" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Το σχόλιο - απάντηση μας στον Αβδύρου Κύριλλο (σχόλιο που διέγραψε το romfea.gr)

Η κατάσταση με την διαγραφή σχολίων από "χριστιανικά" ιστολόγια και πρακτορεία ειδήσεων, έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Διαβάσαμε στο romfea.gr μία ακόμη τοποθέτηση-φιλοφρόνηση από έναν ακόμη μητροπολίτη 
στο κλασσικό μοτίβο "εμπιστευόμαστε την εκκλησία" (=εννοώντας τους δεσποτάδες).

Του απατήσαμε λοιπόν, μέσα από τα σχόλια του romfea.gr, έτσι όπως θεωρήσαμε ότι έπρεπε, αναφερόμενοι στο φαινόμενο να επιστρατεύονται τελευταία στιγμή απεγνωσμένα κάποιοι, για να στηρίξουν τον οικουμενισμό και την "πανορθόδοξη"(=ληστρική) σύνοδο:
Γράψαμε:

Πολύ καλά κάνουν όλοι οι αρχιμανδρίτες που κατόρθωσαν και έγιναν δεσποτάδες, να προστατεύουν τα αφεντικά που τους ανέβασαν.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η εκκλησία μας γέμισε μασόνους και έκφυλους δεσποτάδες. Έχουν κάθε λόγο στο εξής να ξεπληρώνουν τα χρέη..

Τις εμπεδώσαμε τις καραμελίτσες:
1) υπακοή στην εκκλησία (= στους δεσποτάδες δηλαδή)
2) ο πιστός να κοιτάει τα δικά του λάθη (=αφήστε τους οικουμενιστές να προχωρήσουμε στην προδοσία πίστεως χωρίς εμπόδια)


Για κακή σας τύχη όμως υπάρχουν κάποιοι που δεν χρωστάνε χάρες
Υπάρχει στην εκκλησία κι ο πιστός λαός, 

υπάρχουν ακόμη κάποιοι που φέρουν το σχήμα της ιεροσύνης και έχουν φόβο Θεού (ναι, πάντα θα υπάρχουν, κι ας είναι εξαιρέσεις).
Αυτοί είναι η εκκλησία, αυτή την εκκλησία εμπιστευόμαστε κι όχι τα λαμόγια και τα δεκανίκια των αιρετικών.

το σχόλιο μας σε νέα αναμονή έγκρισης!



και φυσικά το σχόλιο μας διαγράφτηκε!


Θα ταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε κάποια στιγμή, από που παίρνουν χρήματα όλα αυτά τα εκκλησιαστικά πρακτορεία και γέμισε ο τόπος. Γιατί από κάπου θα αμείβονται όλοι αυτοί οι
επαγγελματίες δημοσιογράφοι που άφησαν την πολιτική και ενδιαφέρθηκαν ξαφνικά για τους δεσποτάδες (ουσιαστικά δεν είναι εκκλησιαστικά αλλά "δεσποτικά" πρακτορεία ειδήσεων. Φωτογραφίες και πόζες μητροπολιτών σε ατελείωτες στάσεις, ούτε μοντέλα να ήταν..).

Μέχρι τότε προτρέπουμε τους πιστούς να ΜΗΝ δίνουν χρήματα όταν περιφέρονται δίσκοι (πλέον καθιερώθηκε στις περισσότερες μητροπόλεις να βγαίνει δίσκος ΚΑΘΕ Κυριακή).
Όσο η διαφθορά πολλαπλασιάζεται, όσο την ανεχόμαστε, όσο την στηρίζουμε με τον οβολό μας, τόσο πιο δύσκολα θα την βγάλουμε από την εκκλησία μας.
Ιστολόγιο Ομάδας Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Σχετικό σχολιασμό στην τοποθέτηση του μητροπολίτη αυτού,  μπορείτε να διαβάσετε εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή, αγαπητοί φίλοι του ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ, είναι η "ιερή" λογοκρισία!
Αλλά τι περιμένει κανείς από ένα "πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων" που χωρίς ίχνος ντροπής δημοσιεύει φωτογραφίες που λήφθηκαν μέσα στο ιερό βήμα εν ώρα Θείας Λειτουργίας;
Αφήνω το γεγονός ότι όλη την ώρα ασχολείται με τα αρχιερατικά συλλείτουργα και την προσκύνηση λειψάνων!
ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.