" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΣΑΝ όλους τους Πατριάρχες (Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίο, Ιεροσολύμων Θεόφιλο, Αντιοχείας Ιωάννη, Σερβίας Ειρηναίο, Ρωσσίας Κύριλλο) στις κόγχες ορθόδοξου ναού. Βίντεο ΣΟΚ.


Μία ακόμη ενημέρωση που λάβαμε από ορθοδόξους αδερφούς (από εδώ).


Οι αιρετικοί Οικουμενιστές, αυτοί που ανάβουν κεριά σε εβραϊκές συναγωγές συμπροσευχόμενοι με αλλοθρήσκους, οι θαυμαστές και θιασώτες του αιρετικού Πάπα :

  • Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος
  • Ιεροσολύμων Θεόφιλος
  • Αντιοχείας Ιωάννης
  • Ειρηναίος Σερβίας
  • Ρωσσίας Κύριλλος

τώρα και ως ΑΓΙΟΙ, αγιογραφημένοι σε κόγχες ναού της Ρωσσίας (στην πόλη Rostov-on-Don).













Υπάρχουν άφθονες κόγχες ελεύθερες. Και η μια στην πρόσοψη ! Για ποιον; Μήπως για τον Πάπα ;;; 



Δείτε το βίντεο:



Εσύ "ορθόδοξε" πιστέ ΜΗΝ ανησυχείς. "Έχει ο Θεός"!
Βάλε το κουστούμι και
ετοιμάσουν να "πάρουμε την Πόλη" .. προσευχόμενος με όσους μνημονεύουν τους αιρετικούς ...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αίσχος, ντροπή και ξεφτίλα !

Ανώνυμος είπε...

μήπως είναι photoshop? μήπως, λέω...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Τι photoshop αγαπητέ
από το βίντεο πήραμε τις φωτογραφίες και προσθέσαμε το "Αίσχος" και το λογότυπο μας.
Δες το βίντεο.

Ανώνυμος είπε...

Και η Ρωσία του Χριστιανού ορθόδοξου Πούτιν μια από τα ίδια;
Η Ρωσία ΔΕΝ συμμετείχε στο Κολυμπάρι έτσι δεν είναι;
Πάντως σε Ιερούς ναούς να βάζουν τις φωτογραφίες τους , πάει πολύ!
Ντροπή ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Κανένας Πούτιν και κανείς Τσίπρας δεν φταίει.
Εμείς φταίμε για όσα ανεχόμαστε. Οι ορθόδοξοι πιστοί που δεν θέλουν να χάσουν την ησυχία και την καλοπέραση τους και κλείνουν τα μάτια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να δω το βίντεο (από δω που βρίσκομαι) αλλά η zoom εικόνα του Βαρθολομαίου ΔΕΝ φαίνεται ψηφιδωτή. Επίσης, καλό είναι να μην βάζουμε όλους τους αδελφούς μας στο ίδιο καλάθι. Αντίδραση δε σημαίνει να βγω στο δρόμο και να φωνάζω. Υπάρχει και αποτελεσματικότερο όπλο: η προσευχή!

The Cave Dweller είπε...


Αυτό έχει και τα καλά του. Βλέπεις τις αιρετικές μουτσούνες τους από μακριά και φεύγεις τρέχοντας, χωρίς καν να σκεφτείς να μπεις μέσα.

Ο Κύριος τους τυφλώνει και ξεμπροστιάζονται από μόνοι τους.

Δανάη Πολυχρονίου είπε...

Δεν πειράζει...
Ουδέν κακόν αμιγές καλού...
Ας "ξεσαλώσουν" εντελώς, ας ξεμπροστιαστούν, ώστε να μην έχουν καμιά δικαιολογία οι "γλυκανάλατοι", που θα τους ακολουθήσουν για "Οικονομία"...
Καιρός να ξεχωρίσει η ήρα απο το σιτάρι.

Ανώνυμος είπε...

Έψαξα να βρώ κάποιο κίνητρο για την όλη αυτή "ενέργεια" Τελικά ανακάλυψα ότι είναι Ελληνικός Ναός και... δείτε δείτε.. αυτή τη φωτογραφία πρώτα για ...αρχή και μετά επισκεφθείτε και τις ιστοσελίδες...όλες. Φωτο.εδώ--- https://vk.com/photo-38058192_456239755 και Ιστοσελίδα με περισσότερα εδώ -- http://www.dogma.gr/kosmos/o-ivan-savvidis-echtise-elliniki-ekklisia-sti-rosia-foto-video/2432/ και εδώ https://vk.com/rostov_greek_temple
Μιχαήλ

Ανώνυμος είπε...

2ο σχόλιο από Μιχαήλ . Συμπληρωματικά (και ουσιαστικά) στοιχεία για το ναό αυτόν και εδώ ... - https://translate.google.gr/translate?sl=auto&tl=el&js=y&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.savvidifond.ru%2Fpress_center%2Fphoto_gallery%2F1457%2F&edit-text=&act=url

Θάνος είπε...

Τα ψηφιδωτά στο ναό του Ευαγγελισμού στο Rostov λέει οτι έγιναν απο γυναικείο μοναστήρι των Αθηνών.

Μετάφραση απο Google:
"Στους τοίχους του ναού υπάρχουν μοναδικά ψηφιδωτά εικονίδια που δημιουργήθηκαν στο εγχειρίδιο στο εργαστήριο της Μονής Αγίας Θεοτόκου Βσετζάρτσα στην Αττική. Στην εγκατάσταση εικόνων στον τοίχο του ναού πήραν μέρος οι μοναχές Χριστοδούλα και Νικόδημος, πέταξαν από την Αθήνα στο Ροστόφ-ον-Ντον."

Σύνδεσμος:
Ιστορία της ενορίας - Ευαγγελισμού ελληνικού ναού στο Rostov-na-Donu
http://www.rostoveparhia.ru/eparkhija-segodnja/blagochinija-i-prikhody/tsentralnoe-blagochinie/prikhody-blagochinija/blagoveshenskii-grecheskii-hram-g-rostov-na-donu/istorija-prikhoda/

Άλλο ένα Οικουμενιστικό ρεζιλίκι και δεν έχει τελειωμό η κατρακύλα τους.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι νομίζετε ότι είστε και ανακηρύσσετε τους ποιμένες που έβαλε ο Χριστός στην Εκκλησία Του ως δήθεν αιρετικούς; Μήπως είστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του Παρακλήτου και ορίζετε ποιος είναι "ορθόδοξος" και ποιος "αιρετικός"; Αν είναι έτσι να καταργήσουμε τα κανονικά εκκλησιαστικά όργανα και να βάλουμε εσάς στη θέση τους.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"... τους ποιμένες που έβαλε ο Χριστός στην Εκκλησία Του ως δήθεν αιρετικούς;"


ΟΧΙ αγαπητέ ανώνυμε
τους ποιμένες αυτούς ΔΕΝ τους έβαλε ο Χριστός στην εκκλησία.
Πλέον γνωρίζουμε πολύ καλά με τι παρασκήνια και τι μεθοδεύσεις έλαβαν κάποιοι την δεσποτική μαγκούρα (γιατί ποιμένες δεν είναι).
Η αλαζονεία και η πονηριά τους και η ανοχή και αδιαφορία των πιστών τους έκαναν δεσποτάδες.

Όσο για το πως γνωρίζουμε τους αιρετικούς, η απάντηση είναι πολύ απλή:
Από την προβιά του προβάτου που φοράνε οι λύκοι.
Όποιος αποκαλεί τον αιρεσιάρχη Πάπα "αγιότατο Πάπα Ρώμης" και του ψέλνει το "Πολυθρόνιο" μέσα στο Φανάρι, κατά την ακολουθία
όποιος συμπροσεύχεται με αιρετικούς, μας λένε πολύ ξεκάθαρα οι Ιεροί Κανόνες τι είναι: Είναι ψευδοποιμένας και πρέπει να καθαιρεθεί.
Όσοι ΔΕΝ αντέδρασαν και αναγνώρισαν (ενυπόγραφα ή με την σιωπή τους) άλλες "εκκλησίες", καταπατώντας το Πιστεύω, ΔΕΝ είναι ποιμένες.


Οι Άγιοι, ο τρόπος που αντιμετώπισαν τις αιρέσεις και τους αιρετικούς (που δεν είχαν καταδικαστεί ακόμη συνοδικά) μας δείχνουν τον δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά μπαίνω στο ιστολόγιο σας Κύριοι, αλλά βλέπω ότι κάνετε μαύρη προπαγάνδα!!! Γιατί μιλάτε για αγιογραφίες στις κόγχες του ναού? Βλέπετε εσείς κάποιο φωτοστέφανο, που δεν το βλέπω εγώ? Επίσης, έχετε δει εσείς κάποιον Άγιο (αγιογραφία) με γυαλιά, όπως φαίνεται να φορά ο Βαρθολομαίος? Αν ξέρετε κάποια αγιογραφία που ο εικονιζόμενος φοράει γυαλιά να μας το πείτε. Έλεος ποια! Έλεος!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Α μάλιστα!
κάνουμε "μαύρη προπαγάνδα"!
Έχετε δει εσείς σε πολλές ορθόδοξες εκκλησίες να εικονίζουν ανθρώπους εν ζωή.
Τέτοια πρόκληση, τέτοιο θράσσος, αμφιβάλουμε αν είχαν στους προηγούμενους αιώνες οι διάφοροι αιρετικοί.
Το έχουν όμως οι σημερινοί οικουμενιστές πατριάρχες, δεσποτάδες κλπ.
Και μάλιστα το τολμούν ενώ είναι εν ζωή!
http://www.katanixis.gr/2016/09/blog-post_433.html

Και ΔΕΝ είναι μόνον στην συγκεκριμένη εκκλησία, ή αυτή στο Μαυροβούνιο ή ένας σωρό άλλες.

Επειδή οι δεσποτάδες χρειάζονται ΑΦΘΟΝΟ χρήμα, γι αυτό και καλοπιάνουν κοσμικούς δωρητές, όπως εδώ:
http://eu.greekreporter.gr/?p=55481
και εδώ:
https://www.ekklisiaonline.gr/nea/agiografia-me-ton-ivan-savvidi-foto/

Κάποιοι νομίζουν ότι η εκκλησία είναι οίκος μόδας. Γι αυτό και όλη την ώρα αλλάζουν άμφια και πατερίτσες και ένα σωρό άλλα πολυτελή είδη και στήνονται και φωτογραφίζονται με ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΖΕΣ σε κάθε ακολουθία.

Σου θυμίζουμε ότι ήταν ο μοναδικός λόγος για τον οποίο ο Κύριος Ημών πήρε το φραγγέλιο.
Σε άφθονες εκκλησίες έχουν αγιογραφίσει τις αφεντιές τους:
http://www.katanixis.gr/2016/09/blog-post_433.html

Ανώνυμος είπε...

Είστε αξιέπαινος γιά το ιστολόγιό σας!
Συγχαρητήρια!

Ανώνυμος είπε...

Μα τι μου λέτε τώρα Κύριε? Άλλο πράγμα είναι να εικονίσουμε ένα πρόσωπο, και άλλο να το αγιογραφήσουμε. Κοιτάξτε σύγχρονους Αγίους πως είναι σε φωτογραφία και πως είναι σε αγιογραφία. Εσείς κάνετε λόγο για αγιογραφίες και αγίους <> και το άγιοι, το τονίζεται ιδιαίτερα, γράφονταστο όλο με κεφαλαία, για να εντυπωσιάσετε και να παρασύρεται τυχών αδαής να ακολουθήσουν τις απόψεις σας, και τη γραμμή του ιστολογίου! Γιαυτό μίλησα για μαύρη προπαγάνδα Κύριε. Ξέρω πολύ καλά τη λέω. Έτσι λοιπόν και εγώ σας έθεσα τα αυτονόητα ερωτήματα. Υπάρχουν άγιοι χωρίς φωτοστέφανο? Και ξέρετε εσείς αγίους σε αγιογραφίες που να φορούν τα γυαλιά τους? Τώρα έρχομαι και στο ερώτημα σας. Νομίζω ότι στην τρίτη σειρά της απάντησή σας, που λέτε <> προφανώς εδώ έχουμε ερώτηση, γιατί βλέπω πως κατά λάθος έχει τελεία. Απαντώ λοιπόν. Ναι, ξέρω, στην Ευαγγελίστρια νέας Ιωνίας Βόλου. Υπάρχει ψηφιδωτό, που εικονίζετε ο μακαριστός Χριστόδουλος με κάποιους άλλους ιεράρχες, δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Βέβαια, είμαι σίγουρος πως αν το ψάξω θα βρω κι άλλους ναούς που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Σας ευχαριστώ.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ε αφού ο Οικουμενιστής μητροπολίτης του Βόλου Ιγνάτιος (έκανε αγιογραφία τον Χριστόδουλο στην εκκλησία κατά τα λεγόμενα σας), τότε δικαιούμαστε να το θεωρούμε αυτό "Ιερά Παράδοση" και να το καθιερώσουμε.

Δεν νομίζουμε όταν υπάρχει περίπτωση να αντιληφθείτε τι συμβαίνει, ότι και να δείτε. Πάτε και μια βόλτα στην τοπική "Θεολογική Ακαδημία" αν δεν πήγατε ήδη, να εντρυφήσετε περισσότερο στον οικουμενισμό.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.