" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Οικουμενιστική βαρυχειμωνιά στην Εκκλησία. Να αδειάσουμε τις Εκκλησιές των οικουμενιστών. Να γεμίσουμε τις Εκκλησιές των αντιοικουμενιστών,



Είναι η πικρή αλήθεια, πως πέσανε οι μάσκες. Μετά το Κολυμπαριώτικο αντάμωμα, οι δυνάμεις του οικουμενιστικού άξονα της Εκκλησίας, εκτελούν με ακρίβεια το σχέδιό τους.
Με συνέδρια, ημερίδες, συμπροσευχές, διαλόγους, έχει γεμίσει ασφυκτικά το καλεντάρι του, όπου εισηγήσεις, συμπεράσματα και πορίσματα, θα βασίζονται στα κείμενα του Κολυμπαρίου και θα τα αποδέχονται defacto.

Από την άλλη στο αντιοικουμενιστικό μέτωπο, φαίνεται να υπάρχουν δύο τάσεις: η μετριοπαθής που θα επιδιώξει ακύρωση την αποφάσεων Κολυμπαρίου, με ευρύτερη συμμετοχη, αρχιερέων, κληρικών και Ιερών Μονών και η πιο επιθετική που ζητά να προκληθεί ένα κύμα, διακοπής του μνημοσύνου των οικουμενιστών, με την ελπίδα να γίνει τσουνάμι.

Το βέβαιο είναι πως φανερώθηκε το διακύβευμα του Κολυμπαρίου και αυτό δεν είναι άλλο από την επικράτηση του οικουμενισμού. Από παναίρεση, να θεωρηθεί διδασκαλία της Ορθοδοξίας.
Ας το καταλάβουμε αυτό όλοι και να είμαστε αυστηροί και απόλυτοι κατά των οικουμενιστών και όχι μεταξύ μας.

Ενέσκυψε βαρύτατος χειμώνας, στην Εκκλησία. Πρωτοφανή ακραία οικουμενιστικά βαρομετρικά θα σαρώσουν την Ορθοδοξία. Ας συνταχθούμε σε γέροντα αντιοικουμενιστή ομοθυμαδόν.

Να αδειάσουμε τις Εκκλησιές των οικουμενιστών. Να γεμίσουμε τις Εκκλησιές των αντιοικουμενιστών, ώστε να κατηχηθεί μέχρι και ο τελευταίος πιστός.
Καλόν αγώνα και καλόν χειμώνα

Κοσμίδης Ελευθέριος



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε ολόκληρη Αθηνα-Αττικη δεν βρίσκεται ένας να διακόψει το μνημόσυνο ;Τι πνευματική κατάντια είναι αυτή;

Απόστολο είπε...

Δεν υπάρχουν εκκλησίες οικουμενιστών και αντιοικουμενιστών αλλά ορθοδόξων επισκόπωνκαι αιρετικών επισκόπων. Το πλήρωμα δεν φταίει σε τίποτα απλά διότι δεν γνωρίζει.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Κάποτε οι ήρωες της πατρίδος και μάρτυρες της Ορθοδοξίας έδιναν το αίμα τους και την ζωή τους.

Ποιος "παπάς" να θυσιάσει τον μισθό, την ασφάλιση του, την σύνταξη του αδερφέ; Μας έχουν δέσει με τα υλικά αγαθά.
Ομοίως και τα μοναστήρια. Τους έφαγαν τα κονέ με τους επισήμους (πολιτικούς) και τους δεσποτάδες.
Για να κάνεις επανάσταση πρέπει να μην έχεις "δεσμά". Και τα υλικά αγαθά και οι μισθοί μας έχουν βαριά αλυσοδεμένους .


Ποιος γονέας ζήτησε από τον γιό του να γίνει ήρωας; Να τα θυσιάζει όλα για την πατρίδα; Και την ζωή του. Εμείς θέλουμε τα παιδιά αμς να μορφωθούν, να πάρουν πτυχίο και μεταπτυχιακό για να βρουν μια καλή δουλειά με πολάάάά λεφτά.


Παρόλα αυτά λαμβάνουμε αισιόδοξα μηνύματα και για άλλους ιερείς που έπαψαν να μνημονεύουν και σε άλλα μέρη της Ελλάδος και δεν αναφερόμαστε μόνον στους αγιορίτες και στους 4 (π.Ευθύμιο, π.Γεώργιο, π.Παϊσιο κλπ) (λιγοστοί μεν, υπάρχουν κι άλλοι δε).
Όσοι συμμετέχουν στις προσπάθειες απόταξης του Οικουμενισμού από την εκκλησία μας, αργά ή γρήγορα θα τους γνωρίσουν.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.