" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Καμαρώστε το "λιοντάρι της Ορθοδοξίας"(!), τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ! Δείτε τι δώρο έστειλε στον οικουμενιστή πατριάρχη Βαρθολομαίο! Το σχόλιο μας.


Ὁ λέων μητροπολίτης τῶν ἀντι-Οἰκουμενιστῶν κ. Σεραφείμ (ποὺ πνέουν μένεα ἐναντίον μας, ἐπειδὴ ἀποκαλύψαμε τὸν ὕπουλο ρόλο του ἀπὸ τὸ 2010 καὶ τοὺς τὸν ὑπενθυμίζαμε) ἔστειλε δῶρο στὸν ἀρχι-Οἰκουμενιστὴ Πατριάρχη κ. Βαρθολομαῖο: …«ψηφιδωτό πορτρέτο του Πατριάρχη»!!!


"Μια ιδιαίτερη επίσκεψη δέχθηκε χθες ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο Φανάρι.

Τα στελέχη της Μητρόπολης Πειραιώς, Κωνσταντίνος Δαντίλης (Γενικός Διευθυντής του Ραδιοφώνου της Μητρόπολης) και Λυκούργος Μαρκούδης (Διευθυντής Προγράμματος του Ραδιοφώνου της Μητρόπολης), έγιναν δεκτοί από τον Παναγιώτατο κομίζοντας και ένα δώρο εκ μέρους του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για τα 25 έτη Πατριαρχίας του Παναγιωτάτου.

Η συνάντηση αυτή έχει ιδιαίτερη αξία καθώς το τελευταίο διάστημα και με αφορμή την Πανορθόδοξη Σύνοδο τόσο ο Μητροπολίτης Πειραιώς, όσο και το αρμόδιο γραφείο της Μητρόπολης είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους για τη Σύνοδο της Κρήτης."




Σχόλιο ἀπὸ τὸ ἱστολόγιο "Κατάνυξις"

Nikos Xeiladakhs29 Μαρτίου 2017 - 5:40 μ.μ.

Λυπάμαι για τον Πειραιώς και για τον κ Λυκούργο Μαρκούδη, τους οποίους γνώρισα και είχα προσωπική επαφή και συζήτηση.

Φαίνεται πως την σήμερον οι συνειδήσεις εξαγοράζονται πολύ εύκολα στον βωμό του ξεπουλήματος των πάντων.

Άλλωστε αυτό δεν έχει γίνει και με τους πολιτικούς ?

Η σύμπνοια άριστη, ποιμένων, πολιτικών και υποκριτών, (δεν θα πω περισσότερα αν και γνωρίζω, γιατί… μόνο βλάβη θα προκαλέσουν).
Τίποτα άλλο!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


Σχόλιο:
Για τον μητροπολίτη Πειραιώς και τις "κολοτούμπες" του, γράψαμε πχ εδώεδώ, εδώ, εδώ,  εδώ, εδώ

Από τέτοιους "λέοντες", εμείς δεν έχουμε τίποτε να περιμένουμε. 
Όσοι θέλουν να παραμυθιάζονται ότι έχουμε "στρατηγούς" και πρέπει να τους έχουμε εμπιστοσύνη, αφού ρίξουν μια ματιά στις απολύτως τεκμηριωμένες καταγγελίες μας, ας συνεχίσουν τον ύπνο τους.
Ο Θεός μας έδωσε μυαλό και κρίση. Δεν μπορούμε να παριστάνουμε ούτε τους κουτούς ούτε τους τυφλούς. 

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε τον Λυκουργο...κριμα γιατί εδειχνε αλλα στοιχεια, δεν του αξιζει αυτο
Για το "λιονταρι" παρασχοληθηκαμε

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Τελικά έχει μείνει κανείς μητροπολίτης ανόθευτος από τον οικουμενισμό; Για να μην θρέφουμε φρούδες ελπίδες...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ένα πολύ σχετικό,
όμορφο και δυνατό κείμενο (μια ιστορία)
εδώ:
http://krufo-sxoleio.blogspot.gr/2017/03/blog-post_70.html

δίνει αρκετές εξηγήσεις
πχ για το "σχίσμα" και το "μένουμε στην εκκλησία" και το "πολεμούμε από μέσα την αίρεση" και άφθονες παρόμοιες δικαιολογίες.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι βρε αδέλφια, θυμάστε ποιός μεταγλώτισε την ταινία με τίτλο Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ, ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΊΑ Τζ. Καμερον...που έπαιζε για χρόνια, πάσχα καιρό στον Σκαι;; Ο Δαναός και δώρα φέρων κ διευθυντής του ραδιοφώνου Μαρκούδης.
Το περιεχόμενο, εντελώς βλάσφημο αφού αμφισβητεί την Ανάσταση του Χριστού, ο Οποίος είναι κοινός άνθρωπος και παντρεύτηκε την Μαγδαληνή και τα κοκκαλά τους -ήμαρτον- βρέθηκαν στον τάφο του Ταλπιότ.
Το γραφείο του αντιαιρετικού αγώνα και ο Μητροπολίτης Πειραιώς δεν τα γνωρίζει αυτά;Ειναι απίστευτη η κοροιδία.
Οι ακροατές της Πειραικής εκκλησίας, που οι καημένοι συνοδεύουν σε εκδρομές στον Πανάγιο Τάφο, ξέρουν πως ο ίδιος ο Μαρκουδης Λυκουργος διευθυντής, ήταν αυτός που μεταγλώτισε και η φωνή του ακούγεται σε όλο το υβριστικό ντοκυμαντερ;Όποιος θέλει μπορεί να το βρει.
Ας μην αναρωτιόμαστε λοιπόν για το δώρο του Ιούδα που πρόσφερε η χωρίς πνευματική και διανοητική ισορροπία ομάδα του Πειραιώς στον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Unknown είπε...

όπως είχε πει ο απόστολος Παύλος δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτά που είδε στην Βασιλεία του Χριστού,έτσι και εγω δεν έχω λόγια να περιγράψω την προδοτική και ξεφτελισμένη ενέργεια του Σεραφείμ.

Ανώνυμος είπε...

ti krima ,lipamai kai ego polli, den to perimena ayto, oute apo ton Pireos oute apo ton Likourgo,polli krima, apo germania

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.