" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Κηδεία Κων/νου Μητσοτάκη: Δεν ξέρει η οικογένεια να σταυροκοπιέται;

Δείτε μόνοι σας το βίντεο και θα καταλάβετε ..



και 2 σχόλια από το youtube  (το βίντεο είδαμε εδώ):


1ο σχόλιο:
Νομίζουν ότι κάνουν τον σταυρό τους: άλλος ενώνει τα 2 δάχτυλα, άλλος τα 4, άλλος το 1, η άλλη μάλλον σταυρώνει τον νεκρό...αλαλούμ!
Αυτό καταδεικνύει το αντίχριστον πνεύμα τής οικογενείας.
Κι αυτούς τούς ψηφίζουν οι "Χριστιανοί "!


2ο σχόλιο:
Καθολικοί είναι? Η τού έριχναν μούτζα?


και το δικό μας σχόλιο:
Κρίμα που οι Έλληνες είναι τόσο αχάριστοι.
Αν δεν έπεφτε η κυβέρνηση του Κων/νου Μητσοτάκη, από το 1993 τα ΣΚΟΠΙΑ θα ονομαζόταν με συνθετικό όνομα που θα περιείχε την λέξη Μακεδονία (πιθανότατα ΒόρειαΜακεδονία ή Νέα Μακεδονία). Θα είχαμε αποδεχθεί επίσημα ως Ελλάδα την "σύνθετη ονομασία"!

Τουλάχιστον 25 χρόνια μετά, οι εξελίξεις αποδεικνύουν ότι ΚΑΛΩΣ ο Ελληνικός λαός αντέδρασε. Τα Σκόπια μπορεί μια μέρα να διαλυθούν. Αν είχαμε όμως αποδεχθεί την σύνθετη ονομασία, θα είχαμε παραχωρήσει το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας μας αιωνίως στους Σλάβους και στους γύφτους των Σκοπίων.

Αλλά είπαμε, είμαστε αχάριστοι! Δεν εκτιμήσαμε ποτέ τόσο "φωτεινό μυαλό"!

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι μασωνοι δεν σταυροκοπουνται.....
τα χερια ταχουν μονο για μιζες.....

ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Οικονομολογος

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

αυτη η κορη η αλεξανδρα ειναι παντρεμενη με γαλλο
και μενουν στην γαλλια...
προφανως τα παιδια της ανηκουν στον παπισμο
οπως διακρινονται να κανουν τον δηθεν σταυρο...

σχόλιο που διαβάσαμε εδώ: https://katanixis.blogspot.gr/2017/06/blog-post_36.html

Ανώνυμος είπε...

Όπως και να το κάνουμε ωστόσο, κάθε πολιτικός έχει και τα καλά, έχει και τα αρνητικά του. Θα αναφερθώ αποκλειστικά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και όχι γενικά στην οικογένειά του.Πέρα από τα θρησκευτικά ζητήματα που δυστυχώς φαίνεται η τεράστια επιρροή που έχουν από την παπική αίρεση, η οικονομικά συμφέρουσα εξοπλιστική συμφωνία (πάνω από 1 δισ. δολάρια σε εξοπλισμούς το 1990), συνέπεια της διαπραγμάτευσης για το καθεστώς της Βάσης στην Σούδα που επέτυχε ο Μητσοτάκης το 1990 με τις ΗΠΑ και οι χαμηλού κόστους αγορές στρατιωτικού υλικού προσέδωσαν στην Ελλάδα μία σημαντικότατη ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο που μέχρι τότε η Ελλάδα απλά δεν είχε και ούτε θα μπορούσε να έχει καθότι τα οικονομικά της δεν της το επέτρεπαν. Παράλληλα οι ΗΠΑ διέγραψαν συνολικά 50 εκατομμύρια δολάρια παλαιότερων ελληνικών οφειλών ενώ τέλος δεσμεύτηκαν για «ενεργή συμμετοχή» στην ασφάλεια της Ελλάδας και διατήρηση του 7 προς 10 στην αναλογία της βοήθειας προς Ελλάδα και Τουρκία αντίστοιχα (γεγονός πολύ σημαντικό. Σκεφτείτε αυτή την ισορροπία να άλλαζε σε 6 ή 5 ή και 4 προς 10 εξαιτίας της γεωστρατηγικής σχέσης της Τουρκίας σε σχέση με τους πολέμους του Κόλπου...). Μέχρι στιγμής κανένας άλλος πολιτικός δεν επέτυχε τέτοια συμφωνία εξασφάλισης της κυριαρχίας μας στο Αιγαίο για τουλάχιστον 10 κ πλέον χρόνια οπότε ας κρατήσουμε έστω ένα παραθυράκι θετικών σχολίων μέσα σε όλα....

Ανώνυμος είπε...

Ποίος άλλος πρώην πρωθυπουργός κηδεύτηκε με τιμές…εν ενεργεία; Γιατί εν ενεργεία;

Διότι στην ουσία η φιλελεύθερη οικογένεια Μητσοτάκη εξολόθρευσε την δεξιά (πατρίδα θρησκεία οικογένεια) στην Ελλάδα.

Σε αυτούς οφείλουν την κυριαρχία τους οι κομμουνιστές στην Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας. Χωρίς αυτούς η αντίχριστη ανθελληνική διεθνιστική αριστερά ΠΟΤΕ δεν θα μπορούσε , όχι να κυριαρχήσει αλλά ούτε καν να τολμά να παρευρίσκεται στα Ιερά χώματα των Ελλήνων που έχυσαν ποτάμια αίμα για του Χριστού την Πίστη την Αγία ,για το έθνος μας.
Ιδίως μετά τον συμμοριτοπόλεμο που ΟΛΟΙ οι Ελληνες είχαν ιδίαν πείρα για το τι σημαίνει αριστερά.

Ο λαός ξεχνά μετά την μεταπολίτευση ,τι σημαίνει αριστερά και αυτό η αριστερά το οφείλει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον δούρειο ίππο, τους φιλελεύθερους Μητσοτάκηδες Βενιζελικούς Καραμανλήδες.
Ως αριστεροί αμφότεροι , εχθροί του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού μας , ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ !

Ολοφάνερα όταν είναι να τιμήσουν τους νεκρούς τους!

Δώθηκε εντολή από τον πρωθυπουργό Καραμανλή , να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες , όταν πέθανε ο Φλωράκης …ο μέγας αυτός πατριώτης της σοβιετικής κομμουνιστικής ένωσης (Σύντροφοι, οι αγωνιστές που βρίσκονται στη Σοβιετική Ένωση, στη μεγάλη μας πατρίδα!!!…) ;
Βεβαίως και δόθηκε. Γιατί; Ποίος απλά λογικός Ελληνας - εάν δεν ήταν αριστερός – θα έδινε εντολή να τιμώνται οι σφαγείς των Ελλήνων, εφόσον ποτέ δεν ζήτησαν συγγνώμη για τα εγκλήματα που διέπραξαν εναντίον των Ελλήνων ΚΑΙ ΠΟΤΕ δεν καταδίκασαν την επαίσχυντη αυτήν δολοφονική αντίχριστη ανθελληνική ιδεολογία τους;

Είναι η δεν είναι σαν να πεθαίνει ο κεμάλ και να δίνετε ΕΝΤΟΛΗ να τον τιμούμε υποχρεωτικά οι Ελληνες ναι η όχι; Ας γράψει όποιος επιθυμεί ποία η διαφορά ; Τι επιθυμούν οι μεν (μωαμεθανοί) και τι οι δε (αριστεροί) από τους Ελληνες; Ξεχνούν οι φιλελεύθεροι πως όπως μας επετέθη ο ναζισμός κατά τον ίδιο και χειρότερο πολύ χειρότερο τρόπο, διότι το χτύπημα ηταν ύπουλο πισώπλατο, μας επετέθη , με καταστροφικά αποτελέσματα ΚΑΙ ο διεθνής κομμουνισμός;

Με ποία λοιπόν λογική , τώρα που ΟΛΟΙ ξέρουμε την ιστορία του Διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος και τα αποτελέσματα αυτού όπου επικράτησε , ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύστησε στην κόρη του , μέλλουσα και αυτή κυβερνήτης των σκλαβωμένων Ελλήνων, τον Γλέζο ως ήρωα. Ηρωα ποίων; Των Ελλήνων πάντως όχι! Αυτούς τους έσφαζαν στο γόνατο μόνο και μόνο επειδή δεν πρόδιδαν το Ελληνικό έθνος μας και δεν απαρνιόντουσαν την Πίστη τους ! Πολύ απλά δηλαδή δεν δεχόντουσαν να γίνουν προδότες εφιάλτες δοσίλογοι!
Αρα ποίων ήρωας; Δεν ξέρουν ιστορία ο Καραμανλής και ο Κούλης η ξεχνούν;

Και ξέρουν και δεν ξεχνούν
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΙΜΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ …
Άλλος με μεσίστιες τις σημαίες και άλλος με …εν ενεργεία…!!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Μας όπως και ΟΙ “ΗΓΕΤΕΣ” ΜΑΣ ,
ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ…
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ , ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ και ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ , ΤΟΝ ΠΑΝΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ , ΤΗΝ ΑΛΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ , ΤΗΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ…ΟΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ …ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ …ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΠΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΣΤΟ ΠΟΣΟΤΟ ΤΟΥ...

ΕΚΑΣΤΟΣ ΕΦ Ω ΕΤΑΧΘΗ
ΔΙΟΤΙ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ…

http://sklantzithres.blogspot.gr/2017/06/blog-post_1.html#axzz4irqfjrnT

Ανώνυμος είπε...

1)
Εάν δεν υπήρχε το παραθύριον για να αναπνέουν οι δούλοι θα είχαν ανακαλύψει την εξοστώθυρα , οι δε …κατασκευαστές της παραθύρας …θα είχαν εκπαραθυρωθεί!

Ας όψωνται οι ΑΝΤΙ Αμερικανοί (ΝΔ- πασοκοι – κομμουνιστές) του
Έξω από το ΝΑΤΟ, έξω οι βάσεις του θανάτου , φονιάδες των λαών “Αμερικάνοι” , το πολυτεχνείο ζει και λοιπά που θυμούνται και συνδυάζουν όσοι ακόμα, ΟΣΟΙ, δεν έχουν προσβληθεί από το “σύνδρομο του δημοκρατικού τόξου - της πολιτικής ορθότητας- (ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ)”!


Η παραίτηση από την δωρεάν αμερικανική βοήθεια, ένα άγνωστο «OXI» του Παπαδοπούλου
24/02/2015

Στις 15 Ιανουαρίου 1973 ο Γ. Παπαδόπουλος προχώρησε σε μία κυριολεκτικά «απροσδόκητη χειρονομία»: Η Ελλάς παραιτήθηκε από την δωρεάν αμερικανική βοήθεια!

Μόλις τρεις ημέρες πριν, ο ηγέτης τής Επαναστάσεως είχε στείλει προσωπική επιστολή προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ρ. Νίξον με την οποία τού γνωστοποιούσε επισήμως την απόφασι τής Ελλάδος να παραιτηθεί από την δωρεάν βοήθεια. Η Κυβερνητική ανακοίνωσις για την απόφασι, είχε ως εξής: «Η Κυβέρνησις απεφάσισεν όπως δηλώση εις την φίλην και σύμμαχον Κυβέρνησιν των Ηνωμένων Πολιτειών, ότι παραιτείται τού λοιπού -αρχής γενομένης από τού τρέχοντος έτους- τής παρεχομένης υπό των Ηνωμένων Πολιτειών δωρεάν στρατιωτικής βοηθείας».

Το γεγονός ήταν εκπληκτικό! Από την εποχή τού Δόγματος Τρούμαν το 1947 για πάνω από μία 20ετία η Ελλάς δεν έδινε ούτε μία δραχμή για εξοπλισμούς. Ζούσε υπό την σκιά τής αμερικανικής στρατιωτικής βοηθείας.
Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος από το 1968 και έπειτα, εισήγαγε για πρώτη φορά μία νέα αμυντική πολιτική εξοπλισμών εξ’ εθνικών πόρων (Τρία 5ετή Προγράμματα Εξοπλισμών Ενόπλων Δυνάμεων). Ο Σόλων Γρηγοριάδης παραδέχεται:
Η Ελλάς έγινε μία από τίς καλύτερες αγορές των βιομηχανιών εξοπλισμού. Τα κυριώτερα όπλα πού απέκτησε από το 1970 με τον τρόπο τούτον ήσαν:
– 60 άρματα νεωτάτου τύπου ΑΜΧ-30 από την Γαλλία.
– 4 υποβρύχια 1000 τόννων από την Δ. Γερμανία.
– 4 πυραυλακάτους 250 τόννων από την Γαλλία.
– 36 μαχητικά αεροπλάνα “Φάντομ 4” από την Αμερική.
Οι εξοπλισμοί εξ εθνικών πόρων τού Γ. Παπαδοπούλου είχαν οδηγήσει στην απεξάρτησι από την δωρεάν βοήθεια.

Το μόνο πού αντιπροσώπευε πλέον η δωρεάν βοήθεια περιγράφεται με δύο λέξεις: εξάρτησις και κηδεμονία. Όμως οι δύο αυτές λέξεις προκαλούσαν αλλεργία στον Γεώργιο Παπαδόπουλο όπως είδαμε επανειλημμένα. Τέτοια αλλεργία ώστε τον Αύγουστο του 1971 να φθάση νά απειλήσει τις ΗΠΑ ότι θα εκδιώξη από την Ελλάδα όλες τις βάσεις και τούς Ρ/Τ σταθμούς.

Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούσαν πάντοτε την δωρεάν βοήθεια ως μέσον χειραγωγήσεως και πιέσεως. Το «embargo» πού είχαν κηρύξει στην Ελλάδα από την 21η Απριλίου 1967 και έπειτα ήταν σχεδόν συνεχές με μικρές διακοπές σε περιόδους κρίσεων (γεγονότα Πράγας ’68 – Συρίας ’70 κ.λπ.). Αλλά και τότε υφίστατο συνεχείς περικοπές και διακυμάνσεις ανάλογα με τις διαθέσεις τού Κογκρέσσου…
Εν τέλει, για το έτος 1973 καθωρίσθηκε στα 15.000.000 δολλάρια. Ποσόν ευτελές.

Ανώνυμος είπε...

2)
Τότε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ως Εθνικός Ηγέτης φερόμενος, αντέταξε ακόμη ένα γενναίο «ΟΧΙ». Και με την περισσότερο συμβολική και πολιτική παρά οικονομική εκείνη ενέργεια προχώρησε ουσιαστικά σε μία Διακήρυξι Ανεξαρτησίας τής Ελλάδος έναντι των ΗΠΑ.

Ενδεικτικό είναι το τι έγραφε η πασίγνωστη εφημερίδα “TIMES” τής Ν. Υόρκης για την απόφασι:
«Η χειρονομία, εξυψούσα την ελληνικήν εθνικήν υπερηφάνειαν, υπογραμμίζει ταυτοχρόνως την άνοδον τής ελληνικής οικονομίας -άνοδον η οποία επέτρεψεν εις την Ελλάδα να αγοράση όπλα επί εμπορικής βάσεως “Φάντομ” από τας Ηνωμένας Πολιτείας, πυραυλοφόρους κανονιοφόρους και άρματα μάχης από την Γαλλίαν και υποβρύχια από την Δυτ. Γερμανίαν». (17-1-1973)
Ο διεθνής Τύπος σχολίαζε την απόφασι με τίτλους όπως «Ελληνικό “ΟΧΙ” στην στρατιωτική βοήθεια». Οι “TIMES” τού Λονδίνου έγραφαν:

«Η ζωτικότης τής Ελληνικής Οικονομίας κατέστησε δυνατή την ελληνική στροφή.

Αμερικανοί επίσημοι έχουν εντυπωσιασθή από την τεράστια αύξησι τών ελληνικών αποθεμάτων σέ χρυσό και συνάλλαγμα, ήτα οποία ανήλθαν σε 1 δισεκατομμύριο δολλάρια.

Η Ελληνική απόφασις θέτει τίς σχέσεις Ελλάδος καί ΗΠΑ επί πλέον ανεξαρτήτου βάσεως!…»

Σε σχόλιο τού BBC από τον δημοσιογράφο Σ. Μανζώ αναφερόταν: «Ευκαιρία ήταν για το καθεστώς των Αθηνών να διακηρύξη ότι ακολουθεί ανεξάρτητη πολιτική και δεν επιτρέπει σε καμμία ξένη δύναμι, ούτε στις ΗΠΑ, να δίνη εντολές και να χρησιμοποιή την Ελλάδα για τα συμφέροντά της»!

Η απόφασις λοιπόν πού έλαβε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήταν μία από τις πιο υπερήφανες και μεγάλες αποφάσεις πού έχει λάβει ποτέ Κυβερνήτης στην Ελλάδα. Ακόμη και ο αριστερός συγγραφεύς Σ. Γρηγοριάδης, ομολογεί έκπληκτος για την ενέργεια Παπαδοπούλου: «…Σε άλλη εποχή θα ήταν αδιανόητη για μία ελληνική κυβέρνησι. Η δωρεάν στρατιωτική βοήθεια ασκούσε υπνωτιστική επίδρασι καί υπεδούλωνε τελείως τον αμυντικό εφοδιασμό τής Ελλάδος στην αμερικανική εξωτερική πολιτική. Και η χειρονομία τού Γ. Παπαδοπούλου υποδηλούσε τό γεγονός ότι η ανεξαρτησία των ελληνικών εξοπλισμών πού άρχισε βαθμιαία από το 1970, υπεισήρχετο, όπως είδαμε, oσάν νέος παράγων στις διεθνείς σχέσεις τού καθεστώτος».

http://www.elkosmos.gr/i-paretisi-apo-tin-dorean-amerikaniki-voithia-ena-agnosto-oxi-tou-papadopoulou/

Υ.Γ. Για να γράφει ο οποιοδήποτε την αλήθεια , απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αγαπά την δημοκρατία και να μισεί την δικτατορία!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι οπαδός κόμματος και δεν προσπαθώ να υποστηρίξω τον Μητσοτάκη(και τα πολλά του σφάλματα) αλλά να αναδείξω μία θετική συμβολή του(προσευχόμενος να συγχωρεθεί) στην χώρα είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι. Ένα τανκς της δεκαετίας του 1970(σιδερένιο κουτί με ερπύστριες που πετά βόμβες) δεν έχει καμμία σχέση με ένα τανκς της δεκαετίας του 90 και τις τεχνολογίες που αυτό περιλαμβάνει. Αντίστοιχα ένα τανκς του 90 δεν συγκρίνεται με ένα τανκς του 2017 και αντίστοιχα ισχύει για όλα τα οπλικά συστήματα. Επιπλέον εγώ δεν μίλησα για δωρεάν στρατιωτική βοήθεια αλλά για επικερδής συμφωνία από την ενοικίαση των βάσεων. Σχέσεις Ελλάδος καί ΗΠΑ επί εντελώς ανεξαρτήτου βάσεως είναι κάτι που μόνο οι ρομαντικοί ή ονειροπαρμένοι ή απλά άνθρωποι που δεν έχουν συνειδητοποιήσει την υπάρχουσα παγκόσμια κατάσταση μπορούν να πιστεύουν και δεν το λέω προσβλητικά αλλά μόνο και μόνο γιατί είναι η αλήθεια. Ας σηκώσουμε το ανάστημά μας εκεί που μπορούμε και δεν μας επιτρέπεται να κάνουμε πίσω και εννοώ απέναντι στον Οικουμενισμό και στις αιρέσεις και ας αφήσουμε αυτά που δεν μπορούμε εμείς να τα τακτοποιήσει ο Κύριος(αφού δει και αξιολογήσει τα έργα μας)....Το Ισραήλ ήταν πανίσχυρο αλλά επειδή εγκατέλειψε τον Κύριο σκλαβώθηκε στην Βαβυλώνα. Οι Έλληνες επειδή πίστεψαν και ακολούθησαν τον Κύριο έγιναν κοσμοκράτειρα δύναμη για εκατοντάδες χρόνια...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.