" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Το όνομά της ήταν Αγγελική. ;;Ένα απο τα πλέον ειδεχθή και ατιμώρητα εγκλήματα της Αριστεράς, στην ιστορία της Ελλάδας.

Το όνομά της ήταν Αγγελική. Ήταν μια νέα γυναίκα, που εργαζόταν σκληρά. Αλλά χαρούμενη για το παιδί που είχε στην κοιλιά της. Και την οικογένεια που δημιουργούσε. Μια τυπική Ελληνίδα εργαζόμενη και μάνα, που ήθελε να ζήσει μια απλή, ήρεμη, καθημερινή ζωή.


Μέχρι εκείνη την αποφράδα μέρα του Μαΐου, έξι χρόνια πριν, όταν κάποιοι ψευτοεπαναστάτες, εξτρεμιστές της άκρας αριστεράς, στοχοποίησαν την έγκυο Αγγελική και τους συναδέλφους στο κατάστημα της Μαρφίν στην Σταδίου ως "απεργοσπάστες" και για να τους εκδικηθούν τους έκαψαν ζωντανούς, σε ένα από τα πλέον ειδεχθή εγκλήματα στην ιστορία της Ελλάδας.


Στα έξι χρόνια που πέρασαν, οι σκληροί δολοφόνοι δεν τιμωρήθηκαν.
Η μνήμη της Αγγελικής και των συναδέλφων της δεν αποκαταστάθηκε.
Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας δεν έγιναν.
Τηλεοπτικές εκπομπές δεν προβλήθηκαν.
Καμία οδός δεν πήρε το όνομα τους.


Διότι στην αριστερή Ελλαδα, εφόσον τα θύματα δε γίνονται "ήρωες" για να υπηρετήσουν τους σκοπούς της αριστεράς, δεν είναι καν θύματα. Επιχειρείται να καταδικαστούν στην συλλογική λήθη.


Ε λοιπόν εγώ δε θα ξεχάσω ποτέ την έγκυο Αγγελική και τους συναδέλφους της που δολοφονήθηκαν άγρια για να υπηρετήσουν τα άθλια σχέδια κάποιων εξτρεμιστών που επιδιώκουν να τρομοκρατούν την κοινωνία για να την ελέγχουν. Εγω αντιστέκομαι. Θυμάμαι. Και ζητώ κι από σας το ίδιο. Αντισταθείτε στην τρομοκρατία και στη λήθη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.