" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ενδιαφέρουσες ραδιοφωνικές συνεντεύξεις πιστών για τον Οικουμενισμό & την Διακοπή Μνημόνευσης (=αποτείχηση)

Αδαμάντιος Τσακίρογλου:


https://youtu.be/naCM5sixjVw


Απόστολος Σαραντίδης:

https://youtu.be/TQx-WwFIAXQ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω σε επομενη εκπομπη να αναφερθουν και στην διακοπη μνημονευσης του π.Θεοδωρου Ζηση...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Επειδή έχετε γεμίσει και άλλες αναρτήσεις μας με αντίστοιχα σχόλια, προσπαθώντας ενδεχομένως -κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία- εσκεμμένα να σπείρετε διχόνοια (προφανώς αυτό επιδιώκουν τώρα οι οικουμενιστές βλέποντας ότι οι διακοπές μνημοσύνων επεκτείνονται),
επαναλαμβάνουμε και εδώ:

Μέλη της ομάδας "ο Παιδαγωγός" παραβρέθηκαν σήμερα στον Άγιο Αντώνιο και μετά στο αρχονταρίκι, κατέγραψαν φωτογραφίες βίντεο κλπ και θα προβληθούν.

Ανώνυμος είπε...

Εχετε παρει φορα και δεν ξερετε τι λετε,στο ιστολογιο σας εχω καιρο να γραψω καποιο σχολιο εκτος απο μια αναφορα μου συμπαραστασης για το θαρρος ενος γονεα στο Ωραιοκαστρο,ειμαι πολυ καιρο στην αποτειχιση και ο μονος λογος που εγραψα το παραπανω σχολιο ηταν επειδη σε αλλη εκπομπη κανανε εκτενη αναφορα και παιξανε ολοκληρο το αποσπασμα της ομιλιας του π.Νικολαου τη στιγμη που τα περισσοτερα ιστολογια δεν το ανεφεραν καν..

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Σχετικά με π.Θεόδωρο Ζήση και το τι συνέβει σήμερα στον Άγιο Αντώνιο.

Θα γράψουμε ότι ζήσαμε πραγματικά ιστορικές στιγμές, τόσο έντονα συγκινητικές που δεν θα ξεχάσουμε σε όλη μας τη ζωή.

Το αδιαχώρητο και στην εκκλησία -όπου επικράτησε απίστευτα συγκηνητικό κλίμα- αλλά και μετέπειτα στο υπόγειο, στο αρχονταρίκι, όπου αναγκαστήκαμε να παραμείνουμε στα σκαλιά αφού δεν μπορούσαμε από τον κόσμο να πλησιάσουμε μέσα στην αίθουσα.

Προσεχώς βίντεο κ φωτογραφίες.
Εύγε και στον π.Μάξιμο,κ ηγούμενο μοναστηριού της μητρόπολης Φλωρίνης που παραβρέθηκε και δημοσιοποίησε και αυτός την διακοπή μνημόνευσης του μητροπολίτη του, αλλά και στους ιερείς που επίσης μαθαίνουμε ότι σήμερα διέκοψαν ή προσεχώς θα διακόψουν την μνημόνευση.

Τις Θεός Μέγας ως ο Θεός ημών;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Για δείτε μερικά αντίστοιχα "παράξενα" σχόλια:


"Για την αποτείχιση του πατρός Ζήση γιατί δεν λέτε τίποτα;"
5 Μαρτίου 2017 - 3:00 μ.μ.
http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/03/19.html


"Δεν βλέπω στην ανακοίνωση να λένε τίποτα κατά του άδικου διωγμού του πατρός Νικολάου Μανώλη και για αυτό δεν θα πάω.
Τους νοιάζουν μόνο οι Εσφιγμενίτες.
Δεν υπάρχει ενότητα στον αντιοικουμενιστικό χώρο."
5 Μαρτίου 2017 - 4:11 π.μ.
http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/03/19.html


"Ναι αλλά για το έγγραφο της Μητρόπολης εναντίον του παπα Νικόλα της 1ης Μαρτίου δεν λέτε τίποτα!"
2 Μαρτίου 2017 - 1:02 π.μ.
http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/02/2017.html


ΦΥΣΙΚΑ
και για τον π.Νικόλα Μανώλη γράψαμε και ξαναγράψαμε
και για τους αγιορείτες, π.Σάββα κλπ
και για τον π.Ευθύμιο Τρικαμηνά
και για τον π.Γεώργιο Αγγελακάκη
και για ένα σωρό άλλους πατέρες που διέκοψαν το μνημόσυνο (Κρήτη, Πρέβεζα, Κεφαλονιά κλπ)
όπως φυσικά γράψαμε και προβάλαμε μέχρι τώρα τις ομιλίες του π.Θεοδώρου Ζήση που αν και δεν είχε διακόψει, ομολογούσε την αλήθεια.


Συνεπώς δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τι σας κάνει να ανησυχείτε τόσο με τα "προβλήματα ενότητας" στον αντι-οικουμενιστικό χώρο .. τι να κάνουμε, τον "χώρο" δεν τον συνδέουν πακτωλοί χρημάτων, θέσεις δεσποτάδων, πολυτελή μητροπολιτικά μέγαρα, ονομαστήρια δεσποτάδων, λιμουζίνες και μαύρα χρήματα από τα παγκάρια.


Οπότε μπορούμε πολύ καλά να καταλάβουμε γιατί αγωνιάτε τόσο ...!
Εδώ φτάσατε να κατηγορείτε τον Ιερό Λόχο, γιατί στην ανακοίνωση του πριν 1 βδομάδα, δεν συμπεριέλαβε τον π.Θεόδωρο Ζήση.

Δεν είμαστε τόσο κουτοί.
Εκεί στα μητροπολιτικά γραφεία, από το πολύ άγχος, φαίνεται αρχίσατε να κάνετε υπερωρίες και να δουλεύεται και τα σαββατοκύριακα. Καλά κάνετε.

Ανώνυμος είπε...

καταλαβαινω τον υποπτο συσχετισμο,αλλα επαναλαμβανω και παλι πως αυτα τα μηνυματα δεν ανηκουν σε εμενα,τον λογο που εγραψα το παραπανω σχολιο σας τον εξηγησα,εαν για καποιο λογο δεν σας εμφανιστηκε ξαναγραφω:τελευταια φορα που εγραψα σε αυτο το ιστολογιο ηταν οταν δεν εμφανιζοταν το ιστολογιο σας και αλλη μια παλαιοτερα στην υπερασπιση ενος γονεα σε σχολειο στο Ωραιοκαστρο,ο λογος του σχολιου ειναι καθαρα υπερασπιστικος προς το προσωπο του π.Θεοδωρου καθως θελω να πιστευω πως θα ακουστει αυτη του η κινηση και σε αλλα ιστολογια,εκπομπες οχι μονο στο κατανυξις,παιδαγωγος κτλ.ενα απλο σχολιο εγραψα και σεις μου επιτιθεστε με τετοια βεβαιοτητα πως κρυβομαι εγω πισω απο αυτα που αναφερετε,τι να πω,να κανετε καλυτερη ερευνα...με λυπει πολυ αυτη σας η συμπεριφορα γιατι ουκ ολιγες φορες εχουμε μιλησει,παλαιοτερα πιο πολυ και παντα ειχαμε γονιμο διαλογο και ας παρεμενα ανωνυμος...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε

αναρτήσαμε (προγραμματισμένα) 2 βίντεο πιστών (από ραδιοφωνικές συνεντεύξεις)
και βιαστήκατε να "ευχηθείτε" να μιλήσουν και για τον π.Θεόδωρο Ζήση, για ένα γεγονός που μόλις είχε συμβεί (διακοπή μνημόνευσης), λες και υφίσταται θέμα αμφισβήτησης, για το αν θα μιλήσουν για αυτόν ή όχι.

Σας δείξαμε ότι αυτό γίνεται συντονισμένα, όπως συντονισμένα κάποιοι γράφουν το ίδιο σχόλιο σε διάφορα ιστολόγια για να δημιουργήσουν κλίμα.
Αν δεν θέλετε να σας παρεξηγούμε, να γράφετε το ονοματεπώνυμο σας.

Ανώνυμος είπε...

Και επωνυμα να εγραφα τη παρεξηγηση μου φαινεται δε θα τη γλυτωνα..!!οπως και να χει καλα κανετε που ειστε ψιλιασμενοι για να μην πω επιβαλλεται,στις μερες μας...

Ανώνυμος είπε...

Όπως λέτε κυκλοφορούν άνθρωποι της αντίθετης πλευράς ανάμεσα μας και όλα παρακολουθούνται.
Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.