" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Ξεφτίλα: Μετά τον Τσίπρα και τον Αλβανό Έντι Ράμα, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων παρασημοφόρησε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Που ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης των κίναιδων.

Η ξεφτίλα αυτών που πέτυχαν να ανέβουν στα ανώτατα κλιμάκια διοίκησης της εκκλησίας μας δεν έχει τέλος.


Μετά τις παρασημοφορήσεις δεσποτάδων και αρχιμανδριτών (υποψηφίων δεσποτάδων) (γράψαμε εδώ), ξεκίνησαν τώρα και οι παρασημοφορήσεις πολιτικών από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων..

Είναι φανερό ότι η εκκλησιαστική διοίκηση κρατιέται σφικτά από την πολιτική εξουσία, την οποία επίσης στηρίζει με κάθε τρόπο.

Όταν χάσεις την εμπιστοσύνη (πίστη) σου στον Θεό, αναζητείς σωτήρες.
Ευχόμαστε πραγματικά να προλάβουν να μετανοήσουν.


Καμαρώστε :

"Διά τήν συμπαράστασιν τοῦ κ. Μητσοτάκη καί τῆς οἰκογενείας αὐτοῦ εἰς τό Πατριαρχεῖον, ἰδίᾳ εἰς τήν ὑπέρβασιν τῆς πρό ἐτῶν ταλανισάσης τό Πατριαρχεῖον κρίσεως ὁ Μακαριώτατος ἀπένειμεν εἰς αὐτόν τήν τιμητικήν διάκρισιν τοῦ Μεγαλοσταύρου τοῦ Τάγματος τῶν Ἱπποτῶν τοῦ Παναγίου Τάφου.
Εὐχαριστῶν ὁ κ. Μητσοτάκης, ἐπέδωσεν εἰς τόν Μακαριώτατον ἐπάργυρον ἔμβλημα κλάδου ἐλαίας, ὡς σύμβολον εἰρήνης καί συνδιαλλαγῆς".


Παρασημοφορώντας τον άθεο Αλέξη Τσίπρα (που δεν έχει παντρευτεί -ούτε καν με πολιτικό γάμο) και ΔΕΝ έχει βαπτίσει τα παιδιά του  (δείτε την ανάρτηση μας εδώ):





Παρασημοφορώντας τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα (για το γκρέμισμα ορθοδόξων ναών στην Αλβανία; θυμηθείτε εδώ, εδώ και εδώ) :



Παρασημοφορώντας αιρετικό Φραγκισκανό (διαβάστε εδώ):




"ναί ἔρχομαι ταχύ "

Ιστολόγιο Ομάδας Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"







3 σχόλια:

GeorGRE είπε...

Νομίζω με τα τελευταία γεγονότα αξίζει και ο Ερντογάν μια λαμπρή παρασημοφόρηση.... Έχει να γίνει χαμός. Πολλά μαζεύονται.

Ανώνυμος είπε...

+I.Γ.Ζ.

Αυτό ακριβώς έκανε και ο Βενιζέλος ( εβραιομασόνος ) στον Κεμάλ

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Θεόφιλος ο Γ' των Ιεροσολύμων έχει υποταχθεί στον Πάπα και υπηρετεί την Διεθνή Μασωνία. Το βιντεάκι είναι χθεσινό από την επίσκεψη του κρυπτοεβραίου Άξελ Τσίπρα στο Ισραήλ.
Ακούστε και δείτε τι λέει ο Θεόφιλος στον Τσίπρα στο 01:51 και θα φρίξετε !!!
""Η Αυτού αγιότης ο Πάπας, θα στείλει κι αυτός μήνυμα..." ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ;;; Αναγνωρίζει δημόσια τον Πάπα ως Άγιο και δίνει αναφορά στον κρυπτοεβραίο Άξελ Τσίπρα, τον εκλεκτό της Διεθνής Μασωνίας !!!!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΡΤ !!!! ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ;;;
[ΒΙΝΤΕΟ]: https://youtu.be/j9oIKJxiX5o?t=1m51s

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.