" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Γιατί χρεωκόπησε ο Μαρινόπουλος; Όλη η αλήθεια σε 2 μόλις παραγράφους.

Σχόλιο:
Διαβάζοντας το θέμα, σίγουρα θα βρεθούν "εν Χριστώ αδερφοί" που θα μας επιπλήξουν επειδή αντί για πνευματικά ασχολούμαστε με θέματα του βίου.


Προφανώς το πρότυπο του κοιμισμένου χριστιανού που ενώ βλέπει θα προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει και κυρίως του χριστιανού που δεν θα μιλάει, που επέβαλαν κάποιοι στην εκκλησία μας (και φέρνει τόσα δεινά: οι Οικουμενιστές κουρελιάζουν τους Ιερούς Κανόνες και κανείς δεν τολμάει να ψελίσει κάτι), 
θέλουν να το επιβάλουν και στην ζωή μας.



Η εξουσία τρίβει τα χέρια της από χαρά με τέτοια "βλήματα" υπηκόους.

Κόντρα στο ρεύμα, θα τολμήσουμε να αποκαλύψουμε -έστω και εκ των υστέρων- αυτά που όλοι ξέρουν αλλά ακόμη και σήμερα μας κρύβουν.
Ιστολόγιο Ομάδας εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Ο πρόσφατος έλεγχος τίτλων που διενεργήσαμε στα υποθηκοφυλακεία απέδειξε, ότι από την ακίνητη περιουσία ύψους τουλάχιστον 750 εκατομμυρίων (αντικειμενική αξία) που είχε η εταιρεία το έτος 2010, σήμερα δεν υπάρχει παρά πολύ μικρό μέρος αυτής, ένα τμήμα έχει μεταβιβαστεί σε Τράπεζες έναντι χρεών, το δε μείζον στο ανωτέρω fund στο Κατάρ
η δε Μαρινόπουλος υπέγραψε αμέσως μετά τις μεταβιβάσεις μισθωτήρια συμβόλαια με τεράστια ενοίκια στους καινούργιους "ιδιοκτήτες".



ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΕΙ:

Είχαν ιδιόκτητα μαγαζιά, στα οποία δεν πλήρωναν ενοίκια. 
Η εταιρεία πούλησε τα ακίνητα αυτά σε μια εταιρεία του Κατάρ, η οποία ανήκει προφανώς στον Μαρινόπουλο, ο οποίος εισπράττει από την επιχείρηση ΤΕΡΑΣΤΙΑ ενοίκια (τα οποία καταθέτει η εταιρεία προφανώς στο Κατάρ), άρα το ρευστό πάει στην τσέπη του, ως "ενοίκια" και η εταιρεία ζημιώνει φυσικά. 

Καλό κόλπο ε; Η ευρηματικότητα μερικών επιχειρηματιών, είναι φοβερή !
(απόσπασμα από εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.