" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Βίντεο : ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ κατά την παρέλαση του Athens Pride.

Ένας ιερωμένος με 3-4 πιστούς πήγαν και διαμαρτυρήθηκαν (με πλακάτ "ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΗΔΙΑ", "ενάντια στους πούστηδες και τις λεσβίες".

Ένα σωρό πιτσιρίκια αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, ντυμένοι πρόστυχα, αντί να αισθανθούν ντροπή μπροστά στον ιερωμένο, τον ειρωνεύονται και φωτογραφίζονται μαζί του (για να το δείξουν και στους φίλους τους).
Ανάμεσα σε τόσα άλλα, από την Ελλαδική κοινωνία, χάθηκε και η ντροπή.


Αθήνα 2017:



Τώρα, δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και την προφητεία.

Δεν υπάρχει τίποτε πιο σίγουρο:
Η οργή του Θεού έρχεται.

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



http://www.protothema.gr/greece/article/688040/tin-tetarti-i-premiera-tou-6ou-thessaloniki-pride-me-sunthima-ela-opos-eisai/

Ανώνυμος είπε...

ειναι λαθος τετοιες μεμονωμενες κινησεις
γινομαστε ρεζιλι και γραφικοι
θελει μαζικη δραση και γνωση του αντικειμενου....

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι οργανωνονται, κανουν τη προπαγανδα τους κι εμεις κοιμομαστε και βρεθηκε σχεδον μονος του ένας Ιερωμένος να αντιδρασει και μπραβο του
Οπως λενε εθνικιστη και φασιστα οποιον αγαπαει τη Πατριδα του, έτσι σε λίγο (μήπως ήδη ;) θα λενε ρατσιστη, ομοφοβικο κι οπισθοδρομικο οποιον αντιδραει στην ανωμαλια
Καληνυχτα Ελλαδα

Σταύρος

Orthodox True είπε...

Όχι όχι εδώ δεν θέλει τέτοια διαμαρτυρία. Σε αυτή την κατάσταση που οι δαιμονισμένοι βγήκαν στους δρόμους για να ρημάξουν και να ταπεινώσουν τα χρηστά ήθη και την Αγιασμένη Ελλάδα, θα έπρεπε να φύγουμε όλοι μακριά, πολύ μακρυά, μην τυχόν και ο Θεός το θεωρήσει μεγάλη κατακραυγή που υψώνεται στον Κύριο ενάντια στους Χριστιανούς και ο Κύριός μας, επιτρέψει να μας καταστρέψει όπως στα Σόδομα και Γόμορρα.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι εκτός εαυτού, είναι δαιμονισμένοι δεν καταλαβαίνουν από τέτοια, ζητούν να βεβηλώσουν, όπως βεβήλωσαν την Ελληνική Σημαία με Τόν Τίμιο Σταυρό.
Μακρυά όσο μπορούμε μακρυά από τέτοια γεγονότα, φοβάμαι μην ανοίξει η Γή και μάς καταπιεί.

Unknown είπε...

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ . ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ .

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Κύριε Ριτσούδη
γράψατε
"Όχι όχι εδώ δεν θέλει τέτοια διαμαρτυρία.
θα έπρεπε να φύγουμε όλοι μακριά, πολύ μακρυά,
Μακρυά όσο μπορούμε μακρυά από τέτοια γεγονότα,"

Να φύγουμε μακρυά (τάχα από ευσέβεια)
για να παρελάζουν ανενόχλητοι ...

Orthodox True είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναί, μόνο σκέψου ότι ο Θεός κάλεσε τον Λωτ να φύγουν μαζί με την οικογένειά του, απέναντι στο πέρασμα αυτού του Τυφώνα τών Σοδομιστών. Δέν του είπε κάθισε και κάνε διαμαρτυρία. Άγγελος Κυρίου τους είπε, σηκωθείτε και φύγετε από 'δω, γιατί ο Κύριος θα καταστρέψει την πόλη. Και βέβαια πολλοί αδελφοί μας εμπνεύστηκαν, ότι ο σεισμός στη Λέσβο και η φοβρρή τρύπα λόγω της κατολίσθησης στο Αμύνταιο, δεν ήταν άσχετα της Θεομηνίας τού gay pride. Βέβαια η θεώρηση αυτή είναι προσωπική και δεν κατέχω το αλάθητο. Όποιος θεωρεί ότι έπρεπε να βρίσκεται εκεί, ας ήταν εκεί. Προσωπικά θα τίναζα και την σκόνη τών υποδημάτων μου...

Χρύσα Πολίτη είπε...

Από όλην την Ελλάδα βρέθηκε μόνο ένας ιερωμένος και 2-3 λαϊκοί για να αντιδράσουν έμπρακτα έμπροσθεν του αλλόφρονου αυτού πλήθους των ''πολύχρωμων υπερηφάνων'' ;; Ντροπή σε όλους μας που δεν συμμετέχουμε πιο ενεργά εναντίον τέτοιων αισχρών και κατάπτυστων παρελάσεων προς δόξαν Κυρίου και για την καταδίκη του ανόμου έργου του αρχαίου πτερνιστή και των εντολοδόχων του.
Μπορεί οι περισσότεροι ψύχραιμοι και συγκροτημένοι χριστιανοί να μέμφονται τον π. Κλεομένη ως γραφικό αλλά κανένας άλλος δεν είχε το σθένος και την παρρησία να δεχτεί την χλεύη και τις χυδαίες επιθέσεις αυτών των ανθρώπων προς δόξαν Κυρίου!Όταν εμείς δεν τολμάμε να θυσιάσουμε το ελάχιστον για τον Κύριο δεν επιτρέπεται να επικρίνουμε τον αγώνα ανθρώπων που το κάνουν!Προς το τέλος της διαμαρτυρίας κάποιος επιτέθηκε και σωματικά στον πατέρα αλλά ευτυχώς ο Θεός δεν επέτρεψε να πληγωθεί.Επίσης, εμφανίστηκαν οργανωμένα και κάποιοι αιρετικοί ευαγγελικοί δήθεν για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά τραγουδώντας κάτι αποχαυνωτικά χαζοτράγουδα και κουνώντας τα χέρια τους σαν υπνωτισμένοι αλλά ο π. Κλεομένης και οι συν αυτώ τους αντιμετώπισαν δεόντως.
Θα πρέπει να σταματήσουμε να καθεύδουμε και με την Χάρη του Θεού να αντιδράμε πιο ενεργά σε τέτοιου είδους προκλήσεις.Το τρέχον Σάββατο στην Θεσσαλονίκη να είμαστε όλοι εκεί...

Ανώνυμος είπε...

«Ιερωμένος» τι, πώς και από πού; Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι παπάς, δεν είναι μοναχός, είναι ΑΧΕΙΡΟΤΟΝΗΤΟΣ και παλαιοημερολογίτης. Ούτε καν σε κάποια από τις διάφορες παλαιοημερολογίτικες εκκλησίες δεν ανήκει. Μια έρευνα με το όνομα «Κλεομένης» θα σας πείσει για το ασόβαρο του κυρίου. Είναι δυνατόν να μην τον γνωρίζετε; Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Υπάρχουν διαταραγμένοι και παρασυνάγωγοι που παριστάνουν τους παπάδες ή τους μοναχούς και το μόνο που πετυχαίνουν είναι να διασύρεται το τιμημένο ράσο. Σας παρακαλώ μην μπερδεύετε τα αμπέρδευτα!

Ανώνυμος είπε...

Δεκάδες άρθρα με πυχαίους τίτλους από “πατριωτικούς χριστιανικούς” ιστοτόπους για το πρόσωπο του ΦΑΣΙΣΜΟΥ!

Άρθρα με το αποτρόπαιο πρόσωπο του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ* είδατε πουθενά;

Για όσο δεν θα βλέπουμε τίποτα δεν θα αλλάξει!
Θα πηγαίνουν μάλιστα οι κομουνιστές αφενός στο Δίστομο να δίνουν παραστάσεις και μάλιστα τώρα παρέα με Γερμανούς , για να τους ανακυρήσει σε ήρωες και μελλοντικούς σωτήριες του , ο αμόρφωτος Ελληνικός λαός και αφετέρου σε παρτι υπερηφάνειας για να τους στηρίζει και το λουμπεν προλεταριάτο στους δρόμους από τους κακούς φασίστες.
Δηλαδή όσους παλεύουμε για να παραμείνουμε ελεύθεροι Έλληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι!

*ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012!
ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.


Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !

Το μπλογκ μας έχει χαρακτήρα ιδεολογικό, ιστορικό και ερευνητικό, όμως με τα όσα γίνονται στη χώρα αποφασίσαμε να γράψουμε κάτι σχετικό με την επικαιρότητα
Θεόδοτος


Μιλάνε κάποιοι για τη «Χούντα», μα η εν λόγω «Χούντα» των ετών 1967-1974 ποτέ, μα ποτέ δεν διανοήθηκε να ελέγξει τη σκέψη των Ελλήνων ούτε, πολύ περισσότερο, να καταστρέψει την Ελλάδα, ενώ η οικονομική ανάπτυξη και, συνακολούθως, ευημερία που επιτεύχθηκε κατά τα έτη 1968-1973 υπήρξε μοναδική στη χώρα μας.

Από την άλλη, η σημερινή δημοκρατία, είναι ακριβώς ό,τι και η κομμουνιστική: στυγνός ολοκληρωτισμός που επιφέρει την εξαθλίωση του Λαού και έχει το θράσος να παρουσιάζει ως «τρελλό/παράφρονα» όποιον δεν συμφωνεί με την εν λόγω πολιτική τής εξαθλίωσης.
Όπως άλλωστε μας λένε οι πολιτικοί μας σήμερα: όποιος είναι κατά των νέων μέτρων μόνο τρελλός μπορεί να είναι! Ο δε Άρης Σπηλιωτόπουλος,ο οποίος διέπρεψε στο Υπουργείο Παιδείας (;), ζητάει την παραδειγματική τιμωρία όσον δεν ψηφίσουν τα νέα μέτρα!


Εσείς όταν ακούτε κομμουνισμό τι σας έρχεται στο νου; Προφανώς άγρια φορολογία, κολλεκτιβοποίηση, κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας και πρωτοβουλίας, οικονομική ισότητα δια της προλεταριοποιήσεως των πάντων πλυν της μικρής κομματικής ελιτ κλπ.

Με τα νέα μέτρα λοιπόν που οδηγούμαστε εάν όχι στην κομμουνιστοποίηση της χώρας; Έχουμε πει και στο παρελθόν και το διαβεβαιώνει και ο ίδιος ο Λένιν, κομμουνισμός δίχως τις μεγάλες τράπεζες δεν γίνεται! Ιδού λοιπόν ακόμα μια απόδειξη...

http://theodotus.blogspot.gr/2012/02/blog-post_9825.html

Ιδού λοιπόν ακόμα μια απόδειξη...
ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ
Δεν ξερουν οι αρθογράφοι "χριστιανοί πατριώτες" πως η ανηθικότητα η πανσεξουαλικότητα ηταν το κύριο χαρακτηριστικό των πρώην κομμουνιστικών χωρών;
Γιατί λοιπόν φασισμός και όχι κομμουνισμός;
Από ότι λένε οι φασίστες και οι ναζί τους κυνηγούσαν και δεν τους άφηναν σε χλωρό κλαρί!
Γιατί λοιπόν δεν ομολογούν την αλήθεια;
Διότι μάλλον πειράζει το σύστημα ...το οποίο πολεμούν

Ανώνυμος είπε...

μαζικές προσφυγές συλλόγων κατά παντός υπευθύνου (όποιος και να είναι αυτός, δεν είναι τσιφλίκι κανενός η πρωτεύουσα και η κάθε πόλη για την οποία πληρώνουμε φόρους και δημοτικά τέλη, αν την θεωρούν τσιφλίκι τους όλοι αυτοί οι υπεύθυνοι- που αποφασίζουν- να δημοσιεύσουν όλες τις φορολογικές δηλώσεις τους και τις αποδείξεις πληρωμών για τα πάντα), να εφαρμοστεί ΑΜΕΣΑ ο νόμος περί προσβολής δημοσίας αιδούς και ότι αυτό επιφέρει γιατί αρκετοί τραυματίστηκαν και ψυχικά και εδώ μιλάμε για ψυχική οδύνη, δεν μπορούμε να βλέπουμε να χαμουρεύονται και να τρίβονται μεταξύ τους, οι δύο ομοφυλόφιλοι σόουμαν, μπροστά στο ιστορικό κτίριο της Βουλής των Ελλήνων!!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Με δεδομένο την περσινή φιέστα Πάπα Βαρθολομαίου στη Λέσβο, δεν θεωρούμε ότι έγινε σεισμός εκεί τώρα, λόγω gay pride της Αθήνας.
Ότι ο Θεός εγκαταλείπει την χάρη Του όταν βλέπει ότι εμείς επιλέξαμε να εγκαταλείψουμε τον δρόμο Του, είναι δεδομένο.

Θεωρούμε ότι πρώτα οφείλεις να αγωνιστείς, να ξυπνήσεις τους γύρω σου. Αν βλέπεις ότι είναι αδύνατο, τότε μπορείς ενδεχομένως να επικαλεστείς τον Λωτ, αν λάβεις εντολή από τον Θεό. Εμείς διαπιστώνουμε ότι γνωρίζουμε όλο και περισσότερους ευαισθητοποιημένους Έλληνες και Ορθοδόξους, οπότε δεν βλέπουμε ως λύση την απόσυρση. Ο Έλληνας πάντα θα κοιμάται αλλά αρκεί μια δάδα να ανάψει την φωτιά.

Ένας Αριστοτέλης Γκούμας, με την θυσία του, αφύπνισε τους Έλληνες της Χειμάρας της Β.Ηπείρου.
2 άλλα παλικάρια, στην Κύπρο (Τάσος Ισαάκ και Σολωμός Σολωμού) επίσης ξύπνησαν συνειδήσεις.
Το δέντρο της λευτεριάς ποτίζεται με αίμα. Ομοίως και το δέντρο της Ορθοδοξίας μας, με το αίμα των μαρτύρων. Ας κάνουμε εμείς το χρέος μας και έχει ο Θεός.

Ανώνυμος είπε...

Κατι καταλαβα και εγω!
Ποιος ο λογος να παει εκει ο πατερ δεν καταλαβαινω .Επισης τι αναγκη ηταν να δει το αναγνωστικο κοινο φωτογραφιες ....
Αλλωστε καπως ετσι ηταν και το Πραιντ στη Θεσσαλονικη...
Εντυπωση κανει που καποιες ψυχες απο αυτους και αυτες θελαν καλοπροαιρετα να φωτογραφηθουν,θελω να πιστευω ,με τον ''Κλεομενη'' η οπως ονομαζεται και ας εβλεπαν το πανο πανω στο οποιο ειχε γραψει τις γνωστες φρασεις ως αντιδραση στα φαινομενα.Νομιζω πως υπαρχουν πλανεμενες ψυχες,ψυχες που ψαχνοντας ενα αποκουμπι πεσαν στα διχτυα της καθε ανομιας.

βλεπουν και τα παιδακια τα μικρα,τι να δουν τους διεστραμμενους δρομους της ανομιας;
Μακρυα
Και κατι ακομα:
Τον καιρο που οι ξενοι πηγαιναν και ξεσαλωναν στα αγιασμενα μας νησακια,που τα αγαπω γιατι σε καθε νησι εχει βγει και και καποιος αγιος ειτε εχει βρεθει αγια εικονα,...
Και εβγαιναν βολτα γδυμνοι και καναν βολτες στην πλατεια,δεν βρεθηκε ενας νησιωτης να τους βαλει τις φωνες'' τι κανεις ανθρωπε;;;που νομιζεις πως βρισκεσαι; Στη χωρα σου θα τα εκανες αυτα ,γυμνιστης μεσα στη χωρα'',αυτοι τους αφηναν''δεν πειραζει,ασε τωρα να νοικιασουμε τα σπιτια ,απο αυτα ζουμε αλλωστε....''..
Και δωσαν τα κλειδια των σπιτιων τους να γινουν ,,,,πως να το πω,ασε καλυτερα και καθε καλοκαιρι βουλιαζουν τα νησια ...Ευτυχως υπαρχουν τα μοναστηρια εκει κ προσευχονται νυχτα που γινονται της σοδομης κ της γομμορης εκει χαμω,γιατι αν δεν ηταν αυτα και τα εκκλησακια θα ειχαν βουλιαξει.
Τα νησια καποτε ειχαν φτωχεια,μα ηταν καλυτερα.
Τι κατασταση ειναι αυτη καθε χρονο μεθανε οι ξενοι κ κανουν φασαριες.
Να κανεις το σπιτι σου... ουτε που το καταλαβες ε;
Λεφτα θα παρεις,πως να ζησεις;
Τωρα ας δουμε και αυτα.
Να νοικιασεις το σπιτι σου ,ναι σε οικογενεια.
Ξερετε τι γινεται στα νησια μας;
Πρεπει να κανουμε προσευχη ειδικα μη βουλιαξει κανενα νησι.
Απορω πως μας ανεχεται Ο Θεος!
Μετα λεει ακραιος!
Αν γινει κανενας σεισμος οπως οπως ειχε γινει στη Σαντορινη ετη πολλα και τα παλιρροιακα κυματα φθασουν στην Κρητη,θα θρηνουμε θυματα.οπως στην Ινδονησια με τα τσουναμια.Εκει και αν γινεται της σοδομηςκ της γομμορης...
Πα πα πα !
Καλυτερα εγκλειστοι να γινουμε να μη βλεπουμε....

The Cave Dweller είπε...


Κατ'αρχήν σχετικά με του gay ας αφήσουμε το Απόστολο Παύλο να μιλήσει :

ΡμΑ-21. διότι γνόντες τον Θεόν ουχ ως Θεόν εδόξασαν ή ευχαρίστησαν, αλλ’ εματαιώθησαν εν τοις διαλογισμοίς αυτών, και εσκοτίσθη η ασύνετος αυτών καρδία.

ΡμΑ-22. φάσκοντες είναι σοφοί εμωράνθησαν,

ΡμΑ-23. και ήλλαξαν την δόξαν του αφθάρτου Θεού εν ομοιώματι εικόνος φθαρτού ανθρώπου και πετεινών και τετραπόδων και ερπετών.

ΡμΑ-24. Διό και παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εν ταις επιθυμίαις των καρδιών αυτών εις ακαθαρσίαν του ατιμάζεσθαι τα σώματα αυτών εν αυτοίς,

ΡμΑ-25. οίτινες μετήλλαξαν την αλήθειαν του Θεού εν τω ψεύδει, και εσεβάσθησαν και ελάτρευσαν τη κτίσει παρά τον κτίσαντα, ος έστιν ευλογητός εις τους αιώνας. αμήν.

ΡμΑ-26. Δια τούτο παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις πάθη ατιμίας. αι τε γαρ θήλειαι αυτών μετήλλαξαν την φυσικήν χρήσιν εις την παρά φύσιν,

ΡμΑ-27. ομοίως δε και οι άρσενες αφέντες την φυσικήν χρήσιν της θηλείας εξεκαύθησαν εν τη ορέξει αυτών εις αλλήλους, άρσενες εν άρσεσι την ασχημοσύνην κατεργαζόμενοι και την αντιμισθίαν ην έδει της πλάνης αυτών εν εαυτοίς απολαμβάνοντες.

ΡμΑ-28. Και καθώς ουκ εδοκίμασαν τον Θεόν έχειν εν επιγνώσει, παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις αδόκιμον νουν, ποιείν τα μη καθήκοντα,

ΡμΑ-29. πεπληρωμένους πάση αδικία, πορνεία πονηρία πλεονεξία κακία, μεστούς φθόνου φόνου έριδος δόλου κακοηθείας,

ΡμΑ-30. ψιθυριστάς, καταλάλους, θεοστυγείς, υβριστάς, υπερηφάνους, αλαζόνας, εφευρετάς κακών, γονεύσιν απειθείς,

ΡμΑ-31. ασυνέτους, ασυνθέτους, αστόργους, ασπόνδους, ανελεήμονας.

ΡμΑ-32. οίτινες το δικαίωμα του Θεού επιγνόντες, ότι οι τα τοιαύτα πράσσοντες άξιοι θανάτου εισίν, ου μόνον αυτά ποιούσιν, αλλά και συνευδοκούσι τοις πράσσουσι.

Α΄ΚρΣΤ-18. φεύγετε την πορνείαν. πάν αμάρτημα ο εάν ποιήση άνθρωπος εκτός του σώματος εστίν, ο δε πορνεύων εις το ίδιον σώμα αμαρτάνει.

Α΄ΚρΙ-8. μηδέ πορνεύωμεν, καθώς τινές αυτών επόρνευσαν και έπεσον εν μιά ημέρα εικοσιτρείς χιλιάδες.

Α΄ΚρΙ-9. μηδέ εκπειράζωμεν τον Χριστόν, καθώς και τινές αυτών επείρασαν και υπό των όφεων απώλοντο.

Β΄ΚρΣΤ-17. διό εξέλθετε εκ μέσου αυτών και αφορίσθητε, λέγει Κύριος, και ακαθάρτου μη άπτεσθε, καγώ εισδέξομαι υμάς.


ΥΓ: Θα συμφωνήσω με τον Μαρίνο

Χρύσα Πολίτη είπε...

Προς τον ''ανώνυμο 12:37''

Ο π. Κλεομένης έχει δηλώσει ότι είναι αποτειχισμένος και από την Εκκλησία της Ελλάδος αλλά και από τις παρασυναγωγές των ΓΟΧ. Αναφορικά με το από που έλκει την χειροτονία του δεν γνωρίζω αλλά όταν υφίσταται δυνάμει σχίσμα και η Εκκλησία χειμάζεται από την παναίρεση του οικουμενισμού τόσες δεκαετίες καλό είναι να μην εκφέρουμε άποψη περί εγκυρότητας και κανονικότητας μυστηρίων ή χειροτονιών γιατί κι αυτοί που φέρουν τα ράσα κανονικώς αποδείχθηκαν κατά την συντριπτική τους πλειοψηφία ανάξιοι και προδότες και κανένας τους δεν ενεμφανίσθη για να διαμαρτυρηθεί κατά πρόσωπο με τους ανόμους παρά τους νοιάζει να μην απολέσουν την μισθοδοσία τους ή τα αξιώματά τους. Και σαν να μην έφτανε αυτό αφήνουν ανενόχλητους τους αιρετικούς ευαγγελικούς να αλωνίζουν ανερυθρίαστα και μεγαλοφώνως και να προασπίζονται τον ευαγγελικό νόμο μέσα στην Ορθόδοξη Ελλάδα ως τιμητές των χριστιανικών ηθών.
Δεν έχω ακούσει ποτέ τον εν λόγω πατέρα να διακηρύττει κάτι αιρετικό ή αντιπατερικό ή βλάσφημο εν πλήρει αντιθέσει με τους κανονικούς ιερωμένους και επισκόπους που υπό το κάλυμμα του ακαδημαϊσμού, μιας δήθεν επιστημοσύνης και αγάπης βιάζουν καθημερινά την παρθενία της Εκκλησίας μας.Τελικά αναρωτιέμαι:O π. Κλεομένης μας φταίει που μάχεται εναντίον της χρεοκοπίας μας ή θα έπρεπε να ελέγχουμε κάθε μέρα τον εαυτό μας για την απραγία και την προδοσία μας;;;!!

Y.Γ: Το ποιος είναι διαταραγμένος εν καιρώ αποστασίας και πνευματικής σύγχυσης δεν μπορούμε να το κρίνουμε εμείς που δεν έχουμε ούτε διάκριση ούτε αξιόλογο πνευματικό αγώνα.

Orthodox True είπε...

Αησπητοί Παιδαγωγοί ειναι πολυ ενδιαφέρον το θέμα πού ξετυλίγεται.
Ο καθένας τα βλέπει από την οπτική του πλευρά. Το τι θα κάνει κάποιος και πώς θα το δεί είναι συνυφασμένο με το πώς στέκεται, στον Ήλιο, ή στη σκιά του Ήλιου!
Το ότι επιλέγω να φεύγω μακρυά δεν είναι από ευλάβεια, ούτε από Θεία πληροφορία, αλλά μόνο από φόβο, αλλά και γιατί έχουν συμβεί παρόμοια στην Αγία Εκκλησία. Πχ στις πράξεις των Αποστόλων αναφέρεται, όταν κατέβηκαν από τη Mακεδονία ο Σίλας και ο Τιμόθεος, ο Παύλος βρισκόταν κιόλας στην Κόρινθο και διακήρυττε στούς Iουδαίους πως ο Iησούς είναι ο Mεσσίας. Aλλ'επειδή εκείνοι εναντιώνονταν και βλαστημούσαν, τίναξε τη σκόνη από τα ρούχα του και τους είπε:Eσάς θα βαραίνει η ευθύνη του χαμού σας. Eγώ είμαι απαλλαγμένος από κάθε ευθύνη. Aπό τώρα κι ύστερα θα πάω στους εθνικούς. Έφυγε, λοιπόν, από κει και πήγε στο σπίτι κάποιου που ονομαζόταν Iούστος, ο οποίος σεβόταν το Θεό...Καί εντολή του Δεσπότου μας υπάρχει γιά όποιον δεν δέχεται Τον Λόγο Του, νά τινάζει την σκόνη από τα πόδια του και να φεύγει, και εδώ στην Ορθόδοξη Αγιασμένη Ελλάδα ήρθαν τα αντίχριστα πιόνια, δαιμονισμένοι του εξωτερικού να αλώσουν νά βεβηλώσουν να βλασφημήσουν ξεδιάντροπα τον ναό της ψυχής το Κατ Εικόνα της δημιουργίας του Θεού, Τον Δημιουργό της και ολες τις Αγιασμένες παραδόσεις.
Στα πνευματικα ζητηματα δεν υπαρχουν ούτε καλούπια ούτε ορια ούτε συνορα. Το έσχατο όριο ειναι ενυπόστατο και είναι ο Χριστός μας, καί όποιος αξιώνεται και φτάνει στην ένωση, ουδέν αισθάνεται ότι εποίησε. Και το μέτρο του εν Χριστώ αγώνα μας, δέν είναι πόσοι θα ξυπνήσουν γύρω μας, καί ούτε είμαστε εμείς εντεταλμένοι νά τούς ξυπνήσουμε, όμως είμαστε εντεταλμένοι στην Ομολογία και στήν Αγάπη μέ την πνευματικήν διάκριση σύμφωνα με τους Αγίους Πατέρες ως η μεγαλύτερη τών αρετών.
Πάντοτε αισθάνομαι ότι ο άνθρωπος της εν Χριστώ αγάπης βλέπει καθαρότερα όλα τα ζητήματα, και η δική μου αδυναμία η πνευματική αυτό με εμπνέει, καί εάν κάνω λάθος συγχωρέστε με. Όμως όλοι κρινόμαστε από τα κίνητρα τής καρδιάς μας, και η Αγιασμένη σαλότητα είναι κρυφή αρετή πολύ μεγάλη.
Γι αυτό λοιπόν υποστηρίζω,
,
Αγάπα...... και κάντα θάλασσα,
Αυτή θα είναι,
η ομορφότερη θάλασσα
πού θά έχεις κολυμπήσει...
.
Και κανείς δέν θά σε καταλάβει...

Thessalonian είπε...

Προς το Ιστολόγιο

Θεωρείτε τον εν λόγω "ιερωμένο" ως δάδα που είναι ικανός να ξεκινήσει μια επανάσταση; Πιστεύω πως ο "Κλεομένης" είναι τρολ που απλά υποδύεται ένα ρόλο για να γελοιοποιεί τους Κληρικούς και μοναχούς. Όλα τα βίντεο του αυτό μαρτυρούν.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Παρασκευή 31/3 2017 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί
λειτουργία έξω από την πρώην στέγη αστέγων στο βοτανικό
ιερά οδός 114 στο μέρος όπου χτίζετε το παράνομο τζαμί να είστε όλοι εκεί θα χοροστατήσουν ο πάτερ κλεομενης και ο πάτερ Λουκάς"

http://www.oparlapipas.gr/2017/03/114-313-2017.html#ixzz4k0HpayrM


όπως διαβάζουμε ο π.Κλεομένης ήταν και στη Στέγη Αστέγων.
Ποιος από τους παραπάνω σχολιαστές πήγε εκεί να στηρίξει και να συμπαρασταθεί ενάντια στην ανέγερση του τζαμιού;

(Είχαμε ακούσει ότι ο ένας εκ των 2 ιερωμένων, ήταν πριν στην Εσφιγμένου, οπότε δεν νομίζουμε να υφίσταται θέμα αμφισβήτησης της ιεροσύνης του)

Γενικά θα λέγαμε μας καλύπτει η τοποθέτηση της κ.Χρύσας Πολίτη.
Καλά, ο συγκεκριμένος είναι γραφικός και λέει υπερβολές για τα "666".
Οι άλλοι που είναι; 100 δεσποτάδες και 10.000 παπάδες μισθοδοτούνται από τον Έλληνα φορολογούμενο; τι έκαναν;
Πόσοι από αυτούς μίλησαν ενάντια στο gay pride?

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

κ. Ριτσούδη
αφού σας ευχαριστήσουμε για τον γόνιμο διάλογο,
θα σχολιάσουμε:

"... στις πράξεις των Αποστόλων αναφέρεται, όταν κατέβηκαν από τη Mακεδονία ο Σίλας και ο Τιμόθεος, ο Παύλος βρισκόταν κιόλας στην Κόρινθο και διακήρυττε στούς Iουδαίους πως ο Iησούς είναι ο Mεσσίας. Aλλ'επειδή εκείνοι εναντιώνονταν και βλαστημούσαν, τίναξε τη σκόνη από τα ρούχα του και τους είπε:Eσάς θα βαραίνει η ευθύνη του χαμού σας.

Πρώτα λοιπόν πήγε και κήρυξε και μετά τίναξε την σκόνη από τα παπούτσια του. Εμείς; Τολμούμε να μιλήσουμε; να ομολογήσουμε;
Από ποιον θα μάθει ο νέος ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία;
Από τον ιερέα που δεν έχει ραμμένο το στόμα;
Ή από τον θεολόγο του σχολείου που για να το παίξει κουλτούρα λέει μπαρούφες;
Ή από το βιβλίο των Θρησκευτικών Γ Λυκείου; Δείτε τι γράφει για τις προγαμιαίες σχέσεις και τις εκτρώσεις να φρίξετε:
https://opaidagogos.blogspot.gr/2015/09/blog-post_23.html


Έστω ως εικόνα, μπορεί μια ομολογία να προβληματίσει κάποια πιτσιρίκια.
Φυσικά όσο πιο σοβαρή και τεκμηριωμένη είναι, τόσο το καλύτερο.
Αντί όμως να μέμφουμε τους απειροελάχιστους που αντέδρασαν, ας αναλογιστούμε τις ευθύνες της δικής μας αδράνειας και ας αντιδράσουμε την επόμενη φορά εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Φρονώ ότι είμαστε ακόμα "εδώ", έχουμε ή θελουμε να κανουμε οικογένειες, με τα παιδιά να μεγαλώσουν σ΄αυτη τη χαβούζα χωρίς πάτο, καθώς ερχονται πολυ χειροτερα.
Δεν ειναι λοιπον μονο το χρεος απεναντι σε Πατριδα κι Ορθοδοξία, αλλα κι απεναντι στα παιδια
Δεν ξερω αν η ενδεδειγμενη αντιδραση θα ητανε να παραστουμε 100-200-500 σε αντισυγκεντρωση, το θεμα κυριως θα ητανε να προϋπηρχαν αντιδρασεις ώστε να μην υπαρξει το γονιμο εδαφος-θρασος να φτασουνε σ αυτη την αθλια παρελαση
Ετσι π.χ
- αν μουτζουρωναμε με αναλογα μηνυματα ολες οι αφισες στο ΜΕΤΡΟ, οι οποίες διαφημιζαν την ομοφυλη συντροφικότητα, θα ηταν μια καλη αντιδραση. Δεν αρκει να παρει ενας μονο του σβαρνα τα βαγονια κι ουτε πρεπει να το κανει μονος του. Αν ειναι "μονος" του τοτε πρεπει να φυγει και να μην κοιταξει πισω, αλλα δεν ειμαστε ακομα εκει
- αν αντιδρουσαν περισσοτεροι γονεις στην εκφυλη εβδομαδα, παλι θα υπηρχε ουσιαστικη αντισταση
- και πολλά ακόμα αν με τους Ιερωμενους στη συντριπτικη πλειοψηφια να σιωπουν ή να κανουν χαρτοπολεμο, οταν στους δρομους κυριαρχει καθε ειδους ανωμαλια...δεν πρεπει να αποσπασουμε και τους Γερονταδες απ την πολλη νοερα προσευχη (και συναμα ακινδυνη...κι επισης αν ητανε πραγματικη δεν θα ειμασταν σημερα εδω, καθως ειναι πανισχυρη)κι απ τα αναλογως μεγαλωμενα πνευματοπαιδια τους. Και βεβαια οι Ιερωμενοι ειναι ανταξιοι της δικης μας πνευματικης σταθμης...

Ο σιωπων δοκει συναινειν

Οσο για τον Πατερ Κλεομενη, εχει τις υπερβολες του σε καποια θεματα, κι εγω δεν ηθελα να παρει "βημα" στη συγκεντρωση για τη καρτα του πολίτη, αλλα γενικοτερα μου ειναι συμπαθης και τον προτιμω απ τους νεροβραστους (που δρουν "υπευθυνα" κι "ορθολογικα" χωρις να ρισκαρουν ΤΙΠΟΤΑ κι ενιοτε φανταζονται οτι αγωνιζονται κιολας και κατακρινουνε αλλους !!!). Ελπιζω να ειναι και χειροτονημενος
Εν κατακλειδι ειμαστε σε πολεμο. Με το στελνει η καθε Συνοδος διαμαρτυρια στον αξιοτιμο κ.Υπουργο, εκφραζοντας την αντίθεσή της (και στις πανηγύρεις να δεχεται και να τιμα τους προδοτες πολιτικαντηδες), χεστηκε η φοραδα στ αλωνι. Χρειαζονται δραστικότερα μέτρα, με την Σύνοδο (ΓΟΧ) να πρεπει να τα οργανωσει κι οχι γενικα κι αοριστα να προτρεπει τους Πιστους σε καθε νομιμη αντιδραση απεναντι σ΄αυτη την δικτακτορια της Νεας Ταξης. Ή σε αλλα θεματα βλεπουμε να εμπιστευεται τις διαβεβαιωσεις των αντιχριστων κυβερνωντων...

Σταύρος

Unknown είπε...

Ο π. Κλεομένης είναι έγγαμος και χειροτονήθηκε από το ΓΟΧ σχίσμα του Μακαρίου
Ο π. Λουκάς δεν ξέρω ποιος τον χειροτόνησε ιερέα, αλλα έμαθα σήμερα ότι ο «επίσκοπος» Ρωμανίας [ λέμε τώρα] τον χειροτόνησε επίσκοπο [ ξανα λέμε τώρα]

συντομα οι αποδειξεις

Ανώνυμος είπε...

Αυτα που γραφει το βιβλιο θρησκευτικων ειναι φρικτα και με πολλή πανουργια διατυπωμενα.
Ετσι βλεπουμε στο θεμα των εκτρωσεων να αναφερουν στους περιστασιακους λογους μονο τον βιασμο (ακομα και τοτε δεν εχεις δικαιωμα να εκτρωση-φονο, δωρισε το παιδι αν δε μπορεις να το κρατησεις), αλλα ουσιαστικα να συμπεριλαμβανουνε εκει (βλεπε προλογο) ολους τους λογους που επικαλουνται σημερα οσοι κανουν εκτρωση (οικονομικους κ.τ.λ.). Τους απαριθμουν δηλαδη κανονικα στο προλογο, περνωντας το μηνυμα οτι ειναι σοβαροι λογοι, ειναι ΟΚ
Αυτα σε αρθρο του 2015, ενώ εγω παλιοτερα σε βιβλίο του 2001 εβλεπα ξεκαθαρη οικουμενιστικη προπαγανδα και πολεμικη εναντιον της Ορθοδοξιας και τα γραφαμε απο τοτε κι αλλοι προφανως απο παλιοτερα. Και τωρα καποιοι Θεολογοι κι αλλοι Γεροντες το παιζουν αντιδρωντες...

Σταύρος

Thessalonian είπε...

Ο συγκεκριμένος "ιερωμένος" λοιπόν πήγε εκεί που λέτε στο τζαμί, πήγε και στην παρέλαση κοκ. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα έχει γίνει περίγελος. Για ποιον λόγο έγινε περίγελος; Για τα πιστεύω που υπερασπίζεται η για τον τρόπο που εκφράζεται; Γίνεται τώρα να πηγαίνει να εξορκίζει την κεραία και μετά να το ανεβάζει στο youtube; Ποιος θα τον πάρει στα σοβαρά; Το ίδιο γινόταν με την Ελένη Λουκά παλαιότερα και είδαμε την κατάντια της και τι σκοπούς εξυπηρετούσε....

Ανώνυμος είπε...

Αντί όμως να μέμφουμε τους απειροελάχιστους που αντέδρασαν, ας αναλογιστούμε τις ευθύνες της δικής μας αδράνειας και ας αντιδράσουμε την επόμενη φορά εμείς.
ΛΟΙΠΟΝ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ Π.ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ
ΚΟΙΤΑΞΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.
ΘΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ.

Χρύσα Πολίτη είπε...

Προς τον ''Ορθό Αντίλογο''

Με συγχωρείτε, εσείς πιστεύετε ότι αν ο π. Κλεομένης διακήρυττε τα ίδια επίμαχα ζητήματα με μια περισσότερο πολιτικά ορθή συμπεριφορά δεν θα γινόταν ούτως ή άλλως περίγελος;;;Αυτό που μάχονται αυτοί που τον χλευάζουν είναι τα λεγόμενά του και την σταυρική και θυσιαστική πίστη μας έναντι μιας βολεμένης εκκοσμικευμένης την οποία και προτιμούν. Ο τρόπος που εκφέρει την άποψή του και την στάση ζωής του είναι απλώς η πρόφαση να διασύρουν την πίστη μας η οποία είναι παράλογη για αυτούς που φέρουν κοσμικό φρόνημα.Δεν υπερασπίζομαι τον π. Κλεομένη προσωπικά, δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, απλώς δεν συμφωνώ αφενός με το να συντασσόμαστε με τους αντιχρίστους που τον ευτελίζουν και αφετέρου με το να επικρίνουμε τον αγώνα έστω και με λάθη ενός αδελφού ο οποίος με όποια μέσα διαθέτει πολεμάει τα έργα του σκότους ενώ εμείς δεν κάνουμε ούτε την ελάχιστη ομολογία στην καθημερινότητά μας. Εμένα προσωπικά με ελέγχει συνειδησιακά ο δικός του αγώνας και αυτό μου αρκεί.Τελικά όλα σχετίζονται με την προαίρεση του ανθρώπου.

Ανώνυμος είπε...

http://attikanea.blogspot.gr/2017/06/blog-post_541.html

Όλοι λένε ότι "Κάτι Πρέπει να γίνει"....για να φύγουμε απο το τέλμα και την Πολυεπίπεδη Παρακμή που βιώνουμε..Μάλιστα..Παραδείγματα Προς Μίμηση η Εθνική Ελλάδος στο Μπάσκετ του 1987 καθώς επίσης και η άλλη Εθνικής Ελλάδος του 2004 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό στην Πορτογαλία που είναι και πιο Πρόσφατο Χρονικά..Πρέπει να βρεθούν ο Ρεχάγκελ ή Ρεχακλής ή Φερνάντο Σάντος ή Κώστας Πολίτης της Πολιτικής-Οικονομίας-Ελληνισμού-Πολιτισμού ώστε να Συντονίσουν μια "Ομάδα Παλαβών"..για να Επανέλθει η Ελλάδα εκεί που της Αξίζει Πολιτισμικά-Αξιακό Κώδικα..Ιδού η Ρόδος Ιδού και το Πήδημα Ορίστε μια Πρακτική Πρόταση..βέβαια θα πρέπει να ΜΗΝ είναι Ελεγχόμενοι/Επηρεάζονται απο τα Γνωστά Κέντρα Λήψεων Αποφάσεων π.χ Μεγάλη Στοά της Ελλάδος/ να μην είναι θαμώνες-Προσκεκλημένοι της Λέσχης Bildeberg.Εν ολίγοις πρέπει να είναι ει δυνατόν Όσο πιο Αγνοί γίνεται.

SCRIPTA MANENT είπε...

Μακριά απο χριστιανικές και ανίερες Σέκτες
Δείτε ποιος χειροτόνησε τον π. Λουκά εις «επίσκοπο» συναγωνιστή του π.Κλεομένη - και ο νοών νοείτω
scripta---manent.blogspot.gr

Unknown είπε...

Μπράβο ΛΕΒΕΝΤΗ Παπα Κλεομένη.Μας έκανες όλους με το θάρρος σου να ντραπούμε για το κατάντημα μας και να θαυμάσουμε την ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ !!! Εσύ "ΓΡΑΦΙΚΟΣ" υπερασπίζεσε τον νόμο του ΘΕού, εμείς στα ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ σε σχολιάζουμε.....Δεν ξέρω αν είσαι παλαιοημερολογίτης ή μόνος σου αποτειχισμένος,αν όμως σε 'βρω πουθενά θα σου φιλήσω τα πόδια!!!Τα χέρια δεν είμαι άξιος...Πολύ θα χαρώ να σε γνωρίσω!!!!

Orthodox True είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αγαπητέ
Κάποιοι πήγαν και διαμαρτυρήθηκαν ενώ δεκάδες χιλιάδες περιορίζονται να γράφουν σχόλια στο διαδίκτυο.

Αφήστε την κριτική, τι είπαν και τι δεν είπαν. Πάτε εσείς να διαμαρτυρηθείτε, να δούμε πως θα απαντήσετε και σε κάθε πρόκληση που θα σας κάνουν, να σας δούμε να δακρύζετε από τον πόνον για τα πλανεμένα παιδιά. Και να σχολιάζουμε εμείς μετά από την πολυθρόνα μας, πως έπρεπε να αντιδράσετε σε κάθε περίπτωση, τι έπρεπε να είχατε πει και τι δεν έπρεπε.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε παιδαγωγε θα συμφωνησω.Σε καθε περιπτωση δεν ειμαι εγω μονον που καταθετω αποψη αλλα κ τα ιστιολογια που ξετυλιγουν το νημα της ανομιας καθημερινα με τις προκλησεις και τους πυροβολισμους εναντιον οποιου διαμαρτυρεται οπου κ οπως ειτε εν λογω ειτε εν εργω ειτε αποφευγει κ να μιλησει επειδη το πραγμα δεν χρειαζεται επιβεβαιωση,αλλα μιλαει απο μονο του πως εχει.Ειτε καποιοι,ειναι πολυ μακρυα απο την εστια και δεν εχουν ουτε δυνατοτητα να πανε καθως ειναι ανεργοι,ειτε γιατι διακονουν ασθενεις οικειους τους,ειτε επειδη εργαζονται πολλες ωρες ειτε επειδη δεν θελουν,οχι για να μη μιανθουν,αλλα επειδη γνωριζουνπως και οι πολιτικοι αρχοντες συνευλογουν με την παρουσια τους τετοιου ειδους κινησεις,οι οποιες κινησεις,το μονο που θα δημιουργησουν ειναι θορυβο.
Εχει δικιο ο σχολιαστης των 11.25,στα περισσοτερα συμφωνω!
Εχει τυχει περιπτωση που σε μια μονο στιγμη,με μια κινηση των ματιων προς τα επανω ιεροδουλου ,λεγοντας στον Θεο ''εγω Θε μου δεν ειμαι αξια να προσευχηθω γι'αυτο το παιδι επειδη ειμαι στο βουρκο'',οταν γυναικα βαστωντας ενα βρεφος κ περιμενοντας ταξι,το οποιο βρεφος ειχε καρκινο κ οι γιατροι της ειπαν να το παρει να πεθανει στο σπιτι αφου εκαναν ο,τι ηταν αναγκαιο,κ βρεθηκε κ η αλλη περιμενοντας,ζητησε η μητερα να κανει προσευχη η ιεροδουλος να ζηση το παιδι της κ εκεινη μολις ειπε αυτη την κουβεντα,το μωρο σηκωθηκε,ενω ηταν σε καταστολη κ απο ο,τι μαθαμε κ το μωρο ειναι υγιες κ η ιεροδουλος εφυγε απο το βουρκο μετα το θαυμα.
Συνεπως,καλον ειναι να διαλεγομαστε πρωτα πριν κρινουμε.Διοτι η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.
Η διαμαρτυρια γινεται με πολλους τροπους και οποιος εχει σωφρωνα νου,και τα παιδια του προσπαθει να τα διαπαιδαγωγησει οπως μπορει ωστε να ειναι οσο γινεται στερεα στην πιστη.
Συστυχως ομως,οπως βλεπουμε ολοι οι ελληνορθοδοξοι κανουν τη ζωη τους ,οπως οι δυτικοι.Ετσι δυστικοι και ανατολικοι γιναν μια μαζα,γιατι βλεπουμε πως και στη Ρωσια οι ανθρωποι αλλα και σε αλλες χωρες ,εχουν εκπαισει στον δρομο των μεθων,της κραιπαλης,των ναρκωτικων και των παθων,οπως ακουμε και οι ποιμενες.
Χωρις βια λοιπον ,αλλα με αγαπη Χριστου,οι Ορθοδοξοι θρηνοντας τα δικα μας λαθη του παρελθοντος,καλουμε ολους τους Ορθοδοξους στον υγιη δρομο της Χαριτος της ορθοδοξιας,και της Ορθοδρομιας ορθοτομωντας τον λογο της αληθειας εν αγιω πνευματι.Μη λοιπον τα βαζετε μαζι μου,προσπαθω και εγω με τις ελαχιστες δυναμεις που μου εχουν μεινει και συμφωνα με αυτα που διαβιωνω εδω,εχοντας ασθενεις να διακονησω.
Καλημερα σε ολους!

Orthodox True είπε...

Έχεις δίκιο...

Thessalonian είπε...

Προς την κα Χρύσα Πολίτη

Δείτε σας παρακαλώ τα παρακάτω βίντεο:

ΠΩΣ ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΣΠΑΣ 2 ΚΙΝΗΤΑ ΑΞΙΑΣ 1200 ΕΥΡΩ

https://www.youtube.com/watch?v=AJ_ZN_a6Qy8

ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ - ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ

https://www.youtube.com/watch?v=3s_1lwmyEtk

ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΑΤΜ

https://www.youtube.com/watch?v=zALLL-azSOM


κι αν ακόμη σας εκφράζει ο εν λόγω ιερωμένος που κυνηγάει δαιμόνια με σφεντόνες, κλωτσάει ΑΤΜ και σπάει κινητά, εγώ πάω πάσο. Αυτό είναι ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ και απορώ πραγματικά πως κάποιοι υποστηρίζετε τέτοιες ενέργειες.


ΥΓ: Το "διαβολοίντερνετ" και το "διαβολοyoutube" τα οποία χρησιμοποιεί για να ανεβάζει τα βίντεο.... αυτά δεν είναι του αντιχρίστου;

Ας σοβαρευτούμε λίγο.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.