" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

«Πολυτεχνείο 1973: Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη του εικοστού αιώνα»! [photos+video]. (Αντι)Δράσεις σε σχολεία της Λάρισας.


Τώρα που πήγαν τα παιδιά σου στο σχολείο και τραγούδησαν τα τραγουδάκια και έριξαν δάκρυα για τους "νεκρούς του Πολυτεχνείου" και συγκινήθηκαν ..., μήπως ήρθε η ώρα να τους πεις την αλήθεια;;;

Ότι το Πολυτεχνείο ΔΕΝ έριξε τη Χούντα.
Ότι λειτούργησε ως άλλοθι στον Ιωαννίδη να ανατρέψει την υπηρεσιακή κυβέρνηση για να φέρει μια πολύ χειρότερη χούντα.
Το Πολυτεχνείο ΕΦΕΡΕ τη Χούντα του Ιωαννίδη.

Δείτε πως περιγράφει τα γεγονότα του Πολυτεχνείου ο αξιωματικός που ήταν επικεφαλής στο άρμα που έριξε την πύλη:
Δείτε το βίντεο από μια παλιότερη ανάρτηση, εδώκαι σχετικές αναρτήσεις:
Τι είναι η Δημοκρατία ... ένας μαθητής αναρωτιέται ..
Ο Μύθος του Πολυτεχνείου. Ντοκουμέντα.
Ήταν η εξέγερση του Πολυτεχνείου που έριξε την Χούντα των Συνταγματαρχών;
Αυτοί ήταν οι νεκροί του Πολυτεχνείου (ντοκουμέντα)

Πάντως όπως διαβάζουμε σήμερα στην ιστοσελίδα του Πατριωτικού Συνδέσμου Λάρισας (εδώ), μια έκπληξη περίμενε τους μαθητές που πήγαν να παρακολουθήσουν την γιορτή:
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"«Πολυτεχνείο 1973: Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη του εικοστού αιώνα»! [photos+video]

Χιλιάδες παιδάκια έχουν καταθέσει λουλούδια στην κεφαλή στο Πολυτεχνείο, νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιον νεκρό της εξέγερσης...
Στην πραγματικότητα πρόκειται για την κεφαλή του καθηγητή Νίκου Σβορώνου, ο οποίος δεν
είχε καμία σχέση με τα γεγονότα του 1973.
Το πόρισμα του Αστυνομικού Διευθυντή Γεώργιου Σαμπάνη επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου αποκαλύπτει ότι δεν υπήρξε κανένας νεκρός εντός του Πολυτεχνείου.

Η «Ηλένια Ασημακοπούλου», «το κορίτσι που χάθηκε το βράδυ της σφαγής και την ψάχνει ακόμα το αγόρι της» (όπως χαρακτηριστικά έλεγε η εφημερίδα «Αυγή»), ήταν στην πραγματικότητα μοντέλο σε διαφήμιση σαμπουάν της εταιρίας «Breck».
Το κεντρικό νόημα, όσων μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα από την τρυφερή τους ακόμα ηλικία, στις σχολικές γιορτές για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα, φρόντισε για αυτό, θεσπίζοντας την γιορτή και, μάλιστα, τιμώντας την, αν όχι περισσότερο, τουλάχιστον ισάξια με τις άλλες δύο εθνικές μας γιορτές.


Η πραγματικότητα βεβαίως είναι εντελώς διαφορετική:
Κατ’ αρχήν, η εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν ανέτρεψε καμμία χούντα!
Σκοπίμως κατά την γνώμη μου (κι όχι μόνο την δική μου) αποσιωπείται, ότι η χώρα μετά από την παραίτηση των Απριλιανών, τον Οκτώβριο του 1973, είχε πολιτική υπηρεσιακή κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον αείμνηστο Σπύρο Μαρκεζίνη, που μοναδικό σκοπό της είχε να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές, άρα επαναφορά της δημοκρατίας.Αυτό που πέτυχε στην ουσία η εξέγερση του Πολυτεχνείου, ήταν να ανατραπεί η υπηρεσιακή κυβέρνηση μια εβδομάδα αργότερα (25 Νοεμβρίου) από τον ταξίαρχο Ιωαννίδη και να εγκαθιδρυθεί μια δεύτερη δικτατορία που κράτησε 8 ακόμα μήνες! Ψεύδος πρώτο, λοιπόν.
Και δεν αποτελεί τιμή για το μεταπολιτευτικό πολιτικό μας σύστημα, να στηρίζεται σε ψεύδη για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του.
Υπάρχει όμως και δεύτερο, μεγαλύτερο, ψεύδος στην ιστορία, το οποίο φέρει τον τίτλο: «Νεκροί του Πολυτεχνείου»!
Επειδή
η Ιστορία είναι πάρα πολύ δύσκολη, όσον αφορά στα πραγματικά γεγονότα, θα πρέπει ο καθένας ο οποίος εκφράζει γνώμη και θέση πάνω σε αυτά, να παραθέτει και κάποια αντικειμενικά στοιχεία ως απόδειξη των ισχυρισμών του.
Εγώ θα παραθέσω μερικά:Πρώτον: Πόρισμα Τσεβά (κυκλοφορεί ελεύθερα στο Διαδίκτυο).
Ένα από τα πρώτα «μελήματα» της κυβερνήσεως Καραμανλή, ήταν να διερευνήσει την υπόθεση Πολυτεχνείου.
Τον Σεπτέμβριο του 1974, αναθέτει στον γνωστό σε όλους μας εισαγγελέα Τσεβά, να συντάξει ένα πόρισμα, σχετικό με τα γεγονότα.
Τα αποτελέσματα του Πορίσματος παραδίδονται στις 14 Οκτωβρίου 1974.
Αφού χωρίζει τους νεκρούς σε 4 κατηγορίες (ούτε ένας νεκρός εντός του Πολυτεχνείου), καταλήγει: «Ονόματα νεκρών 46 και 59, αντιστοίχως, περιήλθαν εις χείρας μου και απετέλεσαν αντικείμενον ειδικής, επισταμένης και αγωνιώδους ερεύνης.
Αμφότεροι εκυκλοφόρησαν το πρώτον εις την αλλοδαπήν και ο εις εξ αυτών επιμέλεια πολλών γνωστών Ελλήνων, εις το εξωτερικόν κατά την εποχήν της Δικτατορίας ευρισκομένων.
Είναι αμφότεροι ελλιπείς κατά τα στοιχεία των και η επ’ αυτών έρευνα εις ουδέν το συγκεκριμένον απέληξε ... 
Παραμένει βεβαίως πάντοτε το ερώτημα:
Τι εγένοντο τα πτώματα των νεκρών τούτων και διατί οι οικείοι των εξακολουθητικώς σιωπούν;»
Δε νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός.


Δεύτερον: Πόρισμα Σαμπάνη (κυκλοφορεί ελεύθερα στο Διαδίκτυο).
Επειδή έως το 1981, παρά τις φιλοτιμότατες προσπάθειες της «Δεξιάς», δεν κατέστη δυνατόν να «αποκατασταθούν» οι «νεκροί του Πολυτεχνείου», η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου επαναφέρει το θέμα, αναθέτοντας στον Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Σαμπάνη να τους «αποκαταστήσει».
Να σημειωθεί εδώ προς άρση τυχόν υποκειμενικότητας, ότι ο κ. Σαμπάνης είχε διωχθεί από το Απριλιανό καθεστώς και επαναφερθεί στο σώμα μετά την Μεταπολίτευση.
Το πόρισμα του Αστυνομικού Διευθυντή πραγματικός καταπέλτης εναντίον του ψεύδους:

Κανένας νεκρός εντός του Πολυτεχνείου!
12 νεκροί εκτός του Πολυτεχνείου χωρίς να αποδεικνύεται η σχέση τους με την εξέγερση.
Δώδεκα άτυχοι συμπατριώτες μας που έχασαν την ζωή τους την ταραγμένη εκείνη περίοδο.
Που να ήξεραν ότι ο θάνατός τους θα ηρωοποιούσε κι άλλους χωρίς να το αξίζουν, μόνο κι μόνο για να αποκτήσουν κάποιοι «αντιστασιακά εύσημα» και να χτίσουν πολιτικές καριέρες!
Όπως προκύπτει από τον λεπτομερέστατο πίνακα, ο αριθμός των νεκρών, η ταυτότητά τους, αλλά και ο τρόπος και τόπος του θανάτου τους, δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με αυτά που «διδαχθήκαμε» επιμόνως, όσοι είχαμε την ατυχία να φοιτούμε στο σχολείο την δεκαετία του ‘80!
Να θυμίσω εδώ, ότι ο αριθμός των «νεκρών του Πολυτεχνείου» ανεβοκατέβαινε κάθε σχολική χρονιά, ανάλογα με τις διαθέσεις του πολιτικού κατεστημένου.


Τρίτον: Αναφορά Συγκλήτου Πολυτεχνείου (κυκλοφορεί ελεύθερα στο Διαδίκτυο). Με την υπ’ αριθμόν 33437 αναφορά της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου 11/10/1975, προς τον εισαγγελέα Δ. Τσεβά, κανένας σπουδαστής δεν σκοτώθηκε κατά το τριήμερο.
Ο ίδιος ο πρύτανης του Πολυτεχνείου κατά τα γεγονότα Κ. Κονοφάγος κατέθεσε ως μάρτυς στις 20/1/1975, στο πενταμελές Εφετείο Αθηνών, ότι μέσα στο Πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε κανείς φοιτητής και τα ίδια βεβαιώνει και στο βιβλίο του «Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου» (1982), με την προσθήκη ότι ούτε κανείς άλλος πολίτης έχασε την ζωή του μέσα στο Πολυτεχνείο.Νομίζω ότι τα προηγούμενα τρία παραδείγματα είναι τρανταχτές αποδείξεις για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας.

Δυστυχώς, το μεταπολιτευτικό πολιτικό μας σύστημα, στηρίχθηκε πάνω σε τέτοια ψεύδη επιχειρώντας να φτιάξει τους ήρωες του με σκοπό να εδραιωθεί.Κι επειδή ακριβώς δεν είναι το μοναδικό, βλέπουμε όλοι σήμερα τα αποτελέσματά του.
Μια ματιά στις καριέρες των «αντιστασιακών φοιτητών» πείθει και τον πιο δύσπιστο

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιορτες εθνικες οπως 28 οκτωβριου 25 μαρτιου πανε να εξαφανιστουν οι ηρωες και μαρτυρες που θυσιαστηκανε πραγματικα για την Ελλαδα εχουν λησμωνηθει αλλα το πολυτεχνειο αλοιμονο τετια προπαγανδα κανουν στα παιδια τα καημενα και κανεις δεν τους λεει την αληθεια μια ζωη στο ψεμα να δουμε μεχρι ποτε αλεξιος κ

Unknown είπε...

Το Πολυτεχνείο ΕΦΕΡΕ την σημερινή Συριζόχουντα!

Αργύρης μυλωνας είπε...

Βρηκατε παλι οι δεξιοι ευκαιρια για να καταδειξετε στον κοσμο οτι "καθε αντισταση ειναι ματαιη".Αυτα τα παιδια που πηγαν εκει δεν αποφασισαν να αγωνιστουν ρε;δεν ηταν ηρωες;εσεις για τι εχετε βαλει "το κεφαλι σας στο ντορβα;"για τις σπουδες του κανακαρι και τα νεα ντυσιματα καξ βαψιματα της κορης στην αγγλια;Λετε δε σκοτωθηκε κανεις και τι εγινε;αν ισχυει.Δεν ηταν υποψηφιοι για σφαγη,για βασανισμο;Η σοφια βεμπο κατα τη μαρτυρια της ποσους κυνηγημενους φοιτητες εσωσε στο σπιτι της.Ο γιγαντας θανασης βεγγος ποσους εσωσε με το αγροτικο του αυτοκινητο,και πως πηγε στο πολυτεχνειο για να τους σωσει;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δεν ξέρουμε αν συνειδητά διαστρέφεις τι λέμε ή απλά μας παρερμήνευσες. Δεν είπαμε ότι είναι μάταιη κάθε αντίδραση.

Είπαμε ότι η συγκεκριμένη ήταν σχεδιασμένη. Κάποιοι έπρεπε να ξεφορτωθούν τον Παπαδόπουλο. Η ηγεσία του Πολυτεχνείου μια χαρά τακτοποιήθηκε πάντως μέχρι και τις μέρες μας. Η Νέα Τάξη "ξεπληρώνει" πάντα με το αζημίωτο τα τσιράκια της.
Φυσικά οι μάζες θα ακολουθούν τους εντολοδόχους νομίζονται ότι "κάνουν επανάσταση".

Ρίξε μια ματιά τι έγινε τα τελευταία χρόνια στις χώρες της πρώην ΕΣΣΣΔ. Πως γινόταν οι "πορτοκαλί" επαναστάσεις (τάχα), για να ανατρέπουν τις φιλορωσσικές κυβερνήσεις και να αναλαμβάνουν κ πάλι δυτικοί το ξεπούλημα κάθε κράτους.

Δεν είμαστε "δεξιοί" αν εννοείς "νεοδημοκράτες" που ονειρεύονται τον δυτικό τρόπο ζωής. Είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες και δεν ξεχνάμε τα εγκλήματα του κομμουνισμού στον κόσμο και στην πατρίδα μας.

Αργύρης μυλωνας είπε...

Τα εγκληματα στον κοσμο τα εκανε και τα κανει παντα ο υλικος δυτικος δεσποτισμος.Και το εγκλημα κομουνισμος και η επιβολη του στη ρωσια παλι αυτοι το κανανε για να καταστρεψουν την εκκλησια.Κανετε οτι δεν καταλαβαινετε ή δεν καταλαβαινετε οντως τη λουμπα που σας εβαλαν αυτοι και πεσατε μεσα.Ξυπνατε ο εχθρος και του εθνους μας και της πιστης μας ειναι αυτοι.Οσο για τα γεγονοτα του πολυτεχνειου,ητανε συνενοημενοι ολοι οι φοιτητες;λοιπον εαν δεν ηταν και στο κολπο ητανε μονο οι αρχηγοι, αυτοι παλι ειναι ηρωες γιατι αποφασισαν να πεθανουν τοτε.Υπαρχει κανεις απο εμας που θα εκανε το ιδιο για τον χριστο που πιστευουμε σημερα;Και τελος τελος ολο αυτο που περιγραφεις το σχεδιο παγκοσμιως,δυτικοι δεν το σκαρωσανε τοτε και το απεργαζονται σημερα;που ειναι οι κακοι κομουνιστες που σας εκαναν τοσο κακο;Ακομη αυτους κυνηγατε ενω και εσεις δεχεσθε και περιγραφεται τα σκοτεινα σχεδια της νεας ταξης των δυτικων.Ποσο εξυπνοι μπορει να ειστε οταν ακομη και τωρα γνωριζοντας τα παντα πεφτετε στην παγιδα τους,και δεχεσθαι να στρεφεται την κοινη γνωμη "στο γαμο του καραγκιοζη"δηλαδη στην απαξια των αγωνων,την απαξια καθε αγωνα που εχει γινει,οπως το πολυτεχνειο αλλα και του αγωνα εστω και των τοτε κομουνιστων ανταρτων απεναντι στη δυτικη λελαπα.Μας προτεινεται δηλαδη,να μην κοιταξουμε την αιτια των πραγματων,και αυτο παντα λογο καποιας κακης ή πονηρης ενεργειας(προβοκατσιας) που εχει γινει στην ιστορια απο καποιους κακους επι μερους ανθρωπους που εισχωρησαν σε καποια ομαδα αγωνα,πχ κακοι ανθρωποι μεσα στο ανταρτικο,ή προδοτες,ή υποκινητες ξενων δυναμεων(πολυτεχνειο,δραση νταγιαν σε αυτο κλπ),να μη δουμε δηλαδη τι φταιει και να κυνηγουμε το αχρηστο δολωμα των παμπονηρων παποδυτικων μια ζωη.

Ιωάννης Δημητρουκας είπε...

Χαίρομαι ιδιαίτερος για το σχολιασμό σας αυτό αγαπητέ παιδαγωγε.Χιλια εύγε .Ευχαριστώ που μου δίνετε στο ιστολόγιο σας την ευκαιρία να γράψω κάτι που είχα γράψει και παλιότερα στο ιστολόγιο σας.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ Ο Ρ Θ Ο Δ Ο Ξ Ω Ν ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ.

Αργύρης μυλωνας είπε...

Το εγκλημα του πολυτεχνειου ειναι προιον του κομουνισμου;της ρωσιας μηπως;μηπως των δυτικων που πολεμησαν οι "κομουνιστες"ανταρτες;οι ανταρτες που πολεμουσανε τους εγγλεζους ορπισκους ητανε ολοι κομουνιστες;ή ο "εθνικος"στρατος ηταν ολοι δημοκρατες και χριστιανοι;σοβαρευτειτε και βρειτε τι σας φταιει,επιτελους ως ελληνες επιτελους πρεπει να φανειτε πιο εξυπνοι απο τον εχθρο που διαιρεί και βασιλευει.Για θυμηθειτε τους ανθρωπους που "αυτοκτονουσαν πηδωντας απο τα μπαλκονια"των αγιων αστυνομικων τμημάτων του αγιου νομιμου δυτικομπανανικου κρατους σας των εθνικοφρονων καραπροδοτων του εθνους.Βαλε το σχολιο,μην αφηνεις τη δεξια δυτικη αισθηση της δικαιοσυνης σας να κανει φθηνες αντιδημοκρατικες πραξεις,αλλωστε τη δημοκρατια καπιλευεστε ολοι

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"που ειναι οι κακοι κομουνιστες που σας εκαναν τοσο κακο;Ακομη αυτους κυνηγατε"

Δεν "κυνηγάμε" τους κομμμουνιστές. Κάποια στιγμή πρέπει να πούμε την ιστορική αλήθεια. Όλο το στήσιμο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ήταν μια καλά στημένη προβοκάτσια. Αφού είχαμε τόσο σκληρό δικτατορικό καθεστώς, πως επέτρεψε να μαζεύονται οι φοιτητές; Δεν προβληματίζεσαι; Θυμίσου τι ρόλο είχε ο Ιωαννίδης τότε. Ποια ήταν η γυναίκα του.
Σκέψου.

"Βαλε το σχολιο,μην αφηνεις τη δεξια δυτικη αισθηση της δικαιοσυνης σας να κανει φθηνες αντιδημοκρατικες πραξεις,"
Έλεος.

Αργύρης μυλωνας είπε...

Καθε τι μπορει να ειναι σχεδιο του εχθρου και εχω γνωση του συγκεκριμενου σχεδιου γι'αυτο και σου εκανα αναφορα στον νταγιαν,ομως αυτο δε μειωνει το ηρωικο φρονημα των παιδιων που πηγανε εναντια στη χουντα.Και για να εχουμε και τα λογικα μας,τη χουντα δεν την βαλανε οι αμερικανοι σας παλι;για να αποσυρει νυχτα τους 10 χιλιαδες αντρες της ΕΛΔΥΚ για να μπορεσουν να μπουν οι τουρκοι στην κυπρο;(ποια η πρωτη δραση της χουντας με το που ανελαβε;βλεπε λιμανι βολου αποβιβαση της ελδυκ νυχτα).Δηλαδη τωρα αναγετε τη χουντα σε ηρωικη κυβερνηση του εθνους που εδρασε βασικα εναντιων ποιων εχθρων του εθνους;ε;για τη δραση της εναντιων των χωματοδρομων που εκανε ασφαλτο ο πατακος ειναι η χουντα ηρωικη και καημενη μοιραια που ριξανε οι κακουργοι;

Αργύρης μυλωνας είπε...

Εσεις ρε πατριωτες για απαντηστε με:με τους κομουνιστες βιετκογκ ειστε;ή με τους αμερικανους;με τους αριστεριζοντες σερβους ή με τους ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ;Με τον φιλοκομουνιστη Ασαντ και τον πατερα του και το συριακο λαο;ή τον ισις και τους "εβραιους δημοκρατες" και τους αμερικανους απο πισω τους;ειστε με τον μαδουρο ή τον τραμπ;Γιατι η παρακρουση των "εθνικοφρονικων"μπλογκς εχει ξεπερασει το οριο

Ανώνυμος είπε...

Για να σκεφθεί κάποιος πρέπει να ΜΗΝ έχει παρωπίδες.
Οι αριστεροί στην Ελλάδα βλέπουν να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια τους και αντί να παραδεχθούν πως και εδώ όπως και παντού αλλού όπου κυβέρνησαν οι κομμουνιστές, ο κόσμος ΚΑΙ λοιμοκτονούσε ΚΑΙ προδόθηκαν ΟΛΕΣ οι αξίες του έθνους τους ΚΑΙ να ζητήσουν σε γονατιστοί συγγνώμη για εγκλήματα που έκαναν ενατίον της ανθρωπότητας ΚΑΙ των Ελλήνων σηκώνουν και πάλι τα κομμουνιστικά σφυροδρέπανα π'ανω πο το κεφάλι μας για να ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ και πάλι οι αριστεροί δοσίλογοι που ανέλαβαν την διακυβέρνηση της Ελληνοχριστιανικής Ελλάδας μας παίρνοντας την βίαια από τον ΕΘΝΑΡΧΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ
ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι το ΙΔΙΟ!
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!
ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο΄ΛΟΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΝΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ!!!
ΟΙ ΑΣΤΙΚΟΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΔΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ!!!
ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΧΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ!!!

ΡΕ ΓΙΑ ΗΛΗΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ η ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΟΝΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΑ "ΔΕΞΙΟ" ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΟΛΚΗΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ;

ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ

Ο Θεόδοτος συνιστά θερμά στους αναγνώστες του την μελέτη αυτού του περιεκτικού και ιδιαίτερα κατατοπιστικού άρθρου.Γράφει ο Θεόδωρος Λάσκαρης
Οι συμβολισμοί που αποδίδονται στις έξι κατευθύνσεις του χώρου, πάνω- κάτω, εμπρός- πίσω, δεξιά - αριστερά, είναι τόσο παλαιοί όσο και ο ανθρώπινος πολιτισμός. Το ον, τόσο στην υλική όσο και στην υπερβατική του διάσταση, δεν υπάρχει μόνο του, ούτε η συνείδηση και η αντίληψη του αναδιπλώνονται μονίμως εντός του, αλλά σχετίζεται με άλλα όντα και με τις ''καταστάσεις-ποιότητες'' που αυτά δημιουργούν. Έτσι λοιπόν, το ον ΚΟΙΤΑΖΕΙ για να αντιληφθεί που βρίσκεται το ''άλλο'', από πού έρχεται και τι αυτό ''φέρνει μαζί του'', ποιες είναι δηλαδή, οι ''ποιότητες'' που το συνοδεύουν: Ο «κάτω κόσμος» είναι ο Άδης, ο χώρος των σκιών και της θλίψης, ο «πάνω κόσμος», είναι ο τόπος των ουρανίων υπάρξεων και του φωτός. «…Ο μεν δίκαιος ληστής ευρίσκεται «εκ δεξιών» του Κυρίου, έχει την όψιν ήμερον και παρακαλεστικήν, ο δε κακός ληστής, οπού είναι σταυρωμένος «εξ αριστερών» του Κυρίου, έχει την όψιν ηγριωμένην…». Οι Πυθαγόρειοι συσχέτιζαν το εμπρός με την δεξιά και το πίσω με την αριστερά. Αρχετυπικά λοιπόν, οι έξι κατευθύνσεις του χώρου έχουν ''χρωματιστεί'' θετικά ή αρνητικά ανάλογα με ποια από αυτές επέλεξε (αρχεγονικά) μία συγκεκριμένη ποιότητα για να φανερωθεί και να εκφραστεί.
...
http://theodotus.blogspot.gr/2016/05/blog-post.html

Καλά κάνει και δεν είναι δεξιός όποιος δεν θέλει να είναι ΑΛΛΑ
να ξέρει πως έτσι στηρίζει το "δημοκρτικό" = κομμουνιστικό τόξο που μας κατέστρεψε και μας ξεπούλησε όπως έκανε και σε όλες τις πρώην κομμουνιστικές χώρες που κατέλαβε δια της ΒΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΑΠΕΙΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

“Ιστορίες με αξιωματούχους της NVKD να εξαναγκάζουν αθώους κρατουμένους να «ομολογήσουν», συνθλίβοντας τους όρχεις τους κάτω από τις αρβύλες τους, είναι δύσκολο να φανταστεί ο δυτικός άνθρωπος.”

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΑΜ - ΤΡΥΦΩΝΟΣ Χ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
https://www.scribd.com/document/96308391/%CE%97-%CE%9C%CE%91%CE%A5%CE%A1%CE%97-%CE%92%CE%99%CE%92%CE%9B%CE%9F%CE%A3-%CE%A4%CE%A9%CE%9D-%CE%95%CE%93%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%A9%CE%9D-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%95%CE%91%CE%9C-%CE%A4%CE%A1%CE%A5%CE%A6%CE%A9%CE%9D%CE%9F%CE%A3-%CE%A7-%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%98%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%9F%CE%A5

Ας μου εξηγήσει κάποιος πως μπορεί να υπάρχει όρθιο δίποδο που θέλει να ονομάζεται Ανθρωπος , ο οποίος να διαβάζει όλα αυτά τα ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ
ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΩΠΑ , ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ
Και αφετέρου (επίκαιρο)
ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΜΕΤΑΞΑ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ για …τα απάνθρωπα εγκλήματα τα οποία διέπραξαν, ως αυτό της εξορίας ήτοι του παραθερισμού στα Ελληνικά ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΑ νησιά;
Πώς γίνεται οι δήθεν δημοκράτες αστοί (ΛΑ.Ο.Σ. - Ν.Δ.-, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ (ΤΖΗΜΕΡΟΣ) – ΚΕΝΤΡΟ - ΠΑΣΟΚ ), ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ;

ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΝΔ- ΠΑΣΟΚ -ΚΚΕ =
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΕΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΜΜΩΣΙΕΣ ( ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ) ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑ ΗΛΗΘΙΟΙ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,( ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ , ΓΑΛΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ) ΣΙΩΠΟΥΝ , ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ ΕΑΜ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ , ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΞΤΕ ΔΥΝΑΤΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ , ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΟΔΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΒΓΑΛΕΜΑΝΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!
ΑΣ ΚΑΤ ΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΝΡΘΡΩΠΑ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΑ
συμψηφίζοντας τα , ΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ , ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!!!
ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ
ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΑ;;;;;;;
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤ ΑΙΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.
ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ …ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ!!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ;
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ , ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ;
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ η ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ , ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!
ΣΑΝ , ΔΙΟΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤ Α ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως σήμερα με τόσα χρόνια Αριστερή Κυβέρνηση ούτε ΨΩΜΙ υπάρχει ,ούτε ΠΑΙΔΕΙΑ υπάρχει, ούτε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Οπότε ή θα εννοούσαν κάτι άλλο, οι τότε Αριστεριστές ή από τα drunk's, δεν γνώριζαν τι λέγανε. Γιατί εκείνα τα χρόνια και ψωμί υπήρχε και άριστη παιδεία Ελλήνικη υπήρχε και ελευθερία με το μέτρο υπήρχε. Βλέπουμε τι κάνει η πολύ ελευθερία (ναρκωτικά, εκτρώσεις,gay pride,σύμφωνο συμβίωσης, αλλαγή φύλλου κι άλλα πολλά παρά φύσιν "κατορθώματα"

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε τι ΨΕΜΜΑΤΑ λένε οι κομμουνιστές μέσα στην βουλή των Ελλήνων ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΑ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!!!

Η “δεξιά”= αριστερότατη Ν.Δ. και η “ακροδεξιά”= συνεργάτης των κομμουνιστών στην εξαθλίωση των Ελλήνων και στην ΞΕΡΙΖΩΣΗ κάθε τι Ελληνοχριστιανικού ΑΝΕΛ , ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!!

(Ακόμα Έλληνα να καταλάβεις πως ΝΔ-ΑΝΕΛ είναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;
Ακόμα τολμάς (όποιος) και παραμυθιάζεσαι για έναν μισθουλάκο- ξεροκόμματο που παίρνουν από το αίμα των Ελλήνων για να το πετάξουν σε εσένα ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ , να κατονομάζεις ως δεξιά αυτά τα αντίχριστα ανθελληνικά κόμματα που υφαρπάζουν τις ψήφους των πάμπολλων δεξιών Ελλήνων Χριστιανών;
Αυτά τα κόμματα που λειτούργησαν και λειτουργούν ως δούρειος ίππος για την άλωση της Ελληνοχριστιανικής Ελλάδας μας;)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΑ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και όσοι έχετε στοιχειώδη μόρφωση βγάλτε τα συμπεράσματα σας!

ΑΛΛΆ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.
Το πιο σημαντικό από όλα είναι ποίος έδωσε το θάρρος στους αριστερούς εγκληματίες της ανθρωπότητας να ξεστομίζουν ανερυθρίαστα ρέτοια αισχρά ψέμματα και συκοφαντίες ΚΑΙ να απειλούν όσους Ελληνες ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ την αλήθεια με …
Η πηγάδα του Μελιγαλά χωράει πολλούς ακόμα!!!Θανάσης Παφίλης για Μεταξά, Παπαδόπουλο και Γερμανούς νεοναζί φίλους της Χ.Α.

https://www.youtube.com/watch?v=eAlxeRYXY2c

Ο Νίκος Μπογιόπουλος για Χούντα και Νοσταλγούς

https://www.youtube.com/watch?v=AHFoRBDquicΟ Ν. Μπογιόπουλος για την Κούβα του Φιντέλ Κάστρο στο plateiaradio

https://www.youtube.com/watch?v=BqBH83iwVXQ

ΣοσιαλοΚομμουνιστικός Παράδεισος και Ελλαδα
https://www.youtube.com/watch?v=Tpy06wZOhx4

Δείτε στον παραπάνω σύνδεσμο, τον “παράδεισο” της Κούβας που επαινούν οι αριστεροί και αποφασίστε εάν πρέπει να ΞΑΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ο Έλληνας σε οτιδήποτε του ισχυριστεί ως αλήθεια ένας κομμουνιστής!


Όποιος ΈΛΛΗΝΑς αντέχει ας ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ μόνος του ποιος λέει ψέμματα και ποιος αλήθεια για την επανάσταση των ΕΛΛΗΝΩΝ στρατιωτικών*!
Ο και παραπάνω δημόσια λαλών κομμουνιστής για την Κούβα , που την “γνωρίζει καλλίτερα” από τους ΙΔΙΟΥΣ τους Κουβανούς ΠΟΥ ΤΗΝ ΖΟΥΝ η οι Ελληνες ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ;


Ο και παραπάνω δημόσια λαλών ΑΠΕΙΛΕΙ όλους εμας που υποστηρίζουμε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Έλληνα βγάλε τα συμπεράσματα σου για το ποιος θέλει την συνεργασία μεταξύ των ΕΛΛΗΝΩΝ και ποίος το διαίρει και βασίλευε!!!

Έλληνα βγάλε τα συμπεράσματα σου για το εάν είναι αλήθεια η όχι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!


*(Αλήθεια οι στρατιωτικοί δεν ανήκουν στον λαό;
Αυτοί δεν επιτρέπεται να κάνουν επανάσταση;
Επιτρέπεται εφόσον ανήκουν στον λαό!
Άρα ήταν επανάσταση και όχι δικτατορία εκ των άνω, ως θα ήταν ένα την έκανε η κυβέρνηση ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Από τα μνημόνια (και όχι μόνον) και έπειτα καταπατούν τα άρθρα του συντάγματος οι κυβερνήσεις , ναι η όχι;
Άρα τι έχουμε δημοκρατία η δικτατορία με αριστερούς φιλελε σοσιαλιστές κομμουνιστές ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;)Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.