" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

1.000.000 ψυχές νεκρών προγόνων ΔΕΝ μπορούν να φωνάξουν. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΟΛΟΙ στην αγωνιστική πορεία ενάντια στο Μουσείο του Κεμάλ. ΠΡΣΟΧΗ: ΟΔΗΓΙΕΣ προσέλευσης

1000.000 ψυχές νεκρών προγόνων 

ΔΕΝ μπορούν να φωνάξουν. 

ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ :ΟΧΙ
στο μουσείο
του ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ
στην αγωνιστική πορεία 
ενάντια στο Μουσείο του Κεμάλ.ΠΡΟΣΟΧΗ 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ 

(κυρίως προς μεμονωμένα άτομα, ιδίως νεαρούς).Επειδή αναρχικοί, που "φτύνουν" επάνω στα οστά των άταφων προγόνων τους, ανακοίνωσαν αντισυγκέντρωση στη γωνία Παπαζώλη Αγ,.Δημητρίου και επειδή ως θρασύδειλοι που είναι, συνηθίζουν να επιτίθενται σε μεμονωμένα άτομα, ακόμη και μεγάλης ηλικίας (τους ρωτάνε προηγουμένως "μήπως πηγαίνετε στην συγκέντρωση του Ιερού Λόχου"),
για την δική σας ασφάλεια, αποφύγετε την προσέγγιση από την Αγ.Δημητρίου (από το κέντρο). Για πιο ασφαλή προσέγγιση στο σημείο της συγκέντρωσης από δυτικά (από την οδό Λαγκαδά).

Την ημέρα της συγκέντρωσης (το απόγευμα), παραμείνετε συντονισμένοι
στο facebook και στο ιστολόγιο μας για ΟΔΗΓΙΕΣ.


Δεν είναι δυνατόν στην Θεσσαλονίκη, την πόλη που πήρε το όνομά της από την αδερφή του Μ.Αλεξάνδρου, στην πόλη του Αγίου Δημητρίου, να παρελάζουν οι ομοφυλόφιλοι, να γίνονται γυμνές ποδηλατοδρομίες,
να βάζουν ταμπέλα "Μουσείο Αττατούρκ"
να κάνουν πορεία λαθρομετανάστες και να "λιάζονται" στην Αριστοτέλους, την ίδια ημέρα η ΕΛ.ΑΣ. είχε απαγορεύσει όλες τις συναθροίσεις και πορείες, για να αναβάλει την συγκέντρωση του Ιερού Λόχου και ελληνορθόδοξων συλλόγων (δείτε εδώ)
και να μην μπορούν να κάνουν οι Έλληνες να κάνουν πορεία για να ΦΩΝΑΞΟΥΝ για ΟΣΑ ΤΡΑΒΗΞΑΝ οι πρόγονοι τους.
πορεία και συνάθροιση λαθρομεταναστών παρά την απαγόρευση της ΕΛ.ΑΣ.:Γυμνή ποδηλατοδρομία:
Gay pride :

ΑΡΚΕΤΑ.
Έχουν και οι ΕΛΛΗΝΕΣ δικαιώματα σε αυτή την πόλη.Πηγή:

2 σχόλια:

Marinos είπε...

Συμφωνώ καί επαυξάνω!!!!
Όμως είναι γεγονός πού έχει περάσει στήν Ιστορία.
Γιά τις 300.000 ψυχές Ελληνόπουλα που κάθε χρόνο σφάζονται στην Ηρωδιάδα τών εκτρώσεων, πότε θά διαμαρτυρηθούμε;;;
Εάν εκείνο ονομάζεται γενοκτονία, τούτο το έγκλημα πού είναι σε εξέλιξη κάνοντας απολογισμό σέ βάθος δεκαετίας, πώς θά έπρεπε να ονομασθεί; Γενοκτονίες, Εθνοκαθάρσεις; ποιά είναι η ακριβοδίκαιη έννοια απόδοσης τού εγκλήματος πού νομίζω δέν έχει παρόμοιο συγκριτικό μέγεθος σφαγής στο παρελθόν;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Έχετε απόλυτο δίκιο.
Εμείς προβάλουμε το θέμα συχνά.

Πάρτε μια πρωτοβουλία, πχ για μια διαμαρτυρία έξω από μια γυναικολογική κλινική, και εμείς θα σας στηρίξουμε.

Για να αντιδράσουμε και για τις εκτρώσεις, πρέπει να αποκτήσουμε ένα ευρύτερα αγωνιστικό κίνημα. Θα στηρίξουμε τις πατριωτικές εκδηλώσεις, τις ορθόδοξες, και θα μάθει ο κόσμος σιγά σιγά να βγαίνει στον δρόμο.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.