" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ προσπάθησαν να ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΜΟΝΑΧΕΣ σε μοναστήρι στη Λάρισα

Απίστευτη η καταγγελία που διαβάζουμε. 

Η κυβέρνηση της "1ης φοράς αριστερά" και των ψευτοπατριωτιών ΑΝ.ΕΛ, οφείλουν επί τέλους να προστατεύσουν τις εκκλησιές και τα μοναστήρια μας και να εφαρμόσουν τον νόμο
Όπως διαβάζουμε, αναρχικοί (τα πρόθυμα τσιράκια της Νέας Τάξης και της παγκοσμιοποίησης), έφτασαν έξω από μοναστήρι στη Λάρισα, εξύβριζαν τα θεία και φώναζαν υβριστικά και απειλητικά συνθήματα για αρκετή ώρα, για να εκφοβίζουν τις  4 μοναχές .


Ως ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός", ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ  της προκλητικής απουσίας της ΕΛ.ΑΣ., στην πρόσφατη συγκέντρωση εναντίον της ισλαμοποίησης της πατρίδας μας στη Λάρισα. 
Η πορεία από την εκκλησία των Αγ.Αποστόλων προς την πλατεία όπου θα γινόταν η συγκέντρωση, ξεκίνησε τελικά χωρίς ούτε έναν αστυνομικό για την προστασία της και παρά τις επανειλλημένες δια ζώσης και τηλεφωνικές διαμαρτυρίες των διοργανωτών προς την ΕΛΑΣ, για την αντι-συγκέντρωση αναρχικών πολύ κοντά. 
(Διαβάστε σχετική καταγγελία και του Πατρ.Ελληνικού Συνδέσμου Ελληνοκρατείν εδώ)


Επί τέλους: 
Είναι ή όχι συνταγματικά κατοχυρωμένο το δικαίωμα του «συνέρχεσθαι και συνεταιρίζεσθαι».
Είναι δυνατόν αναρχικοί να εξυβρίζουν τα θεία και να απειλούν μοναχές έξω από το μοναστήρι τους;;; Η ανοχή έχει και όρια.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ (ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΝΑΧΕΣ ΤΟΥ Ι. Ν. ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΛΑΡΙΣΗΣ


Λάρισα, 12 Μαΐου ’16

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) «Ελληνοκρατείν» καταγγέλλει την θρασύδειλη, άνανδρη επιδρομή 20 περίπου αναρχο-άπλυτων κουφιοκεφελάκηδων εναντίον του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων του Πατρίου Εορτολογίου στην Λάρισα, το παρελθόν Σάββατο, 7 Μαΐου 2016. Οι καλοταϊσμένοι νταήδες κουκουλοφλώροι, οι οποίοι στον ελεύθερο χρόνο τους, όταν είναι κάπως νηφάλιοι, κατασκευάζουν μολότωφ, ήταν, προδήλως, προσυνεννοημένοι. Συγκεντρώθηκαν έξω από την εκκλησία των Αγ. Αποστόλων περί την 10:30 το βράδυ, ανέγραψαν με μαύρο, σαν την ψυχή τους, σπραίυ στον τοίχο του Ιερού Ναού γνωστά αντίχριστα σοφίσματα και, ως άλλοι δαιμονισμένοι, επί μισή περίπου ώρα ξερνούσαν βλάσφημα συνθήματα, βρίζοντας αναίσχυντα τα Θεία καθώς και τις τέσσερεις μοναχές που
εγκαταβιούν σε παρακείμενο οίκημα.

Μολονότι ο Ναός βρίσκεται σε κεντρική οδό της Λαρίσης, η υπόπτως φερομένη αστυνομική διεύθυνση Λαρίσης, η οποία στέλνει σύμπασα την δύναμή της όταν οι εθνικιστές πραγματοποιούν προανακοινωθείσες, νόμιμες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, δεν πήρε είδηση, δεν είδε, δεν άκουσε τίποτε. Δεν «έτυχε» να διέλθουν αστυνομικοί της ομάδος ΔΙ.ΑΣ., όπως συμβαίνει συχνότατα, επί καθημερινής βάσεως, άλλες ημέρες και νύχτες. Οι εισαγγελείς, οι μαρξιστοτραφείς σύλλογοι των εκπαιδευτικών ΕΛΜΕ και Πρωτοβαθμίου Εκπαιδεύσεως –τρομάρα τους!- που σπεύδουν να διώξουν οι πρώτοι και να ενοχοποιήσουν οι δεύτεροι τον πατριωτισμό εάν τυχόν ακουστεί κανένα δικαιολογημένο σύνθημα κατά των ξένων λαθρομεταναστών εισβολέων-εποίκων, δεν βλέπουν εδώ στοχοποίηση κατά των πιστών από χριστιανοφοβικούς bullies/μπούληδες; 

Σημειωτέον ότι καθ’ όλη την διάρκεια της επιθέσεως των αναρχο-τσόγλανων, οι θορυβηθείσες, πλην ατρόμητες μοναχές, δεν τηλεφώνησαν στην Αστυνομία, παρά άναψαν τα φώτα του αυλογύρου, η δε προεστώσα, στεντορεία τη φωνή, από ανοικτό παράθυρο, έψαλλε συνεχώς και έλεγε λόγους αγάπης και νουθεσίας. Τα συγκεντρωθέντα δαιμονήλατα μειράκια, εφρύαξαν, κυριολεκτικά, επί τω ακούσματι των τροπαρίων και των ευχών. Οι «αντεξουσιαστές» του γλυκού νερού επιδόθηκαν στο υβρεολόγιο με περισσότερη ένταση, επί τω ακούσματι του «Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά», και φαίνεται πως κουράστηκαν εκείνη ακριβώς την στιγμή, αποσυρόμενοι. Μάλλον όμως τους «μάλλωσαν» οι διάβολοι και τρίβολοι που τους κυρίευσαν, και επανήλθαν λίγο λιγότεροι περί τις 11:30, γαυγίζοντας για ακόμη ένα τέταρτο της ώρας.

Ειλικρινά, δεν βρίσκουμε λόγια για τις αχαρακτήριστες αυτές ενέργειες. Όσο και αν κατανοούμε πως οι πάσης φύσεως αντίχριστοι, μισέλληνες μητραλοίες, υπάλληλοι του Τζωρτζ Σόρος, πάσχουν από απίστευτη τρικυμία εν κρανίω, δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι στο μυαλό τους, «επανάσταση» σημαίνει τραμπουκισμούς βασιβουζούκων εις βάρος μοναζουσών. Το μόνο τους ελαφρυντικό είναι ίσως ότι πειράζονται υπό πνευμάτων ακαθάρτων. 

Καλά, ρε «σύντροφοι», πήγατε να τρομοκρατήσετε τις μοναχές;! Λυσσάξατε διότι συμμετείχαν στο δυναμικό συλλαλητήριο της 4ης Απριλίου 2016 κατά της ισλαμοποιήσεως και του φακελλώματος της «κάρτας πολίτη», του μοναδικού με τόσο παλμό σε επαρχιακή πόλη, μετά την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα; Είχατε πάει και το Σάββατο του Λαζάρου το βράδυ, αλλά κάνατε διάλειμμα λόγω διακοπών και επανήλθατε; Ύστερα από τις απειλές, τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές, που διαπράττετε ατιμωρητί, χρόνια τώρα, εναντίον ξενοδόχων και εστιατόρων, νομίσατε ότι θα σας φοβηθούν οι μπαρουτοκαπνισμένες μοναχές ή ο αδούλωτος Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος; Πλανάσθε πλάνην οικτράν και εσείς, και οι πατεράδες σας, που σας έστειλαν για νυχτερινή έφοδο αλητείας.

Πίσω στις τρύπες «σας», από εκεί που βγήκατε! Όσο απολαμβάνετε την υψηλή προστασία και εύνοια της κυβερνητικής, αστυνομικής και δικαστικής εξουσίας, συνεχίστε, σαν πειθήνια, καλά σκυλάκια του συστήματος, την... εξέγερση εναντίον του κατεστημένου, με δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα στο τετραώροφο κτίριο του Γηροκομείου, «κατάληψη ντουγρού», Τζαβέλλα 51. Οι γέροντες μπορούν να περιμένουν, και παρά τις από μηνών εκκλήσεις του Γηροκομείου, αστυνομία και «δικαιοσύνη» δεν είναι διατεθειμένες να σας πειράξουν. Το πολύ-πολύ να σας πάνε μία βόλτα ως το Τμήμα και ύστερα να σας αφήσουν ελεύθερους πάλι, χωρίς καμμιά κατηγορία, για να συνεχίσετε απρόσκοπτα το... «τσάκισμα του φασισμού», μουτζουρώνοντας εκκλησίες και προπηλακίζοντας ανυπεράσπιστες γυναίκες. Επίσης, εξακολουθήστε να κάνετε παρέα με τους προικισμένους λαθρομετανάστες «όλων των φύλων(!)», όπως το συνηθίζετε στο στέκι paratod@s, Φαρμακίδου 4.

Ο Αγώνας μας για Ελλάδα και Ορθοδοξία συνεχίζεται. Η Πίστη και η Πατρίδα είναι η ζωή μας, και δεν πτοούμαστε από τις αλλοπρόσαλλες καταγέλαστες υλακές σας._



Εκ του Π.Ε.Σ.,

Ο πρόεδρος Ο γραμματέας
Χάμος Αστέριος Διαμάντης Χρήστος




ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «Ελληνοκρατείν»
ellinokratein.blogspot.gr
facebook.com/ellinokratein2


Νεότερη Ενημέρωση:

ΠΟΓΚΡΟΜ στην Λάρισα. Παιδιά της εκκλησίας (μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου) συνελήφθησαν και προπηλακίστηκαν από αστυνομικούς.



για την "ύποπτη" σχέση κράτους και "παρακράτους", ρίξτε ια ματιά και εδώ. Πως στις 19 Μαϊου, τα ΜΑΤ αντί να κυνηγάνε και να καταδιώκουν τους αναρχικούς, κυνηγούσαν τους νόμιμους διοργανωτές της πορείας:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αναρχικοί λειτουργούν ως παρακρατικός μηχανισμός. Ότι δεν μπορεί να κάνει το κράτος με τα όργανα του βαζει τους αναρχικούς να το κάνουν.Καίνε, ρημάζουν, εκφοβίζουν για να επιβληθεί η νέα τάξη των πραγμάτων και να περιοριστούν οι ελευθερίες των πολιτών.Πολλές φορές έχουν λερώσει εκκλησίες με βλάσφημα συνθήματα έχουν λερώσει ιερές εικόνες.Καλά κάνετε που τους αποκαλύπτεται.Οι περισσότεροι είναι γόνοι πλουσίων οικογενειών και χαίρουν τελικά ασυλίας στις σπάνιες περιπτώσεις που συλλαμβάνονται.Πραγματικοί παρακρατικοί μηχανισμοί.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Επικροτούσαμε εμείς (Ομάδα Παιδαγωγός) ή ο Πατριωτικός ελληνικός Σύνδεσμος "Ελληνοκρατείν" αναρχικούς;

Είσαι τόσο άσχετος ή συνηθίζεις να γράφεις τόσο να ναι για να διαλύσεις την συζήτηση;

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.