" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ : Το 2ο μέρος της ομιλίας του π.Μωυσή : ΜΕΤΑΝΟΙΑ - ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

Προχθές προβάλαμε εδώ, το 1ο μέρος (μόλις 5 λεπτά) του βίντεο :


με αναφορά του  στις προσπάθειες να τον ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ να μιλήσει (διαρκή εμπόδια σε Περαία Θεσσαλονίκης, Αννόβερο, Ξάνθη, Ηγουμενίτσα) .Παρουσιάζουμε σήμερα το 2ο μέρος του ίδιου βίντεο,  στο οποίο ο π.Μωυσής μιλάει για την μετάνοια και την προσευχή.

Σας βεβαιώνουμε δεν είναι "τετριμμένα" αυτά που θα ακούσετε. Εμπνέει αυθεντικότητα ο τρόπος που μιλάει.Εν μέσω της νηστείας των Χριστουγέννων, αξίζει πραγματικά να αφιερώσετε λίγο χρόνο. Θα σας βοηθήσει η ομιλία αυτή. Θα σας δώσει αφορμές να ξεκινήσετε με ζήλο τον πνευματικό σας αγώνα.


Στο 3ο μέρος του βίντεο (που θα δημοσιευθεί σε λίγες ημέρες), μιλάει γα τον  Οικουμενισμό και την Αποτείχιση (εν μέσω  καταιγισμού ερωτήσεων από πιστούς, χωρίς όμως να εκτρέπεται η συζήτηση).


Ακολούθησε το 4ο μέρος, και πάλι για πνευματικά θέματα, πραγματικά μας συγκίνησε (όσο από αυτό μπορέσαμε να καταγράψουμε, θα πάρει κι αυτό τη σειρά του για προβολή).


ΥΓ
Πληροφορηθήκαμε ότι χθες βράδυ προσκλήθηκε και μίλησε εκτάκτως σε κάποια αίθουσα, όπου και πάλι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους τον άκουσαν (αναμένουμε το βίντεο από κάποιον αδερφό και αν πάνε όλα καλά και το βρούμε θα το αναρτήσουμε).

Συνεχίζεται ...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Ένα σχετικό κείμενο του ιδίου είδαμε εδώ

3 σχόλια:

Αργύρης μυλωνας είπε...

Αν εχει εντοπισει και το φλεγον προβλημα του κομμουνισμου ειναι τελειος ο μοναχός

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΑΓΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ 1942-1949

Μωυσής μοναχός εκ Πρεβέζης

http://www.katanixis.gr/2017/11/1942-1949.html

Αργύρης μυλωνας είπε...

Α!!δεν του ξεφυγε,ε ενταξει τοτε

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.


Από σήμερα 2/10/2018, έχουμε προσωρινά διακόψει την δημοσίευση σχολίων στο ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.