ακόμη μία φορά τον ιδιοκτήτη του κέντρου αποκατάστασης κύριο Αχιλλέα Νταβέλη ο οποίος επί τριάμιση χρόνια πρόσφερε δωρεάν τα νοσήλια όπου ήταν κάποιες χιλιάδες ευρώ. 

Ο Σύνδεσμος μας που ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά στην Μυρτώ από όταν ήρθε στην Λάρισα, ενώ η στήριξη θα συνεχιστεί και στην Αθήνα. Μάλιστα ο Πρόεδρος μας επικοινώνησε με την μητέρα της λίγο μετά την άφιξη τους στο νέο περιβάλλον για να της ευχηθεί ότι το καλύτερο για την Μυρτώ μας, με την ελπίδα να δώσει ο Θεός το γενναίο αυτό κορίτσι το οποίο σήμερα είναι 20 ετών να περπατήσει και να μιλήσει ξανά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζιχαντιστής της Παναγίας των Παρισίων ήταν Δημοσιογράφος, με βραβείο από την Κομισιόν για την αντιρατσιστική του δράση

http://www.iefimerida.gr/news/342672/o-tromokratis-tis-panagias-ton-parision-itan-dimosiografos-sti-soyidia-me-vraveio#axzz4jWF0XDLd

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.