" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Θεία Λειτουργία στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης, από π.Ευθύμιο Τρικαμηνά (Θ.Λειτουργία όπου ΔΕΝ μνημονεύεται Πατριάρχης Βαρθολομαίος)

Μεθαύριο Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 
της Ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού,


ο αρχιμανδρίτης πατήρ Ευθύμιος Τρικαμηνάς 
θα τέλεσει ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στον ΑΓΙΟ ΜΑΡΚΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΣΟΥΡΩΤΗΣ Θεσσαλονικης.


Τηλεφ. συνεννόησης 6972-896024  (για οδηγίες προσέγγισης του παρεκκλησίου -επειδή βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο και δεν θα μπορέσετε να το βρείτε χωρίς οδηγίες)



Διευκρίνηση: ΔΕΝ επιτρέπεται να κοινωνήσει όποιος κοινωνεί με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο αλλά και όσους τον μνημονεύουν.

Ο π.Ευθύμιος Τρικαμηνάς είναι ένας από τους ιερείς που εδώ και χρόνια έχουν διακόψει το μνημόσυνο στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.



Επειδή υπάρχουν αρκετοί αδερφοί που έχουν αποτειχιστεί 
και αναζητούν ιερείς για να εξομολογούνται και να μεταλαμβάνουν, 
εκτός από τον π.Ευθύμιο Τρικαμηνά (όπως γνωρίζουμε εξομολογεί στην Λάρισα και τελεί θεία λειτουργία σε μοναστήρι στην περιοχή του Βόλου, κάθε Κυριακή και στις εορτές),

άλλοι ιερείς που επίσης έχουν επίσης αποτειχιστεί (=διακόψει το μνημόσυνο) :

Ο π.ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΪΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ - Α ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6971676600. 


Ο π.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΛΟΦΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ Ι.ΝΑΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2392061932

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΣΟΥΡΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ . ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥ Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ; ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο αρχιμ. π. Ευθύμιος Τρικαμηνάς είναι ΚΑΘΗΡΗΜΕΝΟΣ κληρικός.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Προς ανώνυμο 11:01 πμ

Αν διαβάσετε προσεκτικά την ανακοίνωση θα διαπιστώσετε ότι δεν πρόκειται για το μοναστήρι όπου είναι ο υάφος του π.Παϊσίου αλλά για ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ σε ιδιωτικό χώρο, γι αυτό και δίνεται το τηλέφωνο επικοινωνίας για οδηγίες προσέγγισης.

Το "ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥ Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ; ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!"
δείχνει τις προθέσεις σας.
Όχι, γι εμάς δεν είναι "χαράς ευαγγέλια" να "μετανοήσει ο π.Ευθύμιος.
Οι αιρετικοί οικουμενιστές οφείλουν να μετανοήσουν και να ζητήσουν δημόσια συγνώμη, και όσοι τους προσκαλούν στις μητροπόλεις τους και τους υποδέχονται ανά την Ελλάδα μετά βαϊων και κλάδων.

Ανώνυμος είπε...

Γράφετε: "Ο π.Ευθύμιος Τρικαμηνάς είναι ένας από τους ιερείς που εδώ και χρόνια έχουν διακόψει το μνημόσυνο στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο." Θα ήθελα στην αγάπη σας να διορθώσω το ότι ο π. Ευθύμιος ήταν ο πρώτος που έκοψε το μνημόσυνο, αναλαμβάνοντας τις συνέπειες μόνος μονώτατος, εγκαταλείποντας τον και οι υπόλοιποι ιερείς που αναφέρεστε οι οποίοι προσήλθον εις το παλαιόν ημερολόγιον...... Και για να απαντήσω στην δεύτερη κακεντρεχή απάντηση, περί καθαιρέσεως του π. Ευθυμίου, γνωρίζουμε όλοι πως έγινε αυτή η περιβόητη καθαίρεση με τις αντικανονικές συνεδρίες και τα αντικανονικά σχήματα (δικαστών και κατηγόρων), και θα σας συμβούλευα να ανατρέξετε να βρείτε την αλήθεια πριν κατηγορείτε.... Επομένως η "καθαίρεση" του π. Ευθυμίου ΔΕΝ υφίσταται διότι αυτήν ήθελαν να χρησιμοποιήσουν οι δεσποτάδες ως επιχείρημα αυτών των χριστιανών με λαγουδένια καρδιά που θέλουν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους.....

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.