" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Μήνυμα από ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΤΤΙΚΗΣ/ΑΘΗΝΩΝ

Οι ομάδες Αθηνών συμπαραστέκονται στον αγώνα που δίδουν οι Αγιορείτες Πατέρες κατά του Οικουμενισμού και της Παν θρησκείας 

Συγχαίρουμε την επιτυχημένη πρωτοβουλία συγκέντρωσης της ομάδος Αργολίδος εχτές Κυριακή 11/9/16 στο Ναύπλιο μετά του γέροντος Σάββα Λαυριώτη και τους διαμυνήουν ότι είμαστε στο πλευρό τους τόσο στα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ,.όσο και στον κοινό αγώνα μας για την Ορθόδοξη πίστη των πατέρων του Αγίου Όρους κατά του οικουμενισμού.


Καλούμε με την σειρά μας όλους τους Ορθόδοξους αδελφούς που έχουν στην καρδιά τους την αγάπη και την πίστη στον Κύριο υμών Ιησού Χριστό , την Παναγία Θεοτόκο και τους Αγίους μας ,να σταθούν ως ακλόνητοι βράχοι στην προσπάθεια διαστρέβλωσης τωναρχών και των θέσεων της μίας αποστολικής και καθολικής Εκκλησίας, της Εκκλησίας που αγαπήσαμε και δεχτήκαμε την ανιδιοτελή αγάπη της. 
Νέες προοδευτικές θέσεις που εξυπηρετούν "άλλα" συμφέροντα δεν συνάδουν με το Ορθόδοξο πνεύμα . 

Ήλθε ο καιρός που όλοι πρέπει να λάβουμε θέση και να υπερασπιστούμε την Πίστη μας στην αγάπη που μας έδειξε δια της σταυρώσεως του ο Θεάνθρωπος Χριστός μας . 
 Να κλείσουμε τα αυτιά σε πλάνες και σειρήνες που με ύπουλο τρόπο θέλουν να μας αποκόψουν την ελεύθερη βούληση ,να μας αποκόψουν από την Θεία χάρη του τριαδικού Θεού. 

Ενημερώστε και ενωθείτε γύρω από τους γεροντάδες μας ,γύρω από τον Ορθόδοξο άξονα της πίστης μας ώστε να καταφέρουμε και πάλι να ξεπεράσουμε τις συμπληγάδες των καιρών μας. Η πίστης η αληθινή αποδεικνύεται δια της ομολογίας μας και των πράξεων μας . 
 Η ισχύς εν τη ενώσει 

 Ομάδα προσκυνητών Αγίου Όρους Αττικής


Διαβάστε και:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.