" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Εύστοχα σχόλια και φωτογραφίες για το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην Γαλλία. Η ιστορία μιας προδοσίας σε φωτογραφίες.


- Γιατί μαμά πετάνε πέτρες αυτοί οι άνθρωποι στο πάρκο;
- Μη σε νοιάζει κοριτσάκι μου, λιθοβολούν μια κυρία που έφυγε από τον άντρα της. 

Έχουν τον δικό τους πολιτισμό, μην τους...παρεξηγείς.




Διαβάζω από την μία ότι έχουμε «πόλεμο» και από την άλλη ότι οι Γάλλοι απαντάνε λέει, με κρασί, τραγούδια και κρουασάν. Χαζοχαρούμενες φάτσες και τραγουδάκια του στυλ “imagine” και “happy day” (!!!), ενώ μαίνεται ο πόλεμος. 
Είναι σίγουρο ότι η φρίκη έχει καταλάβει τους τζιχαντιστές. Σκιάχτηκαν οι δολοφόνοι...!


Εγώ ξέρω ότι με τραγούδια (πατριωτικά) και με «το χαμόγελο στα χείλη» πήγαιναν οι φαντάροι μας στο μέτωπο. Με το όπλο αγκαλιά. Και μια εικονίτσα στην τσέπη. Δεν πήγαιναν να τραγουδήσουν ξενέρωτες καντάδες στους Ιταλούς, ούτε να τους κεράσουν χαλβά (τα κρουασάν δεν τα ξέραμε τότε).





Και όλοι τώρα φοβισμένα, αναγνωρίζουν ότι το «μέτωπο» δεν είναι κάπου ΕΚΕΙ, αλλά πλέον είναι ΕΔΩ, μέσα στις γειτονιές της Ευρώπης
Και από στιγμή σε στιγμή θα ακουστεί νέο μπαμ… 



Διαβάζω ότι η απάντηση σε αυτόν τον πόλεμο θα είναι λέει, η «δημοκρατία». Δηλαδή, οι αφιονισμένοι στρατιώτες του Αλλάχ που ανυπομονούν να σφάξουν «απίστους» και να πάνε στις 72 παρθένες τους, θα τρομάξουν από την «δημοκρατία»;
Ποιον τρομάζει η «δημοκρατία» τους; Για ποιους τα λένε; Για αυτούς που «ο νόμος του προφήτη» είναι ανώτερος από την «δημοκρατία» ;;;




Μα γιατί οι τρομοκράτες φωνάζουν «Αλλάχ Ακμπάρ» και όχι «το πουλάκι τσίου»;



Και το δικό μας σχόλιο:
Δεν είμαστε προφήτες, απλά προσπαθούμε να δούμε την πραγματικότητα χωρίς τις παρωπίδες των ΜΜΕ. 
Τόσο καιρό λοιπόν επισημαίνουμε τον κίνδυνο του Ισλάμ. 
Είμασταν (δείτε την ετικέτα μας "Λαθρομετανάστευση") οι "ακραίοι", οι "ζηλωτές", οι "ρατσιστές".






Το ισλάμ το ήξεραν πολύ καλά οι πρόγονοι μας. 
Το βίωσαν εκατοντάδες χρόνια (όπως ήξεραν πολύ καλά ποιοι είναι οι Εβραίοι). 
Τα ακούγαμε από τις γιαγιάδες μας και τις μανάδες μας. Αυτές είχαν ακόμη νωπές τις "αναμνήσεις".




Εμείς -ως Ελλαδική κοινωνία- θέλαμε να παραστήσουμε τους ανεκτικούς, τους φιλεύσπλαχνους, να βοηθάμε τους "πρόσφυγες". Δεν βλέπαμε ότι είναι στην πλειοψηφία τους νέοι και άντρες (τελείως παράδοξο, αφού οι πρόσφυγες πάντα ήταν γυναικόπαιδα).
Πήγαν και οι εκκλησιαστικοί μας ταγοί να φωτογραφηθούν μαζί τους (δείτε πλήθος φωτογραφιών στο τέλος της ανάρτησης), να δείξουν πόσο καλοί είναι που βοηθάνε τους μουσουλμάνους.
Τώρα προσπαθούν και πάλι τα βοθροκάναλα να αποδείξουν ότι τάχα δεν φταίει το Ισλάμ αλλά κοινωνικοί λόγοι όπως η ανεργία κλπ! Αν επιμένεις να παριστάνεις τον ηλίθιο, κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει.



Την απάντηση, μας την έδωσαν ευτυχώς οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι
Μία ακόμη φορά.
Να δούμε πότε θα βάλουνε μυαλό κάποιοι (εκτός αν έχουν μυαλό αλλά προτιμούν να παριστάνουν ότι δεν έχουν για να κοιμίζουν τα "πρόβατα")


Θυμίζουμε (φωτογραφίες προδοσίας) :
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερόνυμος (έχοντας αφαιρέσει το σταυρό του) δίνει βοήθεια στους "πρόσφυγες":




Μητροπολίτης Γλυφάδος Παύλος:



Μητροπολίτης Ξάνθης :


Μητροπολίτης Πάτρας:


Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας:





Ιεραποστολικός Σύνδεσμος Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός:





Μητροπολίτης Πειραιώς!:







Μητροπολίτης  Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου Δημήτριος Μπειάρης:








Συνοδικοί Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος :








Χριστιανική Φοιτητική Δράση (Αθήνα):




Μητρόπολη Θεσσαλονίκης:



ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος δωρίζει το "Άγιο Κοράνιο" (έτσι το αποκάλεσε):




Ομιλία Πατριάρχη Βαρθολομαίου προς τον Πρόεδρο της Coca Cola:
Αξιότιμοι Μουχτάρ και Δάφνη Κεντ [ο μουσουλμάνος Πρόεδρος της Coca Cola και η σύζυγός του] πoλυαγαπημένοι φίλοι και οικοδεσπότες… Αγαπητοί στον Κύριο […].
Αγαπητέ φίλε Μουχτάρ… γνωρίζουμε πως οι ηρωικές προσπάθειες των γονιών σου χάριν των εβραίων κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου δεν βασίζονταν σε κάποια θρησκευτική κοσμοαντίληψη αλλά στο σφαιρικό όραμα της αγάπης για όλους τους ανθρώπους και της αξίας κάθε ανθρώπινης ζωής.
Είθε ο Κύριος όλων να τους χαρίσει αιωνία ανάπαυση μαζί με τους Δικαίους κάθε γενεάς που έχουν φανεί ευάρεστοι σε Εκείνον […].
Ευχαριστώ. Παρακαλώ καθίστε.
Έχω ένα μικρό αναμνηστικό. Μικρό και σπουδαίο. Αναμνηστικό για την Δάφνη και τον Μουχτάρ. Αυτό είναι το Άγιο Κοράνιο. Το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων αδελφών μας» [χειροκροτήματα].

Δείτε και το βίντεο:


Πατριάρχης Ιεροσολύμων:
18 Απριλίου 2012 ήταν η σειρά του Πατριάρχη Ιεροσολύμων να δωρίσει Κοράνια. Στο πρίγκηπα της Ιορδανίας Εμίρ Γάζη και στον Μουφτή της Αιγύπτου Αλί Τζούμαση Τζαμάκ (πηγή φωτο).

Μητροπολίτης Κομοτηνής:
o μητροπολίτης Κομοτηνής Παντελεήμων, δωρίζει το Κοράνιο στον Μουφτή!

Μητροπολίτες Λέσβου:

συμπροσευχές "ορθόδοξων" μητροπολιτών και ιερέων με μουσουλμάνους:





ΥΓ. Για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση, ξεκαθαρίζουμε ότι η ομάδα μας έχει ελληνορθόδοξα ιδανικά και αποτελείται από πιστά μέλη της Ορθόδοξης εκκλησίας μας. Βλέποντας όσα συμβαίνουν στα πλαίσια του οικουμενισμού, βλέποντας τους "λύκους μέσα στο μαντρί", βλέποντας τους να έχουν καταλάβει τα ύψιστα αξιώματα μέσα στην εκκλησία μας, οφείλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους αδερφούς μας και να αντιδράσουμε. Τα ίδια αισθανόμαστε και για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας.

Ιστολόγιο Ομάδας εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

6 σχόλια:

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ε, αφού είναι τόσο χάλια η Ευρώπη, γιατί ΟΛΟΙ οι μετανάστες θέλουν να έρθουν εδώ και ειδικά στη "ναζιστική Γερμανία" και δεν επιλέγουν το Ισραήλ, τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι) και άλλες ΠΑΜΠΛΟΥΤΕΣ και μάλιστα οι περισσότερες απ΄αυτές ομόδοξές τους μουσουλμανικές χώρες;

Γιατί δεν πάνε στην Αίγυπτο, την Κίνα, την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ;

Ή τις φιλόξενες αλληλέγγυες σοσιαλιστικές χώρες, Βενεζουέλα, Βολιβία, Αργεντινή ή ακόμη ακόμη εκεί που νικήθηκε ο "καπιταλισμός που φταίει για όλα", δηλαδή τη Βόρεια Κορέα;

Μα γιατί μεταναστεύουν μόνο σε Χριστιανικές χώρες;

Μα γιατί όλοι στη "γερασμένη ρατσιστική Ευρώπη";

Μα γιατί δεν πάτε στο Ισραήλ; Στη Σαουδική Αραβία; Στο Ντουμπάι; Μόνο στον Μπούρτζ Χαλίφα των 163 ορόφων, χωράνε να ζήσουν πάνω από 50.000 πρόσφυγες.
"-Δεν δέχονται;"
- Τι θα πει "δεν δέχονται";
Υπάρχουν χώρες που έχουν το δικαίωμα να δέχονται πρόσφυγες και χώρες που δεν το έχουν; Και τότε γιατί οι πρόσφυγες δεν τα βάζουν με τις χώρες που "δεν δέχονται" και τα βάζουν με αυτές που δέχονται, αλλά θέλουν να υπάρχει και κάποιο μέτρο και τάξη;

Γιατί λοιπόν αδέρφια μας μετανάστες, να υποφέρετε στη "γερασμένη κακιά Ευρώπη" και να πεθαίνετε προσπαθώντας να φτάσετε στη Νορβηγία ή τη Σουηδία;
Τόσα ωραία κράτη έχει κοντά σας. Γιατί θέλετε να ζήσετε μόνο σε Χριστιανικές χώρες;

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ:
Στην Ευρώπη υπάρχει ΜΙΑ μουσουλμανική χώρα! Η Βοσνία - Ερζεγοβίνη !
Γιατί δεν πήγε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ "πρόσφυγας" στην ομόδοξη αυτή χώρα;

http://makpress.blogspot.gr/2016/07/blog-post_102.html

Ανώνυμος είπε...

+.Ι.Γ.Ζ.

Ρητορικά τα ερωτήματα.



Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι, προκαλείτε όπως συνηθίζετε να κάνετε με τις φωτογραφίες και με τα κείμενα σας. Σκληρός ο λόγος σας. Αληθινός όμως. Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν δούμε το αίμα στην αυλή μας, δεν πρόκειται να ξυπνήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

+Ι.Γ.Ζ.

Η Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του ΥΠΕΞ θα απαντά στα τηλέφωνα +30 2103681730 και +30 2103681259, καθώς επίσης στο email mdk@mfa.gr για τους δικούς  σας ανθρώπους στο χθεσινό Μακελειό

Ανώνυμος είπε...

Μη ξεχνάτε τους αλληλέγγυους που έκαναν κατάληψη στο ΑΠΘ

https://1.bp.blogspot.com/-E35_M8svTLU/V4pr98RmINI/AAAAAAABXG4/rvkX4JBoJOILJYQnCtfQ4M4he664PbVeQCLcB/s1600/13729083_578673955648486_1123913198670583247_n.jpg

Ανώνυμος είπε...

Γνώσεσθαι την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμας.
Συγχαρητήρια.
Είσαστε απο τους ελαχιστότατους ιστοτόπους που ακολουθούν τον Λόγο Του Χριστού μας.
Οι Ελληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι δεν θέλουμε ουτε καν αυτόν τον Λόγο να ακολουθήσουμε και έχουμε και την απαίτηση να απελευθερωθούμε απο τα δεινά μας.
Εύχομαι και προσεύχομαι στην Παναγία μας να σας δίνει την δύναμη και το θάρρος -που να το φανταζόμασταν πριν κάποια χρόνια - που χρειάζεται για να συνεχίσετε να υπερασπίζεστε τον Λόγο του Χριστού μας.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.