" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Κι όμως η ΕΝΩΣΗ με τους αιρετικούς ΕΓΙΝΕ. Αποδείξεις σε βίντεο με αδιάσειστα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

14 Σεπτεμβρίου.
Της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Πιστοί στην υπόσχεση μας (εδώ), ετοιμάσαμε ένα βίντεο 10 λεπτών με ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι η ΕΝΩΣΗ με τους αιρετικούς ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ.Α. Το σύντομο βίντεο (που επιμεληθήκαμε) δείχνει την "ορθόδοξη" Θεία Λειτουργία και την ακολουθία του Αγιασμού των Υδάτων στην Αγγλία (παρουσία του ορθόδοξου Αρχιεπισκόπου Γρηγορίου) μαζί με ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ που φοράνε τα άμφια τους.

(ολόκληρο το βίντεο από ρεπορτάζ ελληνικού καναλιού (της Αγγλίας), εδώ και εδώ, συνολικής διάρκειας 2 περίπου ωρών. Επιλέξαμε επίμαχα αποσπάσματα διάρκειας 10 περίπου λεπτών)Στο βίντεο μας, βλέπετε και ακούτε τον αιρετικό (ψευδο)επίσκοπο να διαβάζει το Πιστεύω μέσα στην Εκκλησία (κατά την Θεία Λειτουργία!)
Λίγο αργότερα, στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων, ο "ορθόδοξος" αρχιεπίσκοπος Γρηγόριος, δίνει στον αιρετικό (ψευδο)επίσκοπο το χαρτί για να διαβάσει και την προφητεία!

Απίστευτα ντοκουμέντα.Μερικές σχετικές φωτογραφίες:


Αυτός είναι ο αιρετικός (ψευδο)επίσκοπος που παραβρέθηκε στην Θεία Λειτουργία και συμπροσευχήθηκε μαζί τους:
Β. Και για να μην νομίζουν ότι μοναδική πηγή πληροφόρησης μας είναι το διαδίκτυο,
πέσαμε "τυχαία" σε μια φωτογραφία (πάντα με τον αρχιεπίσκοπο Θυατείρων), εδώ


Ποιος λέτε να είναι ο γεματούλης αρχιμανδρίτης που επισημαίνουμε στην φώτο;

Που να ήταν πριν, που να ήταν πριν πάει στην Αγγλία ...
Δεν μπορεί, κάπου τον ξέρουμε!! Τον είδαμε στην τηλεόραση παλαιότερα; Μήπως στο ΑΛΤΕΡ;!! 
Πως να τον λένε;
Μήπως Βησσαρίων;!!!
Τα λέμε σε μια επόμενη ανάρτηση! Αν δεν καταλαβαίνετε, μην στεναχωριέστε. Αυτοί καταλαβαίνουν τι εννοούμε!


Γ. Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, θα διαπιστώσετε ότι η συμμετοχή αιρετικών (ψευδο)επισκόπων στην "ορθόδοξη" ακολουθία των Θεοφανείων, έχει καθιερωθεί στην Μεγάλη Βρετανία.
Δείτε πχ εδώ, από το 2011:

MARGATE, ENGLAND - JANUARY 09: The Bishop of Dover, Rt Rev Trevor Willmott (left) and His Eminence Gregorios, Greek Orthodox Archbishop of Thyateira and Great Britain (right) pose on the beach for photographs after the traditional Feast of the Epiphany celebrations on January 9, 2011 in Margate, England. 


Τα ίδια δεν έγιναν και τα περασμένα Θεοφάνεια στην Σμύρνη;; "Αγιασμός με συμμετεοχή του "Αρχιεπισκόπου" των Παπικών στη Σμύρνη κ. Lorenzo Piretto.
έδωσαν μάλιστα στον Παπικό να κρατήσει το περιστέρι και τον σταυρό..:


Δείτε κι άλλα αίσχη την ημέρα των Θεοφανείων, σε Φανάρι, Γερμανία, Σύρο κλπ, εδώ.

Είπαμε, η ΕΝΩΣΗ με τους αιρετικούς ΕΓΙΝΕ. Τώρα, σιγά σιγά προσπαθούν να μας κάνουν να το αποδεχτούμε.

Δ. Ας θυμηθούμε και μια παλιότερη ενδιαφέρουσα "ιστορία" που διαβάσαμε εδώ:

Με ανέκφραστη οδύνη διαβάσαμε στο επίσημο όργανο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας «Ορθόδοξος Κήρυξ» (...)


«Εν τω οίκω των Θυατείρων επραγματώθησαν ευάριθμοι τιμητικαί εκδηλώσεις, περιλαμβάνουσαι δεξιώσεις και φιλοξενίας. 
Εν τοις πλουσίοις τούτοις η Ιερά Αρχιεπισκοπή προσέφερε φιλοξενίαν τη Αυτού Χάριτι τω Αγγλικανώ Κυρίω Rowan Williams μετά της συμβίας αυτού
έτι δε και τω Αγγλικανώ Επισκόπω Dover Κυρίω Stephen Venner μετά της ανδρίδος αυτού, αμφοτέρας τας φιλοξενίας ταύτας κατά μήνα Απρίλιον».


Διερωτώμεθα:
1. Κατ΄ αρχήν, πόσο συνάδει με την Ορθόδοξη Παράδοση και τη διδασκαλία των Αγίων Πατέρων η φιλοξενία «Αγγλικανού Αρχιεπισκόπου μετά της συμβίας αυτού».
Αμνηστεύονται οι αιρετικοί; 
Τι είδους «συμβία επισκόπου» είναι η φιλοξενηθείσα;

2. Το τραγικότατον, όμως, είναι η φιλοξενία ετέρου «αγγλικανού επισκόπου» μετά της ( άκουσον, άκουσον!!!) ανδρίδος αυτού
(...) μάλιστα φιλοξενία να προβάλλεται με καμάρι μέσα από τις σελίδες του επισήμου εντύπου εκφραστικού οργάνου της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων, αυτό ούτε στο εφιαλτικότερο όνειρό μας δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε!....


Σχόλιο (ο παιδαγωγός):
Δεν ξέρουμε τι θέλουν να πουν με τις λέξεις "συμβίας" και "ανδρίδος" οι υπεύθυνοι του ορθόδοξου περιοδικού της αρχιεπισκοπής Θυατείρων.

Με μια απλή αναζήτηση, διαβάσαμε στο bbc news (εδώ) ότι ο 65χρονος "αρχιεπίσκοπος" Stephen Venner θα αποσυρόταν στο Rochester, με την γυναίκα του (Judy, έτσι την λένε!) 
και θα συνέχιζε να ποιμένει επισκοπικά μόνο στα Falkland Islands!


Δείτε το (φαίνεται και η γυναίκα του!):


Μια ακόμη φωτογραφία του, από εδώ:Όσο για τον "επίσκοπο" Rowan Williams
τον έχουμε δει σε ΑΦΘΟΝΑ οικουμενιστικά συνέδρια, να συμπροσεύχεται με δικούς μας.. (ορθοδόξους)
Δείτε (από την Ασσίζη):

πίσω από τον Πάπα, με τα γυαλιά ηλίου,  είναι ο Αλβανίας Αναστάσιος. 


Στην παρακάτω φωτογραφία (την είδαμε εδώ
τον βλέπετε νεότερο, με την γυναίκα του, όπως διαβάζουμε έχει μία κόρη και έναν γιό!!!Να τους χαίρονται τους φιλοξενουμένους τους εκεί στην αρχιεπισκοπή Θυατείρων!
Μόνον να προσέχουν να τους φιλοξενούν σε χωριστά δωμάτια και όχι ταυτόχρονα, μην έχουμε καμιά παρεξήγηση! Μην ψάχνουν μετά να βρούνε ποιανού "επισκόπου" είναι το παιδί!! (αχ ... για γέλια και για κλάματα!)
Δεν έχουμε τον λογαριασμό, να τους στείλουμε καμιά δωρεά! Θα συμφωνήσετε ότι ωραία αποστολή επιτελεί η ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή στην Αγγλία (φιλοξενεί αγγλικανούς "επισκόπους" με τις συμβίες τους!)
Ε. Επίλογος
Αφιερώνουμε την σημερινή μας αποκάλυψη στον μητροπολίτη Φλωρίνης Θεόκλητο 


Πριν λίγες μέρες, ο μητροπολίτης Φλωρίνης Θεόκλητος, (και με κάλυψη βίντεο), ανακοίνωνε όλος χαρά από την Ωραία Πύλη ότι στέλνει τον ιερομόναχο π.Παϊσιο Παπαδόπουλο σε Συνοδικό δικαστήριο (έγινε με διαδικασίες express!), επειδή έπαψε να τον μνημονεύει λόγω της συγκοινωνίας του με τον αιρετικό οικουμενιστή Βαρθολομαίο -μάλιστα, παρά τις αποφάσεις της (ψευδο)συνόδου της Κρήτης που αποδέχθηκε τους αιρετικούς ως "εκκλησίες" ο Θεόκλητος υποδέχθηκε αμέσως μετά τον Βαρθολομαίο στην Βέροια και συλλειτούργησε μαζί του, δείτε εδώ-
 καθώς και επειδή ο Θεόκλητος προσκάλεσε 2 φορές τον Πάπα στην Ελλάδα.
(ο λαός μας λέει: "τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι". Τα ίδια μας δείχνει και η Ελληνική ιστορία. Ποιος να πίστευε ότι ένας "καχεκτικός Εφιάλτης", θα τους προδώσει;).


Αντί να διώκονται οι ανήθικοι, οι οικουμενιστές, όσοι ποδοπατούν τους Ιερούς Κανόνες, αυτοί που πραγματικά πρέπει να καθαιρεθούν, 
διώκονται και εκτοπίζονται από τις μητροπόλεις, τις ενορίες και τα μοναστήρια τους, όσοι ιερείς και ιερομόναχοι έχουν ακόμη συνείδηση και φόβο Θεού.Του είπαμε του δεσπότη ότι δεν θα του βγει σε καλό το γέλιο αυτό. Μάλλον δεν μας πίστεψε.
Πως θα δικαιολογηθεί τώρα στον αρχιεπίσκοπο Θυατείρων (Αγγλίας);!!!
Όπως έχουμε δεσμευθεί -για να κάνουμε πιο ενδιαφέρουσες τις αποκαλύψεις μας- ΣΕ ΚΑΘΕ νέα δίωξη αγωνιστή ιερέως/ιερομονάχου, εμείς θα δημοσιεύουμε και μία νέα αποκάλυψη. 
Για να μάθει ο πιστός λαός την αλήθεια, ποιοι διοικούνε την εκκλησία μας. 
Να το θυμηθείτε, θα γελάσει και το "παρδαλό κατσίκι" κ.Θεόκλητε !


Δείτε την προηγούμενη αποκάλυψη μας εδώ.


Για να μην έχετε αγωνία, σας ενημερώνουμε από τώρα ότι το επόμενο σκάνδαλο που θα αποκαλύψουμε,  θα βάψει μερικά ράσα "ροζ".

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
Νεότερη Ενημέρωση:
Θυμίζουμε ότι μόλις χθες αναρτήσαμε: 

ΒΙΝΤΕΟ (2 ωρών) με όλα τα ντοκουμέντα συμπροσευχών των Οικουμενιστών

https://www.youtube.com/watch?v=a1ws59u5AnA

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως έγινε;;;
Έχουμε κοινά μυστήρια;;
Εχουμε κοινό άγιο ποτήριο;;
Παρακαλούμε!Mην προτρέχετε!

Ανώνυμος είπε...

Τελούν γάμο με αιρετικούς

Όταν κάποιος πχ παπικός θέλει να γίνει ορθόδοξος, οι οικουμενιστές του κάνουν μόνον χρίσμα, όχι βάπτισμα. Αυτό δυστυχώς αρκετοί μητροπολίτες το επιβάλουν στους ιερείς τους, να μην τους βαπτίζουν. Δεν το εφαρμόζουν μόνο στο εξωτερικό. Το γνωρίζω να συμβαίνει σε μητρόπολη στη Βόρεια Ελλάδα. Τους το ρώτησα και το επεσήμανα και μου απάντησαν ότι αυτή την εντολή έχουν από την μητρόπολη.

Είναι δυνατόν να αναγνωρίζουμε το βάπτισμα των αιρετικών;
Δοκιμάστε, πάτε σε μια εκκλησία ή τηλεφωνήστε τους και πείτε ότι θέλετε να παντρευτείτε με έναν παπικό. Και το μυστήριο του γάμου τελούνε και αν ρωτήσετε αν χρειάζεται να βαπτιστεί, δείτε τι θα σας απαντήσουν.

Τα κακά τα επιβάλουν σιγά σιγά. Σαν το πουλόβερ που ξεχειλώνει.
Θα περίμενε να δει κανείς τέτοιες εικόνες όπως στο βίντεο σας πριν 10 ή 20 χρόνια;
Να μπαίνουν παπικοί ντυμένοι με τα άμφια τους μέσα στην εκκλησία και να απαγγέλνουν και να διαβάζουν μέσα στο τελετουργικό μας;

Ή θα περίμενε κανείς από ορθόδοξη σύνοδο να αποφασιστεί να τους δεχθούμε ως εκκλησίες;

ΕΓΙΝΕ η ΕΝΩΣΙΣ αδερφοί
Δυστυχώς ΕΓΙΝΕ. Τώρα μας το δείχνουν. Η παρθένα κόρη σιγά σιγά αντιλαμβανόμαστε ότι είναι έγκυος.

Ανώνυμος είπε...

+Ι.Γ.Ζ.

Σας ενημερώνω ( υπάρχουν και βίντεο ) ότι ο Βαρθολομαίος στο Βατικανό συλλειτουργεί σε συγκεκριμένα σημεία ( επειδή οι Παπικοί έχουν αλλάξει και το τυπικό της Λειτουργίας )
Ο "ορθόδοξος" Διάκονος του Βαρθολομαίου εκφωνεί τα Ειρηνικά
Ο "ορθόδοξος" Διάκονος στην μικρή είσοδο
Ο "ορθόδοξος" Διάκονος στην ανάγνωση του ευαγγελίου
Αυτό λέγεται Συλλείτουργο

Σημειωτέον απο το 1965 επι Αθηναγόρα ο Πάπας μνημονεύεται στην Προσκομιδή
Εκτός απο την άρση των αναθεμάτων έγινε και άρση Ακοινωνησίας
(βλέπε το πρωτότυπο στο μικρό βιβλίο του Θεολόγου Σακαρέλλου - η ένωσις έγινε )

Περαιτέρω η αναγνώριση του ανυπόστατου Βαπτίσματος- Ραντίσματος και μάλιστα απο ανίερους - οι μεικτοί γάμοι - η μετάδοσις όλων των μυστηρίων - το Ανύπαρκτο Χρίσμα κατά την εισοδό τους στην ορθοδοξία (διότι μόνο οι αιρετικοί μυρώνονται, και οι Παπικοί ως γνωστόν είναι αδελφή εκκλησία για τους Ν/τες ) - η μετάδοση του Χριστού σε αβάπτιστους και αμετανόητους αιρετικούς ( δεν αποκήρυξαν τίποτα ) αλλά και η μετάδοση της όστιας σε "ορθοδόξους" στο εξωτερικό σε απλά ελληνικά σημαίνει ένωση εκκλησιών

Κοινό ποτήριο υπάρχει απο την στιγμή που μνημονεύεται ο Πάπας στην Προσκομιδή. Κοινό ποτήριο υπάρχει στους λαικούς φανερά ένθεν κι ένεθεν
Κοινό ποτήριο υπάρχει στα κρυφά προς ώρας για τους κληρικούς.
Ανώνυμος είπε...

Έσσεται ήμαρ;
Τί λέτε ρε παιδιά, σοβαρά;
Θα δούμε και περικεφαλαίες;
Ντάξει είπαμε, κάτω ο Οικουμενισμός και οι οικουμενιστές αιρετικοί, να πιέσουμε, να κάνουμε, να δείξουμε. Μάιστα. Σύμφωνοι. Αλλά μάλλον αρχίζει να ξεφεύγει το πράγμα. Σε λίγο θ'αρχίσουν οι παιάνες και τα εμβατήρια...
Προσευχή κάνετε, με τόσα που ασχολείστε; Και παιδαγωγοί, και ερευνητές και αντι-οικουμενιστικός αγώνας και video editing και (φαντάζομαι) γονείς, και σύζυγοι. Ή μήπως η προσευχή είναι "οικουμενιστικό τρύκ¨ για να καθησυχάζουν οι μάζες; Μήπως το όπιο του λαού;
Ο αντι-οικουμενιστικός αγώνας και κάθε αντιαιρετικός αγώνας θέλει πρώτο όπλο, προσευχή και ταπείνωση. Ανάστημα ομολογιακό δεν υψώνεται χωρίς αυτά, αλλιώς έχουμε ομολογία και έπαρση μαζί.
Και ο κόσμος τα μισεί και τα δυό μαζί, γι'αυτό και ο αγώνας αυτός έχει περισσότερους εχθρούς απ΄όσους θα περιμέναμε. Και τόσα λάθη επίσης. Χώρια που αρχίζει και χάνεται το μέτρο στην ευγένεια, στην γλώσσα και στους όρους που χρησιμοποιούνται.
Είναι τόσο εύκολο να βάλουμε την πίστη και την ομολογία να κάνουν screen στο τυφωμένο από αλαζονεία φρόνημα. Έτσι ζημιώνεται ο αγώνας όμως, δυστυχώς. Έτσι τον δίνουν και οι οικουμενιστές από τη μεριά τους να ξέρετε: Θεολογία και έπαρση γεννούν την "πρωτοπορία" τους.
Γρηγορείτε και προσεύχεσθε, λέει ο Χριστός, ίνα μη εισέλθητε εις πειρασμόν.
Ποιόν πειρασμό, μήπως να δεχτούμε τους Ρωμαίους σταυρωτές; ή να χάσουμε το μέτρο και να αρχίσουμε να κόβουμε αυτιά και ποιός ξέρει τί άλλο κάνουμε..
Με εκτίμηση
π. Ν.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

π.Ν., Επιτρέψτε μας: βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα
όπως πχ ότι δεν κάνουμε προσευχή
ή ότι έχουμε αλαζονεία ή ότι
θεωρούμε την "προσευχή "οικουμενιστικό τρύκ¨ για να καθησυχάζουν οι μάζες"!!!

Γράφετε ακόμη ότι "ο κόσμος τα μισεί και τα δυό μαζί(αναφέρεστε στην ομολογία και την έπαρση), γι'αυτό και ο αγώνας αυτός έχει περισσότερους εχθρούς απ΄όσους θα περιμέναμε".
Κάνετε ΛΑΘΟΣ.
Ο αγώνας δεν έχει εχθρούς (πέρα των οικουμενιστών).
ΔΕΙΛΟΥΣ έχει.
Που φοβούνται να ομολογήσουν την αλήθεια. Που τρέμουν την αντίδραση του δεσπότη. Που φοβούνται μην χάσουν τον μισθούλι τους ή μην τους θέσει σε αργία. Αν δεν ήταν κρατικώς μισθοδοτούμενοι οι ιερείς μας, θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα (γιατί ένα σωρό σήμερα "επαγγελματίες" δεν θα γινόταν ιερείς).

Έχουμε μάτια και βλέπουμε, τόσα χρόνια βλέπουμε τι συμβαίνει.
Και ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο εχθρός.
Αν δεν συμφωνείτε με την αισθητική της αφίσας, σεβαστό, πολύ λίγο μας απασχολεί. Στο διαδίκτυο ο καθένας επιλέγει το στυλ και την γραφίδα του.


Αφήσε όμως εμάς και την αλαζονεία μας και πες μας τώρα τι έκανες ΕΣΥ για τον Οικουμενισμό.
Πως αντέδρασε ΕΣΥ στην ψευδοσύνοδο στο Κολυμπάρι και στις αποφάσεις της. Μίλησες στον επίσκοπο σου; Ζήτησες να συγκληθεί ιερατικό συνέδριο; Ενημέρωσες τους συνεφημερίους σου; Ενημέρωσες τους πιστούς για την προδοσία; Σταμάτησες να μνημονεύεις τον συνκοινωνούντα με τους αιρετικούς οικουμενιστές δεσπότη σου;
ΕΣΥ τι έκανες;

Ανώνυμος είπε...

Οι "ευσεβείς" που αγωνιούν για την ενότητα της εκκλησίας, υπάγονται στην κατηγορία του 99% - του βολέματος - με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται.
Οι Δειλοί και οι Προδότες είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας. Μια ματιά στην ιστορία και θα πειστεί και ο πιο δύσπιστος.

Φουκαρά Κολοκοτρώνη και εσείς οπλαρχηγοί, είστε τα μεγαλύτερα κορόιδα της ιστορίας, άραγε γνωρίζατε τότε ποιους απελευθερώνατε;

Μακρυγιάννη που έλιωνες τα πόδια σου στις Μετάνοιες πριν απο κάθε μάχη, φανταζόσουν ποτέ ποιο ιερατείο θα οδηγούσε την Ελλάδα στην κόλαση;

Ανώνυμος είπε...

Π.Ν.
ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΑ
ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΣΟΥ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΙ ΦΟΡΑΝΕ;
ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ; ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ; ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ;
ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ

Η συντακτική επιτροπή του Συλλόγου είπε...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΝΩΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ .
....ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΣΤΗΝ ΡΑΒΕΝΝΑ ΙΤΑΛΙΑΣ.Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ <> ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΑΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ <> ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ !!!

ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ 46 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ !!!
http://agiosioannisotheologoskavalas.blogspot.gr/2014/10/blog-post_321.html

GeorGRE είπε...

Βλέποντας τις οικουμενιστικές φιέστες στο αποκαλυπτικό βίντεο των "παιδαγωγών" καθώς και στο προηγούμενο ιστορικό βίντεο 2 ωρών διερωτώμεθα "ποιά θα είναι η απάντηση του Θεού;"
Η Χάρις του Θεού αφήνει να ξεσκεπάζεται η προαίρεση του κάθε πιστού. Έτσι και αλλιώς όμως η εποχή μας "ήδη όζει". Σε όλα τα επίπεδα η αμαρτία αυξάνει και μάλιστα με καμάρι και φιέστες. Η εποχή λίγο πριν τον Αντίχριστο χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένες εμμονές: Στοχευμένος διάλογος με προδιαγεγραμμένες αποφάσεις από τη μία. Βαπτισμένες ως "αιρετικές" οι πατροπαράδοτες αξίες από την άλλη. Το αλατοπίπερο; Μα φυσικά η "Οικολογία στα λόγια". Μια ιλουστρασιόν σύγχρονη έκδοση των Χίπις.
Πέστε μου αγαπητοί μου αδερφοί ειμαι ο μόνος που βλέπω όλη αυτήν την οικουμενιστική κίνηση στην αγκαλία του αντίχριστου πνεύματος; Ακόμη και αν ψευτορομαντικά με πνεύμα ανοχής δεχόμασταν την εικόνα ορθοδόξου ιερέα να συμπροσεύχεται με έναν αιρετικό δεν μας πληροφορεί η λογική μας για το "ποιόν εξυπηρετεί αυτή η εικόνα;" Δεν "κουμπώνει" με την εποχή προ Αντιχρίστου;
Μας ανακάτεψαν τα σωθικά αυτά τα βίντεο. Η εποχή μας "ήδη όζει" και να δούμε πόσο θα μας ταρακουνίσει το reset.

ΥΓ: "5 φορές τον ανοίξαν και τον κλείσαν πάλι. Είναι σε κακό χάλι"

Ανώνυμος είπε...

Ο π ν εχει λαθος
ο ιδιος ο Κυριος μας ειπε οχι μονο Προσευχη αλλα και αγωνα μαχη κατα των εχθρων της Πιστεως,
και στους μαθητες του τους ειπε πορευθεντες στα εθνη οχι καθηστε καντε προσευχη και θα αλλαξει ο κοσμος ετσι
οχι τους ειπε τρεξτε παντου στα περατα του κοσμου πολεμηστε με τους ειδωλολατρες με τους αιρετικους καντε αγωνα αιματηρο να ερθουν ολα τα απολωλοτα προβατα σε εμενα και στο τελος θα μαρτυρησετε για το ονομα μου
δεν εχει αναπαυση σε αυτην τη ζωη εχει κοπους

ο πατηρ της προσευχης ΜΕΓΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ αφησε τα ασκηταρια και κατεβηκε κατω στην Αλεξανδρια δυο φορες για να υπερασπισει τον ΜΕΓΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ και τους Χριστιανους που διωκωνταν και παραλιγο να μαρτυρησει
και ολοι οι Αγιοι το αυτο επραταν

τωρα κοντα στα αλλα της νεας εποχης ειναι και αυτη η θεωρια Προσευχη και τιποτε αλλο
οχι υπαρχουν περιπτωσεις που δεν βοηθαει η προσευχη μονο
πρεπει να κατεβουμε και στο πεζοδρομιο χρειαζεται και ο αγωνας για να δει ο ΘΕΟΣ ποσο Τον αγαπαμε
εμεις μαθαμε εναν ανωδυνο Χριστιανισμο

ΟΣΟ για το οτι εχουμε αλαζονεια ισα ισα προσπαθουμε να ακολουθουμε κατα γραμα τους Αγιους Πατερες γιατι δεν εχουμε φωτιση απο μονοι μας και κινδυνεουμε να πεσουμε αν δεν ακολουθουμε τους Πατερες
μηπως ειμαστε αξιοι να κοινωναμε τον ΧΡΙΣΤΟ;πιο μικρο δεν εναι η ομολογια;Εφοσον και για την θεια κοινωνια μας επιβαλει ο ΧΡΙΣΤΟΣ ετσι και για την Ομολογια μας επιβαλει

Μην βρισκουμε δικαιολογιες για να αναπαυμαστε ησυχοι
Αλεξιος κ

Ανώνυμος είπε...

Τι να πουμε! Τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο.
Αλλα αφου η συνοδος νηταν συνοδος προκαθημενων,οπως σημειωθηκε κ οι επισκοποι δεν ψηφισαν,αυτο τι σημαινει;
Εαν δεν μπορεις να ψηφισεις,ουτε κ γνωμη μπορεις να εχεις.Και αν δεν εχεις ουτε γνωμη,πως μπορει κ ενας πιστος να εκφρασει τη γνωμη του;
Σιγα σιγα απο τα κεντρικα μπλοκ,θα φυγουν ολοι.Ετσι τα εφερε η κατασταση,πιεση στην πιεση κ.ο κ.Εχω τη γνωμη πως οι διωγμοι ειναι μεσα στην ατζεντα της Νεας ταξης.
Οσον αφορα τον τιτλο της αναρτησης σας,εχω αρχισει κ συνειδητοποιω πως κατι εχει γινει με την ενωση ,απο την πλευρα των παπικων.Δηλαδ,νομιζω,πως οι παπικοι,εχουν την πεποιθηση πως η ενωση εχει γινει.Και ξερετε γιατι το λεγω;
Φυσικα,δεν μπορουν να απαγορευσουν να εκφερουμε γνωμη σε αλλα ιστιολογια.
Ειναι τραγικο κ το θυμηθηκα,κ ανετρεξα στο χαρτοβασιλειο μου.
Νομιζω ειναι καλυτερο να μην σχολιαζουμε πλεον εκει που μπαινουν ολη η ιεραρχια.
Οχι απο δειλια,αλλα οταν δεν θελουν αποψη ποιμνιου ουτε κ αναρτησεις να υπαρχουν.
Γιατι,οταν θελω να μοιραστω καποιες σκεψεις μου κ τις δινω σε αναρτηση,ηθελα να εχω σαν χριστιανος μια δευτερη γνωμη.Απο τη στιγμη που δε θα υπαρχουν σχολια,γιατι να υπαρχουν αναρτησεις,μα τις θελουν.Οπου δεν σε θελουν τιναξε κ τη σκονη των υποδηματων σου.Ο Κυριος οδηγει το σκαφος τηςΕκκλησιας Του.
1

Ανώνυμος είπε...

2
Τι θυμηθηκα ;;;
Θυμηθηκα αυτον τον ανθρωπο,τον μητροπολιτη της Ρασκας κ Πριζρενης.
Οταν διωχθηκε,μου ειχε κανει εντυπωση, μια δηλωση,βλεπεις αυτοι δηλωνουν,εμεις οχι.
Μια δηλωση λοιπον καποιου εκπροσωπου του Βατικανου στη Σερβια ομως καποιου Μικρο,ο οποιος δηλωσε[Ο.Τ 3/12/2010 σελ 8]:
''Ο σεβασμιωτατος εγινε κ α ρ φ ο ς στα ματια κ στην εκκλησιαστικη ηγεσια,αλλα κ στους πολιτικους κυκλους,διοτι αυτος ως ειναι ηδη γνωστον,
Τον τελευταιο εναμισυ χρονο,εκανε περιπου 10 ανακοινωσεις κ δηλωσεις,με τις οποιες
Εναντιωνεται στον οικουμενισμο,κ στα οικουμενι-στικα βηματα,
Ενω αυτο ειναι επισημη πολιτικη της εκκλησιας...κλπ''
Επισημη πολιτικη λοιπον ο οικουμενισμος.
Τι να πει κανεις απο εκει κ περα!
Ειναι περιττο και να μιλαμε.τα ποιμνια θα χασουν την εμπιστοσυνη τους παντου .
Παντου κυκλοφορουν εχθροι!
Ευτυχως υπαρχει Θεος!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το ΕΣΥ, κυρ παιδαγωγέ μου με το τεντωμένο δάκτυλο, παραλίγο να μου βγάλει το μάτι. Σιγά.
Και μετά μου λές για αυθαίρετα συμπεράσματα!
Δεν συνεχίζω, συνεχίστε εσείς, ήμουν σαφής εκτός από το έσσεται...
Το κατ'εξοχήν σλόγκαν των νεοειδωλολατρών, εθνικιστών. Η δε περικεφαλαία αφορά την εξάρτυση του πολεμιστή των νεοειδωλολατρών, που θα επαναφέρει τα "πάτρια" με μάχες. Σύμβολο αρχαιόπληκτων είναι, όχι μαρτύρων. Των μαρτύρων είναι ο Σταυρός.
π.Ν.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤ. ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6

16 ἐπὶ πᾶσιν ἀναλαβόντες τὸν θυρεὸν τῆς πίστεως, ἐν ᾧ δυνήσεσθε πάντα τὰ βέλη τοῦ πονηροῦ τὰ πεπυρωμένα σβέσαι·
17 καὶ τὴν περικεφαλαίαν τοῦ σωτηρίου δέξασθε, καὶ τὴν μάχαιραν τοῦ Πνεύματος, ὅ ἐστι ρῆμα Θεοῦ,

16 Πάνω απ’ όλα λάβετε μαζί σας την ασπίδα της πίστης, με την οποία θα δυνηθείτε να σβήσετε όλα τα βέλη του Πονηρού τα φλογισμένα.
17 Και δεχτείτε την περικεφαλαία της σωτηρίας και τη μάχαιρα του Πνεύματος, που είναι ο λόγος του Θεού.

Κρίμα που δεν ζούσες στην εποχή του Αποστόλου Παύλου, να τον επιπλήξεις που χρησιμοποιεί όλα αυτά τα "νεοειδωλολατρικά"!


π.Ν.
Αν ταυτίζεις τον εθνικισμό με την νεοειδωλολατρεία και το πάτριο ημερολόγιο με την νεοειδωλολατρεία, είσαι άσχετος (αν όχι προβοκάτορας).Εμείς σεβόμαστε και αγαπάμε και την πατρίδα μας και την Ορθοδοξία μας.
Και όπως φαίνεται αυτό σας φοβίζει ακόμη περισσότερο.
Ίσως γιατί δεν ανήκουμε πλέον στο πρότυπο του "κοιμισμένου" χριστιανού που προσπαθήσατε να κατασκευάσετε.

Έσσεται Ήμαρ!
Με τη βοήθεια του Θεού, θα ξημερώσει εκείνη η μέρα
η Ορθοδοξία και πάλι θα νικήσει!

Και μαζί με τους προδότες της ορθόδοξης πίστης μας, θα αναθεματιστούν και θα καταδικαστούν και οι προδότες -εντολοδόχοι της ΝΤΠ- της πατρίδας μας.


ΥΓ.
Ακόμη περιμένουμε να μας πεις τι έκανες για την αίρεση του Οικουενισμού και για την ψευδοσύνοδο της Κρήτης.
Πάντως σου αφιερώνουμε την σημερινή μας ανάρτηση, να διαβάσεις τι έγραφε ο Άγιος Θεόδωρος Στουδίτης γι αυτούς που αν και δεν ήταν οι ίδιοι αιρετικοί, "λυπόταν" μην χάσουν τις αγιογραφίες και τις εκκλησίες και τα μοναστήρια τους και γι αυτό συνέχιζαν να μνημονεύουν τους αιρετικούς δεσποτάδες τους:
http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/09/blog-post_15.html

Ανώνυμος είπε...

Χίλιες φορές Ελληνας Χριστιανός ορθόδοξος εθνικιστής παρά μία διεθνιστής αντιχριστιανός , το όπιο του λαού το ξεχάσατε , αυτό δεν ενοχλεί την σήμερον από ότι φαίνεται!
Τώρα ο διεθνισμός φιλελε η κομμουνιστικός είναι καλός!
Ανάλογα πως πάνε οι "ποιμένες οικουμενιστές χωρεύουν και τα πρόβατα"!

Ο Πατριάρχης Αθηναγόρας
πριν αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη έκανε μια μεγάλη περιοδεία σ΄ όλες σχεδόν τις ορθόδοξες κοινότητες της Αμερικής δίνοντας κατά τις διάφορες εκεί ομιλίες του το στίγμα της πολιτικής που θ΄ ακολουθούσε

καλώντας όλους σε μια νέα σταυροφορία κατά του κομμουνισμού, την "ιερώτερη μάχη" του χριστιανικού κόσμου, όπως ο ίδιος χαρακτήριζε τότε.

Συγκεκριμένα στα τέλη Νοεμβρίου του 1948, μιλώντας σε μεγάλη κληρικολαϊκή συγκέντρωση στη Βοστώνη, που μεταδόθηκε απ΄ όλα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ άλλων τόνισε:
"Καταιγίδες αντιξοοτήτων ξεσπούν γύρω μας και το ολέθριο πνεύμα της καταστροφής απειλεί να πνίξει την ελευθερία της συνειδήσεώς μας, τα ανθρώπινα ιδανικά μας και τα ιερά του χριστιανικού πολιτισμού θεμέλια (...). Η Ελλάς από το ένα μέρος διεξάγει ήδη σκληρόν αγώνα δια να διατηρήσει την ελευθερίαν και την εδαφικήν της ακεραιότητα. Η Τουρκία αφ΄ ετέρου ευρίσκεται εις συνεχή επιφυλακτικήν στάσιν εν όψει της ίδιας απειλής. Το Δόγμα Τρούμαν απεδείχθη εν τη πράξει ως εις εκ των αποτελεσματικοτέρων παραγόντων εις τον αγώνα προς απόκρουσιν της επιθέσεως αυτής. Καλώ όλους τους Αμερικανούς όπως ενισχύσουν τας προσπαθείας του προέδρου Τρούμαν (...). Το να λησμονήση τις το ιερόν τούτο χρέος κατά τας κρισίμους ώρας θα ισοδυνάμει προς το να λιποτακτήση και να εγκαταλείψη την θέσιν του εις την ιερωτέραν μάχην εξ όσων εδόθησαν ποτέ δια την υπεράσπισιν των ιδανικών της χριστιανοσύνης".
...
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%82_%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%82

Τι άλλαξε από τότε ο κομμουνισμός η ο Χριστιανισμός των οικουμενιστών;
Πάντως ο Χριστιανισμός των Ελλήνων εθνικιστών - σύμφωνα με τον ορισμό που δίνεται στην εγκυκλοπαίδεια Ηλιος για τον εθνικισμό και όχι όπως τον παρερμηνεύουν οι διεθνιστες φιλελε αριστεροί σήμερα - δεν άλλαξε ουτε και θα αλλάξει.
Θα παραμείνει ως ηταν, όπως και η υπέρμετρη αγάπη μας για το Ελληνικό έθνος μας τις πατροπαράδοτες αξίες και τα ιδανικά μας στην βάση των οποίων μας απελευθέρωσαν οι προγονοί μας και οι παππούδες μας από τους Τούρκους από τους φασίστες, τους ναζί, τους κομμουνιστές !
Ελλάδα Ελληνική Χριστιανική Ορθόδοξη εις πείσμα οσων την επιβουλεύονται και την πατρίδα μας αλλά και τους Ελληνες Χριστιανούς ορθοδόξους!
Οι Ελληνες εθνικιστές Χριστιανοί ορόδοξοι δεν επιθυμούμε την πατρίδα κανενός άλλου παρά μόνο την δική μας λεύτερη και δυνατή!
Αλλοι εθνικιστές ιμπεριαλιστές παγκοσμιοποιητές επιθυμούν να σκλαβώσουν την Ελλάδα μας και την ανθρωπότητα ολόκληρη.
Μάλλον οι οικουμενιστές έχουν μπερδέψει , το πράσσειν άλογα με τα πράσινα άλογα της μεταπολίτευσης!!!

Ανώνυμος είπε...

Ολοφάνερος ΕΠΙΚΟΙΣΜΟΣ πραγματοποιείται στην χώρα μας Δάσκαλε και άριστα κάνετε που τον αντιπαλεύεται και εσείς και όλοι όσοι έχετε το θάρρος να συντάσσεστε με το διεθνές δίκαιο σε μια Ευρώπη που έχουν καταστρατηγηθεί όλοι οι νομοί περί αυτού – και όχι μόνον - και πολύ περισσότερο στην Ελλάδα μας.
Δείτε τι λέει απόφαση του ΟΗΕ
Όσοι συνδράμουν σε αυτόν τον εποικισμό με τον οποιονδήποτε τρόπο είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ναι η όχι!

Έξαλλος ο ΟΗΕ με τους ισχυρισμούς Netanyahu περί… «εθνοκάθαρσης» από τους Παλαιστινίους
15/09/2016 - 23:15

Ο Netanyahu είχε αναφερθεί στην πρόθεση των Παλαιστινίων «να ιδρύσουν ένα κράτος στο οποίο δεν θα υπάρχει καθόλου εβραϊκός πληθυσμός»

Έξαλλος με τον πρωθυπουργό τον Benjamin Netanyahu φάνηκε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Ban Ki Moon, μετά τις δηλώσεις του ισραηλινού πρωθυπουργού για… εθνοκάθαρση εκ μέρους των Παλαιστινίων.

Ειδικότερα, την περασμένη Παρασκευή, μέσω με βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, ο Netanyahu είχε αναφερθεί στην πρόθεση των Παλαιστινίων «να ιδρύσουν ένα κράτος στο οποίο δεν θα υπάρχει καθόλου εβραϊκός πληθυσμός».
«Η δήλωση του κ. Netanyahu είναι απαράδεκτη και εξοργιστική.

Είναι απεικόνιση όσων αντιτίθενται στους ισραηλινούς εποικισμούς στην Δυτική Όχθη, που αποτελεί πατρίδα για περισσότερους από 2,7 εκατομμύρια Παλαιστινίους.
Θα είμαι απολύτως ξεκάθαρος:

Οι εποικισμοί είναι παράνομοι με βάση το διεθνές Δίκαιο.

Η κατοχή, αποπνικτική και καταπιεστική, πρέπει να τερματιστεί», σχολίασε ο Ban Ki Moon.
Μέσα στην εβδομάδα, και η Ουάσινγκτον είχε χαρακτηρίσει ως «ανάρμοστες» τις δηλώσεις του Ισραηλινού πρωθυπουργού.

www.bankingnews.gr

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Σε λίγο θα το ακούσουμε κι αυτό :
Στη θέση «του αρχιεπισκόπου ημών Βαρθολομαίου και πάσης της εν Χριστώ ημών αδελφότητος»

θα λένε
«του αρχιεπισκόπου ημών Βαρθολομαίου (ή άλλου) και πάσης της εν αυτώ αδελφότητος». Τουλάχιστον, ο εμπαιγμός του Χριστού και Θεού ημών, θα σταματήσει (τρόπος του γράφειν).

Ανώνυμος είπε...

Θα πρεπει να πω σε καποιους ταπεινολογους οτι υπαρχει κι η υπερηφανεια της ταπεινωσης, κι οπως λεει ο Αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος ειναι η χειροτερη, γιατι ενω εχεις αποφυγει αλλες υπερηφανειες και τη πικρη "γλυκα" τους, τελικα πνιγεσαι στο λιμανι
Ναι, διαβαζουμε, κανουμε και προσευχη....μεσα σε χιλια δυο τρεχαματα βρισκουμε και χρονο να κανουμε και καποιες κινησεις, ελλειψει των αρμοδιων...καθως οι αιρετικοι τοσους αιωνες δεν διωχνονταν μονο με προσευχη
Τη προθυμια βλεπει ο Κυριος, κι ισως ετσι συγχωρησει τα χιλια μυρια καθημερινα, δεν θα μας κανει αφ' υψηλου κριτικη, οπως καποιοι...τους βλεπουμε συνεχως, οποιος δεν θελει να ζυμωσει καπως πρεπει να "αναπαυτει", ισως ακομα να απολαμβανει και δοξα αποκοιμισμενων Πιστων. Διασπανε και αποκοιμιζουν, ενω ο εχθρος δεν ειναι απλα προ των πυλων, αλλα ηδη μεσ τη πολη

Σταυρος

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.