" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Εκδηλώσεις μνήμης για την γενοκτονία των Ποντίων. 353.000 ψυχές ζητούν δικαίωση.

Πριν παραθέσουμε καλέσματα σε Θέρμη Θεσσαλονίκης, σε  Αριδαία, σε Κοζάνη, σε Πτολεμαΐδα, σε Αχαρνές-Μενίδι (στο διάστημα 14-19 Μαΐου 2016), στις 5 εκδηλώσεις συμμετέχει ως ομιλητής ο ακαδημαϊκός και ακούραστος αγωνιστής κ.Φάνης Μαλκίδης

σας ενημερώνουμε ότι μόλις χθες βράδυ πληροφορηθήκαμε την διεξαγωγή αγωνιστικής πορείας στην Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, ημέρα μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας από τον Ιερό Λόχο 2012 (Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων).




Χαιρόμαστε που υπάρχουν Έλληνες ορθόδοξοι που δεν μένουν στην απογοήτευση και στην υποτέλεια, που δεν παραδίδονται, αλλά ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ για να δώσουν θάρρος και να ξεσηκώσουν και τους υπόλοιπους. Είναι οι έφεδροι καταδρομείς του Ελληνικού στρατού που έχουν ψυχή ατσάλι και έχουν μάθει να μην λυγίζουν στις δυσκολίες. Οφείλουμε ΟΛΟΙ να τους στηρίξουμε.
Διαβάστε αναλυτικά για την αγωνιστική πορεία στην Θεσσαλονίκη εδώ.


Νεότερη Ενημέρωση (από το ιστολόγιο του Ιερού Λόχου 2012):


ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ 
(κυρίως προς μεμονωμένα άτομα, ιδίως νεαρούς).

Επειδή οι ανθέλληνες αναρχικοί, πάντα στην υπηρεσία του συστήματος, ανακοίνωσαν αντισυγκέντρωση στη γωνία Παπαζώλη Αγ,.Δημητρίου και επειδή ως θρασύδειλοι που είναι, συνηθίζουν να επιτίθενται σε μεμονωμένα άτομα, ακόμη και μεγάλης ηλικίας (τους ρωτάνε προηγουμένως "μήπως πηγαίνετε στην συγκέντρωση του Ιερού Λόχου;"),

για την δική σας ασφάλεια, αποφύγετε την προσέγγιση από την Αγ.Δημητρίου (από το κέντρο).
Για πιο ασφαλή προσέγγιση στο σημείο της συγκέντρωσης από δυτικά (από την οδό Λαγκαδά).

Την ημέρα της συγκέντρωσης, παραμείνετε συντονισμένοι 
στο facebook και στο ιστολόγιο μας για ΟΔΗΓΙΕΣ.





Ακολουθούν οι αφίσες-καλέσματα από τις προαναφερθείσες εκδηλώσεις τις οποίες επίσης οφείλουμε όλοι μας να στηρίξουμε :



Μονοπήγαδο Θέρμη Θεσσαλονίκης :
  


Αριδαία :




Κοζάνη : 



Πτολεμαΐδα : 




Αχαρνές-Μενίδι :




Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ Κ.ΜΑΛΚΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΝΗ ΤΟΥΣ.ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕ. ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.