" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Ουκρανία : ΕΚΑΨΑΝ το σπίτι του Μητροπολίτη Λογγίνου (ανταπόκριση από UOJ)

 Πριν λίγο καιρό γράφαμε:

ΕΠΕΙΓΟΝ : Ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας περικύκλωσαν το μοναστήρι του μητροπολίτου π. Λογγίνου

«Έκκληση από τον Μητροπολίτη Μπάντσεν Λογγίνο: Έχουμε παιδιά εδώ, έχουμε αναπήρους! Δεν αντέχουμε άλλο…»

https://opaidagogos.blogspot.com/2023/11/blog-post_9.html

 

Όπως διαβάζουμε στην Ένωση Ορθοδόξων Δημοσιογράφων (UOJ) εδώ

στις 2 Ιανουαρίου 2024, οι ναζί του Ζελένσκι (το ναζί το επισημαίνουμε για να τονίσουμε την υποκρισία της Δύσης, όταν οι ναζιστές εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ΝΤΠ το παραβλέπουν!), στις 4 τα ξημερώματα (!) ΕΚΑΨΑΝ το σπίτι όπου διέμενε ο αγωνιστής μητροπολίτης Μπάντσεν Λογγίνος


Αν και κάηκε η σκεπή και το οίκημα (δείτε την φωτογραφία) ο μητροπολίτης πρόλαβε και γλίτωσε. 

Θυμίζουμε ότι εξαιτίας της συνεχούς πίεσης από τις ουκρανικές αρχές ο μητροπολίτης Λογγίνος πρόσφατα υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ υποβλήθηκε και σε εγχείρηση καρδιάς.
Είναι φανερό ότι προσπαθούν να του δώσουν το τελειωτικό χτύπημα.

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους ντόπιους θιασώτες των αχειροτόνητων σχισματικών της Ουκρανίας (από αγιορείτικες μονές μέχρι δεσποτάδες και μοναστήρια) όπου πηγαίνουν και λειτουργούν οι Ουκρανοί με τις ευλογίες του Βαρθολομαίου, θέτοντας τους αυτόματα υπόδικους σε καθαίρεση.

Όλοι αυτοί μια μέρα -αν αναστηθεί κάποτε η Ορθόδοξη εκκλησία από την παναίρεση του Οικουμενισμού- θα λογοδοτήσουν.
Μέχρι τότε οφείλουμε ως Ορθόδοξοι πιστοί να απομακρυνόμαστε από τους «λύκους» - διαφορετικά δεν γινόμαστε συμμέτοχοι στην προδοσία;


Θυμίζουμε πρόσφατο ρεπορτάζ μας για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, εδώ:

 

 

Βλέπετε εκεί οι Ορθόδοξοι πιστοί υποφέρουν μέσα στην παγωνιά και ματώνουν από τις δυνάμεις ασφαλείας. Εδώ βάζουμε το κουστούμι οι άντρες και ακριβά ενδύματα οι γυναίκες, για να κάνουμε επίδειξη πηγαίνοντας στην εκκλησία.

ΥΓ. Μην περιμένετε καμμία καταδικαστική ανακοίνωση από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος! Έχουν πιο σοβαρές υποχρεώσεις οι δικοί μας. Όλο και κάποιος μητροπολίτης θα έχει ονομαστήρια (όπως εδώ) και πρέπει να πάνε για να ανταλλάξουν ακριβά δώρα.

Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.