" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Αυτοί είναι οι "Αλληλέγγυοι". Φωτογραφίες - Βίντεο

Επειδή κουραστήκαμε να βλέπουμε την πατρίδα μας να παραδίδεται σε χέρια αλλόθρησκων και αλλοφύλων, επειδή αν τολμήσουμε να αντιδράσουμε με την φυσική μας παρουσία, θα στοχοποιηθούμε και θα χαρακτηριστούμε αυτόματα "ρατσιστές και φασίστες",

θα περιοριστούμε να αποκαλύψουμε μερικές από τις φάτσες όσων ΜΚΟδων προτρέπουν τους λαθροεισβολείς σε όσα κάνουν (καταλήψεις σιδηροδρομικών τροχιών, λιμανιών,  εξεγέρσεις).



ΑΡΚΕΤΑ.
Αυτοί  είναι οι αυτοαποκαλούμενοι "Αλληλέγγυοι" :







Δείτε την στο βίντεο:






Χίος:

προσέξτε την κυρία με το κοντομάνικο, που χειροκροτάει ρυθμικά μαζί με τους "πρόσφυγες". Ξεχωρίζει σαν τη μύγα μεσ' στο γάλα..



Οι τρεις εικονιζόμενοι δείχνουν να είναι "μια παρέα", εθνουσιασμένοι που οι "πρόσφυγες" (=λαθρομετανάστες) έσπασαν τις αλυσίδες και βγήκαν από το κέντρο κράτησης (προσέξτε στο βίντεο με τι πάθος χειροκροτάει η κυρία στα δεξιά)






το βίντεο από την εξέγερση των λαθρομεταναστών στην Χίο, εδώ:



Θεσσαλονίκη:


Την ημέρα που είχαν απαγορευθεί από την αστυνομία όλες οι πορείες και συγκεντρώσεις στην Θεσσαλονίκη (είχε προγραμματιστεί να γίνει η πρώτη ακομμάτιστη συγκέντρωση ενάντια στην ισλαμοποίηση της πατρίδας μας, δείτε εδώ), "αλληλέγγυες" συνοδεύουν τους λαθρομετανάστες και καταλαμβάνουν μαζί τους την πλ.Αριστετέλους (επαναλαβάνουμε ενώ με απόφαση του ΓενΑστ/κού Δ/ντή Θεσ/κης, απαγορευόταν ΟΛΕΣ οι πορείες-συγκεντρώσεις μέσα στην πόλη). 
Αναγνώστης του makpress, πήγε να συνομιλήσει με τις "αλληλέγγυες" και τις φωτογράφισε :






Αναλυτικά εδώ.

Οι καλές "αντιρατσίστριες", πρέπει να το δείχνουν:


οι φωτογραφίες από εδώ

Αν έχετε δει φωτογραφίες/βίντεο με "αλληλέγγυους" ήρθε η ώρα να τους "γνωρίσουμε" κι εμείς!
Και επειδή αντί να μένουμε στις θίτσες και στα πιτσιρίκια, καλό είναι να ανακαλύπτουμε σιγά σιγά ποιος κρύβεται από πίσω, διαβάστε:

Ιστολόγιο "Ο Παιδαγωγός"

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περίεργες ΜΚΟ στην Ειδομένη
https://www.youtube.com/watch?v=uJUC7xc3GjE&nohtml5=False

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΟΜΕΝΗ.Αγροτηs ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΜΚΟ με φορτηγο
https://www.youtube.com/watch?v=2ueEvR-mZ80&nohtml5=False

Brera είπε...

Έτσι, συνεχίστε!

Ανώνυμος είπε...

απο ταχα μου ακκοματιστοι,ενταξει σας πιστεψαμε,βλεπουμε συνχνα πυκνα να αυξανονται τα χαδια προς τη χα...με τους αυστριακους νεοναζι,καθολικοι η οτι αλλο κι αν λεν πως ειναι βλεπουμε πως τα βρισκετε και συμφωνειτε μια χαρα..

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Που βλέπετε τα χάδια προς την Χ.Α.; Για να τα δούμε κι εμείς.

Οι "Αυστριακοί" που αντέδρασαν στο κόμμα των πρασίνων δεν είναι νεοναζί. Είναι η "γενιά της ταυτότητας". Σας παρακαλούμε κάντε τον κόπο να ψάχνετε λίγο την ιδεολογική ταυτότητα καθενός πριν τοποθετηθείτε.

Επίσης -πέρα από μια συγκέντρωση στον Πειραιά που την έκανε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή συρόμενη από συγκέντρωση άλλων- που είδατε αντιδράσεις/συγκεντρώσεις της Χρ.Αυγής ενάντια στους λαθροεισβολείς;

Αντιθέτως εμείς στηρίζουμε τις ακομμάτιστες πρωτοβουλίες αντίστασης στα σχέδια ισλαμοποίησης της πατρίδα μας.

Τα κόμματα είναι φθοροποιοί μηχανισμοί που αργά ή γρήγορα καταρρέουν. Υπάρχει κι άλλος τρόπος δράσης, έξω από κομματικές γραμμές. Γι αυτό καλούμε κάθε Έλληνες και Ορθόδοξο πιστό να αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη του. Η συλλογικότητα μας παραμένει και θα παραμένει ακομμάτιστη.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.