" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Οικουμενιστικά Θεοφάνεια παντού στη Γερμανία : Αντί του ορθόδοξου Ιερέως τον σταυρό στο ποτάμι πέταξε ο ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ

Δυστυχώς οι πιο ιερές στιγμές της λειτουργικής μας ζωής, έχουν γίνει μέσο δημοσίων σχέσεων από αυτούς που πέτυχαν να καταλάβουν δεσποτικούς θρόνους, για να φωτογραφίζονται με δεσποτικές στολές και μήτρες.


Πέρσι  (δείτε εδώ)  είδαμε τον άθεο (αστεφάνωτο, με αβάπτιστα τα παιδιά του) Τσίπρα, να του δίνουν να ευλογήσει αυτός(!) τα ύδατα με τον σταυρό!
(Ομοίως ο σταυρός δόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Παυλόπουλο και στον Δήμαρχο Καμίνη..!  Ο απόλυτος εξευτελισμός του μυστηρίου αφού τα ύδατα αγιάζονται μόνον από ιερέα)

Φέτος (2018) στην Γερμανία, τα ύδατα ευλόγησε ρίχνοντας τον σταυρό, Καρδινάλιος!

Καμαρώστε :


Πως θα μπορούσαν να λείπουν οι προτεστάντισες "ιέρειες" από τα Θεοφάνεια ...
Αντί να φωτιστούν τα ύδατα, γεμίσαμε καλικάντζαρους ..



Τα ίδια γίνονται και στην Αγγλία (δείτε παλαιότερο αποκλειστικό αποκαλυπτικό μας βίντεο εδώ)΄.


Τα ίδια έγιναν και στη Σμύρνη (γράψαμε εδώ).





Και οι πιστοί, τα πρόβατα, 
παρακολουθούν αδιάφοροι (η μεγάλη πλειοψηφία)
και σιωπηλοί (όσοι υποτίθεται έχουν πνευματικότητα και καταλαβαίνουν πολύ καλά τι συμβαίνει ... αλλά συνεχίζουν να ... "εκκλησιάζονται" και να ... "αγιάζονται" "κατ' οικονομίαν" από αιρετικούς (οικουμενιστές και ετερόδοξους), άθεους και θεομπαίχτες).


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


 (ακολουθεί η ανάρτηση του Κατάνυξις, και σχετικό βίντεο (της ΕΡΤ3), από εδώ)  :


Λάβαμε μέσω email την έμπονη ανησυχία ενός φίλου και αναγνώστη του μας, αποκαλυπτικό για τις απαράδεκτες οικουμενιστικές πρακτικές της Μητροπόλεως Γερμανίας.

Αγαπητοί αδελφοί χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Είμαι ο ????? από την Αθήνα και σας διαβάζω ανελλιπώς. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μας δίνετε (ιδιαιτέρως στα θέματα του Οικουμενισμού) και σας εύχομαι καλή δύναμη στον αγώνα σας και καλή φώτιση!

Θέλω να σας αναφέρω ένα οικουμενιστικό περιστατικό που έλαβε χώρα στην πόλη του Μονάχου Γερμανίας χθες στην τελετή του αγιασμού των υδάτων στον ποταμό Isar. Ο αδερφός μου που ήταν εκεί μου έστειλε φωτογραφίες και βίντεο με ορθοδόξους μαζί με καρδινάλιο και μια γυναίκα εκπρόσωπο της Ευαγγελικής "Εκκλησίας".

Και αντί του ορθόδοξου Ιερέως τον σταυρό στο ποτάμι πέταξε ο καρδινάλιος. Το ρεπορτάζ έκανε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ 3 Γιώργος Γεωργιάδης, και το οποίο προβλήθηκε από την ΕΡΤ 3.

Επίσης να σας αναφέρω και ένα άλλο γεγονός: Φίλος του αδερφού μου που μένει στο Μόναχο έστειλε τα παιδιά του στο γερμανικό σχολείο το οποίο έχει τριών ειδών θρησκευτικά. Για καθολικούς, για ευαγγελιστές και για άθεους που ασχολούνται με τα στοιχεία της φύσης! Αυτός ρώτησε τον παπά της ενορίας του στο Μόναχο, τι είδους θρησκευτικά να διαλέξει για τα παιδιά του, και ο παπάς του είπε "... τον καθολικισμό που είναι πιο κοντά στην δική μας Ορθοδοξία!!!"



ΒΙΝΤΕΟ





katanixis.gr (συνέχεια): Εργαζόμενοι για την ετοιμασία του σχετικού σχολιασμού, ως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ (θέλαμε να αναδείξουμε και τα καυτηριάσουμε τις αντιπατερικές και καταδικαστέες πρακτικές συμπροσευχών, στις οποίες επιδίδονται οι κληρικοί εκεί), μας περίμενε μια πολύ χειρότερη έκπληξη: επίσημα η ίδια η Μητρόπολη Γερμανίας αυτοαποκαλύπτεται και μάλιστα... πανηγυρίζοντας.
Οι συμπροσευχές με αιρετικούς απαγορεύονται και μάλιστα τιμωρούνται με το επιτίμιο της καθαιρέσεως για τους κληρικούς. Ποιος νομιμοποιεί και αφήνει ατιμώρητους τον Μητροπολίτη και τους Ιερείς της Μητροπόλεως Γερμανίας;
Τους νομιμοποιεί η ψευδοσύνοδος της Κρήτης! Γίνεται κατανοητό για άλλη μια φορά, πως η ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου, επιβάλλει τον Οικουμενισμό, είναι η ταφόπλακα της Πατερικής θεολογίας και η "ανάσταση" μιας μεταπατερικής, στρεβλής και αιρετικής θεολογίας. Ο πιστός λαός αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί πλέον να συγχωρεί τέτοιες τακτικές. Η διακοπή της μνημόνευσης αιρετικών και αιρετιζόντων Αρχιερέων λαμβάνει διαστάσεις παλαϊκής κινητοποίησης.
Στα χνάρια των αγίων μας, μένουμε σταθεροί στη διδασκαλία τους και ορθώνουμε τείχος απέναντι στην αίρεση εντός της Εκκλησίας (αποτείχιση). Η διοικούσα Εκκλησία απαντά με παράνομες διώξεις, απειλές, με συκοφαντίες και ύβρεις. Η Δεσποτοκρατική αντίληψη αντιμετώπισης των Ορθοδόξων ομολογητών κληρικών και μοναχών, συσπειρώνει περισσότερο τον απλό λαό στον αντιαιρετικό αγώνα.



Σχετικό σχόλιο με αντίστοιχες φωτογραφίες από 3 τελετές Θεοφανείων στην Γερμανία φέτος (2018), και εδώ.

1 σχόλιο:

Νικόλαος Ἀγγελίδης είπε...

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο όλα έγιναν καλώς και ουδείς των αιρετικών-ετεροδόξων εμφανίστηκε ούτε "τίμησε" με την παρουσία του:
https://www.youtube.com/watch?v=Z58igwlAc54&feature=share

Παράξενο, ε;

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.