" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Όλα τα "καλά παιδιά" της παγκοσμιοποίησης (ΕΛΙΑΜΕΠ, Bilderberg, ΜΚΟ και Σόρος) στη ΝΔ



Στην Θεσσαλονίκη, στο 7ο και τελευταίο προσυνέδριο της ΝΔ, που θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, μεταξύ των ομιλητών θα είναι και ένα από τα ιστορικά στελέχη του κόμματος που θα κάνει την επανεμφάνισή της: η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου 

(σχόλιο ο Παιδαγωγός: Η τότε Υπουργός Παιδείας της ΝΔ, με πρόσχημα το ότι δεν υπάρχουν ειδικοί χώροι για "τόσο σημαντικό μυστήριο της Εκκλησίας", ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την εξομολόγηση στα σχολεία


Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 

υπ’ αρ. πρωτ. 76992/Γ2/27.7.2006
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


«Με αφορμή ερωτήματα που τέθηκαν στο Υπουργείο Παιδείας από διευθυντές σχολείων, από γονείς μαθητών και από εκκλησιαστικές αρχές σχετικά με το μυστήριο της εξομολόγησης στα σχολεία, σας γνωστοποιούμε τα ακόλουθα:

Η τέλεση του μυστηρίου της εξομολόγησης, ενός από τα επτά μυστήρια της Εκκλησίας, προϋποθέτει διακριτικότητα, ήρεμο περιβάλλον και κατάλληλη ψυχική προετοιμασία. Επιπλέον, λόγω της ιδιαίτερης σημασίας του μυστηρίου, το οποίο σημειωτέον δεν αποτελεί μέρος της γνωστικής διαδικασίας ούτε ξεχωριστή δραστηριότητα που υπάγεται στο μάθημα των θρησκευτικών, η τέλεσή του απαιτεί την εκούσια και συνειδητή προσέλευση του μαθητή, καθώς και την επιλογή κατάλληλου ιερέα, ο οποίος να ανταποκρίνεται στις υποκειμενικές πνευματικές του ανάγκες.

Για τους παραπάνω παιδαγωγικούς αλλά και θεολογικούς λόγους, κι επειδή στα σχολεία δεν υπάρχει ο κατάλληλος χώρος ώστε να εξασφαλίζεται γαλήνη και εχεμύθεια κατά την τέλεση του μυστηρίου, η εξομολόγηση δεν μπορεί να τελείται μέσα στις σχολικές μονάδες.


Επισημαίνεται ότι ο Διευθυντής του Σχολείου, εφόσον λάβει γνώση από τον ενοριακό εφημέριο ότι τελείται το μυστήριο της εξομολόγησης ειδικά για τους μαθητές στους ναούς της περιοχής, το ανακοινώνει στο σχολείο».)




Το θέμα του προσυνεδρίου, στο οποίο θα δώσει το παρών όπως και σε όλα και ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι «Για έναν νέο πατριωτισμό» και μεταξύ άλλων θα μιλήσουν και πολλοί επιστήμονες των Διεθνών Σχέσεων, όπως ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και αντιπρόσωπος της λέσχης Bilderberg στην Ελλάδα Λουκάς Τσούκαλης, ο γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ Θάνος Ντόκος, ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και υπεύθυνος του Navarino Network Δημήτρης Καιρίδης, ο αν. καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κώστας Υφαντής, ο αν. καθηγητής Ευρωπαϊκής Διακυβέρνησης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Δημήτρης Σκιαδάς κ.ά. Επίσης θα τοποθετηθούν οι τομεάρχες Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος και Πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Πατριωτισμός αλά ΕΛΙΑΜΕΠ, Bilderberg, ΜΚΟ και Σόρος η ΝΔ !


Tον λατρεμένο της "οικογένειας", κ. Μπουτάρη δεν βλέπουμε κι ανησυχούμε ! Λίγο όμως, καθώς, ο Κυριάκος σίγουρα θα τον καλέσει (με την ευγενική μεσολάβηση του ΣΚΑΪ Σόρος πάντα....)

Σχόλιο αναγνώστη :

ΝΑΙ υπαρχουν ολοι αυτοι στη νουδουλα αλλα απο την αλλη υπαρχει το αντιβαρο ο μακης ο μυκονιαν ο βοριδης.
ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Τραγέλαφος: Ο Βορίδης που ψήφισε «σύμφωνο συμβίωσης» και τζαμί κατηγορεί τον Σύριζα ότι «γκρεμίζει τις παραδοσιακές αξίες»!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Κρίμα που ο Ελληνας και ιδίως όσοι υποστηρίζουν το Ελληνοχριστιανικό έθνος μας και τις παραδοσιακές αξίες μας την ελευθερία μας γενικότερα , ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να διαβάσουν
ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ...ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ!!!




Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ καὶ ὁ πραγματικός του ῥόλος! [1]
13 Φεβρουαρίου 2011
23

Τὸ παρακάτω ἄρθρο τὸ ἔλαβα μόλις καὶ χαμογέλασα…
Ὁ Χριστοφόρος ξεκίνησε καὶ γράφει γιὰ ἕνα θέμα ποὺ πολλοὶ «γνωρίζουν» ἀλλὰ λίγοι «ὁμιλοῦν»….
Τὸ σημαντικότερον εἶναι τὰ στοιχεῖα ποὺ παρουσιάζει καὶ τεκμηριώνουντὸ ἄρθρο του.

Σᾶς παρακαλῶ πολὺ νὰ τὸ μελετήσετε καὶ νὰ τὸ κρατήσετε. Εἶναι πάρα πολύ σοβαρές οἱ πληροφορίες ποὺ καταγράφονται! Σοβαρὲς γιὰ τὴν ἀτομική μας ἐλευθερία ἀλλὰ κυρίως γιὰ τὴν χώρα μας!
Ἐὰν ἔςτω καὶ λίγο νοιάζεστε, διαβᾶστε!
Πῶς συνδέονται αὐτὰ;
Μία προσεκτική ἀνάγνωσις θὰ σᾶς τὸ ἀποκαλύψῃ!!
Φιλονόη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ Τ(Σ)ΑΤΣΟΠΟΥΛΟ, ΒΕΡΕΜΗ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ….ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ (ΕΛΙΑΜΕΠ 1)

http://filonoi.gr/2011/02/13/98/

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ – ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΚΑΟΥΡΑΣ ΜΕΛΙΝΑΣ – ΝΤΑΣΕΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΓΙΝΕΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ (ΕΛΙΑΜΕΠ 7)
Ε Λ Ι Α Μ Ε Π
Μέρος 7ον
Οι αναπληρωματικοί
Το επαναλαμβάνω, για να σας εντυπωθεί: Πολλοί θέλουνε να μπουν στο ΕΛΙΑΜΕΠ ή έστω να συνεργαστούν μαζί του, ώστε να δουν μιαν άσπρη μέρα, αλλά δεν έχουνε τα αναγκαία προσόντα. Πρέπει πρώτα-πρώτα να είσαι διαπρεπής επιστήμων, σαν τον Μπαμπινιώτη, να πούμε, ή τον Σβολόπουλο. Μετά να έχεις να επιδείξεις έργο στην αποσύνθεση του Ελληνικού Έθνους (όπως οι προαναφερθέντες).


Έγινε το εξής, αγαπητοί μου. Ο Κιτρομηλίδης λανσάρισε στο μαλακό κατά τη δεκαετία του 1980 και στο άγριο από το 1998 και μετά τη θεωρία εξαιτίας της οποίας το ΔΝΤ και εμείς, οι Έλληνες, βρισκόμαστε στη φάση τού «Τι μας κάνει, μάνα μου! Τι μας κάνει!» Και επειδή και σεις ακόμα μπορεί να κάνετε τον χαζό, σπεύδω να σας τα κάνω λιανά. Βλέπετε τι γίνετε στη χώρα μας. Οι λαθρομετανάστες φτάνουνε πια τα 2.000.000, η ανεργία ξεκληρίζει τη νεολαία μας, οι μισθοί και οι συντάξεις εκμηδενίζονται (με δημοκρατικές διαδικασίες εννοείται), η κοινωνική ασφάλιση καταργείται (αυτό δεν το μάθατε; εμ, πού να το μάθετε; από τις «Εφημερίδες της Κυβερνήσεως», που λέει και ο Χατζάρας, Βήμα και Καθημερινή ο πληθωρισμός ανεβαίνει, οι Έλληνες είτε εξοντώνονται είτε δεν κάνουνε πια παιδιά – και από πάνω κάθε μέρα μας λένε ότι χρωστάμε όλο και περισσότερα. Εσείς δεν σκεφτήκατε γιατί γίνονται όλα αυτά; Εάν ακόμα δεν το καταλάβατε, διαβάστε Κιτρομηλίδη.

Τι υποστηρίζει ο ενλόγω διαπρεπής επιστήμων; Ότι οι Έλληνες είναι… Εβραίοι, οι οποίοι κάποια στιγμή βρεθήκανε στην «Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα», ξεχάσανε την καταγωγή τους και αντικατέστησαν τον πόθο της επιστροφής στην Παλαιστίνη με το όραμα της Μεγάλης Ιδέας!
Το πιάσατε; Σεις, εγώ, όλοι μας είμαστε Εβραίοι που έχουμε ξεχάσει την καταγωγή μας! Και προκειμένου να ξαναθυμηθούμε την καταγωγή μας, μας αλλάζουνε (με δημοκρατικές διαδικασίες) τα φώτα, μέχρι να ξαναθυμηθούμε τους «πραγματικούς προγόνους μας» και να ξαναβρούμε τον «αληθινό μας εαυτό». Μόλις τον ξαναβρούμε και γίνουμε Εβραίοι ωραίοι και καλοί, και θα φύγει το ΔΝΤ και θα γεμίσουνε οι τσέπες μας λεφτά. Και επειδή πάλι σας βλέπω να με διαβάζετε με ένα στόμα ανοιχτό σαν τη Σπηλιά του Νταβέλη, σας λέω εν τω άμα και πού τα γράφει αυτά: Στην –«επιστημονική»- μελέτη του «Ιδεολογικά ρεύματα και πολιτικά αιτήματα», που δημοσιεύτηκε μαζί με μελέτες άλλων μπουμπουκιών όπως ο Βερέμης και ο Κολιόπουλος στο βιβλίο «Ὀψεις της ελληνικής κοινωνίας του 19ου αιώνα», βιβλιοπωλείο της «Εστίας», 1998 (δεύτερη έκδοση), σελίδα 36.
Τώρα που τόσα σας είπα, σας κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ποιος χρηματοδοτεί τον Κιτρομηλίδη, ποιον σπόνσορα έχει, για να το κάνω πιο λιανά; Για ψάξτε… ψάξτε…ξαναψάξτε… μπράβο! Το βρήκατε! Τον Γεώργιο Δαυίδ/George David της Bilderberg/ΕΛΙΑΜΕΠ. Ποιον άλλον θα είχε, ω συνέλληνες;


Ανώνυμος είπε...

Και πάλι σας ακούω να μου λέτε: «Τι μας νοιάζει, ρε άνθρωπε, για τους Γεφυραίους; Εμείς εδώ τσουρουφλιζόμαστε, για τους γιους του Πεισίστρατου θα μας λες;» Εμ, έλα όμως που σας νοιάζει και σας παρανοιάζει.

Διότι οι Γεφυραίοι, καλοί μου συνέλληνες, δεν ήταν Έλληνες. Είχαν έρθει από την Παλαιστίνη και οι Ιουδαίοι σήμερα τους θεωρούν προγόνους τους, δηλαδή αρχαίους Εβραίους!

Καταλάβατε τώρα την αλληλουχία των γεγονότων; Εάν κατάφερναν ο Ντασσέν με τη Μερκούρη να φέρουν πίσω τα Ελγίνεια, χάρη στη γιορτή των οποίων, δηλαδή τα Παναθήναια, οι Γεφυραίοι και οι Γεφυροπούλες είχαν αφομοιωθεί στην Αρχαία Αθήνα, θα είχαν απτό, πιαστό, μπροστά στα μάτια τους το μνημείο των «Ελληνιστών Εβραίων».

Και ακόμα, θα βαρούσανε καίρια τον Χριστιανισμό.

Διότι, αγαπητοί μου συνέλληνες, τους Εβραίους σήμερα καθόλου δεν τους ενοχλεί η θρησκεία των Αρχαίων Ελλήνων.

Ο Χριστιανισμός τους ενοχλεί, αυτόν θέλουν να εξαφανίσουν και προσπαθούνε με κάθε τρόπο να τον χτυπήσουν. Βλέπετε τι γίνεται στην Εκκλησία, πώς έχει αλωθεί, βλέπετε τι γίνεται παντού στην –πρώην- χριστιανική Ευρώπη.

Με τα Ελγίνεια εδώ, και θα είχαν οι Εβραίοι της Ελλάδας το δικό τους μνημείο (ξαναδιαβάστε τον Ηρόδοτο) αλλά θα ξαναφούντωνε η θρησκεία του Δωδεκάθεου και θα βλέπατε τότε όχι μόνο Μουσουλμάνους να προσεύχονται στην πλατεία Κοτζιά και στα Προπύλαια, αλλά και ειδωλολάτρες να σφάζουν κατσίκια και αρνάκια πάνω στην Ακρόπολη. Ας ξαναγυρίσουμε όμως στον Μικρογιαννάκη.

http://filonoi.gr/2011/03/16/42-2-2/

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΟΛΑ ΔΕΝΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ!!!

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012
ABΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ: Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ 90ΧΡΟΝΑ (88) ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ
ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ...

http://oimos-athina.blogspot.gr/2012/11/ab.html


Λένιν και Στάλιν –Ο Πάνος Καμμένος βρίσκει την «πειραγμένη» αφίσα πολύ έξυπνη [εικόνες]

Ενα άγνωστος χρήστης των social media ανέβασε την Τετάρτη μια «πειραγμένη» αφίσα των Λένιν και Στάλιν στην οποία απεικονίζονται ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Πάνος Καμμένος.
Ο πρόεδος των ΑΝΕΛ εντόπισε την αφίσα και την σχολίασε με χιούμορ:
Panos Kammenos ‏@PanosKammenos
Ομολογώ πολύ έξυπνο .....

Αυτη είναι η πρωτότυπη αφίσα των Λένιν και Στάλιν.

Πιθανότατα ο χρήστης που «πείραξε» την ιστορική αφίσα αφήνει να εννοηθεί ότι ο νέος πρόεδρος Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος (στο ρόλο του διανοούμενου Λένιν) και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος (στον ρόλο του «εκτελεστή» Στάλιν) εργάζονται -ως άλλοι κομμουνιστές- στην υπηρεσία του ελληνικού λαού.

http://www.iefimerida.gr/news/192225/lenin-kai-stalin-o-panos-kammenos-vriskei-tin-peiragmeni-afisa-poly-exypni-eikones

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ο Προκόπης Παυλόπουλος στη συναυλία που διοργανώνει το ΚΚΕ στο Μέγαρο Μουσικής

Για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, φωτογραφία: eurokinissi
Πολιτική
17|10|2017 14:02

100 χρόνια συμπληρώνονται από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση και το ΚΚΕ διοργανώνει αύριο Τετάρτη, συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής.

Τη συναυλία θα παρακολουθήσει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση της Προεδρίας. «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 20.30, θα μεταβεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να παρακολουθήσει συναυλία που οργανώνει η Κεντρική Επιτροπή του Κ.Κ.Ε., με έργα των συνθετών: Σεργκέι Προκόφιεφ, Ντμίτρι Σοστακόβιτς και Αράμ Χατσατουριάν».


http://www.iefimerida.gr/news/369853/o-prokopis-paylopoylos-sti-synaylia-poy-diorganonei-kke-sto-megaro-moysikis

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.