" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Σχόλιο ενός αναγνώστη μας: "Γονείς με καινούργιους παρτενέρ". "Παιδια καλών οικογενειών με αρχές,πηγαίνουν διακοπές με το ταίρι τους και οι γονείς δεν μιλούν". "Τα παιδιά τους σπουδάζουν συζώντας και οι γονείς τρέχουν να τους καθαρίσουν τα ενοικιαζόμενα πορνεία.. να τους γεμίσουν τα ψυγεια". Θλιβερές διαπιστώσεις στην "ορθόδοξη" (μόνον κατ όνομα) Ελλάδα

Αναγνώστης μας έγραψε το παρακάτω σχόλιο, εδώ
Επειδή περιγράφει ακριβώς την αλήθεια, το παραθέτουμε αυτούσιο :



Κατα τον λαον και οι αρχοντες!
Δεν μετανοουμε και εμεις.
Ο Θεος εχει παρει τα ματια του απο πανω μας,δε βλεπετε τι γινεται;;;



Αν ηταν μονον οι ατασθαλιες των ομοφυλοφιλων,,,,,
οι οικογενειες διαλυμενες με καινουργιους παρτενερ,,,,
παιδια καλων οικογενειων με αρχες,πηγαινουν διακοπες με το ταιρι τους και οι γονεις δεν μιλουν,,,,
συζουνε σπουδαζοντας και σπουδαζουν συζωντας και οι γονεις τρεχουν να τους καθαρισουν τα ενοικιαζομενα πορνεια,,,,να τους γεμισουν τα ψυγεια να εχουν απο ολα.

Γι'αυτα και πολλα αλλα ,η αδιαφορια στα της πιστεως εφερε και τα αλλα
''αφου δεν ενδειαφερεστε κ εσεις ....'', πηγαινουν και παντρευονται πολιτικα, 
που να το πει κανεις και να μην επαναστατησει η συνειδηση του.

Ενα ζευγαρι στο Γιοχανεσμπουρκ, μου'λεγε μια κυρια που γνωρισα ηταν Ορθοδοξοι και αποφασισαν να παντρευτουν Ορθοδοξα για να μπουν στον δρομο Του Θεου κ πηγαν στον ιερεα αλλα δεν ειχαν χρηματα ηταν ανεργοι εκει.  
Ο ιερεας τους ειπε ''χρειαζονται τοσα για τον ναο''τα παιδια δεν ειχαν.

Καποιος τους ειπε''Δεν πατε στην παπικη εκκλησια,το ιδιο ειναι''-το λεγω διοτι τωρα με τα ενωτικα θα γινει κ αυτο.
Πηγαν στην παπικη εκκλησια ο δικος τους φαδερ ειπε ''μπα,τιποτε, με ενα χαρτοσημο ο γαμος θα γινει''....ετσι και εγινε! 

Παντρευτηκαν-μου ειπε η κυρια, και
πιστευουν πως ειναι παντρεμενοι!
Αταξια,ατασταλιες,αγνοια,ζωη χωρις αιωνιο μελλον,τα κοσμικα...ποιος αλλοθρησκος να γινει χριστιανος και ποιος παπικος να γινει ορθοδοξος;;;;


Η καταντια μας και οι αμαρτιες μας φθασαν στον ουρανο, γι'αυτο και ο Θεος πηρε τα ματια του. 

Ειναι δυνατον να πηγαινει κορασιδα στον ιερεα και να τον ρωτα εαν ειναι αμαρτια η σχεσεις πριν τον γαμο και να της λεγει πως αν τον αγαπας δεν ειναι αμαρτια;Οταν ηρθε και μου το ειπε,τρελλαθηκα. 
Ολοι μας φταιμε!Ολοι μας εχουμε βαλει το χερακι μας στην αποστασια απο Τον Θεο.Πως να οικοδομησεις των 16 χρονων παιδι συγγενους οταν σου λεει ''μου το ειπε ο παπας''.



Δυστυχως η πορνεια,η ομοφυλοφιλια,η μοιχεια, το χρημα ,το μισος,κυριαρχουν σε αυτον τον κοσμο!

Πρεπει ολοι να συναισθανθουμε τα λαθη μας,αλλα ειναι πλεον αργα.Θαρρεις και το τσουναμι μπηκε στη χωρα και παρασερνει τα παντα και γιναν ολα μια μαζα που οταν τραβηχτει το νερο,θα φανουν οι βρωμιες και τα σκουπιδια ,η λασπη και τα μπαζα.Επειτα διαμαρτυρομαστε,,,,,κ εχουμε δικαιο αλλα ας δουμε τι μπορουμε να μαζεψουμε και εμεις παραλληλα...
π 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μεσω της αμαρτιας γεννιεται ο θανατος και ο θανατος δεν μπορει να καταστραφει μεχρι να καταστραφει η αμαρτια...Ελεγε ο αγιος Βελιμιροβιτς:η ηθικη στης οποιας την πρωτη σελιδα δεν ειναι ζωγραφισμενος ο διαβολος,δεν ειναι ηθικη αλλα ψευδης αισθητικη της ψυχης, εφοσον δεν παρουσιαζει τη ζωη σαν φρικτο δραμα του καλου και του κακου,αλλα σαν γλυκαναλατη οπερα για σαλονια και τσαι...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.