" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΛΑΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: θα μείνουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ από την Ελληνική Δικαιοσύνη οι συντελεστές της βλάσφημης θεατρικής παράστασης "Η ώρα του Διαβόλου";;;


OI ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ!

Κάποιοι αθεόφοβοι και συγχρόνως αναίσχυντοι άνθρωποι ανέβασαν ένα θεατρικό έργο τους στη Θεσσαλονίκη μέ τίτλο «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»! Χωρίς να το συνειδητοποιούν έγιναν όργανα του Διαβόλου και με το έργο τους προσβάλλουν την θεότητα του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, υβρίζουν δέ και τό πρόσωπο της Υπερ-αγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας, της γλυκειάς μας Παναγίας!

Ένας ευσεβής χριστιανός με ηλεκτρονικό μήνυμά του μας διεμήνυσε το γεγονός. οπότε ημείς, διά του από της 20ής Οκτωβρίου έγγράφου μας, εσπεύσαμε νά καταγγείλουμε το πνευματικό αυτό έγκλημα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τήν Ερίτιμο Κυρία Ξένη Δημητρίου. 

Θα περιμένουμε, λοιπόν, τη συνέχεια! Και θα συγκρίνουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί στον τόπο μας η Δικαιοσύνη. Διότι εμείς, επειδή καταφερθήκαμε εναντίον των προκλητικώς φερομένων ομοφυλοφίλων και είπαμε τα λόγια «φτύστε τους», στίς 15 Φεβρουαρίου 2018 θα καθήσουμε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και θα δικασθούμε, επειδή λόγου χάριν δεν μπορούμε να ανεχθούμε τόν Σύμβουλο του Υπουργείου Παιδείας κ. Βαλλιανάτο νά φιλιέται δημοσίως στόμα με στόμα, ερωτικά δηλ. καί παθιασμένα, από τα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων και -δια της TV- να τον βλέπει όλη η Ελλάδα! Να φιλιέται με κάποιο άνδρα της ιδίας ομοταξίας!


Στο θεατρικό έργο, καθώς λέγεται, προσβάλλεται βάναυσα το πρόσωπο της Παναγίας μας!
Εάν, λοιπόν, εμείς μεν καταδικασθούμε για το «φτύστε τους», οι δε παράγοντες του σατανικού εκείνου έργου παραμείνουν ατιμώρητοι, ΤΟΤΕ ο σύγχρονος Έλληνας θα καταννοήσει, ότι όλοι καί όλα στον δύστυχο αυτό τόπο, την Ελλάδα μας, έχουν εκφυλισθή!

Δεν το πιστεύουμε, αλλά και δεν το αποκλείουμε! Μας ανησυχεί όμως η θέση των παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ: «Η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή εναντίον των συντελεστών της θεατρικής παράστασης «Η Ώρα του Διαβόλου» είναι «μια ξεκάθαρη απόπειρα λογοκρισίας, βγαλμένη απευθείας από τα μαύρα χρόνια της χούντας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ». Με ζωηρό, λοιπόν, το ενδιαφέρον θα περιμένουμε την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης!



Αίγιον, 6 Δεκεμβρίου 2017
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΛΑΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ


Σημείωση:
Δεν σπεύσαε να γνωστοποιήσουμε αμέσως την ενέργειά μας προς την Ελληνική Δικαιοσύνη μόνο και μόνο για να μη θεωρηθή, ότι εκβιάζουμε τον υπέρτατο αυτό θεσμό να ενεργήσει κατά τις ορέξεις μας.
+ Ο Κ και Αι. Α.


******************** 



Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ

Ερίτιμον Κυρίαν Ξένην Δημητρίου
Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Θέμιδος Μέγαρον
Λεωφ. Αλεξάνδρας, 121
115 22 ΑΘΗΝΑΣ
Fax: 210 641 1523




Ερίτιμε Κυρία Εισαγγελεύ,


Ως Ορθόδοξος Χριστιανός, συγχρόνως δε και ως Έλλην Πολίτης, απευθύνομαι προς Υμάς σήμερον, προκειμένου να καταγγείλω προς Υμάς την υπό τινων ασεβών και αθέων ατόμων συντελουμένην βάναυσον προσβολήν του προσώπου του Κυρίου μου, και Σωτήρος του κόσμου Ιησού Χριστού, ως και της Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας, προσβολήν, ήτις συντελείται δια της θεατρικής παραστάσεως «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ» εις το θέατρον «Αριστοτέλειον» η όπου αλλού.
Ζητώ ουχί μόνον την άμεσον διακοπήν των παραστάσεων, αλλά και την σύλληψιν, την προσαγωγήν των δραστών ενώπιον της Δικαιοσύνης και την παραδειγματικήν τιμωρίαν των.
Την άποψιν ημών συμμερίζονται αναρίθμητον πλήθος ευσεβών και Ορθοδόξων Χριστιανών αδελφών μου.
Επί δε τούτοις διατελώ
Ευχέτης Υμών προς τον Κύριον

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ


Συνημμένα: Το e-mail του κ. Ευσταθίου Μοσχοβίτη και 2 σχετικά δημοσιεύματα : εδώ
Για το θέμα θυμίζουμε  αναλυτική περιγραφή όσων συνέβησαν .

ΑΙΣΧΟΣ : Βλάσφημη θεατρική παράσταση στη Θεσσαλονίκη: "Η ώρα του διαβόλου" (του μασόνου fernando pessoa).
http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/10/fernando-pessoa.html


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ " ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18/10/2017 (Ν.Η) ΣΤΙΣ 8.30 μ.μ
https://opaidagogos.blogspot.gr/2017/10/18102017-830.html

και εδώ
Ευτυχώς υπάρχουν και σήμερα ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. Υπάρχουν και σήμερα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. Βίντεο (συλλογή) από τα σημερινά επεισόδια έξω από το θέατρο "Αριστοτέλειον" όπου παίζεται η βλάσφημη ταινία. Διαρκής ανανέωση.
https://opaidagogos.blogspot.gr/2017/10/blog-post_18.html

3 σχόλια:

SCRIPTA MANENT είπε...

Οσοι ήσασταν στην διαμαρτυρία και ειδικά όσοι χτυπηθήκατε,
είστε μάρτυρες και θα σας δοθεί ο μισθός εν ημέρα κρίσεως.
Να χαίρεστε.

Ανώνυμος είπε...

Να μη μπορουν να μιλησουν ευθεως οι αρχιερεις την αληθεια κ αμεσως να βρισκονται αντιμετοποι με τον νομο!
Ειναι φοβερο!
Θυμηθηκα τη χουντα.Οχι οτι ειμαι,μα συνθημα της ηταν Ελλας Ελληνων Χριστιανων.
Σημερα,ολα αυτα εχουν καταργηθει,ποια Ελλας κ ποιων Ελληνων κ ποιων χριστιανων;
Σημερα επικρατει το συμφερον.
Ο Θεος να βαλει το χερι Του,να παει πισω η υποθεση.Θα προσευχομαστε,και αισχυνεσθωσαν οι μη δεχομενοι την παναγιοτητα της Θεοτοκου!!
Το εργο του διαβολου ειναι να παρασυρει ολους ει δυνατον αλλα του αρκουν κ μερικοι που βαδιζουν σε ολισθηρους δρομους κ αλλοι που κρυφιως αμαρτανουν μη νομιζοντας πως δεν τους βλεπει Ο Θεος,ποιος αυτος που ολα τα συμπαντα δικα Του ειναι κ ολη η φυσις γι'Αυτον μιλα κ τα βραχακια κει στην ακρη θεολογουσιν με την σιωπη τους περι Του Τριαδικου Θεου,δεν θα βλεπει τι γινεται κ εν κρυπτω; Φανερως δε,σκανδαλον λογιζεται.Και αυτο δεν συνανταται μονον στους διαφορετικους,αλλα κ μεταξυ των δυο φυλων.
Η ελευθερια ειναι μονο για τις εκτροπες,δυστυχως,οπου απροκαλυπτα σκανδαλιζουν.Αλλα μηπως δεν σκανδαλιζουν κ αλλοι μικροι κ μεγαλοι γυναικες κ ανδρες με τον ιδιο τροπο παντου;Μια βολτα στα νησια μας να παει κανεις θα το δει.Η ελευθερια του λογου μας ελυπησε ταχαμου.
Μηπως ομως στη βουλη δεν ειναι ελευθεροι να μιλουν οι τριακοσιοι;
Μηπως δεν εχουν την ελευθερια οι εφημεριδες να βαζουν με μεγαλα γραμματα στις πρωτες σελιδες αθυροστομιες η και αντιδρασεις τυπου ''αισχος'' κλπ;;;
Νομιζω στοιχειωδης λογικη θα πεισει τη Δικαιοσυνη.
Εμεις πρεπει να εργαστουμε παραλληλως για τον δρομο τον καλο!
Δυσστυχως ,ετσι αμαρταανουν ολοι,απο τον ανωτερο ως τον κατωτερο.Και δεν καταλαβαινουν πως οι αγιοι Αποστολοι,με το να διδαξουν στα εθνη την αληθηνη διδασκαλια,εσμικρυναν την κακια του διαβολου μεν ,επλατυναν την Βασιλειαν των Ουρανων , ΔΕ ,,,,,με το να τους φερουν στην μετανοια,στην ταπεινωση ,στην πιστη.
Εφοσον λοιπον ο τιτλος του εργου μιλα περι του εχθρου Του Θεου,,,αρα γε γνωριζουν πως υπαρχει.Χρειαζομαστε τον λογο της Εκκλησιας κ ας ειναι καυστικος πολλες φορες.
Δεν θελουμε ιερεις απαθεις ,με μια απαθεια χωρις την ζωντανια κ τον παλμο της πιστεως.Δεν επρεπε με την εναρετη ζωη οι ορθοδοξοι,να τραβηξουν στην πιστη κ τους αλλους;Αλλα τι βλεπουνε κ αυτοι; ποιος να τους πεισει τελικα;
Μαλλον ειδαν κ αποειδαν και ειπαν να μας πεισουν να αφησουμε τα υψηλα...ποια;;;;
Πως ειπατε;;;
Θυμηθηκα τον αγιο Κυριλλο,ο οποιος ειπε πως η γη ειναι στο κεντρο ολων των πλανητων,το ιδιο εφρονη κ ο Μ.Βασιλειος στην Εξαημερο,το περιφημο βιβλιο του.Και πως ως κεντρο,επρεπε να περιπατειται απο αγιους κ οχι απο διαβολους.Ολα τα εθνη θα ζουσαν αγιο βιο.Εμεις ομως,οι αχαρεις τον πλανητη τον καταστρεφουμε κ τις ζωες μας τις καναμε να εργαζονται την ανομια ποικιλλοτροπως.
Μηπως πρεπει να επανελθοΥμε;
Πολλες φορες αγανακτουμε ολοι με αυτα που βλεπουμε.
Αισχυνεσθωσαν οι μη δεχομενοι την παναγιοτητα της Θεοτοκου!
Συμπαραστεκομαστε στον σεβασμιοτατο!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Καλαβρύτων Αμβρόσιο για την ενέργεια του.
Οι άλλοι;

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.