" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Πάρε, πάρε, πάρε!!! Και διαμονές πουλάμε και ιθαγένειες

Μουζάλας: «Τα παιδιά δεν έχουν εθνικότητα». 
[Το ίδιο και η μ@λ@κία] Την έπεσαν και πάλι στον Τσιάρτα, επειδή έχει τη γνώμη πως την ελληνική σημαία πρέπει να κρατούν ΄Ελληνες. Ο άνθρωπος που ίδρωσε με την ελληνική φανέλα, που μας έκανε υπερήφανους το 2004 μαζί με τους άλλους πρωταγωνιστές τού νικηφόρου τελικού τού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου δεν δικαιούται «δια να ομιλεί». 

Δικαιούνται μόνον οι διεθνιστές του πρωκτού που δεν μπορούν να περιφρουρήσουν τα θαλάσσια σύνορα, έχουν κάνει το ΕΣΥ να στενάζει φορτώνοντάς το με δωρεάν περίθαλψη σε χιλιάδες λαθρομετανάστες, που δεν ανέχονται να διδάσκεται ο λόγος του Χριστού στο σχολείο, επειδή αυτό είναι κατήχηση και οι Ελληνόπαιδες πρέπει να προσαρμοσθούν στις ανάγκες των αλλόδοξων λαθρομεταναστών, ώστε να μη γνωρίζουν διάφορες παγκόσμια αναγνωρισμένες εκφράσεις που μας καθοδηγούν καθημερινά, να είναι ένας χυλός που θα τον κουμαντάρουν τύποι ως ο Νάσος Θεοδωρίδης, ο κ. Λάμπρου, η κερα-Τασία και όλος ο συρφετός των ακαμάτηδων του Δημόσιου Τομέα που έχουν, ως φαίνεται, πιο βαρύνοντα λόγο από αυτούς που τους βγαίνει ο πάτος καθημερινά για να πληρώνουν τα μιστά τους και τα εφάρπαξ τους.
Σωτήριος Καλαμίτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.


Από σήμερα 2/10/2018, έχουμε προσωρινά διακόψει την δημοσίευση σχολίων στο ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.