" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Το "λιοντάρι", ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, μία ακόμη φορά συλλειτούργησε στα ονομαστήρια του οικουμενιστή Μεσσηνίας!



Κάποτε σχολιάζαμε τους καραγκιόζηδες της πολιτικής. Που άλλα έλεγαν στον κόσμο και άλλα ψήφιζαν. Εκπληκτικοί ως θεατρίνοι. Όταν τους βλέπεις από κοντά, κοντεύεις να τους πιστέψεις ότι είναι αγνοί και με καλές προθέσεις! Τόσο πειστικό ύφος έχουν!





Οι μάσκες σιγά σιγά πέφτουν και στον χώρο της εκκλησίας. Τη μια κάποιοι δεσποτάδες παριστάνουν τους "νταήδες" και τους αντιοικουμενιστές, και την άλλη σπεύδουν να επιβεβαιώσουν την προσήλωση τους στους ηγήτορες του οικουμενισμού. 

Τη μια γράφουν άρθρα (ως πρόσωπο!), και την άλλη λένε ότι ως επίσκοποι αναγνωρίζουν τις αιρέσεις ως εκκλησίες (δείτε πχ εδώ). 
Και μετά "κάνουν σαν "λυσσασμένοι" όταν τους κόβουν την μνημόνευση...

Για το "λιοντάρι" τον Πειραιώς, γράψαμε και ξαναγράψαμε. 
Μία ακόμη φορά επιβεβαιωνόμαστε. ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ συλλειτούργησε στα ονομαστήρια του μητροπολίτη Μεσσηνίας..

Μας δουλεύουν.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Κάθε χρόνο εκεί. Συλλειτουργεί με τον στυλοβάτη της Παναιρέσεως στην Ελλάδα!


Αρχιερατικό συλλείτουργο για τα ονομαστήρια του Μεσσηνίας



Με κάθε λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα η πανηγυρική Θ. Λειτουργία για την εορτή της μνήμης του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου, καθώς και για τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου, στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό της Υπαπαντής του Χριστού στην Καλαμάτα.

Τη Θ. Λειτουργία τέλεσε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνού, Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Ιλίου κ. Αθηναγόρα, Κηφισίας κ. Κυρίλλου, Μεγάρων κ. Κωνσταντίνου και Σταγών κ. Θεοκλήτου. Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Λεοντοπόλεως κ. Γαβριήλ, Φιλαδελφείας κ. Βενέδικτος και ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος.
Τον Θείο Λόγο κήρυξε Μητροπολίτης Σταγών, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Άγίου και στον εορτάζοντα Μητροπολίτη.
Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα, τόνισε ότι η παρουσία των αδελφών Επισκόπων σήμερα, σε καιρούς κρίσης και αμφισβήτησης, δείχνει την ενότητα του εκκλησιαστικού σώματος, του οποίου επικεφαλής είναι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος. (...)
το είδαμε εδώ.

6 σχόλια:

SCRIPTA MANENT είπε...

Τους κέρδισε η ιερωσύνη, αλλά τους έχασε το θέατρο

Ανώνυμος είπε...

τι εχει να πει ο πατηρ αγγελος αγγελακοπουλος πατηρ ματθαιος και αλλοι πατερες; δεν τα βλεπουν τα χαλια του δεν πεισθηκαν ακομη οτι πρεπει να κοψουν το μνημοσυνο φετος δεν γιορτασε το θαυμα του αγιου Σπυριδωνα με τους παπικους κανταντια παει η φλογα που εδειχνε ποτε θα καταλαβει ο λαος; αλεξιο; κ

Ανώνυμος είπε...

Λέτε να έγινε και ο Πειραιώς μασόνος; Αυτός, που ήταν ο μεγαλύτερος πολέμιος της μασονίας και τους πήγε και στα δικαστήρια; Πως τον τύλιξαν άραγε;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δεν πιστεύουμε ότι είναι μασόνος.
Το πως καταφέρνουν να "τυλίγουν" τον καθένα, είναι πράγματι άξιο προσοχής. Άλλους με την δόξα, άλλους με οικονομικά ή ηθικά σκάνδαλα, άλλους με "κονέ" στον τοπικό δήμο ή σε υπουργεία. Εδώ "τύλιξαν" το Άγιο Όρος, στους δεσποτάδες θα δυσκολευθούν;

Αργύρης μυλωνας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ηλίας είπε...

Στους εσχατους καιρούς, οι ιερείς θα γίνουν οι ασεβέστεροι όλων. Έχει γραφτεί.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.