" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ισραηλινη ΜΚΟ στη Λέσβο καλωσορίζει μετανάστες!

Το VIDEO μιλάει από μόνο του.
Σήμερα δεν κυβερνούν οι κυβερνήσεις τον κόσμο. Τουλάχιστον τον Δυτικό.
Κυβερνούν οι ΜΚΟ που καθοδηγούνται από ξένα ισχυρά κέντρα αποφάσεων, τα οποία έχουν σχεδιάσει την παγκοσμοιοποίηση πριν από εμάς για εμάς.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
(λάβαμε το παραπάνω σχόλιο με εμαιλ)




Ισραηλινη ΜΚΟ στη Λέσβο καλωσορίζει μετανάστες!





Όταν ακούσετε ξανά κάποιον να τους αποκαλεί "πρόσφυγες", δείξτε του αυτό το βίντεο.
Υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα αν είναι πράγματι καλοπροαίρετος -και μέχρι τώρα ήταν τόσο αγαθός- να αντιληφθεί τι παίζεται.

Αλλιώς, μην χάνετε τον χρόνο σας.
Ως κομπλεξικά απομεινάρια της αριστεράς, θα συνεχίσουν να παλεύουν να "καταργηθούν τα σύνορα", οι πατρίδες και οι εκκλησίες (ενώ είναι υπέρμαχοι της κατασκευής τζαμιών), για να καταλαμβάνονται εύκολα και χωρίς πόλεμο οι χριστιανικές χώρες από μουσουλμάνους λαθροεισβολείς.  Μην ξεχνάτε, για να λειτουργήσουν καλύτερα οι πολυεθνικές, χρειάζεται η ενοποιημένη αγορά και η παγκοσμιοποίηση.  Ως μέτοχοι της εξουσίας, οι αριστεροί (είτε ως εν ενεργεία συνδικαλιστές, Δήμαρχοι κλπ, είτε ως κυβερνώντες), όλο και κάποιο κοκαλάκι θα γλύψουν και οι ίδιοι (πχ εδώ). Από τις μεζονέτες τους, δεν τους απασχολεί και πολύ σε ποια σχολεία θα πάνε τα "προσφυγόπουλα" (που υποτίθεται ήρθαν στην Ελλάδα προσωρινά, οπότε δεν υπάρχει και λόγος να τους ταλαιπωρήσουμε μαθαίνοντας τους τα ελληνικά για λίγους μήνες!). Τα δικά τους παιδιά, όπως και τα παιδιά του Τσίπρα, πάνε σε ιδιωτικά σχολεία (ή σε σχολεία καλών περιοχών). Οι λαθρομετανάστες κατευθύνθηκαν σε υποβαθμισμένες περιοχές. Πόσο ρομαντικά φαίνονται όλα αυτά από τα ακριβά προάστια και την πρωθυπουργική κατοικία!

Αργά ή γρήγορα, θα αναλάβει τα υπόλοιπα η παγκόσμια διακυβέρνηση.
Δείτε το βίντεο. Θα εκπλαγείτε ποιος κυβερνά τελικά την Ελλάδα μας!

Ιστολόγιο Ομάδας εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσωρινοι δεν είναι, με την αυξηση τους θα μας κυριεύσουν «ειρηνικα»
Αν κι ερχονται και χειροτερα. Δειτε στο link κι αλλα καλουδια των «προσφυγων».
http://www.trelokouneli.gr/sokaristikes-leptomeries-gia-ton-omadiko-viasmo-16chronou-metanasti-apo-omoethni-tous-sti-lesvo-i-aniliki-drastes-travixan-ke-vinteo/
Ξεκινησαν εδώ και χρονια, αλλα συντομα θα είναι καθημερινο φαινομενο για τους Ελληνοφωνους κι αμα (ή ακριβέστερα όταν) γινει και κανα μπραφ, τοτε οι ΑΝΕΛ, πιστοι παντα στο πατριωτικο καθηκον, θα προτεινουνε ως τροπο αντιμετωπισης στο λαο το ψευδωνυμο του αλλοτε αγωνιστη στα blog και νυν προσκυνημενου Βολευτη, Δημητρη Καμμενου (το χει το ονομα φαινεται), δηλαδή το porta-porta (ή τοίχο-τοίχο για όσους δεν καταλαβαν….)

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

“Το VIDEO μιλάει από μόνο του.
...
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;”

Συγγνώμη Δάσκαλε , αλλά δεν φταίει κανένα Ισραήλ , καμία Γερμανία , όσο για το διαβόητο ”φονιάδες των λαών Αμερικάνοι” ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή να κοιταχτούμε , ΟΛΟΙ ΜΑΣ, στον καθρέπτη!

ΕΛΛΗΝΕΣ παίρνουν αυτές τις αποφάσεις Δάσκαλε , δεν τις παίρνουν Ισραηλινοί!
Οι Ισραηλινοί στην χώρα τους πιστεύεται πως θα έπαιρναν απόφαση ως η παρακάτω:

"Με μεγάλη πλειοψηφία «ναι» στην φιλοξενία προσφύγων από το Δημοτικό Συμβούλιο Ρεθύμνου "
• Σεπτέμβριος 29, 2016
Πηγή: rethnea.gr
http://e-mesara.gr/index.php/a-sxoliasta/24605-me-megali-pleiopsifia-nai-stin-filoksenia-prosfygon-apo-to-dimotiko-symvoylio-rethymnou


Εύχομαι να έρθει σύντομα η ώρα που οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα πούμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!
Προχθές ήταν η επέτειος του θανάτου του Καποδίστρια!

Επέτειος δολοφονίας του Ιωάννη Καποδίστρια - Όταν οι ηγέτες έδιναν την ζωή τους για να πάνε στην εκκλησία!

http://synaxipalaiochoriou.blogspot.gr/2016/09/blog-post_520.html

“Στα παλιά τα χρόνια” θυμάμαι έναν Δάσκαλο που μας έλεγε μια ιστορία!
Εν συντομία …

Κάθονταν στο τραπέζι ένας Άγγλος, ένας Γάλλος ,ένας Ρώσος και δεν θυμάμαι ποιους άλλους έλεγε.
Όλοι , είπε πλην του Άγγλου , είχαν φτάσει σε ένα σημείο να υποστηρίξουν την Ελλάδα.
Βλέποντας αυτά ο Άγγλος , που είχε φέρει μαζί του ένα καλάθι κλειστό, και το είχε τοποθετήσει στο κέντρο του τραπεζιού , σηκώθηκε άνοιξε το καπάκι και από μέσα πετάχτηκε ένα φίδι!
Όλοι οι παρευρισκόμενοι φοβηθήκαν και απομακρύνθηκαν.
Γιατί απομακρύνεστε ρώτησε ο Άγγλος.
Για να μην μας φάει το φίδι απάντησαν οι υπόλοιποι!
Ε λοιπόν έτσι θα μας φάει η Ελλάδα εάν …
Και όλοι συμφώνησαν να μην υποστηρίξουν περαιτέρω τα δίκαια αιτήματα της νεοσύστατης Ελληνικής κυβέρνησης.

Από τότε πέρασαν πάρα πολλά χρόνιά για να ΣΥΝΕΙΔΟΤΟΠΟΙΗΣΩ, πως τον Καποδιστρία τον δολοφόνησαν ΕΛΛΗΝΕΣ!


Υ.Γ. Εύχομαι Ο Θεός να έχει αναπαύσει την ψυχή του μαζί με τους Αγίους μας.
Είναι μια ιστορία που έχει αποτυπωθεί στην μνήμη μου περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Ήταν από τους Δασκάλους που μικροί “μισούσαμε- ΕΊΧΑΝ ΚΑΙ ΒΈΡΓΑ - ”, και μεγάλοι όπου τους συναντούσαμε τρέχαμε να τους σφίξουμε με ευγνωμοσύνη το χέρι.
Από αυτήν την φτωχική τάξη, οι περισσότεροι σπουδάσαμε …γίναμε “ επιστήμονες”!
Σε εισαγωγικά διότι αυτή η γενιά των 50+ κυβέρνησε και κυβερνά την Ελλάδα με τα γνωστά σήμερα αποτελέσματα.

Η απορία μου είναι γιατί να μην μας μάθει πως εκτός από Άγγλους Γάλλους Αμερικανούς μια μεγάλη πληγή των Ελλήνων είναι οι ίδιοι οι Έλληνες!
Γιατί να μην μάθει πως μας διαφεντεύουν οι ξένοι με το διαίρει και βασίλευε.
Με τα κόμματα που μας κάνουν κομμάτια, πολλά από τα οποία έχουν σκοπό να καταστρέψουν τον ίδιο τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας , άσχετα με το τι τάζουν στην φτωχολογιά και στους πολυπληθείς Έλληνες αδαείς από πολιτικά και οικονομία!
Πολύ φοβάμαι πως τίποτα δεν άλλαξε σε σχέση με τις γνώσεις που παρέχουν σήμερα οι δάσκαλοι περί των ανωτέρω! Ίσως με ελάχιστες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα!

Εάν οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας είχαν πολλά ελαφρυντικά μεταξύ των οποίων το σπουδαιότερο όλων ήταν πως ήσαν αγράμματοι* – και έκαναν τα αδύνατα δυνατά να μάθουμε εμείς για να μην μας εμπαίζουν οι ξένοι – και οι κάθε λογής “Καλλέργηδες”-

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ!
Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!

*Αγράμματοι και ΟΧΙ αμόρφωτοι!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Δείτε το βίντεο. Θα εκπλαγείτε ποιος κυβερνά τελικά την Ελλάδα μας!"
Αυτό ήταν η ουσία της δική μας τοποθέτησης.
Αυτοί που την κυβερνούν παίρνουν εντολές από τους ξένους, από αυτούς που τους ανέβασαν.

Φυσικά έχουμε τεράστια ευθύνη ως Έλληνες.
Δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες παραμένουν εδώ, καθημερινά άγνωστος αριθμός έρχεται εκ νέου και δεν αντιδράει κανείς.

Στην αρχή είπαν προσωρινά, τώρα τους βάζουν στα σχολειά μας για να ενσωματωθούν σιγά σιγά! Εισβολή κανονική και ας τολμήσει κάποιος να αντιδράσει.
Ψήφισαν και τον αντιρατσιστικό νόμο για να ξεφορτώνονται τους "επικίνδυνους", που πάνε κόντρα στις αποφάσεις των αφεντικών τους.


Όσο για τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι ανήκουν σε πολιτικά κόμματα, είναι αυτονόητο να ψηφίζουν σύμφωνα με τις εντολές που παίρνουν.


Αν όμως ήταν δεκάδες χιλιάδες λαού έξω και διαμαρτυρόταν, τότε με τον φόβο της ψήφου (που θα έχαναν), μπορεί να μην ήταν έτσι. Αλλά ποιος θα βγει στον δρόμο;;;

Πρέπει ΟΛΟΙ μας, ο καθένας μας, να αναλάβει τις ευθύνες του.
Με τα like στο facebook δεν δίνονται μάχες. Πρέπει να μάθουμε να βγαίνουμε στον δρόμο, 2, 3, 4, σιγά σιγά θα οργανωθούμε με ανθρώπους που εμπιστευόμαστε θα μας βλέπουν μπροστά τους και θα αρχίσουν να μας υπολογίζουν.

Σημαντική και η δημοσιότητα, γίνονται ρεζίλι οι κάθε είδους πολιτικάντηδες,
αλλά πρέπει να ακούσουν τις αντιδράσεις μας δια ζώσης. Αλλιώς δεν υπάρχει καμία ελπίδα παρά να γεννηθούμε μέσα από τη στάχτη. Όπως φαίνεται για εκεί πάμε. Ας είμαστε έτοιμοι να τα χάσουμε όλα. Αν δεν δούνε το χατζάρι πάνω από το κεφάλι τους, δεν ξυπνάνε οι ραγιάδες.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.