" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: 16 & 30 Νοεμβρίου ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ από ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ γιατί ΑΡΝΗΘΗΚΕ να ΔΟΥΛΕΨΕΙ σε HOTSPOTS! – NA ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ! ΒΙΝΤΕΟ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16/11/2017, ΩΡΑ 8 ΠΜ,
 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ Γ' Σ.Σ. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Για κάτι που έπρεπε να πράξουν όλοι οι στρατιωτικοί της χώρας, ώστε να μην μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε μια ισλαμική χώρα, το προδοτικό κράτος τον τιμωρεί / εκδικείται παραδειγματικά…

Ο Αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης καταγγέλει επίσης πράγματα τα οποία απλώς υποψιαζόμασταν πως διεξάγονται έτσι…

« Αρνήθηκα να εκτελέσω υπηρεσία στα hotspot «Alexyl Derveni», Δερβενίου Θεσσαλονίκης. Έφεραν στρατονομία να με συλλάβει στις 4 Ιουλίου 2017…

..δεν με συνέλαβε γιατί δεν είχαν ένταλμα, απλά με συνόδευαν όλη την ημέρα. Ήρθε μετά από 5 ημέρες ο Α.ΓΕΣ με ελικόπτερο και ζήτησε να μου μιλήσει προσωπικά.

Σχηματίστηκε δικογραφία και με περνάν στρατοδικείο και πειθαρχικό, 30 Νοεμβρίου και 16 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Σκοπεύω να το δημοσιεύσω με κάθε τρόπο.

Στην αναφορά μου γράφω ότι «δεν ορίζονται από πουθενά τα καθήκοντά μου, αντιτίθεμαι στους προδοτικούς και αδέξιους χειρισμούς της δωσιλογικής αυτής κυβέρνησης, η οποία χρησιμοποιεί τις δομές φιλοξενίας ως κέντρα κράτησης και προάγει το δουλεμπόριο, στο οποίο πρωτοστατεί η Τουρκία.

Η Τουρκία χρησιμοποιεί μεταναστευτικές ροές ως γεωστρατηγικό όπλο εναντίον των Ελλήνων. Δεν γίνεται καμία διαπίστευση, αν οι άνθρωποι αυτοί είναι των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας ή τζιχαντιστές. Εάν είναι και δημιουργήσουν τρομοκρατικά επεισόδια, το ότι περιθάλπονται από τον ελληνικό στρατό επισύρει ποινικές ευθύνες.

Η όλη αυτή κατάσταση αποδυναμώνει τις Μονάδες του Ελληνικού Στρατού».


Α/λχίας (ΥΠ) Ευάγγελος Φώτης

Δείτε το βίντεο μετα το 9 λεπτό:

3 σχόλια:

Αθανάσιος Βλάσης είπε...

Μπράβο στο παλικάρι αυτό που βάζει την πατρίδα και τη συνείδηση του υπεράνω των υπόπτων εντολών. Σίγουρα και πρέπει να τον υπστηριξουμε!

Ανώνυμος είπε...

ευγε αληθινος πατριωτης παντα θα υπαρχουν ηρωες τα χαλια μας τα μαυρα να κλαιμε και να θρηνουμε που κανταντησαμε ο ενδοξος ελληνικος στρατος που εδωξασε τα βουνα της ηπειρου να καθαριζει τους λαθρομεταναστες πειθαρχικο πρεπει να πανε ολοι οι στρατιωτικοι προδοτες θα το υπερασπισουμε το παληκαρι θελω να ελπιζω οτι υπαρχει ακομα δικαιοσυνη αλεξιος κ

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Ο ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΩΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σήμερα το πρωί ο λεβέντης Αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης οδηγήθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο με μόνη κατηγορία την ανυπακοή στην διαταγή να υπηρετήσει τους παράνομους μετανάστες στο στρατόπεδο κράτησής τους. Κατά την πολύωρη διαδικασία, τόσον ο ίδιος, όσον και όλοι οι μάρτυρες υπερασπίσεως υπεστήριξαν, ότι ο Αρχιλοχίας δεν είχε υποχρέωση υπακοής, γιατί σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα η διαταγή ήταν προδήλως παράνομη.

Το συμβούλιο, εξετάζοντας τα επιχειρήματα, περιήλθε σε δύσκολη θέση με αποτέλεσμα να μην εκδώσει απόφαση, η οποία αναμένεται να εκδοθεί σε δυο ημέρες.
Η πρακτική αυτή δεν είναι συνήθης για πειθαρχικά συμβούλια που κανονικά αποφασίζουν αμέσως μετά την ακροαματική διαδικασία.

Από τις 7.30 πμ ήμασταν έξω από την κεντρική πύλη του Γ’ ΣΣ για να συμπαρασταθούμε με πανό και συνθήματα στον δίκαιο αγώνα του Αρχιλοχία

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.