" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Tο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου έπραξε τ’ αυτονόητα – ΟΧΙ στους λαθρο. ΕΣΥ ;;;

Στην αρχή τους είπαν ότι οι "πρόσφυγες" (ελάχιστοι από αυτούς είναι από την Συρία, άρα είναι λαθρομετανάστες) θα μείνουν σε σκηνές μόνον για λίγες μέρες, μέχρι να πάνε στην Ευρώπη (από πότε ο "πρόσφυγας" θα επιλέγει και σε ποια χώρα θα ζήσει;;;).

Μετά τους είπαν ότι θα μείνουν σε "hot spot", τάχα προσωρινά, για να έχουν "καλύτερες συνθήκες διαβίωσης". Έτσι έβαλαν τους στρατιώτες μας και μετέτρεψαν ένα σωρό παλιά στρατόπεδα και παλιά εργοστάσια, σε hot spot.

Μετά, για να τους δελεάσουν, τους ανακοίνωσαν ότι θα νοικιάζουν σπίτια, θα πληρώνουν ρεύμα και κοινόχρηστα και πάλι για τους "πρόσφυγες".

Τώρα ανακοινώνουν ότι τα παιδιά τους θα πηγαίνουν σχολείο (θυμηθείτε το πρόσφατο νομοσχέδιο απόδοσης ελληνικής ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ (!) σε όσα παιδιά αποφοιτούν από το Ελληνικό σχολείο). 
(Προς το παρόν ανεπίσημα υπόσχονται σχολεία απογευματινές ώρες και από του χρόνου, θα τα ενσωματώσουν στα κανονικά δημοτικά)

Κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει και δεν ανέχεσαι ούτε τα "30 αργύρια" της προδοσίας ούτε τις υποσχέσεις εργασίας, ούτε τα επιδόματα των ΜΚΟ (που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια). Σου 'ρχεται να φωνάξεις:
ΕΞΩ οι λαθρομετανάστες από την πατρίδα μας.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Ακολουθεί η ΟΜΟΦΩΝΗ ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων Παλαιοκάστρου (Ωραιοκάστρου) Θεσσαλονίκης.
Σας ενημερώνουμε ότι ήδη κι άλλοι Σύλλογοι Γονέων κινητοποιούνται με αγωνιστικές δράσεις (θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα, θα το δείτε).
Αν δεν οργανώθηκε ήδη κάτι στην περιοχή σας, μην περιμένετε άλλους. Οργανώστε το εσείς.

 



Αν το πρότυπο του Φίλη είναι ένα σχολείο που 15 εθνικότητες σε ποσοστό 80%, συνεπώς με λιγότερο από 20% Έλληνες, μια μειονότητα στον τόπο μας, για εμάς ΔΕΝ είναι αυτό το σχολείο των παιδιών μας.
Είμαστε οι νόμιμοι κάτοικοι της πατρίδας μας. Εδώ γεννηθήκαμε και εδώ θα πεθάνουμε, εδώ είναι θαμμένα τα κόκαλα των προγόνων μας, Θέλουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΟΡΘΟΔΟΞΑ σχολεία.





Πηγή είδησης
Ιστολόγιο Ομάδας Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το ιστιολογιο " ο παιδαγωγος " που απαρτιζεται απο εκπαιδευτικους και που οπως υποδηλωνει το ονομα του εχει κυριο μελημα του ειδησεις και νεα που αφορουν την εκπαιδευση των παιδιων συχγαιρει τους γονεις του Παλαιοκαστρου που αρνουνται σε καποια παιδια να μετεχουν της εκπαιδευτικης διαδιακασιας διοτι δεν ειναι δικα τους παιδια αλλα παιδια αλλων
Συχγαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευγε!!!!!!!!!!!!!!!
Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Φυσικά δεν τρώμε το κουτόχορτο.
Φυσικά δεν θα πέσουμε στην παγίδα να "λυπηθούμε" τους καημένους τους "πρόσφυγες".
Αν εσείς δεν αντιλαμβάνεστε το σχέδιο εξισλαμοποίησης της Ευρώπης και επιβολής της Νέας Τάξης, εμείς οφείλουμε να κάνουμε το χρέος μας. Να χτυπήσουμε τον κώδωνα του κινδύνου.
"Όσοι ζωντανοί".

Οι άλλοι, βγάλτε τα σταυρουδάκια από τα παιδιά σας -όπως έκανε και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος- και δώστε τους άφθονα κρουασάν να ταΐσουν τους μελλοντικούς δήμιους (όπως κάνουν οι περισσότεροι δεσποτάδες υπό το φως των καμερών, για να παραστήσουν τους φιλάνθρωπους).

Υπάρχει ένα σχέδιο, να διαλυθεί η πατρίδα μας, να εξαφανιστούν οι Έλληνες. Αντισταθείτε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κόσμος σε ποσοστό 99% βλέπει την αποκαθήλωση της Ελληνικής φυλής, αλλά δυστυχώς υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό εξ αυτών, που χειροκροτεί.
Οπως ακριβώς συμβαίνει και στην Εκκλησία στα της πίστεως.

Εαν θέλουν εκπαίδευση να ιδρύσουν ξεχωριστά σχολεία για μετανάστες... αλλά δεν θέλουν εκπαίδευση, θέλουν αλλοίωση και στην πορεία εξαφάνιση της Ελληνικής φυλής και ότι απέμεινε απο χριστιανικές ρίζες και αξίες.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά δεν θα πέσουμε στην παγίδα να "λυπηθούμε" τους καημένους τους "πρόσφυγες".

Ήδη έχουμε πέσει στην παγίδα Δάσκαλε.
Ποίοι λυπούνται περισσότερο τους λαθρομετανάστες όσοι θέλουμε να μείνουν στις πατρίδες τους η όσοι τους θέλουν στα σκλαβοπάζαρα της Ευρώπης - της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης- για να ταΐζουν τους με τους κεφαλικούς φόρους και την αρπαγή της ατομικής μας ιδιοκτησίας , το τραπέζο- κρατικίστικο κομμουνιστικό μόρφωμα της Ευρώπης.

“Συχγαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευγε!!!!!!!!!!!!!!!
Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!
13 Σεπτεμβρίου 2016 - 8:37 μ.μ. “

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016
ΗΠΑ: Η Goldman Sachs απαγορεύει στους εργαζόμενούς της να ενισχύουν οικονομικά τον Τραμπ (αλλά όχι την Κλίντον)

Αλλά όπως αναφέρει η Washington Examiner, «αυτό που η Goldman Sachs δεν διευκρινίζει είναι ο λόγος που σε κορυφαίους εργαζόμενους ακόμα επιτρέπεται να στηρίξουν οικονομικά την Χίλαρι Κλίντον...».

Δεν υπήρξε ποτέ καμία αμφιβολία ότι η Wall Street στηρίζει Χίλαρι. Είναι πιστό μέλος του νεοφιλελεύθερου, φιλοπόλεμου, υπέρ των «ανοικτών συνόρων», globalist συστήματος.



Νωρίτερα, αυτό τον μήνα, η Λαίδη Lynn Forester de Rothschild, υποστηρίκτρια των Δημοκρατικών και παλιά φίλη των Κλίντον, ζητώντας να «να δείξουμε την αγάπη μας στην Χίλαρυ», διοργάνωσε στο κτήμα Ναντάκετ των Ρότσιλντ «δείπνο εράνου», υπέρ της Χίλαρι. Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή σε όλους, αλλά ... έπρεπε ο κάθε «υποστηρικτής» να δώσει τουλάχιστον 100.000 $. Μια οικογενειακή φωτογραφία με την Κλίντον κόστιζε 10.000 $. Μια ερώτηση προς την Κλίντον κόστιζε 2.700 $. Βλ. εδώ.
https://redskywarning.blogspot.gr/2016/09/goldman-sachs.html
BBC:Οι μισοί από τους ψηφοφόρους του Trump είναι αξιοθρήνητοι, σύμφωνα με τη H.Clinton


Συγκεκριμένα, η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε σε ομιλία της ότι είναι «ρατσιστές, σεξιστές, ξενοφοβικοί, ισλαμοφοβικοί, πείτε τους όπως θέλετε».

Τα σχόλια της Hillary Clinton για τους υποστηρικτές του Donald Trump έγιναν σε μία εκδήλωση του LGBT (ομοφυλόφιλων, μπάισεξουαλ) στη Νέα Υόρκη.

Εκεί ανέφερε ότι οι μισοί από τους ψηφοφόρους του αντιπάλου της είναι ένα μάτσο αξιοθρήνητοι, αλλά είπε για τους άλλους μισούς ότι νιώθουν ότι έχουν πληγεί από την οικονομία και την κυβέρνηση και θέλουν απελπισμένα μία αλλαγή.

Όταν ρωτήθηκε τι εννοεί λέγοντας ότι οι μισοί υποστηρικτές του Trump είναι αξιοθρήνητοι, η υποψήφια με τους Δημοκρατικούς απάντησε ότι σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνει τους ακροδεξιούς και τους εθνικιστές.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Barbara Streisand, που ερμήνευσε το τραγούδι του Stephen Sonheim “Send in the Clowns” διακωμωδώντας τον Donald Trump.
...

www.bankingnews.gr

Αρίστη η “συμπάθεια” προς τους συνανθρώπους μας, πως για όλα ευθύνονται οι καπιταλιστές δεξιοί – άσε που ο καπιταλισμός έχει αριστερή κοσμοθεωρηση αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα, ας μείνουμε στα τετριμμένα - αλλά το παραμύθι δεν έχει πια δράκο!
Δείτε ποιοι είναι αυτοί στα ως άνω δημοσιεύματα που υποστηρίζουν τις αριστερές θέσεις για το μεταναστευτικό και αναλογιστείτε εάν είναι οι ίδιοι που κάνουν τους πολέμους και γιατί τους κάνουν.
Μάλλον θα συμπαθούν και αυτοί …τους πρόσφυγες!

Συγχαρητήρια που εν αγνοία σας - θα ήθελα να πιστεύω - συμβάλλατε στην γενοκτονία του Ελληνικού λαού και όχι μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Δάσκαλοι είσαστε πολύ ορθά πράττεται που μας διδάσκεται , αυτός είναι ο ρόλος των ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ!
ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΒΑΣΕΙ ... αρκεί να αναμασήσει οτι του λένε τα ΜΜΕ!

“Αεί τον όμοιον άγει θεός ως τον όμοιον”
“Πάντα ο θεός τον όμοιο κοντά στον όμοιο φέρνει”
(Όμηρος, Οδύσσεια ρ. 218)


Δεν φταίει κανείς άλλος εκτός από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Χριστιανών ορθοδόξων δημοκρατών που αφήνουμε τους αριστερούς – που στήριζαν και στηρίζουν την πλέον βάρβαρη ιδεολογία του εικοστού αιώνα, τον κομμουνισμό – να ονομάζουν φασίστες και ναζί όλους όσους αντιστεκόμαστε στην γενοκτονία των Ελλήνων.
Στην εξαφάνιση ενός από τους πλέον ιστορικούς λαούς του πλανήτη!
Ο κομμουνισμός είναι πολύ χειρότερος του φασισμού και συγκρίνετε μόνο με τον ναζισμό.
Είναι τα δυο απεχθή άκρα του συστήματος αλλά οι δημοκράτες Έλληνες κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου αποδεχόμενοι τον όρο φασίστα από τους αριστερούς που απεχθάνονται την δημοκρατία και το έχουν αποδείξει παντού όπου κυριάρχησαν με δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς στο ενεργητικό τους ,στο όνομα …της δημοκρατίας!!!


Οι ναζί για ποιο πράγμα κατηγορούνται;
Για στοχευμένη και προμελετημένη γενοκτονία των Εβραίων.
Όλο αυτό που κάνουν οι φιλελε και οι αριστεροί δεν είναι στοχευμένη και προμελετημένη γενοκτονία του Ελληνικού έθνους;
Η συμβολή στην γενοκτονία ενός έθνους τιμωρείται με βάση τους διεθνείς νόμους έστω και εάν αυτό διαπράττεται …εν αγνοία! Άγνοια νόμου δεν επιτρέπεται!
Πως θα είναι η Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας σε δέκα χρόνια από τώρα και από ποιο έθνος θα κατοικείται;
Ανήκει η κάθε χώρα στον γηγενή εθνικό ομοιογενή πληθυσμό της ναι η όχι;
Όσοι αρνούνται την ύπαρξη εθνών αρνούνται και την ύπαρξη των Εβραίων!
Άρα ποια γενοκτονία του Εβραϊκού λαού υπερασπίζονται;

Οι αγνοί ιδεολόγοι ανθρωπιστές φιλέσπαλχνοι καλά θα κάνουν να δουν τι ποιον υποστηρίζουν και ποίων τα σχέδια εξυπηρετούν!!

Εισαγωγή στον Πολιτιστικό Μαρξισμό. Το δηλητήριο της Σχολής της Φρανκφούρτης.
https://www.youtube.com/watch?v=fnRRjOl-CwE

Ένα σχόλιο που απαντά σε αρκετά από όσα βιώνουμε και δυστυχώς θα βιώσουμε ακόμα περισσότερο στο “άμεσο μέλλον”.

"Βλέπουμε γύρω μας ανθρώπους που είναι πανέξυπνοι να έχουν αποδεχτεί τις "ανθρωπιστικές" διδαχές του Πολιτιστικού Μαρξισμού-Πολιτικής Ορθότητας γιατί κανείς δεν τους άνοιξε τα μάτια να τους εξηγήσει ότι όλες αυτές οι θεωρίες που προπαγανδίζονται στα σχολεία, πανεπιστήμια, εφημερίδες και ΜΜΕ προέρχονται από δεξαμενές σκέψης και δεν είναι προϊόν μιας φιλοσοφίας αλλά διαστρέβλωση της και πάντρεμα της με τον Φροϋδισμό. Εγώ προσωπικά σε κάθε συζήτηση δηλώνω φυλετιστής και οπαδός της διαφορετικότητας, ας με αποκαλούν και ρατσιστή, όπως είναι όλοι οι άνθρωποι και το στηρίζω με επιστημονικά δεδομένα που η "αντιρατσιστική θεολογία" προσπαθεί να χώσει κάτω από το χαλί και να τα παραχώσει όσο ποιο βαθιά μπορεί. http://www.ideapolis.info/2014/02/blog-post.html

Όμως όσους αγώνες και διαφωτίσουμε και να κάνουμε ατομικά είναι σταγόνα στον ωκεανό, το θέμα είναι να οργανωθούμε σε συλλογικότητες και να προσπαθήσουμε να αφυπνίσουμε τους χαχόλους που τρώνε το παραμύθι της ΝΤΠ και αισθάνονται και όμορφα για τις "ανθρωπιστικές αρχές" που τους γεμίσανε το κεφάλι!"


Ανώνυμος είπε...

Διαλύεται η Ελλάδα και το μόνο μέλημα των προοδευτικών δασκάλων ή μη, είναι οι μουσουλμάνοι! Όλα για τους μουσουλμάνους!
Δωρεάν στέγη, δωρεάν φαγητό.Τώρα και δωρεάν σπουδές.
Θα τα βλέπουν αυτά οι Ήρωες του 1821 και θα πικραίνονται...
Δεν κρίνουν οι κύριοι "ανθρωπιστές", είναι ή όχι πρόσφυγες.
Δυστυχώς ο μαζοχισμός θα καταστρέψει την πατρίδα μας, αλλά όταν θα το καταλάβουν κάποιοι θα είναι πολύ αργά.....

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

Και μόνο που αποκαλείς προοδευτικούς αυτά τα υποκείμενα έχουν κερδίσει αμαχητί την επιτυχία της μαύρης προπαγάνδας τους. Αλλά είπαμε... η πλύση εγκεφάλου!

Ανώνυμος είπε...

Μαρξιστές πάσης απόχρωσης, φρικιά και ναζί, ήταν και είναι μανούλες στην προπαγάνδα και στο να κολλάνε ταμπέλες. Το μεγαλύτερο λάθος, που μπορείς να κάνεις, είναι να δίνεις μια πεντάρα για το τι σε θεωρούν και να κάμπτεσαι μπροστά στους πιο βρώμικους τιμητές.

Η υπόθεση του Ωραιοκάστρου είναι η πρόβα τζενεράλε για την επιβολή με τσαμπουκά της νέας φαρδιάς και πλατιάς μουσουλμανικής μειονότητας που φτιάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από τον συνεχιζόμενο ισλαμικό εποικισμό της χώρας.

Αυτός δε ο εποικισμός έχει και ταξικά χαρακτηριστικά, αφού οι απρόσκλητοι μουσαφιραίοι διασπείρονται κυρίως σε χωριά, κωμοπόλεις και συνοικίες φτωχών.

Αυτοί που διασπείρουν ανά την Ελλάδα σε hot spot τους σουνίτες μουσουλμάνους, που μας στέλνει με κέρδος ανά κεφαλή ο δουλέμπορος και συνεργάτης του ISIS Ερντογάν, είναι πλούσιοι αριστεροί, κατά κανόνα μένουν σε χλιδάτες γειτονιές και τα παιδιά τους σπουδάζουν σε κυριλέ ιδιωτικά σχολεία, όπου ο μόνος αλλοδαπός ίσως είναι ο κηπουρός, οι τραπεζοκόμοι που σερβίρουν τα καλομαθημένα αρχοντόπουλα κι οι καθαρίστριες.

Καταρχήν, το μόνο φυσιολογικό συναίσθημα απέναντι στα παιδιά, οποιασδήποτε προέλευσης και θρησκείας παιδιά, είναι το να τα αγαπάς.

11_oreo

Αφύσικο όμως και ανώμαλο συναίσθημα είναι να αγαπάς τα ξένα παιδιά περισσότερο από τα δικά σου, όπως και το να αγαπάς περισσότερο ξένες πατρίδες και λαούς από την δική σου Πατρίδα και το λαό στον οποίο ανήκεις.

http://emo.gr/2016/09/wraiokastro-prova-tzenerale-gia-tin-nea-mousoulmaniki-meionotita/

Ανώνυμος είπε...

Δείτε τη δύναμη που έχει η προπαγάνδα όταν διαστρεβλώνει ένα γεγονός!

Η ανθελληνική φυλλάδα "Εφημερίδα των Συντακτών", έχει ως πρωτοσέλιδο την αντίδραση των γονέων στο Ωραιόκαστρο. Σαν "μπαμπούλας", μαλώνει τους "κακούς" Έλληνες"!



Ενώ η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει, ενώ η ανεργία είναι στο κόκκινο , ενώ υπάρχουν τόσοι βαρύτατοι φόροι, καθημερινά από
τα μέσα του 2015, ταΐζουμε και ποτίζουμε τους παράνομα εισελθόντες μουσουλμάνους.
Σε αυτή την Ελλάδα, τίποτα δεν γίνεται για τον Έλληνα, αλλά για τους αλλοδαπούς.

Και που θα οδηγήσει αυτό; Μαθηματικά στην αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού.
Χάρη στο μαζοχισμό ορισμένων εκπαιδευτικών όλοι οι λαθρομετανάστες θα πάνε στα σχολεία, αύριο στο Πανεπιστήμιο
και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ.

Η παρακμή, δεν έχει πάτο....

Ανώνυμος είπε...

Αυτονόητο;

Ψωμί παιδεία ελευθερία …η χούντα δεν τελείωσε το 73.


Φίλης: Δεν έχετε το δικαίωμα να διαμαρτύρεστε για τους λαθρομετανάστες!

https://www.youtube.com/watch?v=PdUIK6_hA-4


Έχει αυτό το δημοκρατικό δικαίωμα μια γειτονιά η ένα σχολείο να πει ΟΧΙ;
Όχι δεν έχει κανένα δημοκρατικό δικαίωμα!
Όχι λέει και ο δημοσιογράφος , δεν έχει.

Άρα δημοκρατικό μας δικαίωμα είναι να λέμε
ΝΑΙ σε όλες τις αποφάσεις της κυβέρνησης!
Αλήθεια οι αριστεροί πασόκοι και λοιποί αριστεροί με τα πάμπολλα ονόματα, γιατί διαμαρτύρονταν ενάντια στους νόμους της “δεξιάς”;
Αυτοί προφανώς και μόνο έχουν αυτά τα δημοκρατικά δικαιώματα!
Όταν αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση της χώρας τα δημοκρατικά δικαιώματα μετατρέπονται σε ΥΠΑΚΟΗ στους νόμους!
Δεν τολμώ να φανταστώ τι θα γινόταν εάν αναλάμβαναν την διακυβέρνηση της χώρας οι δημοκράτες μετά τον Β.Π.Π.!
Θα μας τάραζαν στην …δημοκρατία!
Αυτά διότι κάποιοι ακόμα …ονειρεύονται να γίνουν αφεντικά στα εργοστάσια να φάνε ένα κομμάτι γλυκό και δημοκρατικό ψωμί!

Μάλλον επί χούντας οι Έλληνες θα έψαχναν να βρουν ένα κομμάτι ψωμί στους κάδους και γυρίζοντας σπίτι τους …θα πλήρωναν και χαράτσι για το φτωχικό τους!!!

Ελλάς το μεγαλείο σου!
Σε λίγο θα απαγορεύεται με νόμους ακόμα και η έπαρση της Ελληνικής σημαίας και ωσονούπω δημόσια τον Σταυρό μας για να μην προσβάλλονται οι …πρόσφυγες!
Μήπως να κατεβάσουμε και τους Σταυρούς από τις εκκλησίες μας;
Μήπως να βγάλουμε τον Σταυρό από την σημαία μας;
Πάντα με δημοκρατικούς νόμους!
Κι όποιος αντιδρά…

Εισαγγελική παρέμβαση για το θέμα του Ωραιοκάστρου
Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2016 14:19

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσαν τόσο η απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου του Δήμου Ωραιοκάστρου σχετικά με τη μη ένταξη των προσφυγόπουλων στην εκπαιδευτική διαδικασία, όσο και δηλώσεις του δημάρχου της περιοχής, Αστέριου Γαβότση, που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σύρμω Κακάλη, παρήγγειλε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, αρμόδιο για ρατσιστικά εγκλήματα, Χρήστο Τόλια, τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθεί, εάν στοιχειοθετούνται αδικήματα που εμπίπτουν στο νόμο περί ρατσιστικής βίας. Την έρευνα πιθανότατα θα διενεργήσει το τμήμα Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης….
http://www.politesoraiokastrou.gr/oraiokastro/item/5861-parembasi-oraiokastro-gavotsis.html




Μυτιληνη:Ακυρωση υποστολης σημαιας λογω λαθρομεταναστων


Εδώ και παρα πολλες δεκαετιες αγημα του στρατου,παλαιοτερα σε πεζοπορο σχηματισμο,τωρα μηχανοκινητα μεταφερομενο,πραγματοποιει επαρση το πρωι και υποστολη το απογευμα της ελληνικης σημαιας στο φρουριο της Μυτιληνης.
Συμφωνα με πληροφοριες,την περασμενη Κυριακη η υποστολη της σημαιας ματαιωθηκε και αυτό διοτι στο λιμανι της Μυτιληνης ειχαν ξεσπασει ταραχες και επεισοδια μεταξυ ομαδας λαθρομεταναστων και της λιμενικης αστυνομιας,και κατοπιν προτροπης της λιμενικης αστυνομιας προς το αγημα του στρατου η υποστολη της σημαιας ματαιωθηκε. Και αυτό διοτι φοβηθηκαν ότι στο ακουσμα του εθνικου υμνου που συνοδευει την υποστολη της σημαιας θα εξαγριωνοταν περισσοτερο οι εξεγερμενοι λαθρομεταναστες.Αυτο λογικα δεν πρεπει να εχει συμβει σε καμια χωρα του κοσμου,και δειχνει αναγλυφα την καταντια που εχουμε περιελθει,και μαλιστα σε ένα ακριτικο νησι ,που θα πρεπει το φρονημα των κατοικων να διατηρειται σε υψηλο επιπεδο.

http://www.skaiaegean.gr/?p=47568

Χαμός στη Χίο: ΜΑΤ, και λαθρομετανάστες «έπνιξαν» με χημικά και έδειραν εκατοντάδες Χιώτες

http://www.skaiaegean.gr/?p=47637

Εάν όλα τα παραπάνω αληθεύουν τον λόγο τον έχει …η δημοκρατία!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.