" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Τα νέα της ημέρας από την κατάληψη του Βοτανικού (χώρος για τζαμί) από Έλληνες. Φωτογραφίες. Ο πρώτος άστεγος στο ελληνικό Hot-spot στο Βοτανικό (βίντεο).
















Ακολουθεί αναλυτική ενημέρωση:
Κατέλαβαν τον χώρο που προορίζεται για τζαμί στον Βοτανικό 
για να δημιουργήσουν “Hot Spot για Έλληνες”!...


Χρειάζεται την στήριξη όλων μας..!! Να κατεβούμε όλοι στον Βοτανικό για να κατασκευαστεί ο χώρος Ελλήνων αστέγων που θα προκύψουν και από τις κατασχέσεις..!!


Κάτοικοι της περιοχής του Βοτανικού, ο πολιτιστικός σύλλογος «Αθηνά», ο σύλλογος εφέδρων «Πολίτες Οπλίτες» και η «Αναγέννηση Ελλήνων» κατέθεσαν αίτηση στην εισαγγελία με την οποία ζητούν να τους δοθεί ο χώρος που προορίζεται για τζαμί ώστε να δημιουργήσουν hot spot για Έλληνες άστεγους, βασιζόμενοι σε έναν νόμο του 2002 που λέει ότι όποια δημόσια κτήρια παραμένουν χωρίς χρήση επί μακρόν χρονικό διάστημα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάποιους σκοπούς, όχι με τον τρόπο των αναρχικών, δηλαδή με καταλήψεις αλλά πάντα σε συνεννόηση με τους φορείς.

ΤΟ INDYMEDIA ANEΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ


Το "αναρχικό" προσωπείο της νέας τάξης /athens.indymedia.org/ανέλαβε άμεσα την προβοκάτσια εναντίον των πολιτών του Βοτανικού που προχώρησαν στην κατάληψη και σε ανάρτησή του τους χαρακτήρισε "φασισταριά".

Έγραψε συγκεκριμένα: " ...φασίστες κάτοικοι μαζί με απόστρατους καραβανάδες έκαναν κατάληψη στο χώρο στο Βοτανικό που προορίζεται για τη δημιουργία τζαμιού, δήθεν για να φιλοξενήσουν Έλληνες αστέγους".

Οι κάτοικοι του Βοτανικού που κάνουν την κατάληψη απάντησαν χτες με δελτίο τύπου.




ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

Δεύτερη ημέρα σήμερα στον χώρο υπό διαμόρφωση του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων και αναξιοπαθούντων.


Παρατηρήσαμε σήμερα δημοσιεύσεις στο ίντερνετ που αφορούν την κίνηση μας και εντοπίσαμε σε αυτές συντεταγμένη δραστηριότητα με σκοπό την απαξίωση, την στοχευόμενη προπαγάνδα με σκοπό να υποβαθμίσει, να αποτρέψει την όποια βοήθεια στους αναξιοπαθούντες αστέγους που κυριολεκτικά ζουν σε άθλιες συνθήκες, κάτω από γέφυρες, σε παγκάκια στα πεζοδρόμια στα χαρτόκουτα στο κέντρο της Αθήνας.


Συνηθίσαμε σε αυτές τις εικόνες που καθημερινά μας ντροπιάζουν και μας θυμίζουν ότι κάτι βρόμικο και προσχεδιασμένο είναι σε εξέλιξη και αυτό έχει στόχο την εξαθλίωση του Λαού μας...!!! Αναρωτιόμαστε γιατί προσπαθείτε να μας αποδώσετε ένα χαρακτήρα κινήματος που δεν έχει σχέση με το έργο μας, μας γνωρίζετε, σας είπαν ότι ήμαστε κάποιοι που μισείτε εκ πεποιθήσεως ή ιδεολογίας?


Πάψτε λοιπόν να ασχημονείτε, να δημοσιεύετε ότι εδώ υπάρχουν φασίστες και πολλά άλλα επίθετα που χρησιμοποιείτε στις «στημένες» ιστοσελίδες και τα social media, προσπαθώντας να δώσετε μια εικόνα ανύπαρκτη σε σχέση με αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα και που βιώνει η κοινωνία μας! Καλή η προσπάθεια αλλά και εμείς γνωρίζουμε πως γίνονται αυτά…


Εδώ τα πράγματα είναι απλά, ήμαστε το νεοσύστατο «Κίνημα Έφεδρων πολιτών-οπλιτών» και απαρτίζεται από καθημερινούς ανθρώπους που σίγουρα δεν τους γνωρίζετε διότι δεν ανήκουμε σε καμία πολιτική ιδεολογία…


Μοναδική μας ιδεολογία είναι να ωφελήσουμε τον συνάνθρωπο μας και να φέρουμε την νομιμότητα στην αγαπημένη Πατρίδα μας.
Βασικός συνεργάτης μας είναι ο πλέον ευαισθητοποιημένος φορέας στην ανθρώπινη καθημερινότητα που βιώνουν οι αναξιοπαθούντες και κυρίως μετά από αυτή την πληγή που τους άνοιξαν τα αδιάκοπα μνημόνια. Με όσα μέσα διαθέτει να κλείνει πληγές και μόνο πληγές! Ο φορέας αυτός λέγεται Ελλήνων Οικογένεια και έχει το καταστατικό της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης.


Τέλος, ο τοπικός εξωραϊστικός φυσιολατρικός Σύλλογος Αθηνά στον Βοτανικό.
Αυτοί ήμαστε και μόνο αυτοί καταστατικά, κανείς άλλος «υποψήφιος μνηστήρας» ή υποτιθέμενος κακός δράκος!


Είμαστε ΜΟΝΟ έφεδροι πολίτες, μαχητές της Δημοκρατίας και της νομιμότητας και είμαστε πάρα πολλοί που περιφρουρούμε τον χώρο αλλά και την κίνηση μας. Όσοι πιστεύετε ότι μοιράζεστε τις ίδιες αρχές με εμάς, ότι θέλετε να υποστηρίξετε την κίνηση μας σας περιμένουμε Ιερά οδό 114.

Πηγές εδώ  εδώ και εδώ


Διαβάστε και:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΛΟΙ , ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΓΥΑΛΙΚΑ, ΠΙΑΤΑ, ΡΟΥΧΙΣΜΟ, ΜΟΚΕΤΕΣ ΧΑΛΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΤΙ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ, ΕΠΙΠΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.